[QUOTE=jerfin;94154]yeterki kavga gürültü olmasın mordak:)[/QUOTE]
sağlık olsun jerfin....kavga gürültü yerine...:):)
Printable View
[QUOTE=jerfin;94154]yeterki kavga gürültü olmasın mordak:)[/QUOTE]
sağlık olsun jerfin....kavga gürültü yerine...:):)
[QUOTE=mordak;94153]külüstür derkeenn..??[/QUOTE]
mete'nin en çok zevk aldığı şey astatin'e iltifat etmektir..:..:
[quote=jerfin;94157]mete'nin en çok zevk aldığı şey astatin'e iltifat etmektir..:..:[/quote]
çok sevişiriz kendisiyle :D.boks.
[QUOTE=jerfin;94157]mete'nin en çok zevk aldığı şey astatin'e iltifat etmektir..:..:[/QUOTE]
her yerde bahar her yerde neşe gönül ister en kötü günler böyle sebeplene...:):)
[QUOTE=Mete;94158]çok sevişiriz kendisiyle :D.boks.[/QUOTE]
bilmez miyim... allah muhabbetinizi artırsın..:..:
Astatin nerelere kaçtın beni görünce...
Gel mama vercem, bak ne aldım sana gel..
[QUOTE=QUEEN;94159]ING bank Döviz masası müdürü (cnbc-e saat 08:30):
Dün bir fon çıkışı oldu.. Dövizin fırlama nedeni bu.. Bugün vatandaştan satışlar geleceğini beklemekteyiz.. 1.78 in kırılacağını zannetmiyorum, aksine aşağı hareket olacağını öngörüyoruz.. TCMB nin müdahalesi beklenebilir..[/QUOTE]
rahat ol hocam ya....gevşe biraz....relax relax....
bak tatil 2 gün...:D:D
[QUOTE=Mete;94162]Astatin nerelere kaçtın beni görünce...
Gel mama vercem, bak ne aldım sana gel..[/QUOTE]
eee olmuyor ama böyle, hep asti'ye hediye getiriyosun... kıskanıyoruz bak..:..:
marakes naber...barıştık değil mi? küslük yok barışmak var......lelele
[quote=jerfin;94164]eee olmuyor ama böyle, hep asti'ye hediye getiriyosun... kıskanıyoruz bak..:..:[/quote]
Noel baba mıyım ben, hepinize hediye dağıtamam:D
Hiçbir şeyde gözüm yok astatatinciğim yanımda olsun yeter
hep geyik yaptığım için yakında beni forumdan afaroz edecekler mordak..:)
[QUOTE=jerfin;94167]hep geyik yaptığım için yakında beni forumdan afaroz edecekler mordak..:)[/QUOTE]
herşeyin başı sağlık....geyik olsun görüntü asıl amaç kazanmak bu olduktan sonra gerisi hikaye.....kom.kom.kom
[QUOTE=mordak;94168]herşeyin başı sağlık....geyik olsun görüntü asıl amaç kazanmak bu olduktan sonra gerisi hikaye.....kom.kom.kom[/QUOTE]
benim amacım tam tersi... aslolan geyik, kazanmak hikaye..:..:
[QUOTE=jerfin;94169]benim amacım tam tersi... aslolan geyik, kazanmak hikaye..:..:[/QUOTE]
o zaman diyorsun dostlar şahane...:):)
[QUOTE=mordak;94170]o zaman diyorsun dostlar şahane...:):)[/QUOTE]
bu bir itirafnamedir.:..:. vallahi ben foruma geyik için giriyorum..:)
birazdan tuareg gelir kapışırız gene....onun deyimi ile yazışırız...
başlar olaylar yine...+.+.
[quote=mordak;94165]marakes naber...barıştık değil mi? küslük yok barışmak var......lelele[/quote]
yok canım ne küsücez söylıyceklerımızı söyledık bitti.sen de iyisindir umarım..bizim işimiz piyasayla,asıl vampirler orda:..:
bu arada foruma anasayfadan girmek epey zor oldu.bu bölümün kısa yollarından birini atmışım da neyseki rahatça girebildim..
