you are wellcome ::::p:p:D
[quote=negrolino;326677]sağol pala :)[/quote]
Printable View
you are wellcome ::::p:p:D
[quote=negrolino;326677]sağol pala :)[/quote]
öğle arası bi yukarı yapabilirler 15 likde deli PUPU var çünkü
[quote=TÜRKOĞLU;326641]kulakları çınlasın QUEEN geldi aklıma asti.hatırlıyor musun ona küskü sende mi sendeyse ver küsküyü ver küsüküyü demiştim.ama anlamını bilmiyordum valla ya:o siz korkunçsunuz arkadaş :..::..::..:[/quote]
Tam olarak şöyle olmuştu..Akşam DJ i izliyoruz hepimiz şortuz; o esnada
KUIN: Küskü müydü neydi kimde kaldı, he işte ondan verin Dow'a
PAMIK: Küskü bende apla, kime veriyim...
Astatin: Ya arkadaşlar bence bu küskü kelimesini o kadar rahat kullanmayın derim.
KUIN: Ne..o ayıp bir şey miydi? Allah canınızı almasın sizin
PAMIK: Çok özür dilerim apla.Valla bende bilmiyordum anlamını. Ayıp şeyler bunlar.
:D:D:D:D Ben de bu mesajlarınızı alıp, buyrun işte anlamını bilmediğiniz kelimeleri kullanmak adamı ne hale düşürrü demiştim..ama yaklaşık 1 saat gülmüştüm yaw..hatırlamaz mıyım:D
[quote=a.kaya;326643]Astipatron aha da istediğin gibi bi soru saaa
Adam bi firmayı 30 tl ye 3 ortağa satıyor sonra aracıya diyorki ben bunlara 5 lira iskonta yaptım diyor aracı diyorki ben bunu 3 nasıl bölerim diyor oda diyorki 2 sini sen al 3 nü dağıt diyor ortaklara
şimdi soru burda geliyor
firma ortaklara 9 tl ye gelmiş oluyor 3*9 = 27 çocukta da 2 tl var 1 tl yi kim çaldı şimdi :::::::::[/quote]
abi bu çok eski ve klasik bir soru...goguliye yaz anahtar kelimeleri yüzlerce doğru yanıt gelecektir:D
80.000 den sat veren sistem,575 de flatledi..
amme ben poz. almış olsaydım;genelde 800 puandan fazla karda poz. boşaltırdım..yani %1 lik dilim iyidir..
yani gitti 800 puan.... şimdi bekle taze sinyal...
dünkü satışlardan sonra hala adamakıllı bir alış hareketi göremedik..
beklemeye devam..
[quote=TÜRKOĞLU;326679]you are wellcome ::::p:p:D[/quote]
aleyküme selam malum bebiş olayları piyasadan uzaklaştırdı beni:)
bilmez miyim? ne tatlı bir telaştır şimdi sizdeki.oooo uykusuz geceler ıngaaa ıngaaa.gece 2-3 sabah 5 dinlemezler süt seansları aralıksız devam eder :D:D:D
[quote=negrolino;326690]aleyküme selam malum bebiş olayları piyasadan uzaklaştırdı beni:)[/quote]
[quote=a.kaya;326682]öğle arası bi yukarı yapabilirler 15 likde deli PUPU var çünkü[/quote]
ne dersin kayatron, bir PUPU daha badem olmak üzere mi
kanalizasyon .....
[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/4125/adszhud.png[/IMG]
Kayatron,
Tahvil faizi uçuyor tolar düşüyor..eurusd etkisi de var dabi...dax çıkıyor ama burası pek takmıyor...
Tam kayatronun çözebileceği bir ikilem..hatta üçülem..belki de dördülem
80200 denemesi gelebilir