-
[QUOTE=abka;93880]zaten 4 rakamı ,çin de ölümle aynı telaffuza geldiğinden kullanmazlarmış..hatta asansörlerde 4. kat yok...3 den 5 e geçiyorlar.
şaka değil.. yani 4444 tam ölüm olur...lelele[/QUOTE]
Heee, bende duyduydum bööle bişey, çinliler apartmanlarda bile 4. daireye kira olarak yarı fiyatını bile vermiyolarmış.. almanların 13 nolu otobüse binmediği gibi bişey iştee:..::..: devlet dairlerinde falan 4 rakamı kullanılmıyomuş çinde:))) saygılar..
-
[QUOTE=bull market;93871]Rusya borsası %+8 primlimiş, vaaaaay, bizimkilerde artıya gider o zaman:)[/QUOTE]
Credit suisse mi ne TRyi SAT Rusları AL demiş. Ondandır belki.
-
dün realize ederek birsey kaybetmemisim sanki çok garip borsamız var
-
[QUOTE=VOBiX;93883]Credit suisse mi ne TRyi SAT Rusları AL demiş. Ondandır belki.[/QUOTE]
Eeee, o zaman niye kendi TR yi satmıyomuş kendisi:) satsada düşse piyasa, tırvırı kurumların dediğine bakın yaaa, yaptığı işlem yok doru dürüst, kalkar ortalığı velveleye vermeye çalışır:..::..:, saygılar...
-
arada çakallar da birbirni dişler..
-
garan 1.91 satışa geldi..toparlanmada ancak verıyolar bunla ısc ye..tupras ak ve tcell endeksı tutuyo
-
ayılar biraz agır oldugu için anca gelebliyorlar az kaldı..
-
Aslında cok duygusal py cımız var uzunda olanlara fırsat veriyor
poz. kapatmak icin zaman veriyor
-
[QUOTE=furkan;93888]ayılar biraz agır oldugu için anca gelebliyorlar az kaldı..[/QUOTE]
Yolda muhabbete ttumuşalrlar 15:30da geleceklermiş. .dng
-
[QUOTE=VOBiX;93890]Yolda muhabbete ttumuşalrlar 15:30da geleceklermiş. .dng[/QUOTE]
iş yatırım paraları saymakla meşgul oldugu için basamıyor bile..
-
15 30 hiçbişey olmıycak bence 200 puan dalga yapcak boşa geriyo milleti
-
Ruasyada alüminyum üreticisi rusal moratoryum imzalamış, borcu 14 milyardolarmış, yarısını bankalarla anlaşıp yeniden yapılandırmış...
Son derece normal..
Bakın gorbaçov zamanında bir gün Alüminyum işleme tesisi gezmekteymiş, bakmış kamyon kamyon silindir şeklinde gelen alüminyumlar hart hart dilimlenip kesiliyor, ondan sonrada bunlardan yassı alüminyum üretiliyormuş, iyi pek güzel gezmiş tozmuş çekmiş gitmiş..
Yine bi zaman başka biyerde başka bir alüminyum tesisini gezmeye götürülmüş, bakmış burayada kamyon kamyon yassı alüminyumlar geliyor, eritlip silindir kalıplara dökülüyor kamyonlara yüklenip götürülüyormuş..
Olacak gibi değil, yazık demiş yaaa, bu kadar kamyon bu kadar kömür enerji harcıyorsunuz bu ne hal demiş, çabuk kapatın bunları...
Yani diyeceğim, kapitalizmden öncede ruslar iş olsun birileri bişeyler kazansın diye dolap çevirirmiş, sanırım kapitalizme geçtiler bu huyları başlarına iş çıkardı...
Bizdede var bu tip olaylar hala ha haberiniz olsun...saygılar...
-
5 dakikalık tüpümde hava bitti asıl tüpümde halen hava var halen denizaltındayım :)
-
5 dk lık sistem ala geçti...velakin 15 dk yı bekliyorum..o hala satta
-
[QUOTE=Astatin;93895]5 dk lık sistem ala geçti...velakin 15 dk yı bekliyorum..o hala satta[/QUOTE]
şeytan durtmesin beni dut elimden astatin al vermesinde haftasonunada denizaltında girelim bari :D
-
Avrupa artıya geçti hadi bakalım, bizimkiler ne duruyor ki?
