halen dalışa devam :)
Printable View
halen dalışa devam :)
[quote=marakes;93959]arada bi fiyat soylıyebılrmısnız[/quote]
29.300-29.325 oldu sn marakes.
[QUOTE=eagle2002;93912]arkadaşlar
sistemden bahsediyorsunuz
ben yeniyim bu konuda
sistem neyin nesidir ?
yani nasıl kullanabilirim ?
anlatabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler[/QUOTE]
Sistem dediğin yeri geldiğinde iki hareketli ortlamanın kesişmesi yeri geldiğinde paragraflar dolusu formülelrden oluşan yön konusunda fikir oluşturması için kullanılan bir şeydir. Seans içinde detaylı anlatan oalcağını sanmam ama kör topal işlem yapıp zarar etmektense bir sistemel hareket etmek kazandırmasa bile zararı azaltır.
tmmdr geldı cok tesekkur ederım arkadaslar
350-375
iş bankası kısacıları fena sıkıştırdı.
fdowu verdiler aşağı, iş habire alışa kontrat yazıyo. çaktı 300'e vobu.
aşağısı yok diyo...
[quote=marakes;93959]arada bi fiyat soylıyebılrmısnız[/quote]
400 çalışıyor
hayret benım tahmınlerım pek tutmaz ama 400 lere geldık
[quote=marakes;93969]hayret benım tahmınlerım pek tutmaz ama 400 lere geldık[/quote]
450 oldu
Sabırla bekledim ve kısaları en son 29425 den fulledim...
tesekkur ederım arkadaslar geldı benım ekran ..
hey yavrum hey,
iş'e bak. DSI'nin 2007 sonunda 2.000 puanı 25 dakikada 20.000 kontratla çizmesi hareketi geldi aklıma.
gelenden geçenden aldı kontratları hale bak...10.000 kontrata dayandı.
[quote=marakes;93969]hayret benım tahmınlerım pek tutmaz ama 400 lere geldık[/quote]
veriyolar 350 oldu
Bunların böyle bişey yapacağı belliydi, düşüşü 28000-30000 aralığında yataya alıp, haftaya perşembe cuma devam ettirecekler diyede tahmin ediyorum, pazartesi düşüş hayalimi kırdılar o kadar, saygılar...
sinyal şimdi geldi su yüzeyindeyim artık... koşulsuz uyuyorum
buı ne boyle ya iyice kıllandım
FED/PLOSSER: HER BUYUK SIRKETIN KURTARILACAGI FIKRI YANILGIYA NEDEN OLDU
hadi bakalım GM ve Citiyi kapatında görelim.
ppiyasayı kım aldı son aralıkta
haftasonu flat kıl oldum ıyıce.sadece fıyat goruyorm ne alıcı var ne satıcı
sistemler uzun ama geceye kısa bunedir böyle yaa
[QUOTE=QUEEN;93956]apsd azalıyor ne demek Sn vobix[/QUOTE]
Yüksleişi desteklemiyor demek.
ulan o kadar kıl aldılar ki piyasayı, ağız tadıyla long giremiyoruz hafta sonuna.
kıllandım, flat!
bu dalga 650 puan bıraktı peh
artık su yuzeyindeyim
[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/5673/fexeen.png[/IMG]
DJ %2 artı olydı 29450 den şort yapardım ama şimdi ıııhhhhh..fit flat devam
yuh be ne filmcı adamlar..ılla kısaları rahatsz edıcekler..uzuncuları da delı etcekler..hr seferınde basarıyolar bunu
Dow bu gecede eksi kapatır bence kısa devam sistemlerden bir tanesi al vermek üzereydi seans kapandı bakalım pazartesi ne getirir ne götürür herkese iyi hafta sonları,
dayanamadım 29,450 den biraz daha kısa yaptım.. 3/5 kısa oldum geceye... kalan mermiler pazartesiye..:)
bi sürü işlem yaptım longlayıp seans sonuda yukardan short yaptım
geceye short
Pazartesi 28700-28800 açılış veya sonrasında görülecek diyorum, sonra tekrar yukarı zorlama, bunlar vazgeçmez zorlamaktan, fakat sonuçta bu hareketle düşüşü biraz daha ertelemenin yolunu buldular işte.. olsun, her erteleme ilerde ani bir düşüş dalgasını hazırlıyor aslında, herkese iyi akşamlar...
[QUOTE=fXci;93976]sinyal şimdi geldi su yüzeyindeyim artık... koşulsuz uyuyorum[/QUOTE]
beni su altında nasıl yalnız bıraktınnn.dng
Dünkü zararın yarısı çıktı bu gün 29400 den gene full short.
Haftasonuna kisa, bu sefer 4/5...
sisteme ters girmeyelim diye flat kaldık ama hislerim cayır cayır ayuluk yapmak lazımdı diyor
5 dak. sistem al da.
gece sistemi al da.
kendi has sistemim flat de(short cover de)..ben ise flatim..iyi haftasonları..
ben longgggg ısrar yok ama kötü açılır gibi geliyor
İş Bankası durduk yerde bu kadar almazdı ama bi hesabı var herhalde. Pazartesi anlarız.
dow artı kapayacak,
nasdaq bile artı kapayacak.
herşey sabahtan belli.
olmasada future artı olacak.
sevgiler.
[QUOTE=jerfin;93991]beni su altında nasıl yalnız bıraktınnn.dng[/QUOTE]
jerfin takımları bırkatım sana.... ne yapayım sisteme uymam gerek. yoksa sonuna kadar tuttum şahitsin :o bende bilirdim 5 dakikalık alverdiginde longlayıp asıl sistemimin direncinde tekrar shortlamayı ama fazla kıprasmak istemiyorum az olsun benim olsun sistemli olsun :)
1500 puvan düşüşte 650 puvan alabildim
kac kez poz degstrdm bugun.bı de yetmedı termınal gttı.neysekı gtmeden az once dgru poz almısm da gun ıcı carpılmaları bıraz azalttım..fecı oynak gundu..dusunduklerımı uygulayabılsem tam super olcaktı .buna da şükredelim[IMG]http://www.uzunalan.com/forum/images/smilies/gulumseme.gif[/IMG]haftsonu flat..emek veren bılgı ve tecurbesını paylasan herkese cok tesekkur ederım..sevgi ve saygılarımla.ayrıca cümleten hayırlı kandiller dilerim..
sp günlük graf ... uyumsuzluk hat safhada .. tepmesi lazım bunun .. .pazartesi borsalar yükselir bence .. ralli ralli ralli ...
[URL=http://img22.imageshack.us/my.php?image=adszgyc.jpg][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/6341/adszgyc.jpg[/IMG][/URL]