[QUOTE=jerfin;94588]risk alıp geceye de uzun gireceğim..[/QUOTE]
Hayırdır jerf, sen böyle risk almazdın, yoksa haberi erken alanlardanmısın?
Hangi haberi deme sakın şimdi? IMF haberini tabiki:)
Printable View
Hayırdır jerf, sen böyle risk almazdın, yoksa haberi erken alanlardanmısın?
Hangi haberi deme sakın şimdi? IMF haberini tabiki:)
sistem su yuzunde kal derse yanındayım demezse degilim benden soylemesi .
astatin ses ver :confused:
[QUOTE=bull market;94590]Hayırdır jerf, sen böyle risk almazdın, yoksa haberi erken alanlardanmısın?
Hangi haberi deme sakın şimdi? IMF haberini tabiki:)[/QUOTE]
biz derin devlet miyiz de içerden haber alabilelim..:D
yurtdışına tepki zamanının geldiğini düşündüğümden sadece..
Basın bile takibedemiy bazı gelişmeleri, aslında belkide kasıtlı takibedemiyor...
IMF beklentisi bitmedi biliyorsunuz, söylemesi ayıp benim radarlar taaaaa nerelerde... bu IMF ile anlaşmak için çalışmalar ve görüşmelerde bir haber gelebilir heran, söölemedi demeyin, ama o kadarda dikkate almayın, gelebilrde demek gelecek demek değildir, ama seçim öncesinde gözü karartanlar var bu konuda, saygılar...
[quote=fXci;94591]sistem su yuzunde kal derse yanındayım demezse degilim benden soylemesi .
astatin ses ver :confused:[/quote]
sesim kısıldı :) shorttayım..maliyet civarı riskli dans yapıyorum
[QUOTE=Astatin;94594]sesim kısıldı :) shorttayım..maliyet civarı riskli dans yapıyorum[/QUOTE]
29300 üstünde benim 5 dakikalık sistem rally mode girer 29300 üstü olmazsa yatay ve yanlış sinyal anlamına gelebilir. dikkat et gulüm
şişşşttt astiii yalnız bırakma bizi, gel yanımıza..:)
[QUOTE=fXci;94595]29300 üstünde benim 5 dakikalık sistem rally mode girer 29300 üstü olmazsa yatay ve yanlış sinyal anlamına gelebilir. dikkat et gulüm[/QUOTE]
ahanda 5 dakikalık
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/6058/5dakkkkkkkk.png[/IMG]
[QUOTE=fXci;94597]ahanda 5 dakikalık
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/6058/5dakkkkkkkk.png[/IMG][/QUOTE]
fincan kulp olmuş orada .. :D:D:D
[quote=jerfin;94596]şişşşttt astiii yalnız bırakma bizi, gel yanımıza..:)[/quote]
Bir dilim jerfin, bir dilim FX ci..:) yarına niyetim budur..sistem al demeden alamam..üzgünüm..ya yarın sizi ben çıtırdatacağım ya da siz beni...ayı antrkot iyidir...tavsiye ederim...
[quote=selçuklu;94598]fincan kulp olmuş orada .. :D:D:D[/quote]
defolu o defolu:..:
[QUOTE=Astatin;94594]sesim kısıldı :) shorttayım..maliyet civarı riskli dans yapıyorum[/QUOTE]
ne inatçı sistemin varmış, al vermedi mi dahaaa.boks.