-
29000 e çıksada shortlasam:)
-
vadeli 5 dk al 15 sat .. 15 boll daraldı . .üst bandda .. açarsa ralli gelir .... pozum flat .. endeks kontratlarından sıkıldım .. 1/5 kaldıraçmı olur ya .. bu nasıl future piyasa .. :??
yurtdışı dow sp falan haftalıklar uyumsuz dipte .. ralli hera gelebilir .. bol kazançlar ..sistemler esastır ama ... siseme uyan kazanır .. :)
-
Şimdi veriler kötü gelir hooop yukarı gider arıya geçeriz:)
Bizim endekslerin buralardan düşüşünü haftaya Perşembe Cumayı bulacak şekilde ayarlayabilirlerde, yataylığı pek severiz...
-
sakin sakin fazla kıpraşmadan en az oksijen gideri saglayarak bekliyorum isterseler 29500 bile mumkun
-
Veri beklenti kadar geldi, şimdi ya olumlu yada yatay, düşüş yok artık, shortçular haftaya yine bekleriz:)
-
veri kötu ama kım takar.apsd derki cakıyolar yukseldıkce
-
-
15 dk sistem hala satta..durmak yok şorta devam
-
[QUOTE=Astatin;93905]15 dk sistem hala satta..durmak yok şorta devam[/QUOTE]
astatin sende al bir dalış takımı yahu ne cimrisin şortla dalaysun.. yoksa biyerlerini üşütecen bak bana hiç üşümeyorum.. kış gunu dalacaksan elbise şart seyyah sağolsun :..:
üşüdüğünü nerdenmi anladım :D
demin 5dakikalık sistemin al verince herhalde istemsizce elimi tuttun buz gibiydin
-
kısa kapattım...200 puana..benden bu kadar..
-
flatim..sistem zaten çarşambadan beri sat da...ama 29200 üzeri kapanışta kısa tehlikelidir..
-
28200 de uzlaşma istiyorum annıyornusunuz :)
-
ortalama 700 oldu kısa devam.. iş yatırım duy sesimii :)
-
bugun cuma ky pek elini sürmez bugun haftanın son gunu sebeple ne şort ne long
-
[QUOTE=selçuklu;93899]vadeli 5 dk al 15 sat .. 15 boll daraldı . .üst bandda .. açarsa ralli gelir .... pozum flat .. endeks kontratlarından sıkıldım .. 1/5 kaldıraçmı olur ya .. bu nasıl future piyasa .. :??
yurtdışı dow sp falan haftalıklar uyumsuz dipte .. ralli hera gelebilir .. bol kazançlar ..sistemler esastır ama ... siseme uyan kazanır .. :)[/QUOTE]
arkadaşlar
sistemden bahsediyorsunuz
ben yeniyim bu konuda
sistem neyin nesidir ?
yani nasıl kullanabilirim ?
anlatabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler
-
Zorlıycaklar 29200-29300 e kadar zorlayabilirler....
-
-
Şimdi dertleri kısaları kapattırmak, akşama flat bırakmaya çalışmak, vedahi milleti uzuna geçirmeye çalışmak, çok riskli tüm bunlar, yön duygusunu kaybettircekler, halbuki istikamet aşağısı:) saygılar...
-
29000 üstü bir üst kanaldayız ama 28950 altında tekrar asagı yonelebilir.
30100-29000
[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/8840/15dakkvob.png[/IMG]
-
[quote=eagle2002;93912]arkadaşlar
sistemden bahsediyorsunuz
ben yeniyim bu konuda
sistem neyin nesidir ?
yani nasıl kullanabilirim ?
anlatabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler[/quote]
soylım kardes sısıtem falan hıkaye bu tıp krız ortamında
eger herkesın kullandıgı basıt grafıklere bakıp işlem yapıyorsan.para kazanman mumkun değil.yanlış anlama ama sans lazım.ruzgar nereye eserse o tarafa sende katıll en ıyı sıstem su anda buu.ha baktın ruzgara karsı geldın maksımum 150 200 puanda hemen ters poz aç ki tedavı olma
-
-
[QUOTE=cansalk;93917]soylım kardes sısıtem falan hıkaye bu tıp krız ortamında
eger herkesın kullandıgı basıt grafıklere bakıp işlem yapıyorsan.para kazanman mumkun değil.yanlış anlama ama sans lazım.ruzgar nereye eserse o tarafa sende katıll en ıyı sıstem su anda buu.ha baktın ruzgara karsı geldın maksımum 150 200 puanda hemen ters poz aç ki tedavı olma[/QUOTE]
yine de öğrenmek isterim
eğer bilginiz varsa ve paylaşırsanız
sevinirim
tşkler
-
bu tip soruları seans bıtımınde sorsanız bence daha ıyı olur su anda herkes strestedır cevap veremez syn eagle2002
-
rüzgar bu kez alttan esmeye başladı...