[QUOTE=jerfin;94171]bu bir itirafnamedir.:..:. vallahi ben foruma geyik için giriyorum..:)[/QUOTE]
buda güzel...geyik önemli diyorsun yani....denemek lazım....sırf geyik için girmek anlamsız gelsede bakmak lazım.....:D:D:D
Astatin küstün mü bana külüstür yaaa nerelerdesin pamuk şeker
mordak, astatinimi geri istiyorum.... :(
[QUOTE=marakes;94173]yok canım ne küsücez söylıyceklerımızı söyledık bitti.bizim işimiz piyasayla,asıl vampirler orda:..:[/QUOTE]
iyi bakalım o zaman onlara tuzak kuralım...yeni yerde seni gördümde aklıma takıldı...ondan yazdım....gerçi seninle büyük çaplı olayımız olmadı sadece biraz tartıştık değil mi?...neyse bitti diyorsan bitsin....
bol kazançlar...
[QUOTE=mordak;94172]birazdan tuareg gelir kapışırız gene....onun deyimi ile yazışırız...
başlar olaylar yine...+.+.[/QUOTE]
sonra jerfin girer araya... sizi ayırayım derken göz burun dağılmış, kafa şişmiş bir halde hala geyik yapacağım diye kıvranır..:..:
[QUOTE=Mete;94176]mordak, astatinimi geri istiyorum.... :([/QUOTE]
adım hıdır olsa diyecem ki.......adım hıdır elimden gelen budur....ama değil.:):)
astatini bir sen bulabilirsin o seni sever sayar.....uykuya dalmıştır şirin uykusu birazdan gelir sanırım.....
sever seni o hemde çok...lelele.lelele
[quote=mordak;94177]iyi bakalım o zaman onlara tuzak kuralım...yeni yerde seni gördümde aklıma takıldı...ondan yazdım....gerçi seninle büyük çaplı olayımız olmadı sadece biraz tartıştık değil mi?...neyse bitti diyorsan bitsin....
bol kazançlar...[/quote]
yok ben böyle şeylere takılmam.ne yazdımsa düşünerek yazdım zaten o zaman da kızmışlıgım sinirlenmişligim yoktu.büyük çaplı bi olay olucaksa bu olumlu yönde olsun herzaman tercihimdir...piyasa görüşlerimizi paylasmak daha iyi,zaten bugun sistemler gıcık etti beni zor kurtuldum.boks..lelele.boks.:pbol kazançlar hepimize
[quote=mordak;94179]adım hıdır olsa diyecem ki.......adım hıdır elimden gelen budur....ama değil.:):)
astatini bir sen bulabilirsin o seni sever sayar.....uykuya dalmıştır şirin uykusu birazdan gelir sanırım.....
sever seni o hemde çok...lelele.lelele[/quote]
benim sevenim çoktur bilirsin :D
ölüm uykusuna mı yatırdınız astatinciğimi, iki kürek toprak da ben atacağdım ayıp ettiniz arkadaşlar.. İyice derine gömseydiniz bari , toprağa sızıp zehirlemesin .dng
[QUOTE=jerfin;94178]sonra jerfin girer araya... sizi ayırayım derken göz burun dağılmış, kafa şişmiş bir halde hala geyik yapacağım diye kıvranır..:..:[/QUOTE]
yok canım ne zaman kafa göz dağıttık....(3-5 şerefsiz hariç)..efendiliği bozmayız....
ee yazacaklarımızı yazmak adına mekan eski olsada kalsın kıyıda 3-5 lafımız....(laf yazacak kadar üyeliğimiz).....
