-
[QUOTE=jelibon;94425]tuhaflık yok zaten yapı bu şekilde ilerliyor olabilir.
bahsedilen ihtimal A düşüş dalgasının henüz bitmediğini devem ettiğini (3 dalga düşüş değil 5 dalgadan oluştuğunu) (ki şuan 5 teyiz)
B tepkinin geleceğini
ve sonuçta C de çakılacağını söyler.
İnşallah böyle değildir.
ihtimaldir.
sevgiler.[/QUOTE]
7500 lerin üstü artık hayal olduğuna göre B çıkış dalgasının 4000-5000 aralığından başlaması daha mantıklı değil mi jelibon..
-
[QUOTE=SEYYAH;94424]sevgili jelibon,
yanlız burada bahsedilen krizin 2012 de bitmesi değil...aksine tüm finansal sistemin 2012 civarlarında çökmesi.yani 2012 de kriz bitecek yeniden herşey güzel olacak demiyor.
onun için dedim ya böyle olursa bugüne kadar doğru bildiklerimiz yalan olacak.
sinir bozucu bir durum.[/QUOTE]
büyük buhranın sonucu 2. dünya savaşıdır.
varın hesaplayın.
sevgiler.
-
madem sistemler bize uymadı ozaman biz onlara uyalım 29050 uzun :=)
-
[quote=furkan;94429]madem sistemler bize uymadı ozaman biz onlara uyalım 29050 uzun :=)[/quote]
Çalkalama yapıyorlar çoğu 5 dklık short long oynayıp durur bu çalkalamada.
-
[QUOTE=jerfin;94427]7500 lerin üstü artık hayal olduğuna göre B çıkış dalgasının 4000-5000 aralığından başlaması daha mantıklı değil mi jelibon..[/QUOTE]
önce 7500 mü görülür 5000 mi derseniz 7500 derim.
yukarıya gelecek tepki ne kadar sınırlı kalırsa çöküşün boyutu o kadar aşağıya gidecektir.
sevgiler.
-
fakat ben şimdilik bu kötü senaryoda değilim hala. (şimdilik)
yapı tamamen doğrudur.
Ayı piyasa A-B-C.
zatende bu oluyor.
ancak ben B nin B düşüşünde olduğumuzu düşünüyorum.
şimdilik.
biraz zaman alacak bunun hangisinde olduğumuzun ispatlanaması.
sonuç zaten aynı şeye çıkıyor. sadece değişen ayı piyasasının değer olarak nerede biteceği.
yani olası bir tepki kanımca daha kısa süreli olacak ocak 2009 tepesi geçilemeyecek ve
çöküş gelecek.
sevgiler.
-
[QUOTE=jelibon;94431]önce 7500 mü görülür 5000 mi derseniz 7500 derim.
yukarıya gelecek tepki ne kadar sınırlı kalırsa çöküşün boyutu o kadar aşağıya gidecektir.
sevgiler.[/QUOTE]
bence de önce 7200 gelecek..(7500 biraz daha uzak kalıyor bana) ama 1000 puanlık bir B dalgası çok güdük bir dalga olur.. onun için sadece 7000-7200 bölgesine birkaç haftalık bir tepki çıkışı bekliyorum ben..sonra 5.000.. ilk önce 5.000 görülürse benim için de sürpriz olacak..
1929-1932 düşüş kalıbını incelerseniz A-B-C kalıbına oturtmak zor.. onun için de illaki bir kalıba uyarak düşecek diye de beklemiyorum ben açıkçası..
-
Durmak yok şorta devam...29100 den duble ettim... 2/5 şort
-
sn seyyah, bahsettiğiniz yazı söz konusu forumda hangi topikte okumak istedim ama bulamadım.belirtirseniz sevinirim teşekkürler.
-
[quote=jerfin;94433]bence de önce 7200 gelecek..(7500 biraz daha uzak kalıyor bana) ama 1000 puanlık bir B dalgası çok güdük bir dalga olur.. onun için sadece 7000-7200 bölgesine birkaç haftalık bir tepki çıkışı bekliyorum ben..sonra 5.000.. ilk önce 5.000 görülürse benim için de sürpriz olacak..
