sn jelıbaon haklı
adamlar bılıyor
o yuzden son yarım saate aldılar
p.tesı sabah asya çoşar
sonra bızım pıyasa ıyı olur
nereye kadarışte o soru ışaretı
kafamı kurcalayan tak şey kurlarda bır kıpırtı yok
Printable View
sn jelıbaon haklı
adamlar bılıyor
p.tesı sabah asya çoşar
kafamı kurcalayan tak şey kurlarda bır kıpırtı yok
Hay allah iyiliğini versin emi, 2 saatır perde arkasından sızlerı ızlıyorum, sayın mbm ve Queen korku tunelınde terlıyor, jerfının eteklerı zıl calıyor, ama dow herkeŞi ters koseye yatırdı yıne:)
[quote=jerfin;94090]ama 250 milyar üzerinde anlaşmışlar..!!![/quote]
1 haftadır konuşulan rakam 500 dü..senin geçtiğin başlık bunun tamamımıdır yoksa hepsi midir, in midi cin midir bilmiyorum :) bu saatte bakmiim..:D:D
[quote=jerfin;94088]şu ingiltere hükümetinin yardım planı neyin nesi nunu.. inceleyebildin mi..[/quote]
Ingiltere hukumeti lyods'daki payini %75'e cikarmis. sozu edilen miktar kadar varliga da sermayetaahudu vermis.
LONDON -- Lloyds Banking Group PLC and the U.K. government have struck a deal in which the government would both insure more than £250 billion ($353 billion) in Lloyds assets and increase its stake in the bank to as much as 75%, according to a person familiar with the matter.
[QUOTE=tuareg;94093]Hay allah iyiliğini versin emi, 2 saatır perde arkasından sızlerı ızlıyorum, sayın mbm ve Queen korku tunelınde terlıyor, jerfının eteklerı zıl calıyor, ama dow herkeŞi ters koseye yatırdı yıne:)[/QUOTE]
Bizde böyle tatlı çekişmeler var haset yok onlarda alsa(hala ne olcağı belli olmaz) sevinirdim hep beraber kazanmamız dileğiyle:)))
[QUOTE=tuareg;94093]Hay allah iyiliğini versin emi, 2 saatır perde arkasından sızlerı ızlıyorum, sayın mbm ve Queen korku tunelınde terlıyor, jerfının eteklerı zıl calıyor, ama dow herkeŞi ters koseye yatırdı yıne:)[/QUOTE]
sen perde arkasından gizli gizli bizi izliyordun haaa..:..:.dng
röntgenci reco...kom
ALTIN 938 usd cıvarında
onumuzdekı hafta altın ıçın bır tehlıke var
anı kur artışı altındakı fıyatı zıplattı
eğer kurda duşme olursa
altın 960-970 bandına gıtse dahı fıyat duşebılır
o yuzden uuzn tehlıkelı gıbı gelıyor
[QUOTE=QUEEN;94096]Bizde böyle tatlı çekişmeler var haset yok onlarda alsa(hala ne olcağı belli olmaz) sevinirdim hep beraber kazanmamız dileğiyle:)))[/QUOTE]
evet, bizimki tatlı çekişme.+.. ben kazanacağım diye hiçbir arkadaşımın kaybetmesini istemem..
astatın beyoğlunda pek hayat yoktu galıba
[quote=nunu;94095]Ingiltere hukumeti lyods'daki payini %75'e cikarmis. sozu edilen miktar kadar varligi da sermey taahudu vermis.
LONDON -- Lloyds Banking Group PLC and the U.K. government have struck a deal in which the government would both insure more than £250 billion ($353 billion) in Lloyds assets and increase its stake in the bank to as much as 75%, according to a person familiar with the matter.[/quote]
Yalancı bahar çekiyor gönlüm gelde feyk boğam oluver şimdiii:D
[QUOTE=jerfin;94101]evet, bizimki tatlı çekişme.+.. ben kazanacağım diye hiçbir arkadaşımın kaybetmesini istemem..[/QUOTE]
Para gider gelir sağlık neşe daim olsun:)
bende diyorum iki gündür reco nerelerde acaba diye..
meğer bizimki almış dürbünü eline röntgenciliğe başlamış..:..:
[quote=okansak;94102]astatın beyoğlunda pek hayat yoktu galıba[/quote]
hem de hiçç.kriz midir cin midir, ortam pek bi durgun sıkıcıydı...biz de geri döndük...:) burdan da kimse yok tu.kom
[quote=QUEEN;94096]Bizde böyle tatlı çekişmeler var haset yok onlarda alsa(hala ne olcağı belli olmaz) sevinirdim hep beraber kazanmamız dileğiyle:)))[/quote]
sortlara (nunu, jerfın) acımayın sayın queen, 5000 puan yukarı gap yapsada onlara koymaz, benım bıldıgım kadim zamanlardan beri short onlar, allah bılır 2008 temmuzdan berı:)
her vade sonunda aktarma yapıyorlardır.
[QUOTE=Astatin;94106]hem de hiçç.kriz midir cin midir, ortam pek bi durgun sıkıcıydı...biz de geri döndük...:) burdan da kimse yok tu.kom[/QUOTE]
insan bi yakasına kırmızı karanfil falan takar asti.. o kadar bakındım acaba asti hangisi diye...boks.
[quote=jerfin;94105]bende diyorum iki gündür reco nerelerde acaba diye..
meğer bizimki almış dürbünü eline röntgenciliğe başlamış..:..:[/quote]
vallahi de billahı de hastayım, astatın ustune yemin ederım, yazacak halım yok ama pıyasayı da forumu da uyanıp uyanıp takıp ettım.
(ama bu da az sapıklı değil hanı, elımız kanda olsa topıkten uzak kalamıyoruz, buradakı arkadaslıklara da bayılıyorum, sankı ozenle secılmıs gıbı)
[QUOTE=tuareg;94109]vallahi de billahı de hastayım, astatın ustune yemin ederım, yazacak halım yok ama pıyasayı da forumu da uyanıp uyanıp takıp ettım.
(ama bu da az sapıklı değil hanı, elımız kanda olsa topıkten uzak kalamıyoruz, buradakı arkadaslıklara da bayılıyorum, sankı ozenle secılmıs gıbı)[/QUOTE]
evet, gerçekten forumumuz çok güzel.. umarım hiç bozulmaz bu sıcaklık..
geçmiş olsun bu arada.. ee bu havada balkonlarda röntgencilik yaparsan olacağı bu..:..:
[quote=jerfin;94110]evet, gerçekten forumumuz çok güzel.. umarım hiç bozulmaz bu sıcaklık..
geçmiş olsun bu arada.. ee bu havada balkonlarda röntgencilik yaparsan olacağı bu..:..:[/quote]
Sen nerden bılıyorsun:(:(
teessuf ederım boyle ulu orta acıklanır mı.
Dısarıdan vırus sızıntısı olmazsa forum kardeşlığı yuzuk kardeşliğine donusur,
yüzügü astatından uzak tutun, onu etkısı altına almasın da:)
yuh be dow ne yapmış böyle future larıda ilk kez dowdan yukarıda goruyorum hayırdır insallah bizim full shortları mındar etmesnler yine tatsız bir haftasonu geçiricez..
[quote=furkan;94114]yuh be dow ne yapmış böyle future larıda ilk kez dowdan yukarıda goruyorum hayırdır insallah bizim full shortları mındar etmesnler yine tatsız bir haftasonu geçiricez..[/quote]
furkan sen uzun değilmiydin
[QUOTE=furkan;94114]yuh be dow ne yapmış böyle future larıda ilk kez dowdan yukarıda goruyorum hayırdır insallah bizim full shortları mındar etmesnler yine tatsız bir haftasonu geçiricez..[/QUOTE]
futurelerin yukarıda kapatması daha iyi ya işte pazartesi için... kendimizi böyle teselli edelim artık..:..:
[QUOTE=tuareg;94112]Sen nerden bılıyorsun:(:(
teessuf ederım boyle ulu orta acıklanır mı.
Dısarıdan vırus sızıntısı olmazsa forum kardeşlığı yuzuk kardeşliğine donusur,
[COLOR="Red"]yüzügü astatından uzak tutun, onu etkısı altına almasın da[/COLOR]:)[/QUOTE]
o, yüzüğü bi ele geçirirse ne seni tanır, ne beni tanır, ne de hellim'i tanır..:..:
[quote=jerfin;94118]o, yüzüğü bi ele geçirirse ne seni tanır, ne beni tanır, ne de hellim'i tanır..:..:[/quote]
+. .brv
[QUOTE=okansak;94092]sn jelıbaon haklı
adamlar bılıyor
p.tesı sabah asya çoşar
kafamı kurcalayan tak şey kurlarda bır kıpırtı yok[/QUOTE]
Sayın Okansak,
yorumdan önce şunu yazacağiım çıkmadan.
hazır konu açıkken sonra unutulmasın.
pazartesi ne olacağının önemi yok aslında.
zaten olan olmuştur.
ben seans içinde yazmamaya çalışıyorum genelde yanlış etki olmasın diye.
sonuçta bende trade ederken bir sürü hata yapıyorum.
ama burayı takip eden acemiler varsa kafalarına bazı gerçekleri sokmak lazım.
bu vob işi dolayısıyla dow da kumarhaneden farksızdır sürekli al sat yapan için.
