akbank ın alıslarına karsılık da su aralar en ıyı alıcı oln yapı satıyo..yer degstrıolar süreklı.ata yatırm da ancak ortalıga cosku versin hızlı hızlı alıp satıyo
Printable View
akbank ın alıslarına karsılık da su aralar en ıyı alıcı oln yapı satıyo..yer degstrıolar süreklı.ata yatırm da ancak ortalıga cosku versin hızlı hızlı alıp satıyo
jerfin ve asti çekin birer fırt oskijensiz kalcanız.. birde fazla hızlı dalmayın vurgun yicem takip edemiyorum sizi blugup blugup
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/2285/dalglc.png[/IMG]
[QUOTE=jerfin;93833]benim döviz pozisyonum selo'nunkine beş çeker..:..::..:
algıları değiştir vobix.. herkesin baktığı taraftan bakma..:)[/QUOTE]
Ben hiç bakmıyorum hisse tartafına zaten.
Fakat şöyle bir durum da var Selo şaka maka teknoloji devi olma yolunda. Krizden bir sürü firma iflas bayrağı çekme yarışındayken büyümeye devame diyor. Geçenler de kalktı 1 milyar dolarlık yeni yatrımımız olacak dediler.
son derece günlüktür, yatırım tavsiyesi değildir.
28400 destektir, altında 27800-28100 arası.
yeni kötü haber gelmedikçe 28400 kırılmaz.
ancak tarım dışını kötü geleceğini anlarlarsa yani fdow dünün altına giderse kırılır.
tarım dışı istihdam gelmeden de yukarı hareket olmaz. sınırlı harekete devam yani.
ancak tetikte olunmalıdırki dünkü öğlen gibi bir hareket olmasın. olursa stop olmaldır longlar.
amerika ne yapar?
artı yapar bugün. ne kadar artı yapacağı önemli. aman kesin değildir. zaten seni aşağı atarlar artı kapamasının anlamıda kalmaz.
artı yapmasınında gün hariç bir önemi yoktur çünkü henüz alçalan trend bitmemiştir.
bir süre flat en iyisidir. kumar yeresindeyiz.
sevgiler.
[URL="http://img24.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1i.jpg]"][URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1i.jpg][/URL][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5536/screenhunter1i.jpg[/IMG][/URL]
5 dklık shortta duruyor daha hareket yok.
kısa kapat emri geldi..28500 den..gerçi daha önce kafama göre kapatmıştım..29200 üzeri tekrar kısa olurum..
gerilim filmi gibi oldu
[QUOTE=jelibon;93845]son derece günlüktür, yatırım tavsiyesi değildir.
28400 destektir, altında 27800-28100 arası.
yeni kötü haber gelmedikçe 28400 kırılmaz.
ancak tarım dışını kötü geleceğini anlarlarsa yani fdow dünün altına giderse kırılır.
tarım dışı istihdam gelmeden de yukarı hareket olmaz. sınırlı harekete devam yani.
ancak tetikte olunmalıdırki dünkü öğlen gibi bir hareket olmasın. olursa stop olmaldır longlar.
amerika ne yapar?
artı yapar bugün. ne kadar artı yapacağı önemli. aman kesin değildir. zaten seni aşağı atarlar artı kapamasının anlamıda kalmaz.
artı yapmasınında gün hariç bir önemi yoktur çünkü henüz alçalan trend bitmemiştir.
bir süre flat en iyisidir. kumar yeresindeyiz.
sevgiler.[/QUOTE]
Haftasonu kim bilir ne haberi gelir kim batar kim kalır endişesi ile nakite geçmek istemezler mi? (Tarımdışı istihdamdam hesaba katılmazsa)
Bakın bu ABD tarım dışı istihdam verisi 650 falan bekleniyo ya, gelecek 750-800 bin, ondan sonra gör şenliği sen, haftayı dow eksi bilmem kaç kapatır, pazartesi bakmışın futurlar şimdikinden -300-500 aşağıda, şimdiki değerinden diyorum, bizimkiler yatayda sürünsün bugün, farketmez, sıkıyosa alsınlar, onlar yükselttikçe satan olur nasılsa, durum benim gördüğüm budur, gerçi bunu herkes biliyoda az çok, dedim haftasonuna flat kalmaya zorlarlar şimdi bizimkiler, vob 28000 e düştü flat kalalım falan hikaye olur demek istiyorum, saygılar...
