[quote=unlimitted;277746]yooo :)[/quote]
parayla şaka yapmam...
hele hele çok kişinin okuduğu bir forumda...:rolleyes:
Printable View
parayla şaka yapmam...
hele hele çok kişinin okuduğu bir forumda...:rolleyes:
Kısa stopu seviyorum, i7 işlemci yerine i5 alacaz yine :(
ulen pala beter ol ficdansız :)
göstergeler onaylamıyor galiba unli hocam ondan long demi :o
[quote=a.kaya;277760]göstergeler onaylamıyor galiba unli hocam ondan long demi :o[/quote]
göstergeler düşüşü kısmen onayladılar aslında ama matriksin bugünkü kesintisi yine herşeyi altüst etti. yine güvenemiyorum açıkçası. o yüzden erken kaçacağım pozdan.
ben majör pariteler ve dow önemli bir tepme noktasına geldiği için longladım...
[quote=unlimitted;277754]parayla şaka yapmam...
hele hele çok kişinin okuduğu bir forumda...:rolleyes:[/quote]
aman hocam ya bizim dediklerimizle işlem yapan olacağını sanmıyorum , aman ha sakın derim benim lafımla kuyuya inilmez ben sadece forumda neşe olsun stresimizi biraz olsun atalım diye yazışıyoruz arkadaşlar,
L d ...
HPY nerdesiniz kardeşim demiştim sana günlükte zor toparlar diye artık işi iyice zora soktular yeni zirve için ya güç toplamak için bayağı bi düşücez ya da harbiden 77700 ler tepe olarak uzun süre kalacak.
[quote=a.kaya;277767]aman hocam ya bizim dediklerimizle işlem yapan olacağını sanmıyorum , aman ha sakın derim benim lafımla kuyuya inilmez ben sadece forumda neşe olsun stresimizi biraz olsun atalım diye yazışıyoruz arkadaşlar,[/quote]
hiç belli olmaz. eğer sizin bir çok pozisyonda + kapandığınızı düşünen bir arkadaş varsa, sizi takip ediyor ve dolayısıyla "şaka heralde" cümlenizi "buradan longlanmaz" şeklinde algılamış olabilir.
ben genellikle dikkat ederim.
owwwwwww .. ondiyo ... teprik ederim ...
[quote=selçuklu;277777]owwwwwww .. ondiyo ... teprik ederim ...[/quote]
patron getti cortler flat kaldim beceremiyom ben abi istifa dilekcemi astatine mi verimm uhuhuuhuhuhuh
üüüüüüüüü
Bu fed de ki zibidiler nezaman açıklama yapacaktı unuttum :(
neden günlükte işler iyice zora girdi grafikte açıkça belli yoruma bile gerek görmüyorum...Tepkiler gelir gene sağlam ama düşüş devam edecek gibi duruyor
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/10/3117.jpg[/img][/url]