1929-1932 düşüş kalıbını incelerseniz A-B-C kalıbına oturtmak zor.. onun için de illaki bir kalıba uyarak düşecek diye de beklemiyorum ben açıkçası..[/quote]
Sen de mi brütüs...sendemi EW ci oldun :D:D
-
29100e satış girdim alan yok ya pes..
-
[QUOTE=Astatin;94436]Sen de mi brütüs...sendemi EW ci oldun :D:D[/QUOTE]
sn.sazan, sn.sağanak ve jelibon'un yanında ben daha çok çömezim yaa.. kapmaya çalışıyoruz birşeyler işte..:D
-
Longa gel bostana gel... (yanlış anlaşılmasın long bedduasıdır :))..
-
[QUOTE=jerfin;94433]bence de önce 7200 gelecek..(7500 biraz daha uzak kalıyor bana) ama 1000 puanlık bir B dalgası çok güdük bir dalga olur.. onun için sadece 7000-7200 bölgesine birkaç haftalık bir tepki çıkışı bekliyorum ben..sonra 5.000.. ilk önce 5.000 görülürse benim için de sürpriz olacak..
1929-1932 düşüş kalıbını incelerseniz A-B-C kalıbına oturtmak zor.. onun için de illaki bir kalıba uyarak düşecek diye de beklemiyorum ben açıkçası..[/QUOTE]
greta depression tamamen abc kalıbında olmuştur.
eylül 29 kasım 29 düşüş.
5 aylık nisana kadar yükselme.
ve 2 yıllık temmuz 32 ye kadar düşüş.
şimdiki düşüşün cycleı bir derece daha üsttedir. durumun vahim olması bundandır.
ve büyük buhrandan büyük bir çöküşü getirecektir.
sevgiler.
-
[URL="http://www.voborsa.com/forum/#top"][/URL] [URL="http://www.voborsa.com/forum/online.php"][B]Şu An Forumumuzda[/B][/URL]: 252 (82 Kayıtlı Ve 170 Misafir Üye Bulunmaktadır.)
Maşallah maşallah.. Sn. Hellim'den rica edelim. Reklam gelirlerinin %80 ni yine hayır kurumlarına gitsin.. Ama VMSF kuralım bir tane kalan %20 yi oraya aktaralım.. Vob Mağdurları Sigorta Fonu :) :) ..Voborsa üyesi olan hak sahiplerine dönem dönem ödeme yapılır, çok kaybedenlere yani :)
-
ben ekranı kapatır giderim artık kısalarla devam kagıttan kaplan kagıttan :)
-
şortlat triple oldu...3/5
-
-
Jelibon'un yazma hakkının düşüş bitene kadar kaldırılmasını talep ediyorum. İçimiz karardı ya, yokmu şöyle güzel bir çıkan dalga sayım yöntemi. :D
-
[QUOTE=Astatin;94441][URL="http://www.voborsa.com/forum/#top"][/URL] [URL="http://www.voborsa.com/forum/online.php"][B]Şu An Forumumuzda[/B][/URL]: 252 (82 Kayıtlı Ve 170 Misafir Üye Bulunmaktadır.)
Maşallah maşallah.. Sn. Hellim'den rica edelim. Reklam gelirlerinin %80 ni yine hayır kurumlarına gitsin.. Ama VMSF kuralım bir tane kalan %20 yi oraya aktaralım.. Vob Mağdurları Sigorta Fonu :) :) ..Voborsa üyesi olan hak sahiplerine dönem dönem ödeme yapılır, çok kaybedenlere yani :)[/QUOTE]
titan saadet zinciiri kuralım ozaman herkes parayı 1tek kişiye versin o da işlem yapsın ama karayiplerden...
-
BUFFET: AMERIKALILARI HIC BU KADAR KORKU ICINDE GORMEMISTIM
-MATRIKS-
ABD DAHA BETER OLUN.!!.dng.dng.kom
ARABA DEVRILDIKTEN SONRA COK YOL GOSTEREN OLUR.!!.lelele
ARSENAL:8 BJK:0 GIBI MESALA
IMKB VE TL 'NIN SONU KARANLIK!!
HEMDE ZIFIR KARANLIK!!
-
[quote=raymonda;94435]sn seyyah, bahsettiğiniz yazı söz konusu forumda hangi topikte okumak istedim ama bulamadım.belirtirseniz sevinirim teşekkürler.[/quote]
özelinize gönderdim sn.raymonda.reklama girmesin diyerekten burada yazmak istemedim.