örnek vereyim.
dün düşüşte long oldu biri diyelim 29800.
ve çıkamadı kaldı elinde.
bugün sabah panik oldu diyelim 28400 sattı.
1400 puan.
bide ordan terse döndü diyelim.
hadi onda bu sefer uyandı erken stop oldu.
400 puan diyelim.
sonrada akşam çok arttı short girdi.
örenektir sadece pzt de 400 puan yukarı attı.
orda da panik oldu.
2200 puan. gitti ana para.
inanın itiraf etmesede bunu ilk girenler hep yaşıyor, bırakın ben bile yaşıyorum bazen. illa kandıracak bir yol buluyorlar.
dikkatli olmakta fayda var.
sevgiler.
[QUOTE=okansak;94116]furkan sen uzun değilmiydin[/QUOTE]
yok en son yazdımm sistemler uzun bukadar almaları normal değil kısa giricem dedim kapanışa yakın bir zamanda yazmıştım vardır yazısı burada..
[quote=jerfin;94118]o, yüzüğü bi ele geçirirse ne seni tanır, ne beni tanır, ne de hellim'i tanır..:..:[/quote]
Bir gün hepinizi mahvedeceğim ve sizi Hellim bile kurtaramayacak:..:
cok doğru bır tespit sayın jelıbom,
bir de şunu eklemek lazım, bazen acemılıkten değil, full pozısyon almak da aynı panıgı yasatır, mc yememek ıcın buyuk zarara rağmen poz kapatılır, bari 200-300 puan alalım denır, piyasa doner, gerısı sizin senaryonun aynısı.
[quote=jerfin;94108]insan bi yakasına kırmızı karanfil falan takar asti.. o kadar bakındım acaba asti hangisi diye...boks.[/quote]
gelseydin mutlaka tanırdın..ama mutlaka:D
geyikçiler geyik topiğine
jerfın sana bır teklıfım var, ortak loto oynayalım, eger voliyi vurursak, astı poz aldıgı gun tek tuş tavan/taban yaptıralım voba, astı o zaman anlar kımle dans ettıgını:)
[quote=Astatin;94125]geyikçiler geyik topiğine[/quote]
şimdi alındım işte, biz burda bılımsel pıyasa analızlerı yapıyoruz, vobda tavan taban analızlerı,
bir daha da gelmem davosa.
herkeşe iyi geceler, ben uyur.
[QUOTE=Astatin;94124]gelseydin mutlaka tanırdın..ama mutlaka:D[/QUOTE]
şimdi inanmıyor musun yani geldiğime..:..:
suprad nasıl gidiyor işler kuzu eti mi tavuk eti mi desem sen şimdi kesin hindi eti dersin...brv.brv.brv
[quote=mordak;94148]suprad nasıl gidiyor işler kuzu eti mi tavuk eti mi desem sen şimdi kesin hindi eti dersin...brv.brv.brv[/quote]
walla ne et ne mama
war sıkıntı
yok suhedaaa
dermisim
forumda tam seda sayan programlarına dönmüş ne güzel hep eğlence hep eğlence.....
,,,
komiklik şakalar,,,,,
mutluluklar.......
Astatin naber külüstür :)
[QUOTE=suprad;94149]walla ne et ne mama
war sıkıntı
yok suhedaaa
dermisim[/QUOTE]
az emek vermedin hayvancılığa ama neyse nasip....doğruyu bulmanda büyük başarı...gelir elbet gerisi...
yeter ki bul doğru yolu çalış yeter...
hadi bol kazançlar...
[QUOTE=Mete;94152]Astatin naber külüstür :)[/QUOTE]
külüstür derkeenn..??
[QUOTE=mordak;94150]forumda tam seda sayan programlarına dönmüş ne güzel hep eğlence hep eğlence.....
,,,
komiklik şakalar,,,,,
mutluluklar.......[/QUOTE]
yeterki kavga gürültü olmasın mordak:)
[quote=mordak;94153]külüstür derkeenn..??[/quote]
şifre yok hocam bildiğin külüstür işte:..: