[quote=Kennym;240812]ahanda sistemde al geldi bu saat itibariyle bakalım carpılacak mı ..[/quote]
sağ omuz da yapıldıüüü şimdi bi omuz atıp yıkacak adam lazım.dng:dü:
Printable View
[quote=Kennym;240812]ahanda sistemde al geldi bu saat itibariyle bakalım carpılacak mı ..[/quote]
sağ omuz da yapıldıüüü şimdi bi omuz atıp yıkacak adam lazım.dng:dü:
eğer bugünü bu şekilde artı kaparsak yarın fena yukarı yapar bu pala diye sesli düşünüyorum :..: bendeki günlükler hala alda ve geçenki düşüşe rağmen SAT a dönmemişti. 72450 de AL vermişti günlük ama ben GÜNLÜKLE işlem yapmıyorum o ayrı bir konu :..:
arkadaşlar işim dolayısıyla çıkmak durumundayım,:(
kolaylıklar diliyorum,akşam günlük tabloyu veririm...:)
yaw arkadaşlar, adıma topic açmışsınız haber vermiyosunuz.
ilahi siz. :..:
şaka bi yana, tebrik ederim. çok güzel topic olmuş. sayın saraylı direksiyona geçince araba istanbul-ankara otobanında cruise control'e takmış konforlulukla hareket ediyor görüntüsü var. tebrikler.
umarım (aslında eminim) faydalı bir başka paylaşım topiği olur.
şu ara işlerim biraz fazla yoğun. o yüzden aralıklarla takip edebiliyorum. ilk fırsatta topic'i baştan aşağı bi okumam gerek. öğrenilecek çok şey olduğuna eminim.
herkese bol kazançlar...
[quote=iskoçyalı;240836]yaw arkadaşlar, adıma topic açmışsınız haber vermiyosunuz.
şaka bi yana, tebrik ederim. çok güzel topic olmuş. sayın saraylı direksiyona geçince araba istanbul-ankara otobanında cruise control'e takmış konforlulukla hareket ediyor görüntüsü var. tebrikler.
şu ara işlerim biraz fazla yoğun. o yüzden aralıklarla takip edebiliyorum. ilk fırsatta topic'i baştan aşağı bi okumam gerek. öğrenilecek çok şey olduğuna eminim.
herkese bol kazançlar...[/quote]
hoşgeldin limitsiz patron .lelele
göstergeler örümcek adam oldu,over bölgeye yapıştı kaldı 5 dk lıklarda..
günün kalanı,özellikle dow sonrası marjlı hareketler olacak gibi..
full flat .. konsantrasyonum zayıfladı biraz .. toparlanana kadar full flat ...
[QUOTE=iskoçyalı;240836]yaw arkadaşlar, adıma topic açmışsınız haber vermiyosunuz.
herkese bol kazançlar...[/QUOTE]
hoşgeldin abi .. teprik ederim .. .brv.brv.brv
[quote=iskoçyalı;240836]yaw arkadaşlar, adıma topic açmışsınız haber vermiyosunuz.
herkese bol kazançlar...[/quote]
sıkatlındyalı...neredesin sen yaf...highland ın duzluklerıne mı cıktın yoksam...:))ölümsüz mü oldun yoksam onun bunun kellesini alaraktan:)
biraz zayıflık var gibi .. bendede var ..:D:D . .aşağıda desteklerden güç alıp yukardan kapanış oalbilir tahminimce .. ahanda son duurm ve projeksyonel bakış ..
