[quote=astatin;471574]bu kadar aps nin doğru tarafı, yanlış tarafını, acı bir sabah gap ıyla hizaya getirir sanırsam[/quote]
son zamanlarda söylenmiş en doğru söz ...
Bu kadar basınç kötü patlar :)
Printable View
[quote=astatin;471574]bu kadar aps nin doğru tarafı, yanlış tarafını, acı bir sabah gap ıyla hizaya getirir sanırsam[/quote]
son zamanlarda söylenmiş en doğru söz ...
Bu kadar basınç kötü patlar :)
bişi eksik
ivit hacı bişi eksik...şortları kapatıp 550 puan yukardan yine açtık ama nereye kadar böyle yatay yataybu minicik hurmalar, ters yakalandığımız bir açılış gapında bizi tırmalar...kasetlerde bir sezon finali alsak iyiydi
senden hiç elektrik almıyom pala...
[quote=Astatin;471656]senden hiç elektrik almıyom pala...[/quote]
böğğğii..75050 den kapatılan şortları 75600 dan reşortmak çok iyi bir fikir gibi görünüyordu...ehühehe..üğğ[url]www...du[/url] bahalım
Asti, atakuleden at beni.
[quote=Astatin;471656]senden hiç elektrik almıyom pala...[/quote]
dırdırsın vırvırsın sıkıcı bir tipsin..sen istiyon diye longlamak zorundamıyım..
zorundamıyım zorundamıyım pörtföyü senle paylaşmak zorundamıyım:D
bütün bunlar sezon finaline hazırlık diye açıyorum kartlarımı..ille de bir bahane bulacaksam; günlerdir dar bantta dehşet şekilde artan aps'ye rağmen bu seviyelerden yukarı tepmiyorsa, ben bunu gösterilen yönün tersine hareket hazırlığa yorarım..Allah kontratlarımın günahlarını affetsin....
breh breh..olay olduktan sonra yorum kolay nasılsa...bıyır...garanti erken vermiş sinyali...faydalandık mı? tabi ki hayır..son pozdan -1300 puan haşırt afedersin..daha kötüsü tam 80,000 den kapanuşta reşort yaptık...dow da yükseliyor..wayaq
[IMG]http://i60.tinypic.com/29y59tw.png[/IMG]
Vay be..Egemen efendi...İki-yüzlüymüşsün ama insan içine çıkacak bir yüzün yok artık..yuh diyorum
şinci hiç konuşmadığımız bir hesap mı var acep...hani herkes -ben dahil- tape sezon finali ertesi graşma bekliyorya...acaba diyorum birileri, başgan gitsin memlekette gerilim azalır hoş olur foş olur diye pozisyon mu alıyor yukarısı içün? acep?
Dombıra dombıra....dng.dng
[img]http://1.bp.blogspot.com/-2hRWyzS4JiE/T8XMDiQ9UOI/AAAAAAAAAmI/FKJlLSMbnA4/s1600/funny+plane+crash+(19).jpg[/img]