-
ancak yapının
1. en kötü senaryo zig zag.
hala A dayız der.
kasım 20 düşüğü 3. dalga düşüştü der.
4 tepkiyi 9088 ile yaşadık der.
5 düşüşün içindeyiz der. buarada dip görülünce
B yükseliş başlar der.
sonra C çöküş.
ayı piyasası reconfirmasyonu gelince ihtiamli arttı ve dillendirilmeye başlandı.
-
Bu arada çeşit babında USDJPY de long aççıyorum kaldıraç şahane
-
[quote=Astatin;94451]Bu arada çeşit babında USDJPY de long aççıyorum [B]kaldıraç şahane[/B][/quote]
pozisyon bahane diyorsun :D
-
2.
üçgen senaryo.
kötü haber iyi haber senaryodur.
4-6 yıl sürer.
6XXX-13000 arasında veya daha yukarıdaki hedef daha azdır.
daralarak yukarı kopar.
daha iyimserdir fakat son süreçteki 5 dalgalı düşüş ihtimalini azaltmıştır.
devre dışı kalmak üzeredir.
-
3. ise
yatay senaryodur.
XXXX=XXXX
XXXX-9000-XXXX-9500-XXXX (ayı piyasası bitiş)
4-6 yıl.
-
neyse zaman gösterecektir.
belirtilmek istenen kısa vadeli dipte gelecek tepki satış fırsatı olarak kalacaktır. dikkat baya yukarıda olabilir.
ve sonunda çöküş gelecektir.
-
[QUOTE=kayahan;94448]BUFFET: AMERIKALILARI HIC BU KADAR KORKU ICINDE GORMEMISTIM
-MATRIKS-
ABD DAHA BETER OLUN.!!.dng.dng.kom
ARABA DEVRILDIKTEN SONRA COK YOL GOSTEREN OLUR.!!.lelele
ARSENAL:8 BJK:0 GIBI MESALA
IMKB VE TL 'NIN SONU KARANLIK!!
HEMDE ZIFIR KARANLIK!![/QUOTE]
biz Beşiktaşlıyız, bizim Hayatımız Beşiktaş.
nerden seçtin Beşiktaşı.
.boks.
-
[quote=SEYYAH;94452]pozisyon bahane diyorsun :D[/quote]
Duble oldu..USDJPY long
-
CAC'tan alıp yaptım uyumsuzluğa istinaden bakalım ne ola? Sn.Abkanın deyişidir hoşuma gittiği için müsadenle kullanıyorum üstad!
-
şortlar quadriple oldu 4/5...longa gel bostana gel
-
hOKAHEY...VOB30 da saatlik sistemde 29775 den sat verdi
-
adiliği görüyormusunuz
geçen hafta 500 600 1000 kontratlar havada uçuşuyordu.
hepsi palavraymış.
-
VOB'DAKI (TAKASBANK) DAKI TL TEMINATLARINIZ MUM GIBI ERIYOR!!!
%70 DOVIZ TEMINATINI TERCIH EDINIZ!! YOKSA PARANIZ PUL OLMAYA DEVAM EDER!!!.dng.dng
-
[QUOTE=kayahan;94464]VOB'DAKI (TAKASBANK) DAKI TL TEMINATLARINIZ MUM GIBI ERIYOR!!!
%70 DOVIZ TEMINATINI TERCIH EDINIZ!! YOKSA PARANIZ PUL OLMAYA DEVAM EDER!!!.dng.dng[/QUOTE]
kısacıda çoktur sen sıkma canını.
-
sistemi alda olan var mı hala ?
ben 28,700 den alış yaptım da, yanıma destekçi arıyorum..:..:
-
[QUOTE=jerfin;94466]sistemi alda olan var mı hala ?
ben 28,700 den alış yaptım da, yanıma destekçi arıyorum..:..:[/QUOTE]
28750 altında sat veriyor sınırda al hala.
-
[QUOTE=jerfin;94466]sistemi alda olan var mı hala ?
ben 28,700 den alış yaptım da, yanıma destekçi arıyorum..:..:[/QUOTE]
ama kısayım ben kusura bakma :)
-
28,500 kırılırsa stop çalışır..