[QUOTE=fXci;93843]jerfin ve asti çekin birer fırt oskijensiz kalcanız.. birde fazla hızlı dalmayın vurgun yicem takip edemiyorum sizi blugup blugup
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/2285/dalglc.png[/IMG][/QUOTE]
yok yok fazla derinde değilim ben.:). 29,000 e çekerlerse o zaman artıracağım pozu..
short cover veya al veren sistem yok mu...
Hah, şimdi vob u almaya başladılar netekim, alsınlar alsınlar...iym dün iyi iş çıkardı iki günde yapması gerekeni kütürdetti nasılsa bugüne derdi yok, o yüzden dikkat, saygılar...
[QUOTE=VOBiX;93844]Ben hiç bakmıyorum hisse tartafına zaten.
Fakat şöyle bir durum da var Selo şaka maka teknoloji devi olma yolunda. Krizden bir sürü firma iflas bayrağı çekme yarışındayken büyümeye devame diyor. [COLOR="Red"]Geçenler de kalktı 1 milyar dolarlık yeni yatrımımız olacak dediler[/COLOR].[/QUOTE]
tamam işte, aşağı inmesi için tekniğin yanında yeni yatırımlar yapacak olması da etkili olacak..;):..:
[QUOTE=VOBiX;93849]Haftasonu kim bilir ne haberi gelir kim batar kim kalır endişesi ile nakite geçmek istemezler mi? (Tarımdışı istihdamdam hesaba katılmazsa)[/QUOTE]
bunu her zaman hesaba katarlar,
bunu çözemiyorum,
ama haklısınki o zaman hep cumaları pazartesileri satış olur.
bir süredirde böyle oluyor zaten.
onun için ne yapıyorlar iyice aşağı vurup sonra dengeleme.
bakalım ne olacak.
tabii bunlar günlük hareketler.
daha önemlisi hangi trendde olduğumuz. değişiklik yok.
sevgiler.
Garip olan bizim piyasa, her zaman garipti bugünde garip, tutar akşama artı bile kapatırlar:) spota bakıyo nede olsa bu işler, hisse mi yok ellerinde, bedavaya yukarı çekmek iş değil bazılarına...
demekki zamanlama çok önemli. herşeyden önemli.
adam günlerce short açanlara ekmek yedirmedi.
herkes sıkıldı bunaldı longlamaya başladı.
(yanlız burada yanlışlık yok, yurtdışıda öyle sonuçta.)
bir öğle arası operasyonu KÜT. kesin iki kere yananlar olmuştur.
şimdi üçüncü sırada.
trendlere uymak lazım sonuçta, gerisi palavra.
sevgiler.
Bugün dow -120-130 dan fazla eksiye geçerse durum vahim demektir..
veri öncesi yurt dışı artısı eksisi yalan kafa karıştırmak için
[QUOTE=abka;93847]kısa kapat emri geldi..28500 den..gerçi daha önce kafama göre kapatmıştım..29200 üzeri tekrar kısa olurum..[/QUOTE]
[QUOTE=abka;93852]short cover veya al veren sistem yok mu...[/QUOTE]dolarda gevşeme var..uzun yapamam.ama güçlü tepkide taze kısa yaparım..kanımca dow bu gece iyi kapatacak...
adam daxı sarkıttı sonra 3-4 gün önceki dibe astı bekliyor.
nasdaq spde sınırda.
güzel hareketler bunlar.
yani sana diyorki şansın %50.
yazımı turamı.
pyde kestiremiyor bu yüzden.
nerde efg, citi, doçe.
absent.
ky yoklamada ön sırada he he.
[QUOTE=jelibon;93861]adam daxı sarkıttı sonra 3-4 gün önceki dibe astı bekliyor.
nasdaq spde sınırda.
güzel hareketler bunlar.
yani sana diyorki şansın %50.
yazımı turamı.
pyde kestiremiyor bu yüzden.
nerde efg, citi, doçe.
absent.[/QUOTE]
jelibon altın sormuştum fikrin varmı abi altın için .. ?
[QUOTE=selçuklu;93862]jelibon altın sormuştum fikrin varmı abi altın için .. ?[/QUOTE]
kişisel görüştür. kaçıyordum cevap vermekten. çok spekülatif.
950-(850-875)-1000 üstü.
ralli evresindedir, düşüşler alım fırsatıdır, zaten o yüzden çok düşmüyor, hemen beklenen olmuyor.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;93863]kişisel görüştür. kaçıyordum cevap vermekten. çok spekülatif.
950-(850-875)-1000 üstü.
sevgiler.[/QUOTE]
eyvallah abi saolasın .. :)
hadi be iş yatırım yaparsan birtek sen yaparsın bas 28000e rahatlayalım
VOB30, 5 dakikalık sistem fiyat 625 i görünce ai üretti ama periyot bittiğinde 575 olduğu için sinyal öldü ve halen satta..Bir de not : ben 15 dk ile trade ediyorum..28400 kırılırsa dünya değişir :)
bu sabah cnbc ye[B] iş yat. yurdışı işlemler müdür şank manukyan [/B]çıkmıştı...
abd piyasasında [B]enaz[/B] %20 daha aşşağı bekliyor..yani dow da hedef 5.000 e çok yakın yerleri dip olarak gösteriyor.. sn saganak da ew den aynı sonuca varmıştı...tabi bu hedef bellibir zamanda olacakmış..
[quote=abka;93867]bu sabah cnbc ye[B] iş yat. yurdışı işlemler müdür şank manukyan [/B]çıkmıştı...
abd piyasasında [B]enaz[/B] %20 daha aşşağı bekliyor..yani dow da hedef 5.000 e çok yakın yerleri dip olarak gösteriyor.. sn saganak da ew den aynı sonuca varmıştı...tabi bu hedef bellibir zamanda olacakmış..[/quote]
4750 ve noleytır den tu monts desem :..:
dow da benim hedefim 4461 seviyesi demedi demeyin sonra,ilk ben telafuz ediyorum bu seviyeleri .dng.lelele
[QUOTE=Astatin;93868]4750 ve noleytır den tu monts desem :..:[/QUOTE]bende 3 ay diyorum:)
Rusya borsası %+8 primlimiş, vaaaaay, bizimkilerde artıya gider o zaman:)
adam en az %20 dedi..programı sunan gökay hemen hesapladı...
30 dakikalık bolinger bandı daraldı, artık hedef 29000 oldu, ama 28950 dende dönebilir:)
[quote=abka;93872]adam en az %20 dedi..programı sunan gökay hemen hesapladı...[/quote]
gökay öyle hesaplar yapabiliyo mu ya...en son çakma cem yılmaz olmaya oynuyodu..:D
aman dikkat edin 6000-6300-6500 den %15-20 primlenmesin önce.
[QUOTE=Astatin;93874]gökay öyle hesaplar yapabiliyo mu ya...en son çakma cem yılmaz olmaya oynuyodu..:D[/QUOTE]yanında oturan ismet hanım gökhana '' senin matematiğin iyi ''dedi..ama sonuçta rakamı ismet hanım telaffuz etti...yani 5.300 leri...:)))
Dow bu ay [SIZE="5"][B]4444[/B][/SIZE] görür, bikaç on puan daha altına sarkabilirde:),böylece dört dörtlük düşüş yapmış olur diyim bende:) Mart ayı bu Mart, başka aylara benzemez...
[quote=abka;93872]adam en az %20 dedi..programı sunan gökay hemen hesapladı...[/quote]
Ayrıca tekniği bir kenara bırakırsak;
Malum ABD liler hisseleri bizim gibi heyecan olsun şekil olsun vole vurayım diye almıyor spot piyasada..Hisselerin temettüleri ile yaşıyor adamlar..Geçenlerdede bahsetmiştim.. 2009-2010 beklene temettü verimi tahminleri ile DJI nın 4000-4500 arası bir yere oturmsı muhtemel görünüyormuş..ama 3000 in mümkün olmadığını d kimse iddia edemezmiş..dividınt dividınt
06.03.2009 14:10:48 İTRAXX CROSSOVER 1.170 BAZ PUANA ÇIKTI
Avrupa'da notları yatırım yapılabilir seviyesinin altındaki
50 şirketin borçlarının iflasa karşı sigortalanması maliyetini
ölçen Markit iTraxx Crossover endeksi bugün tüm zamanların en
yüksek seviyesine çıktı. Endeks, ilk kez 1.170 puanı gördü.
Foreks Haber MErkezi
[QUOTE=bull market;93877]Dow bu ay [SIZE="4"]4444[/SIZE] görür, bikaç on puan daha altına sarkabilirde:),böylece dört dörtlük düşüş yapmış olur diyim bende:) Mart ayı bu Mart, başka aylara benzemez...[/QUOTE]
zaten 4 rakamı ,çin de ölümle aynı telaffuza geldiğinden kullanmazlarmış..hatta asansörlerde 4. kat yok...3 den 5 e geçiyorlar.
şaka değil.. yani 4444 tam ölüm olur...lelele
hani dün 1000
700
1000
800
kontratlar vardı nereye gitti onlar.