[QUOTE=Astatin;333035]Bence feyk...üwwwww..gırmadı...ühühühü..[/QUOTE]
bilemedim .. ..kırdımı kırmadımı .... üvvvv ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad::mad::mad:
Printable View
[QUOTE=Astatin;333035]Bence feyk...üwwwww..gırmadı...ühühühü..[/QUOTE]
bilemedim .. ..kırdımı kırmadımı .... üvvvv ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad::mad::mad:
[quote=selçuklu;333110]bilemedim .. ..kırdımı kırmadımı .... üvvvv ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad::mad::mad:[/quote]
gırmasına gırdı..yani grafikte gırdıda,,mühin olan devamı..feyk değil gerçek ses mi, yoksa ganırtma öncesi feyk mi..onu anlamaya çalışıyoruz...
[QUOTE=Astatin;333160]gırmasına gırdı..yani grafikte gırdıda,,mühin olan devamı..feyk değil gerçek ses mi, yoksa ganırtma öncesi feyk mi..onu anlamaya çalışıyoruz...[/QUOTE]
patron sazan abi sana z- verdi .... haberin varmı .... yoksa.... hbaer vereyim dedim .. .üvvvv ... bilemedim .... :D:D
[quote=selçuklu;333164]patron sazan abi sana z- verdi .... haberin varmı .... yoksa.... hbaer vereyim dedim .. .üvvvv ... bilemedim .... :D:D[/quote]
var var olmaz mı...:::::: yalnız yürütmeyi durdurma davası açacam..Z-, sadece yanlış sayım yapanlara verilmesi gereken bir ceza patron..olmaz valla öyle...Ceza usulden hatalı...esas ayrı..orda haklı olabilir..üwww:::
Hazır hızımı almışken, bir de kendime Z- vereyim bari.
(Son dönemde piyasanın hareketlerinin tersine sayımlarım için)
Ohhhh.
[quote=sazan;333173]Hazır hızımı almışken, bir de kendime Z- vereyim bari.
(Son dönemde piyasanın hareketlerinin tersine sayımlarım için)
Ohhhh.[/quote]
olmaaaaz..buna da dava açarım..bir kimse kendini yargılayamaz..hukuki değil...bence sen o z- yi al selçuklugral a ver...ondan çok var zati..heheheh:::
Bu üvvvvv evvvvvvvvvv ğoğğğğ lerin anlamı ne.
Komik olsun diyemi yoksa aranızda bir şifremi?
yoksa zaten 45 kelime ile konuştuğumuz dilimizin bir başka ifade biçimimi?
[quote=zalim123;334387]Bu üvvvvv evvvvvvvvvv ğoğğğğ lerin anlamı ne.
Komik olsun diyemi yoksa aranızda bir şifremi?
yoksa zaten 45 kelime ile konuştuğumuz dilimizin bir başka ifade biçimimi?[/quote]
Acı, keder, elem, igrenme, tiksinme, pişmanlık vb anlamlarda gullanıyoruz.
[quote=sazan;334442]Acı, keder, elem, igrenme, tiksinme, pişmanlık vb anlamlarda gullanıyoruz.[/quote]
Sizi bilmem ama bunlara ek olarak ben tırsma, gorkma, 3.5 atma durumlarında da kullanıyorum. :D
[QUOTE=sazan;334442]Acı, keder, elem, igrenme, tiksinme, pişmanlık vb anlamlarda gullanıyoruz.[/QUOTE]
abi bence kısıtlamayalım ... her türlü ruh halinde kullanılabilir ...mesela .. üvvvvvvv :o:o:o
sazan abim ....günaydın . saygı ve hörmetlerimle ....
üvvvv ... sazan abim .. doplantıdamısın ...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
:mad::mad::mad::mad::mad: