Sistemler halen Long.
Cuma günkü 80.3 seviyelerinde 2/3'i nakde dönülen (net 1/3 long kalan) börtföyler ek alımlarla 1/2 long'a dönmüş durumdalar.(80.1-80.2 aralığından)
Printable View
Sistemler halen Long.
Cuma günkü 80.3 seviyelerinde 2/3'i nakde dönülen (net 1/3 long kalan) börtföyler ek alımlarla 1/2 long'a dönmüş durumdalar.(80.1-80.2 aralığından)
[quote=sazan;331918]Sistemler halen Long.
Cuma günkü 80.3 seviyelerinde 2/3'i nakde dönülen (net 1/3 long kalan) börtföyler ek alımlarla 1/2 long'a dönmüş durumdalar.(80.1-80.2 aralığından)[/quote]
80,7'den tüm börtföyler 1/3 long'a indirilir tekrar.
batron bi maruzatım olacaktı...Bu selçuklu bir double saydı hayatım değişti elim ayağım kitlendi valla.. şorta selçuklu double sayımı, longa histem ve sistem izin vermiyo..kaldım öyle ortada...bir garip asti geçti bu vob dan..selcuklu doubles larına yabi z- veya bi a+ verde bitsin bu işkence üww...z- daha iyi olur tabi
Dur bakalım Astatespatronas.
Sayımı tutarsa yaldızlı AA+ verecegim.
Bu arada spekülatörler (Smart Money) acınacak durumda. Hayvan terli gitmiyor. Mudi de poposuna tekmeyi bastı. Bakak hele noolacak. Şu Short sinyalini dörtgözle bekliyorum.
[QUOTE=sazan;330131]Sevgili Astatin,
Bence bugün trade düne göre daha zor.
Bu arada, aşağıdaki rakamların tamamı Xu030 Endeks içindir.
81.100 aşılır ise (A-B-C senaryosunun agırlık kazanması), 84.170'i kendine hedef yapacaktır.
(1:3/C düşüşünün 2. dalgası)
81.1 aşılmadığı sürece de düşüş daha ağırlıklı senaryo olacak.
Sazan günün geri kalanında piyasaları izleyemeyecektir.
Herkese bol kazançlar.
Oyunlar başlasın. .dng[/QUOTE]
Bu arada sn sazanın verdiği 81.100 seviyesinin bu defa da hala aşılamadığını da unutmayalım arkadaşlar..
DJI Haftalık.
Bu grafiği de bundan sonra vermeyelim.
Gören gördü. Yeterli.
[IMG]http://i56.tinypic.com/2191k0p.png[/IMG]
aha sazan abi avatar yapmış ... üvvv ..güzel avatar olmuş .. yakışmış ... bence
Günaydın,
Bir sorum var. Bilenler cevabı yazarsa çok memnun olurum.
Bir spot piyasaya bağlı olarak 24 saat trade eden future piyasaların, spot piyasalarının açılış kapanış (Varsa öğle arası) saatlerini bilen varsa ve yazarsa çok memnun olurum.
Örneğin,
FDJI için (DJI futures), Spot piyasa DJI'dır ve Spot piyasa DJI'nin açılış ve kapanış saatleri xx:xx ve yy:yy'dir şeklinde belirtirseniz sevinirim.
24 saat trade edilebilir VOB için (sistemlerle) bir fikrim var ve önce bu future piyasalarda dogrulamak için bu bilgiye ihtiyacım var. Bu nedenle bu future ve spot piyasaların matriks platformundaki kıymet kodlarına ihtiyacım var. Yine bizdeki yaz ve kış saat ayarlamaları yüzünden bu piyasalarda spotun açılış ve kapanış saatleri belli zamanlarda farklı ise ayrıca belirten olursa çokonat ile ödüllendirilecektir.
Buyrun triangle'a.
Kırdığı tarafa , pozisyon alırım.
Yukarı kırışın fake olma olasılığı aşağı kırışın fake olma olasılığından daha fazla.
Her durumda 1 fake'dan fazlasını beklemiyorum.
[IMG]http://i51.tinypic.com/vg78lh.png[/IMG]
fdow dışında 24 saat çalışan future piyasa var mı onu bile bilmiyorum :)
[QUOTE=sazan;332945]Buyrun triangle'a.
Kırdığı tarafa , pozisyon alırım.
Yukarı kırışın fake olma olasılığı aşağı kırışın fake olma olasılığından daha fazla.
Her durumda 1 fake'dan fazlasını beklemiyorum.
[IMG]http://i51.tinypic.com/vg78lh.png[/IMG][/QUOTE]
abi gırdı yukarı ... üvvvv
Bence feyk...üwwwww..gırmadı...ühühühü..