haftabaşı GARAN atmıştım hatırlarsanız arkadaşlar işte mega indikatör işte durumlar :..::..::..: biraz şımarıklık oluyor ama indikinde hakkını vermek lazım diye düşnüyorum biraz şımarsın oda :D:D:D
Printable View
haftabaşı GARAN atmıştım hatırlarsanız arkadaşlar işte mega indikatör işte durumlar :..::..::..: biraz şımarıklık oluyor ama indikinde hakkını vermek lazım diye düşnüyorum biraz şımarsın oda :D:D:D
sistemin gerekeni yapıldı..
400 den tüm kısalar kapandı...-600 den 200 puan kara geçtim..benden bu kadar..[B]daha fazlasına kalbim dayanmaz..[/B]
[quote=abka;326295]400 den tüm kısalar kapandı...-600 den 200 puan kara geçtim..benden bu kadar..[B]daha fazlasına kalbim dayanmaz..[/B][/quote]
tebrikler...yillarin tecrubesi boyle zamanlarda ise yariyor...
[quote=abka;326295]400 den tüm kısalar kapandı...-600 den 200 puan kara geçtim..benden bu kadar..[B]daha fazlasına kalbim dayanmaz..[/B][/quote]
eline sağlık abka,tebrikler !
[quote=nunu;326292]ne var 21 ocak'ta?[/quote]
[quote=flexy;326293]küskülü harikalar kumpanyası for SP :D[/quote]
möhim gün......dana nın kuyruğu
yuh vadeli dolarda kucak kucak çiziyorlar yukarı
80300 den ilk parti alış..
gösterge makul seviyelere yakın.500 puan alttan bi parti daha alırım..
[B]emalar çok yukarda [/B]kaldı..81300-600 arasında..eger oraya tepki olursa sisteme tekrar dönerim,kısalırım..
yoksa canı sağolsun...
give no mercy
garanti 7.40'da. du bakalim nolcak...
[quote=Astatin;326175]bence 79xxx kapatırız...ama kapatamayabilirizde[/quote]
mondiyosal graşka..üühühühü:obugün her duruma uygun yorum yapmışım..ama derlerya hep ilk aklına gelen doğrudur diye..üühühü
saatlik BAR boyu 2.300 puan...allah sabır versin bu VOB ta işlem yapan bizlere...bu iş bir ömür yapılacak iş değil kesinlikle.şansınız varsa 3-5 alıp kaçarsınız.
valla benim yaş 33 saç sakal ağardı özellikle son 1 senede.çok zor bu iş.