[quote=jerfin;94466]sistemi alda olan var mı hala ?
ben 28,700 den alış yaptım da, yanıma destekçi arıyorum..:..:[/quote]
var ama 1 dklık sistemde:)
Printable View
var ama 1 dklık sistemde:)
[QUOTE=AMON RA;94460]CAC'tan alıp yaptım uyumsuzluğa istinaden bakalım ne ola? Sn.Abkanın deyişidir hoşuma gittiği için müsadenle kullanıyorum üstad![/QUOTE]
CAC uzunları kapadım biraz bıraktı! :)
5-10-15-20-30 dk OBO ,
Piramitlemeye devam ,
yatırım tavsiyesi deyildir.
dolarları naptın
sabah dolarda poz açanalr daha karlı şu anda.. marja bak.. 1,8020 den 1,8470..
[quote=jerfin;94474]sabah dolarda poz açanalr daha karlı şu anda.. marja bak.. 1,8020 den 1,8470..[/quote]
Marja gel bostana gel:..::..:Ben de önemli kısmını kapattıydım CUMA günü..Elde numunelik bırakmıştım uçarsa üzülmiim diye.:)
[QUOTE=truva;94473]dolarları naptın[/QUOTE]
%70 dolardayım hala duruyor.. %10 luk bir dilimini kapattım birkaç gün önce.. biraz daha kapatsam mı ki buradan diye bakınıyorum..:)
[QUOTE=Astatin;94475]Marja gel bostana gel:..::..:Ben de önemli kısmını kapattıydım CUMA günü..Elde numunelik bırakmıştım uçarsa üzülmiim diye.:)[/QUOTE]
ben azar azar çıkıyorum.. bugün biraz daha çıksam mıki diye bakınıyorum, ama kıyamıyorum yaa..:)
Cuma günkü 28800 kısaları ile pozisyona devam,
metstock formulden anlayan varmı varsa özel msg atarsa sevinirm teşekkürler
seçimlere kadar boylemi devam edecek çok kotu
astatin sanki bu dalış uzun surmez ..yakında jerfinin yanındayız. jerfin bizden kacıyor gibi geldi emma hayırlısı bakalım:)
[QUOTE=fXci;94481]astatin sanki bu dalış uzun surmez ..yakında jerfinin yanındayız. jerfin bizden kacıyor gibi geldi emma hayırlısı bakalım:)[/QUOTE]
hiç belli olmaz, belki ben sizin yanınıza gelirim..:) 28,500 kırılırsa uzunda durmam zaten.. sadece destekte al stratejisine uydum..:)
jerf ben korkudan pozisyon alamıyorum :( . hexen baba plans yapana kadar flat durma kararı aldım.
[quote=mersiyk;94483]jerf ben korkudan pozisyon alamıyorum :( . hexen baba plans yapana kadar flat durma kararı aldım.[/quote]
sahi ya, hexen baba nerde?
bize plan yap hexen babaaa...
İnternette problem yaşıyorum.
Matrix açmıyor, arada sırada alış satış fiyatlarını(vob 30) yazabilirseniz sevinirim.
Herkese bol kazançlar.
Saygılar...
[quote=poyraz;94485]internette problem yaşıyorum.
Matrix açmıyor, arada sırada alış satış fiyatlarını(vob 30) yazabilirseniz sevinirim.
Herkese bol kazançlar.
Saygılar...[/quote]
28.750/775
Sermaye gözünü kararttı arkadaşlar, doların durmaya niyeti varsa bile buralardan durup aşağıya dönmez bence, Ülkemizi karanlık günler bekliyor sanırım:(, çokmu kötümser yazdım kızın bana biraz...ama görünen bu ne yazsaydım iyi olacak mı deseydimüüü....
09.03.2009 14:10:23 *10 mart 2009 tarihinden itibaren döviz satım ihaleleri yoluyla piyasaya döviz likiditesi sağlanmasına karar verilmiştir-tcmb
[quote=poyraz;94485]internette problem yaşıyorum.
Herkese bol kazançlar.
Saygılar...[/quote]
27775/28000
merkez 50 nmiyon $ müdahale etmiş
Şunuda belirtmeden edemiycem, nakitimin çok önemli bir bölümü epeydir keş dolarda, o kadar vadelide kontrat alayım dedim vazgeçtim, böyle zamanlarda cepteki dolar daha mantıklı gelmiştir hep...saygılar...
Merkez yine aceleci davrandı yabancı çıkacaksa pahalıya çıksın neden ucuza döiv veriyorsun anlamıyorum.
Son olarak şunu diyim bu konuda, henüz dolarlarımı bozdurmaya niyetim yok, epey dalgalanma vede tantana olmadan bu iş bitmez, epeyde bankasız kankasız dolarda durmaya devam ederim, en iyi para cepteki dolar....