[QUOTE=selçuklu;94598]fincan kulp olmuş orada .. :D:D:D[/QUOTE]
fincanı kulbu bırakta mavinin ustune cıkarsa rally olur helvacım :D .. cıkmazsa longcularda köpeng balıkları kol bacak bırakmaz
[QUOTE=fXci;94602]fincanı kulbu bırakta mavinin ustune cıkarsa rally olur helvacım :D .. cıkmazsa longcularda köpeng balıkları kol bacak bırakmaz[/QUOTE]
hee mümkünse ralli olsun .. isterse şelale olsun .. canı nası isterse öyle yapsın benim 5-15 alda ... .heyk .........ama çok longör var ortada .. huylanmıyor değilim .. hahah ..
kapanışa doğru şöyle baarmak istiyorum:
yürü beeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
vobda nisan ve ağustos vadeler aynı oldu
efg 11,000 kontrat kısalmış.. sabah o mu bizi ham yapacak, biz mi onu ham yapacağız bakalım..:)
[URL="http://img209.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1z.jpg]"][URL=http://img209.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1z.jpg][/URL][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/7673/screenhunter1z.jpg[/IMG][/URL]
Bu akşam 4 sistemle takip ettim hepsi long dedi bakalım yarın ne yapacaklar.:D
[quote=jerfin;94607]efg 11,000 kontrat kısalmış.. sabah o mu bizi ham yapacak, biz mi onu ham yapacağız bakalım..:)[/quote]
hiçbişey bana EFG ile marbaş'ı çarpmak kadar keyif vermiyor.
hatta sıralamada marbaş daha üst sırada.
:..:
Sistemim 5 dakikalık alda, diğer periyodlar satta yine, Cuma günüde böyle kapadıydı, bugün sabah 10 dakikalıkda sata geçmişti ama hemen ardından düşüş başlamıştı, yine yarın buna benzer olabilir, yada yarın hafif yukarda piyasa 10-15-30 u sata geçirmek için gün boyu yatay takılabilir, böyle bir harekette çoğu sistemin saatliğine kadar al verdirip oyun oynuyorlar, sonuçta yataylığı iyi beceriyorlar, herkese iyi akşamlar, saygılar...
sistem shortcoverde kapattı..yani flat de..flatim..
su yüzeyinde kaldım
[QUOTE=jerfin;94607]efg 11,000 kontrat kısalmış.. sabah o mu bizi ham yapacak, biz mi onu ham yapacağız bakalım..:)[/QUOTE]
Hah işte, efg bu kadar kısaldıysa yarın yukarı açılış olur, en az bir gün unutturur bu kısalarını, unutulduktan sonra aynen hem spota hem vadeliye vererek düşürür piyasayı, bence bu iş böyle, biz kısacılara yarında günyüzü yok, takribi 29000-29600 aralığında yataylık olabili, saygılar...
[QUOTE=fXci;94612]su yüzeyinde kaldım[/QUOTE]
fxci, yarın sabah kahvaltısında birimiz bull'u yiyecek, birimiz de asti'yi..:..::..:
valla benim 15 de satta kapadı..bi ra 225 e bir kıpradı ama..sonuçta satta kapadı...bakalım artık..kaderde biftek olmak da var, biftek yemekte :)
[QUOTE=jerfin;94614]fxci, yarın sabah kahvaltısında birimiz bull'u yiyecek, birimiz de asti'yi..:..::..:[/QUOTE]
yemek bana ters kahvaltıya cagırırım hepinizi :D
[QUOTE=Astatin;94616]valla benim 15 de satta kapadı..bi ra 225 e bir kıpradı ama..sonuçta satta kapadı...bakalım artık..kaderde biftek olmak da var, biftek yemekte :)[/QUOTE]
çakma köpeng balığı seversen sorun yok :D
[quote=jerfin;94614]fxci, yarın sabah kahvaltısında birimiz bull'u yiyecek, birimiz de asti'yi..:..::..:[/quote]
tercih şansım varsa Fx e yenilmek istemem...Vahşi bir enstantane olur ve acı çekerim kanaatindeyim...Jerfin peri meri uyutur bayıltır yapar bişiler...
