[quote=jerfin;256589]maaşsızlar sadece piyasadan geçiniyor.. [B]maaşlılar hem piyasadan, hem kurumun nimetlerinden, hem de isim, kariyer v.s. den geçiniyor.. fark burada işte[/B]..:..:[/quote]
gözü doysun öyle biri varsa :::
Printable View
[quote=jerfin;256589]maaşsızlar sadece piyasadan geçiniyor.. [B]maaşlılar hem piyasadan, hem kurumun nimetlerinden, hem de isim, kariyer v.s. den geçiniyor.. fark burada işte[/B]..:..:[/quote]
gözü doysun öyle biri varsa :::
[quote=abka;256574]sistem sat mı verdü[/quote]
yes..üww
[QUOTE=cırcır;256592]gözü doysun öyle biri varsa :::[/QUOTE]
hepsi öyle ki..:rolleyes::)))
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/6bdb6124.jpg[/IMG]
üwwwwwwwwwwww de üwww
5 al deyir üwwwwwwwwww 15 zat devam bu ne kaos beceremiyiim ben üwwww fil-at üwwww çarpingale online üwww
Efiksci, Multipass (ergen) çarpıldı...üwwwww...Hantalray hala alda mı..teprik ederim
[IMG]http://i45.tinypic.com/10397bl.png[/IMG]
yygd .. ben çıkıyorum istopu yazdım .. size kolay gelsin ...
astatin abii mentalrayla senin ziestemin yavrusu felan olurmu abi :D ordan bana düşermi bi tane yavriii üwwwwwwwwww
iyi bakacam abi söz air conditioned li ortamda çalıştıracaz bunalmayacak üwwww ühühühühühü
[quote=jerfin;256583]parayı götürmediklerini nereden biliyorsun ?:..:
maaşlı analistler piyasadan anlamıyorlar da, maaşsız analistler mi anlıyor !!..:))) bu insanın kendini geliştirmesiyle orantılı birşey bence..[/quote]
evet doğru,ben bordrosuz analistim ,
ben de anlamıyorum,;)
sırf piyasadan anlamak için işe girecektim,:D
jerfin in bu yazıyı okuyunca aniden hayatım değişti...:..:
[QUOTE=saraylı;256604]evet doğru,ben bordrosuz analistim ,
ben de anlamıyorum,;)
sırf piyasadan anlamak için işe girecektim,:D
jerfin in bu yazıyı okuyunca aniden hayatım değişti...:..:[/QUOTE]
hayır hocam benim anlamadığım,
siz şu an maaşsız analistsiniz ve başarılısınız, maaşlı analist olduğunuzda daha kötü bir analist mi olacaksınız.. yada kötü ama maaşlı bir analist, maaşsız olduğunda daha mı iyi bir analist olacak..
şimdi ben maaşsız iken daha mı iyi bir analistim.. yada yarın tekrar çalışmaya başlasam daha mı kötü bir analist olacağım !!
bu ayrımı yapanlar bunu bana açıklayabilirler mi ??
[quote=jerfin;256610]hayır hocam benim anlamadığım,
siz şu an maaşsız analistsiniz ve başarılısınız, maaşlı analist olduğunuzda daha kötü bir analist mi olacaksınız.. yada kötü ama maaşlı bir analist, maaşsız olduğunda daha mı iyi bir analist olacak..
şimdi ben maaşsız iken daha mı iyi bir analistim.. yada yarın tekrar çalışmaya başlasam daha mı kötü bir analist olacağım !!
bu ayrımı yapanlar bunu bana açıklayabilirler mi ??[/quote]
deminki tabi şakaydı,,:D
haklısın jerfin,;)
maaş alınca adamın bilgisi değişmez,onların da işi kolay değil...
maaşlı olanlar daha çok gözönünde oldukları için ,göze batıyorlar bence,yoksa hepimiz yaniliyoruz,piyasa şartları zor...:)
ben bu piyasada öngörü yapıp yanılan adama bişey demem,yanılmam diyen adama herşeyi derim...:(
T..C
stro artık 67000 isterim..fare yoldymış..geldi geelcek..üww
çok afedersiniz tabiri caizse bu piyasada, eşek eşektir, at da atdır.. herhangi bi kurumda maaşa bağlayarak, ona ünvanlar vererek ne atı eşek yapabilirsiniz, ne de eşeği bir at.. yada tam tersi..
bir analistin maaşlı yada maaşsız olmasıyla değil de, insanın bu piyasada kendini geliştirmesiyle orantılı birşey derken bunu demek istedim ben..