yoksa ben çatlarım....sonrasına patlarım.....olmadık can yakarım.... üzülürüz sabaha yanan canlara değil tabi odunlara......lelele.lelele
[QUOTE=Mete;94181]benim sevenim çoktur bilirsin :D
ölüm uykusuna mı yatırdınız astatinciğimi, iki kürek toprak da ben atacağdım ayıp ettiniz arkadaşlar.. İyice derine gömseydiniz bari , toprağa sızıp zehirlemesin .dng[/QUOTE]
astatin, ya benim olur, yada kara toprağın diyosun yani..:..::..:
[QUOTE=Mete;94181]benim sevenim çoktur bilirsin :D
ölüm uykusuna mı yatırdınız astatinciğimi, iki kürek toprak da ben atacağdım ayıp ettiniz arkadaşlar.. İyice derine gömseydiniz bari , toprağa sızıp zehirlemesin .dng[/QUOTE]
astatin kesin okuyordurda şimdi bakmıyorum görmüyorum diyordur.....kesin şirin uykusunda yoksa yazardı yaw....
yatmaz hemen ölüme dalmaz kanmaz....astatin bu [B]zor ölümü sever[/B]....lelele.lelele.lelele
ara yapmakta üstüne yokmuş jerfin:..:
[QUOTE=mordak;94184]astatin kesin okuyordurda şimdi bakmıyorum görmüyorum diyordur.....kesin şirin uykusunda yoksa yazardı yaw....
yatmaz hemen ölüme dalmaz kanmaz....astatin bu [B]zor ölümü sever[/B]....lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
okusa kesin gelirdi.. çünkü o da çok sever mete'yi.. kalpler karşılıklı atıyor yani..:)
[QUOTE=marakes;94185]ara yapmakta üstüne yokmuş jerfin:..:[/QUOTE]
şişşşttt çaktırma..:..::..:
[QUOTE=jerfin;94186]okusa kesin gelirdi.. çünkü o da çok sever mete'yi.. kalpler karşılıklı atıyor yani..:)[/QUOTE]
gelirdi diyorsun yani.....tanıdığım astatin gelirdi....:):)
ben bilmem...zati aralarındaki ilişkiden haberim yok.... lakin şirinleri severek izlerdim....:):)
tuareg ile benim ''asti'yi yok etme derneğimize'' seni de dahil edebiliriz mete..:..:
[quote=jerfin;94187]şişşşttt çaktırma..:..::..:[/quote]
olur ben syn fxci nin derin denizine dalıyım ordan bişe görmem duymam.dng
mbm ne yapıyor al sat devam mı yazıyor mu yine.....eskilerden abka var gördüğüm aşağıda gerisinin bir çoğu yabancı olmuş zati....
ediyo da pek yazmıo
marakes bazen dostluklar kavagadan doğarmış ne diyorsun? bu deyime....
[quote=mordak;94193]marakes bazen dostluklar kavagadan doğarmış ne diyorsun? bu deyime....[/quote]
katılıyorum,hayatta herşey mümkündür..
[QUOTE=mordak;94191]mbm ne yapıyor al sat devam mı yazıyor mu yine.....eskilerden abka var gördüğüm aşağıda gerisinin bir çoğu yabancı olmuş zati....[/QUOTE]
sevgili mordak
devam aynen.......değişen bişey yok.....benim keyfim yerinde
hizipçi bir kaç kişi yüzünden kasıtlı olarak yok edilmek istendi forum mordak......
[B]forumun bütün agır topları ,ortada hiç bişe yokken bi kişinin peşine takılınca böyle oldu..[/B]
takılmayanlardan biride abkadır... ondan görürsün aşagıda
ben pek anlam veremedim olanlara...kızdım...
[B]ama herkes yaptıgı hatayı anlayıp dönüyor buraya mordak[/B]...
ama o kişi nasıl dönecek bilmiyorum... gerçi şu anda başka isimle yazsada ,kendi ismini nasıl tekrar kullanacak ,hangi yüzle burada yazacak çok merak ediyorum...
sevgiler dostum...
burası güzel bir forum kıymet bilmek lazım.uçanın kaçanın peşine takılan sonra pişman olur.neredeyse anam babam yaşında kişiler gittikleri heryeri darma duman edip çıkıyorlar.kişilik ve tıynet meselesi...