kısacıları stoplatmaya oynuyolardır garantı dax ın en yukseıgne gore bz hala en yuksege 3 kademe uzaktayız
Printable View
kısacıları stoplatmaya oynuyolardır garantı dax ın en yukseıgne gore bz hala en yuksege 3 kademe uzaktayız
29150den longladık çarpmazlarsa iyidir
Günlük sistem kullanarak işe başla sn. eagle2002, bak çbaykuşun sistemini git gör topiğinden..
29200 den sabahta bahsetmiştim..bana göre güçlü...üstünde kapanışta sistem sat bile olsa kısa olmam...flat olurum..ama sistem al olursa ,net uzun olurum..
deniz altındayım degisiklik yok hafiften korku hakim :)
Günlük sistem deyince aklıma geldi, günlükler satta, bende öğlende uzunları kısaya çevirdiydim, şimdi cesaretle rahatlıkla kısları fulleyecem bakalım, 29200 leri kaçırdık galiba, bakalım neresi denk gelecek, tekrar fırsat verir heralde eşek değil ya:) saygılar...
sımdıd e bu credıt s cıktı fıyatsıZ basıyo
[QUOTE=eagle2002;93912]arkadaşlar
sistemden bahsediyorsunuz
ben yeniyim bu konuda
sistem neyin nesidir ?
yani nasıl kullanabilirim ?
anlatabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler[/QUOTE]
piyasa hızlı patron sonra konuşuruz .. .. kusura bakma ..
sistem sat ise,kısacover den sonra,bekleyip.... tepkilerde belli noktalarda (EMA),sistem yönünde pozisyon alıyorum..en son kısa 29200 oldu..ama gece bu nokta üzeri kapanışta kısa girmem...
[quote=abka;93925]29200 den sabahta bahsetmiştim..bana göre güçlü...üstünde kapanışta sistem sat bile olsa kısa olmam...flat olurum..ama sistem al olursa ,net uzun olurum..[/quote]
SAyın Abka iyi yerden kısa açmışsınız ben 28525 deki uzunları 28800 den kısaya çevirdim biraz acele etmişim tebrikler.
[QUOTE=fXci;93926]deniz altındayım degisiklik yok hafiften korku hakim :)[/QUOTE]
Garfiği atarmısın bakalım kaç metre derinlerdesin?:)))
Matrikste sorun yasayan var mi, ekran mi kapatti bu.. nlar :..:
dax musade ederse 29300 400 lerı bıle gosterebılrler sımdı bu cakallar dıyodur kı 200 de shrtlıyanları avlamak lazım..
[quote=marakes;93934]dax musade ederse 29300 400 lerı bıle gosterebılrler sımdı bu cakallar dıyodur kı 200 de shrtlıyanları avlamak lazım..[/quote]
Bence herkes heran Amerikadan gelecek kötü bir haberle alaşağı olabileceğimiz gerçeğinden ürküyor düşünsenize citibankın iş bankasından bile daha küçük duruma gelmiş olduğu bir ortamdayız. Daha nelere şahit olacağız bakalım.
[QUOTE=bull market;93932]Garfiği atarmısın bakalım kaç metre derinlerdesin?:)))[/QUOTE]
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/6162/fexee.png[/IMG]
endekslerın yukarı cıkması ortamın ıyı oldguna dalalet degılkı syn mmo..yukarı yapcaklarms verıyı bekledıler dax %2 lerdeydı %1 altına ındı.bnlar film döndürüyo ancak.bu dax ın hareketlerı ınsanı hasta edr bi bakmssn %0.38 bı bkmıssn %0.6
[QUOTE=marakes;93934]dax musade ederse 29300 400 lerı bıle gosterebılrler sımdı bu cakallar dıyodur kı 200 de shrtlıyanları avlamak lazım..[/QUOTE]
Avlasınlar, korkunun ecele faydası yoktur, ecel dediğinde yukarda nereye gidecekler, en sonunda düşürmeyeceklermi bunlar, hemde paşa paşa...spotun pazartesi maximum gideceği yer 30000 olur görüyorum, sonrası gelirmi o çıkışın, extra satıcı istiyolarsa çıkarsınlar, kısacıya komaz en fazla ilaveleleri kapar düşüş beklemeye devam eder..
Kısacının haftaya telafi alternatifi var, ama geceye uzunda girenin alternatifi yine kısacı olmaktan geçiyor işte...
ssietm 28925 den alda, ama hissiyat alda değil :) haftasonu flat..fit&flat
29125 short deneyelim
tam kumar oldu herşey valla kendimi kumarbaz gibi hissediyorum yatırımcıdan çok pehh
[QUOTE=Astatin;93939]ssietm 28925 den alda, ama hissiyat alda değil :) haftasonu flat..fit&flat[/QUOTE]
bu gidisle denizaltında giricem haftasonunada :o gerçi daha cok var
[quote=bull market;93938]Avlasınlar, korkunun ecele faydası yoktur, ecel dediğinde yukarda nereye gidecekler, en sonunda düşürmeyeceklermi bunlar, hemde paşa paşa...spotun pazartesi maximum gideceği yer 30000 olur görüyorum, sonrası gelirmi o çıkışın, extra satıcı istiyolarsa çıkarsınlar, kısacıya komaz en fazla ilaveleleri kapar düşüş beklemeye devam eder..
Kısacının haftaya telafi alternatifi var, ama geceye uzunda girenin alternatifi yine kısacı olmaktan geçiyor işte...[/quote]
orası ole de oynadıkları sey psıkolojı ve sabır bu da herkese göre degısken..
dow bu gece şu an gördüğü yükseği geçer diyebilen var mı acaba?
iyice sapıttılar
allahın kulu düğmelere bilinçli basıyorsa ne olayım...
kısa kapattım...başım döndü..flatim..sistem sat da..ama kanımca 29200 üzeri kapatacaklar..geceye flatim..
[quote=TIFIL;93944]dow bu gece şu an gördüğü yükseği geçer diyebilen var mı acaba?[/quote]
ben dow bu gece 6.700 üzerinde kapanacak diyorum.
kırmızıdan herkese böğğğ geldi. sebep ne olacak? bilmiyorum.
belki bıkkınlık.
Sayın Abka acele etmişsin en azından benim maliyete yakın biryere kadar geri geleceğini düşünüyorum
29,150 den biraz daha kısa yaptım.. 2/5 oldu kısalar.. geceye kısa... dow %5 artı yapmazsa hatırım kalır..:)
dolar şelale .. altın şelale .. endeksler ralli .... :)
Dow da shortcular iş başında
tepişecekleri yer belli oldu.
29.200
[QUOTE=jerfin;93949]29,150 den biraz daha kısa yaptım.. 2/5 oldu kısalar.. geceye kısa... dow %5 artı yapmazsa hatırım kalır..:)[/QUOTE]
yanındayım jerfin :) hala dalıştayım ama sistem yüzeye çık desin sorgusuz sualsiz cıkarım
vob da fiyat nedır su an verıler durdu bende de
[QUOTE=fXci;93953]yanındayım jerfin :) hala dalıştayım ama sistem yüzeye çık desin sorgusuz sualsiz cıkarım[/QUOTE]
cıkk ben çıkmam, sudan çıkınca üşüyorum..:..:
apsd azalıyor ne demek Sn vobix
[quote=marakes;93954]vob da fiyat nedır su an verıler durdu bende de[/quote]
29.200-225
geceye full uzun..
arada bi fiyat soylıyebılrmısnız
Haftasonu kısaya devam
300-325