[quote=jerfin;256616]çok afedersiniz tabiri caizse bu piyasada, eşek eşektir, at da atdır.. herhangi bi kurumda maaşa bağlayarak ne atı eşek yapabilirsiniz, ne de eşeği bir at.. yada tam tersi..
bir analistin maaşlı yada maaşsın olmasıyla değil de, insanın bu piyasada kendini geliştirmesiyle orantılı birşey derken bunu demek istedim ben..[/quote]
Sn.Jerfin, şimdi bir reklam arasına giriyoruz.Reklamlardan sonra devam edeceğiz :)
PS: Seninle aynı fikirdeyim ama eşek kendini geliştirebilir, asıl eşek olan kendini geliştirmeyenler.Bence...
[quote=Astatin;256597]Efiksci, Multipass (ergen) çarpıldı...üwwwww...Hantalray hala alda mı..teprik ederim
[IMG]http://i45.tinypic.com/10397bl.png[/IMG][/quote]
hastet namıssız mental hala lönk deyor üvvv
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/112f8fd2.png[/IMG]
[quote=fXci;256621]hastet namıssız mental hala lönk deyor üvvv
[/quote]
fxci ,
mental iyi sistem,
silkelenmiyor...
tepeye ve dibe yakın sinyal koyup trend boyunca oluşan silkelenmelerde sinyal vermeyen sistem,iyidir...:)
[quote=jerfin;256616]çok afedersiniz tabiri caizse bu piyasada, eşek eşektir, at da atdır.. herhangi bi kurumda maaşa bağlayarak, ona ünvanlar vererek ne atı eşek yapabilirsiniz, ne de eşeği bir at.. yada tam tersi..
bir analistin maaşlı yada maaşsız olmasıyla değil de, insanın bu piyasada kendini geliştirmesiyle orantılı birşey derken bunu demek istedim ben..[/quote]
ben hem maaşlıyım hem analist değilim hem de avatarımda at resmi mevcut.
şimdi ben ne oluyorum bu durumda? :D:D
[quote=unlimitted;256626]ben hem maaşlıyım hem analist değilim hem de avatarımda at resmi mevcut.
şimdi ben ne oluyorum bu durumda? :D:D[/quote]
Senin durum biraz karışıkmış :D .Midilli olabilirsin :..:
[QUOTE=flexy;256618]Sn.Jerfin, şimdi bir reklam arasına giriyoruz.Reklamlardan sonra devam edeceğiz :)
PS: Seninle aynı fikirdeyim ama eşek kendini geliştirebilir, asıl eşek olan kendini geliştirmeyenler.Bence...[/QUOTE]
haklısın fazla uzattım galiba..:)))
maaşlılara karşı bu önyargıyı anlayamadığım için sadece..
ben 5-6 yıldır borsa forumlarında yazarım flexy.. ve yıllardır tanırlar beni buradakiler..ama işten ayrıldığımda öğrendi forumdakiler benim bi bankada yıllardır brokerlık yaptığımı(çok yakınım 1-2 kişi dışında)..
halbuki forumda olduğum sürece hep o işi yapıyordum, ama sadece bankacıyım diyordum.. peki sence niye çalışırken söyleyemedim de ayrıldıktan sonra söyleyebildim borsa çalışanı olduğumu !!.. hep bu maaşlılara, bordrolulara forumlarda öcü gibi baktıklarından.. anlayamıyorum bu önyargıyı, alaya almaları, küçümsemeleri..üüü
[QUOTE=cırcır;256586]maaşsızlar nasıl geçiniyo o mantıkla.. piyasalardan:) işten atılmış bir analisti dikkate alabilirim;) kendi istifa ettiyse daha iyi..[/QUOTE]
anaa beni tarif etmiş :) analistim ..
ilk işimden istifa ettim , tam 1 yıl olunca
ikinci işimde banka krize girdi burda satın aldıkları firmadaydık teklif sundular ayrıldım ( atıldık ) tam 1. yılda.
bu işyerimden geçen hafta istifa ettim , tam 1. yılda :)
iide abi bu modelde öngörülerimizi dikkate alırız demişinde bizim öngörülerin hep tam tersi oluyo :) uehuehu bence asıl maaşlıları dikkate al.. bi beklentisi yoktur piyasadan maaşlı adamın..
maaşsız adam beklentiye giriyordur illaki poz dolayısıyla ve bu yonde gorus belirtir ...
not : ( analistim dediysem iş analistiyim :) piyasayla ilgim ky olmaktan öte degil )
[quote=jerfin;256628]haklısın fazla uzattım galiba..:)))
ben 5-6 yıldır borsa forumlarında yazarım flexy.. ve yıllardır tanırlar beni buradakiler..ama işten ayrıldığımda öğrendi forumdakiler benim bi bankada yıllardır brokerlık yaptığımı(çok yakınım 1-2 kişi dışında)..
halbuki forumda olduğum sürece hep o işi yapıyordum, ama sadece bankacıyım diyordum.. peki sence niye çalışırken söyleyemedim de ayrıldıktan sonra söyleyebildim borsa çalışanı olduğumu !!.. hep bu maaşlılara, bordrolulara forumlarda öcü gibi baktıklarından.. anlayamıyorum bu önyargıyı, alaya almaları, küçümsemeleri..üüü[/quote]
Bu aynı şuna benziyor, borsayla ilgilenmeyen birine ben borsada işlem yapıyorum dediğinde [I]kazanıyor musun peki? [/I]demesi gibi.Nasıl dışardaki biri borsa öcü diyosa,borsayla ilgilenen biride madem borsada işlem yapıyosun niye şirkette çalışıyorsun diye önyargıyla yaklaşıyor olaya.Bence olay önyargı meselesi.
[quote=jerfin;256628]haklısın fazla uzattım galiba..:)))
halbuki forumda olduğum sürece hep o işi yapıyordum, ama sadece bankacıyım diyordum.. peki sence niye çalışırken söyleyemedim de ayrıldıktan sonra söyleyebildim borsa çalışanı olduğumu !!.. hep bu maaşlılara, bordrolulara forumlarda öcü gibi baktıklarından.. anlayamıyorum bu önyargıyı, alaya almaları, küçümsemeleri..üüü[/quote]
Öyle bir mantık var işi bilen, kazanan kişi neden maaş çalışsın diye ama sıradan insanlarda var sermaye alt yapısı yoksa hem piyasadan kazanmaya hemde maaşlı kazanmak zorunda çünkü paraya ihtiyacı var.
Kariyer için çalışanlar farklı bir dünyada jerfin :)
71 bin üstü kapanırız :)
yyld...dünden beri al da..eger 625 geçilirse taban onaylanır..
ema55..............70.163
T..C
[quote=Kennym;256630]anaa beni tarif etmiş :) analistim ..
ilk işimden istifa ettim , tam 1 yıl olunca
ikinci işimde banka krize girdi burda satın aldıkları firmadaydık teklif sundular ayrıldım ( atıldık ) tam 1. yılda.
bu işyerimden geçen hafta istifa ettim , tam 1. yılda :)
iide abi bu modelde öngörülerimizi dikkate alırız demişinde bizim öngörülerin hep tam tersi oluyo :) uehuehu bence asıl maaşlıları dikkate al.. bi beklentisi yoktur piyasadan maaşlı adamın..
maaşsız adam beklentiye giriyordur illaki poz dolayısıyla ve bu yonde gorus belirtir ...