[IMG]http://i40.tinypic.com/2dqsl6b.jpg[/IMG]
[quote=YAVUZHAN;240838]hoşgeldin limitsiz patron .lelele[/quote]
[quote=selçuklu;240842]hoşgeldin abi .. teprik ederim .. .brv.brv.brv[/quote]
hoşbulduk arkadaşlar, eksik olmayın.
inşallah şu işler hafifler de, biz de arka sıralarda yerimizi alırız. :)
notları fotokopi çektirmem lazım acilen yoksa vizelerde gümleriz. baksana selçuklu patron quizlerden 100 alıp duruyo :D:D
[quote=iskoçyalı;240850]hoşbulduk arkadaşlar, eksik olmayın.
inşallah şu işler hafifler de, biz de arka sıralarda yerimizi alırız. :)
notları fotokopi çektirmem lazım acilen yoksa vizelerde gümleriz. baksana selçuklu patron quizlerden 100 alıp duruyo :D:D[/quote]
he ya sürekli çalışamadım diyor ama 100 tam pointi kapıyor :..:
[quote=ATHLON;240847]sıkatlındyalı...neredesin sen yaf...highland ın duzluklerıne mı cıktın yoksam...:))ölümsüz mü oldun yoksam onun bunun kellesini alaraktan:)[/quote]
paşa buralardayız. uzaktan izliyorum sizi. işler yoğun biraz. araya katılmak istemedim. bu topic seans topiği gibi değil, bizim bilmediğimiz şeyler konuşuluyo. sessizce arka sıralardan dinleyelim önce.
beni bilirsin adaş, bilmediğim konu hakkında yorum yapmam. :)))
bildiğimiz bişeyler olduğunda dilimizin döndüğünce katılırız.
şimdilik böyle iyi. :)))
40 dk dır aynı kademeleri örüyor pala..
görüntü bir yukarı hamle daha gelecek diyor ama an itibariyle 69725 altına sarkmalar bu görüntüyü bozar..
[quote=iskoçyalı;240855]paşa buralardayız. uzaktan izliyorum sizi. işler yoğun biraz. araya katılmak istemedim. bu topic seans topiği gibi değil, bizim bilmediğimiz şeyler konuşuluyo. sessizce arka sıralardan dinleyelim önce.
beni bilirsin adaş, bilmediğim konu hakkında yorum yapmam. :)))
bildiğimiz bişeyler olduğunda dilimizin döndüğünce katılırız.
şimdilik böyle iyi. :)))[/quote]
kompiliti egri vit yu...
bu topikte ben bilmediini bilenim..susar dinnerim...
[quote=ATHLON;240858]kompiliti egri vit yu...
bu topikte ben bilmediini bilenim..susar dinnerim...[/quote]
hep öyleyiz,saraylı ustadan feyz almaya çalışıyoruz..
bütünlemeye kalmadan geçersek iyi :)))
rahatladı gösterge 70 bine doğru gerileyince..
şimdi 69750 yi ihlal etmeden yukarda yeni tepe yapması gerekir yoksa fake geliyor demektir..
Kapadım flat yeter % 30 bunada şükür cumadan bugüne
iyi kapamışım 70 den uff hadi bi daha sat gelsin süper olcek :..:
[QUOTE=selçuklu;240849]biraz zayıflık var gibi .. bendede var ..:D:D . .aşağıda desteklerden güç alıp yukardan kapanış oalbilir tahminimce .. ahanda son duurm ve projeksyonel bakış ..
[IMG]http://i40.tinypic.com/2dqsl6b.jpg[/IMG][/QUOTE]
vay anasını ... üvvv . .abarttı biraz ama .. projeksyon projeksyondur .. üvvvvv .. .
son durum buyrunuz .. :D
[IMG]http://i41.tinypic.com/678g9c.jpg[/IMG]
70450 de ki direnci kırmayacağını sezdim ama ya kırarsa diye kapamadım sonra gittik 70 den kapadık kısmet ama herzaman dediğim gibi
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
shortlayyım biraz..
[quote=Larossıan;240882]shortlayyım biraz..[/quote]
üstad ya düşerken ne zaman atlasam tersi oluyor ya siz nasıl yapıyorsunuz :) eğer şortlancaksa bence 70150 den saat 15:00 da şortlamak gerekiyordu diye düşünüyorum ama sadece düşünce sistemsiz işlem yapmadığımdan dolayıda sisteme ters işlem yapmıyorum :(
benıde eskı gunlerıme döndereceksiniz gayri daytreydmeyin gözümün önünde :::
[quote=YAVUZHAN;240864]rahatladı gösterge 70 bine doğru gerileyince..
şimdi 69750 yi ihlal etmeden yukarda yeni tepe yapması gerekir yoksa fake geliyor demektir..[/quote]
fake geliyorum demez :)))
pala çok sert bi hareket yaptı..
700 den yine short !
bu arada 600 puanı stopla tokatladı pala :(
[quote=YAVUZHAN;240894]fake geliyorum demez :)))
pala çok sert bi hareket yaptı..
700 den yine short !
bu arada 600 puanı stopla tokatladı pala :([/quote]
bakalım feyk mi...:)))
bence gol olur .. longum müsterihim .. 550 ort longum .. 450 altı istop
[quote=iskoçyalı;240902]bakalım feyk mi...:)))[/quote]
fake de fake olacak gibi..
stop yine 70300 de !
benim 5 lik alda .. 15 lik al sınırında satta ..
yahu ne gün be... eskiden olsa peeeh neler yapılırdı neler :)
nerde o eski speedy gonzales trade gunlerımız... emır yollayana kadar 20 dk gecıyo yaslılık zor zanaaat :)
30 dklık tobo gibi .. long devam .. şimdilik istop yazılı ..
[IMG]http://i43.tinypic.com/fopq2q.jpg[/IMG]
sızın aldıgınız yerlerden hıc yakalayamadım :) yazınız gecmı gelıyor :) selcuklu kardeşım
şeytanınız bol olsun......
day trade gençleri...........
amanın .....:D:D
ulna böyle bir şey olurmu ya 69200 görmüş tam o sırada elektrikler gitti ups varıd onunda pili bitti :..: 15,30 da sat da gelmedi kesin long açardım 70 den kapadığımı tekrar en azından 69300-400 olsun açardım be üüü kısmet değilmiş demek
kanalizasyon son druum .. sarı çızgı önem yeresi haline geldi . hem trend hemde tobonun boynu oradan geçiyor .. çok fazla önem yeresi yani .. üvvvvv
ilk eflatun halkaya takıldı şimdilik ...
[IMG]http://i40.tinypic.com/28h25ie.jpg[/IMG]
5 ve 15 alda bende şuanda ...
gösterge hiç pozitif bölgeye geçemesede ema stobuna çarpıldık..
halen short ve stop yine 70300 de olmasına rağmen geceye flat girmeyi kararlaştırdım..belirsizlik fazla,piyasa kuvvetli duruyor..
amerika iyi kaparsa bu iştahla iyi bir gab yapabilir pala..
[QUOTE=marlla;240917]sızın aldıgınız yerlerden hıc yakalayamadım :) yazınız gecmı gelıyor :) selcuklu kardeşım[/QUOTE]
abi piyasa hızlı .. benim pozumdan çok graflara odaklanın bence .. saraylı abinin verdiği değerler falan ... benim trade tarzım çok farklı buraya yazmadığım pozlarda oldu bugün ...
mesela bu yazıyı yarken bile 70150 den 7000 altına indi ..gitti yani 150 point .. .. üvvvvvvv :o:o:o
[quote=YAVUZHAN;240927]gösterge hiç pozitif bölgeye geçemesede ema stobuna çarpıldık..
halen short ve stop yine 70300 de olmasına rağmen geceye flat girmeyi kararlaştırdım..belirsizlik fazla,piyasa kuvvetli duruyor..
amerika iyi kaparsa bu iştahla iyi bir gab yapabilir pala..[/quote]
ustad merak etme pala oranın artı mı eksi mi kapayacağını biliyordur eminim :..: