-
çoonat kesmez asti sana zahmet [B]godiva[/B] fabrikasından bizim eve bir üretim pardon tüketim hattı çektir.o zaman yaparız bi güzellik ::::..::..:
[quote=Astatin;326383]way be hem NUNİ hem PAMBIH ne paragözmüş arkadaş...bi tanesi de demedi ki, memleketin eğitim seferberliğine gönüllü neferler olarak katılalım, varızzzz ulaaaaa...Hatta çokonatta istemeyiz ücret olarak, üsütüne çokonat veririz demediler..nerde o Mamut hocalar..ey gidi eyyyyyyy[/quote]
-
simdi farz-i misal trend kirildi, 70000'lere dustuk inisli cikisli, sonra tekrar cikmaya basladik yaza kadar yine inisli cikisli 120000 falan olduk. ee, hani trend kirilmisti, yine mi yapisti olacak?:..:
trend de neymis, yerim trendinizi.dng
-
bak hiç üstüne alınıyo mu bak..aluuuuuu
-
[quote=nunu;326402]simdi farz-i misal trend kirildi, 70000'lere dustuk inisli cikisli, sonra tekrar cikmaya basladik yaza kadar yine inisli cikisli 120000 falan olduk. ee, hani trend kirilmisti, yine mi yapisti olacak?:..:
trend de neymis, yerim trendinizi.dng[/quote]
Gerçi bilirsiniz de nunu hanım trendler 5 e ayrılır 1-kv trend 2- ov li trend
3- uv trend 4- mega trend 5-hiper mega trend :..::..::..:
aldığınız poza göre trend anlayışı da değişir.
-
azıcık 80.000 den long..hedef 400 puan.kaşındım.
-
[quote=Astatin;326404]bak hiç üstüne alınıyo mu bak..aluuuuuu[/quote]
olaydan koptu astipatron ondandır...Tamamen vob a konsantre olmuş durumda sanırım.:..:
-
[quote=a.kaya;326409]Gerçi bilirsiniz de nunu hanım trendler 5 e ayrılır 1-kv trend 2- ov li trend
3- uv trend 4- mega trend 5-hiper mega trend :..::..::..:
aldığınız poza göre trend anlayışı da değişir.[/quote]
ya hepsi yataya girerse?:..::..::..:
dur, sizin meshur nk vardi mi?:..:
-
[quote=a.kaya;326413]olaydan koptu astipatron ondandır...Tamamen vob a konsantre olmuş durumda sanırım.:..:[/quote]
konsantre olacak ne var kaya...salacaklar...korkunçççççççççççççç
-
sanırım şu an pek çok kişinin beynine LONG sinyali geliyordur.çok düştü AL daha ne kadar düşerki v.s. şeklinde.bazen para ediyor bu sinyaller ama her zaman değil.
şu an feci şekilde LONG olmak istiyorum ama işte aması var...
-
[quote=Astatin;325858]FDJR ın x30yvade cinsinden grafı haftalık..bunu 6-7 hafta öncede yapıştırdıkdıydım...şimdi belliki bu yükseliş trendine girecek...bu ne demek matematiksel olarak...IMKB, DJI ya göre düşük performans gösterecek demek...yani dj 2 çıkarsa bizimki o kadar çıkmayacak ve hatta düşebilecek demek...
[IMG]http://i53.tinypic.com/nexhs9.png[/IMG][/quote]
diceyin miceyin toparlamasını takip edenlere bu grafiği çoooooookkkkk hatırlatacağım...du bakalım.lelele
-
-