[QUOTE=Astatin;94621]tercih şansım varsa Fx e yenilmek istemem...Vahşi bir enstantane olur ve acı çekerim kanaatindeyim...Jerfin peri meri uyutur bayıltır yapar bişiler...[/QUOTE]
sen benim ne kadar sadist biri olduğumu daha bilmiyorsun o zaman.:D
ama dur ya.. sabah benim ayulara kahvaltı olma ihtimalim de var..:confused:
[quote=jerfin;94622]sen benim ne kadar sadist biri olduğumu daha bilmiyorsun o zaman.:D
ama dur ya.. sabah benim ayu[COLOR=red]lara[/COLOR] kahvaltı olma ihtimalim de var..:confused:[/quote]
.kom.kom.kom.kom
-lar a kalmaz..pek bi çelimsiz çıta bişeysşn sen..anca bana yeter..+.+..kom.kom
[quote=jerfin;94622]ama dur ya.. sabah benim ayulara kahvaltı olma ihtimalim de var..:confused:[/quote]
kahvaltıda sadece sen mi varsın??? Bu mudur yani yetmez ki
Bu EW ciler nerde EW ciler... Bi çıksınlar bakiimm ortaya :) :)
[QUOTE=cırcır;94625]kahvaltıda sadece sen mi varsın??? Bu mudur yani yetmez ki[/QUOTE]
Jerfin Dişimizin kovuğunda kalır dimi cırcır:..::..:, bize etli butlu dana sürüsü lazımdı ama, artık umduğumuzu değil bulduğumuzla idare edicez, işa bak yaa, yarın düşüş oolursa aç kaldık iyimi.dng
Yaww bu araad içimde şööle bir sıkıntı var..Geçen perşembe DJ in rekor çıktığı ve benim de kısa olduğum gece bile böyle olmamıştı..Ya fena ütecekler bizi yarın veya insan eti veya çakma köpekbalığı eti yemek zorunda kalcam ondandır herhalde...evet evet ondandır
[QUOTE=Astatin;94629]Yaww bu araad içimde şööle bir sıkıntı var..Geçen perşembe DJ in rekor çıktığı ve benim de kısa olduğum gece bile böyle olmamıştı..Ya fena ütecekler bizi yarın veya insan eti veya çakma köpekbalığı eti yemek zorunda kalcam ondandır herhalde...evet evet ondandır[/QUOTE]
kaderde ne varsa gorecez astatin.. yenmekte var yenilmekte :(
[quote=Astatin;94627]Bu EW ciler nerde EW ciler... Bi çıksınlar bakiimm ortaya :) :)[/quote]
Bir tanesi kısada , uzun zamandır, üstelik piramitleyerek ,
imkb 100 0.90 cent de gelmeden kapatma niyeti hiç yok ,
:dü:
[b][color=#FF0000]İMKB-100 Endeks Sözlesmesi Baslangıç Teminatının Degistirilmesi Hakkında [/color][/b]
2009/83 sayılı Genelge ile Borsamızda islem gören İMKB-100 Endeks sözlesmesinin baslangıç teminatı azaltılmıstır.
2005/24 VOB-İMKB-100 Vadeli İslem Sözlesmesi Genelgesi uyarınca uygulanan baslangıç teminatı 500 TL’den 400 TL’ye düsürülmüstür.
Yeni islem teminatları 10.03.2009 tarihinden itibaren sistem tarafından yapılacak tüm hesaplamalarda kullanılacaktır. Dolayısıyla, 10.03.2009 tarihinde ilgili sözlesmelerde uzun ya da kısa olmak üzere açık pozisyon tasıyan hesapların teminat durumlarında bazı degisiklikler söz konusu olabilecektir.
Uygulamaya iliskin esaslar 10.10.2005 tarihli ve 2005/69 sayılı duyurunun islem teminatları bölümünde açıklandıgı gibidir.
NİSAN VADE ,
Haftalık . : satta
Günlük : satta
sans . satta
60 dk. . al sınırında
30 dk : al sınırında
20 dk : alda
15-10-5 dk : alda
İMKB 100
Haftalık : satta
Günlük : satta
60 dk : satta