[quote=bull market;94491]Şunuda belirtmeden edemiycem, nakitimin çok önemli bir bölümü epeydir keş dolarda, o kadar [COLOR=red]vadelide kontrat alayım dedim vazgeçtim, böyle zamanlarda cepteki dolar daha mantıklı gelmiştir[/COLOR] hep...saygılar...[/quote]
Bay Bull,
Hala öyle mi geliyor :)
[quote=Astatin;94490]merkez 50 nmiyon $ müdahale etmiş[/quote]
Etmedi edecekmişşşşşşşşş
[QUOTE=Astatin;94490]merkez 50 nmiyon $ müdahale etmiş[/QUOTE]
ben de öğrenince bi %10 daha poz kapattım..:)
[quote=MMO;94495]Etmedi edecekmişşşşşşşşş[/quote]..olsun etkisi aynı :)
[QUOTE=Astatin;94494]Bay Bull,
Hala öyle mi geliyor :)[/QUOTE]
Evet malesef, ekran yaramıyor bana bu yüzden dolar kontratı yerine yastığımın altındaki dolarla daha rahatım:) bence dolarla oynanacak zaman değil, ama dolar kontratı aldımmı illa bişey oluyor al sat derken ipin ucu kaçıyor:), bu yüzden en iyi para cepteki dolar...
29.000 kuv. direnç. vob endekste kısaladım.
[quote=bull market;94487]Sermaye gözünü kararttı arkadaşlar, doların durmaya niyeti varsa bile buralardan durup aşağıya dönmez bence, Ülkemizi karanlık günler bekliyor sanırım:(, çokmu kötümser yazdım kızın bana biraz...ama görünen bu ne yazsaydım iyi olacak mı deseydimüüü....[/quote]
sevgili bull, yüksek kur düşük faiz kötü bir şey değildir.
aksine, düşük kur, yüksek faiz uzun süreli bir politika olmamalıdır.
biraz yerli malına döner memleketim.
olması gerektiği gibi...
ha kötü günler yok mu? evet var...yaşayacağız.
ama bunun sebebi yüksek dolar değil.
önemli olan doğru kaynak kullanımı.
bunu da türkiyede "herhangi bir" hükumetin yapabileceğini düşünmüyorum.
dolar 1,75 altına inmez artık.. merkez ne kadar müdahale ederse etsin..geçici etki yapar sadece..
[QUOTE=jerfin;94501]dolar 1,75 altına inmez artık.. merkez ne kadar müdahale ederse etsin..geçici etki yapar sadece..[/QUOTE]
Haklısın jerf, bu gidişe dur diyecek biri yada birileri yok, geçmişte olduğu gibi herkes öylece bakmakla vakit geçirecek, görünen bu...
[QUOTE=unlimitted;94500]sevgili bull, yüksek kur düşük faiz kötü bir şey değildir.
aksine, düşük kur, yüksek faiz uzun süreli bir politika olmamalıdır.
biraz yerli malına döner memleketim.
olması gerektiği gibi...
ha kötü günler yok mu? evet var...yaşayacağız.
ama bunun sebebi yüksek dolar değil.
önemli olan doğru kaynak kullanımı.
bunu da türkiyede "herhangi bir" hükumetin yapabileceğini düşünmüyorum.[/QUOTE]
Dediğinizede haklı olabilirsiniz, ama devalüasyon çıkışları ve TL nin çok uzun vadede değer kaybından bahsedersek ki ülkemizde olan bence budur, değişen de hiçbişey yoktur, işte bu en kötüsüdür, yoksa bundan 5 yıl sonra dolar kuru 1,5000 altını görür diyebileceğimiz bir düzenin çıkışıysa bu çıkış size hak veririm, bence öyle bi çıkış değil, boşuna 200 ve 500 tl basmadılar, hazırlıklılar, saygılar...
olan rezerv olarak tutulan dolar stoklarına olur merkez bankın
[QUOTE=bull market;94502]Haklısın jerf, bu gidişe dur diyecek biri yada birileri yok, geçmişte olduğu gibi herkes öylece bakmakla vakit geçirecek, görünen bu...[/QUOTE]
ne yapabilirler ki bull... merkez'in müdahale etmesi daha kötü.. talep böyle güçlü olduğu sürece bir süre çıkış hızını frenleyebilir o kadar..
bu belgeseli izlemeyen izlesin
[url]http://www.voborsa.com/zeitgeist-addendum-turkce/[/url]
28800-850 long
[quote=MMO;94495]Etmedi edecekmişşşşşşşşş[/quote]
Sayın Astatin merkez müdahalersinin bu ortamda ektili olabileceğini sanmıyorum bence biraz daha beklemeliydi boşuna yeşillikleri boşa harcayacak
[QUOTE=Fantom;94507]28800-850 long[/QUOTE]
nihayet yanıma birisi geldi..:)