-
[QUOTE=Astatin;467944]abi silahla palayı yenemeyeceğimi anladım çoh zaman önce...ha tank ha sapan..sen tank çıkarsan adam anti-tank mayını döşüyor:::...::: sen lastikli sapan çıkarsan adam kaucuklu sapan çıkarıyor...:p
şöyle yapıyorum, adam göründüğü zaman arkasına takılıyorum... baktım adam duralar gibi..pırrr kaçıyorum saklanıyorum filan....savaş işi sakat:::[/QUOTE]
namlusunu sana çevirince git tankın dibinde dur. namluyu indiremiyo ya aşağı, çok bozuluyo :D
-
[QUOTE=Astatin;467944]abi silahla palayı yenemeyeceğimi anladım çoh zaman önce...ha tank ha sapan..sen tank çıkarsan adam anti-tank mayını döşüyor:::...::: sen lastikli sapan çıkarsan adam kaucuklu sapan çıkarıyor...:p
şöyle yapıyorum, adam göründüğü zaman arkasına takılıyorum... baktım adam duralar gibi..pırrr kaçıyorum saklanıyorum filan....savaş işi sakat:::[/QUOTE]
:..::..: asti the road runner.. en güselini yapıon patron bende uslandım artık :::
[IMG]http://www.karakush.com.au/portals/0/Beep%20Beep/roadrunner.gif[/IMG]
-
[quote=flexy;467946]:..::..: asti the road runner.. en güselini yapıon patron bende uslandım artık :::
[/quote]
bi de...eğer orta vadeli bir beklenti yoksa (kredi notu vb) ve eğer o gün en yüksek civarlarında kapatmak üzereyse ver şortu ertesi gün minimum 1000 puanın var olayı var...warrr:..:
-
Yaw bi aralar formüldü sistemdi falan fikir şeysi paylaşırdık..Hee faydalı mı deil mi o kişiye göre değişir ama güsel oluyodu yaw :) böle renkli grafikler, kodlar falan..Acaba milletin hevesi mi kaçtı nidir?
Haa? Ha? hıh? üvv
-
[QUOTE=Astatin;467947]bi de...eğer orta vadeli bir beklenti yoksa (kredi notu vb) ve eğer o gün en yüksek civarlarında kapatmak üzereyse ver şortu ertesi gün minimum 1000 puanın var olayı var...warrr:..:[/QUOTE]
Hastasıyızzzz dedeeeeeee ::: cukke cukke
-
[quote=flexy;467948]Yaw bi aralar formüldü sistemdi falan fikir şeysi paylaşırdık..Hee faydalı mı deil mi o kişiye göre değişir ama güsel oluyodu yaw :) böle renkli grafikler, kodlar falan..Acaba milletin hevesi mi kaçtı nidir?
Haa? Ha? hıh? üvv[/quote]
Gaotik hareket eden bir değişkeni, regular formüllerle açıklamak mimkin olmadığından olsa gerek... treydır filings iz e most impotınt tuul...::: gerisi (indik mindik sistem v.b.) yardımcı olur sadece:..: kanaatimce tabiki.:..:
-
bir de misal dörki spesifik olayların porsada ne şekilde etki yapacağını sistem bilemez...misal 17 aralık operasyonunun olduğu gün hatırlayacaksınız vob oldukça dengeli açılmıştı..ilk çeyrekte de nasılsa toparlayacağım süsü/mesajı veriyordu... gerisini biliyonuz..velakin, operasyonda geçen isimleri gören treydır, nicedir sözü edilen jamaaat-hükü savaşının başladığını anlar ve ilk fırsatta verirdi şortu..fiyat miyat bakmadan... sistem arkadaş bunu baya bir geç sinyalledi..hee
-
misal 15 dklık indik filan 83800 lerde raning trıyengıl diyor ve yukarı kırılması beklenir...amma 60 dklık indikler yemezler diypr, biraz daha dalga ve muamele lazım ben henüz erek... olmadım diyor...treydır filings de, yukarı atklarda şortla 300-500 pianlık bonusları topla sonra diyor...du bahalım... lonk yapmıyorum hacı.. seçim meçim, kavga olayı filan..lonk sakat... zaten düşüşleri yedire yedire yapıyor ipnur, yükselişlerde ise lank diye bir %6 bir de %4 tek barda...bi hedefi var..ya acaip graştıracak trendeki şortcuları biçiyor.. -ki bence öyle..yada kucağa olmuş ayu topluyor... ama muhim değil, uzun süreli konaklama yapmıyoruz..he
-
unli yine gitti görüon dimi? Sanırsın parelel evrenden gelip gidio, bi oraya hop bi buraya..tövbeeee :D
-
-
filex çingene bohçalarını özlamiş madem...bıyır...raning mi ranamaying mi..nunu mu deil mi..o deil bu deil bu bizim köyden deil mi..filan
[IMG]http://i40.tinypic.com/33pdge1.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;467952]misal 15 dklık indik filan 83800 lerde raning trıyengıl diyor ve yukarı kırılması beklenir...amma 60 dklık indikler yemezler diypr, biraz daha dalga ve muamele lazım ben henüz erek... olmadım diyor...treydır filings de, yukarı atklarda şortla 300-500 pianlık bonusları topla sonra diyor...du bahalım... lonk yapmıyorum hacı.. seçim meçim, kavga olayı filan..lonk sakat... zaten düşüşleri yedire yedire yapıyor ipnur, yükselişlerde ise lank diye bir %6 bir de %4 tek barda...bi hedefi var..ya acaip graştıracak trendeki şortcuları biçiyor.. -ki bence öyle..yada kucağa olmuş ayu topluyor... ama muhim değil, uzun süreli konaklama yapmıyoruz..he[/quote]
83800-83475 de 15 dklık öttü..sonrada erek olan 60 dklık randı...lonk yaptımmı..nayır:p