not : ( analistim dediysem iş analistiyim :) piyasayla ilgim ky olmaktan öte degil )[/quote]
Bence prof. iseniz ne öngörü, nede analiz diye bişey var. örn. sn. saraylı analizde yapıyo ama sistemleri ona yeter ihtiyacı yok. Sizi dikkate alırım okurum ama sonuçta sistemime göre pozisyon alırım:)
ema55.........6102
[IMG]http://www.mazeguy.net/flags/germany.gif[/IMG]
ema55...............10093
[IMG]http://www.mazeguy.net/flags/unitedstates.gif[/IMG]
[QUOTE=cırcır;256640]Bence prof. iseniz ne öngörü, nede analiz diye bişey var. örn. sn. saraylı analizde yapıyo ama sistemleri ona yeter ihtiyacı yok. Sizi dikkate alırım okurum ama sonuçta sistemime göre pozisyon alırım:)[/QUOTE]
en iisi sistem tabiki patron.. yalnız kafama takıldı sistem maaşlı mı ? maaşsız mı ? :)
[quote=saraylı;256639]ema55..............70.163
T..C[/quote]
[quote=saraylı;256642]ema55.........6102
[IMG]http://www.mazeguy.net/flags/germany.gif[/IMG][/quote]
[quote=saraylı;256643]ema55...............10093
[IMG]http://www.mazeguy.net/flags/unitedstates.gif[/IMG][/quote]
uluslararası bi durum oldu,hepsi vadeli...:)
geldim .. poz istop ... don gömlek flat kaldım yine .... vay anasını ..
[quote=Kennym;256644]en iisi sistem tabiki patron.. yalnız kafama takıldı sistem maaşlı mı ? maaşsız mı ? :)[/quote]
nasıl yani:confused: sistemimi çalıştırmam ben ona bakarım:)
[quote=cırcır;256640]Bence prof. iseniz ne öngörü, nede analiz diye bişey var. örn. sn. saraylı analizde yapıyo ama sistemleri ona yeter ihtiyacı yok. [B]Sizi dikkate alırım[/B] okurum ama sonuçta sistemime göre pozisyon alırım:)[/quote]
pozisyonu tamamen sisteminize göre alıyorsanız yorumları dikkate almaktan kasıt nedir?
[quote=selçuklu;256648]geldim .. poz istop ... don gömlek flat kaldım yine .... vay anasını ..[/quote]
selçuklum,
acaba ;akşam piyasaya verdiğim not var ya,:)))
onu şimdiden yükseltsem acaba piyasa yükselir mi?:..::..:
ters etki yapmasın diye korkuyorum....kom
Fxci,
Mentalray'i kutluyor, bir ara çaya bekliyorum :)
[QUOTE=saraylı;256652]selçuklum,
acaba ;akşam piyasaya verdiğim not var ya,:)))
onu şimdiden yükseltsem acaba piyasa yükselir mi?:..::..:
ters etki yapmasın diye korkuyorum....kom[/QUOTE]
abi not artırımı ters etki yapabilir az daha bekle bence ... ::::::
[quote=saraylı;256625]fxci ,
mental iyi sistem,
silkelenmiyor...
tepeye ve dibe yakın sinyal koyup trend boyunca oluşan silkelenmelerde sinyal vermeyen sistem,iyidir...:)[/quote]
savol saraylı abeyim dur bari isminden esinlenerek bi screen shot atayım mentale
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/ec30aaa8.png[/IMG]
gol olur... yani benim sistem öle dii şimdi.. en az bi 800 point beklentisi var bakalım :) sabah sabah çarpmış olsada beni sistem sistemdir..
325 al virdi.. üvvv uysammı uymasammı yoksa hiç görmesem mi .lelele ne güzel cuma günü flat flat bekliidim :)
sayım son durum ibre yukarı döndü bence tahminim ... diğer sayım exx olmadı hala ... pozum yok .. don gömlek flat ...hava sıcak .. üvvvvvvvvvvvvv
[IMG]http://img707.imageshack.us/img707/4400/adszrwj.jpg[/IMG]
[QUOTE=fXci;256658]savol saraylı abeyim dur bari isminden esinlenerek bi screen shot atayım mentale
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/ec30aaa8.png[/IMG][/QUOTE]
hehhhheee .... 10 numero olmuş patron deprik ederim ...
aşırı güçlüyüz. sanırm kapanış 71300 civarı olucak. :p sallıyorum fiyatı ciddiye almayın.
[url]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/url]