yarın gap olmasada tekrar poza girebilsek faiz artırımı falan olursa borsada düşüş trendi başlamış demektir artık :::
Printable View
yarın gap olmasada tekrar poza girebilsek faiz artırımı falan olursa borsada düşüş trendi başlamış demektir artık :::
pehhh dow roketlemiş
nerde lönkcü gençler üwww
[quote=seagate;277850]pehhh dow roketlemiş
nerde lönkcü gençler üwww[/quote]
1 adet histemli var .dng
[quote=seagate;277850]pehhh dow roketlemiş
nerde lönkcü gençler üwww[/quote]
Dün de böyleydi sonra gece FDOW'u dinamitleyip sabah gap'i keyfimizin içine etti coniler... Bakalım bu gece ne olacak... üvvvv... Gönül rahatlığıyla uyutmuyo herifler... Dow'un yönünü tutturuyoruz her akşam ama gece ne olacağı meçhul.... Gaptrader olmak kolay değil... ıngaaa....
stratejist abi :D futurelar eksi olursa güme gider dediğiniz gibi üwwwwwwwwwww
o deelde japonya gene ekside yav orda shortlamak varmış sürekli eksi arkadaş yaa
[quote=seagate;277853]stratejist abi :D futurelar eksi olursa güme gider dediğiniz gibi üwwwwwwwwwww
o deelde japonya gene ekside yav orda shortlamak varmış sürekli eksi arkadaş yaa[/quote]
Caponlar 20 yıldır düşüyo patron... Çok ayu dostu bir millet... KY niye akın akın caponya'ya gitmiyor anlamıyorum... üvvv... :)))
abi yeni avatar buldum kendime
eyle karambole pozisyona girmem heralde bu resime baktıkca pehhhh
5 10 bin felan uçuşuyo havada pehhh
süre 1 ay para 500 lira sırtta taş pehhhh
üvvvvvvv .... vay anasını .... seagate patron stro patro long .. yükselir tabi .... biz short kaldık vayyyyyy ...
[quote=selçuklu;277862]üvvvvvvv .... vay anasını .... seagate patron stro patro long .. yükselir tabi .... biz short kaldık vayyyyyy ...[/quote]
Korkma patron ben konuştum arkadaşlarla gece verecekler yine dünkü gibi... üvvv..
Gündüz pek piyasalarla ilgilenemiyorum akşamları gap trading yapıyorum.... Yoğun işler bu hafta... üvvvv...
[quote=selçuklu;277862]üvvvvvvv .... vay anasını .... seagate patron stro patro long .. yükselir tabi .... biz short kaldık vayyyyyy ...[/quote]
selpatros daytrade e alsaydık abi şu 3 gündür daytrade etsek yükselişte shortlasak 5000 pivan aldıydık
vella elde var 0 benim ühühühühühüüh
gaptrade e hayır :D
bide şu var bu mortgage kağıtları alımı felan federasyondan ciddi olay trend bile başlar usa da tahminim :D ama çok anlamam bu işten pehhh.. kriz kağıtlardan çıktıydı ee adam alıyor matbaası var krizlik bi durum yok peşine .25 ile parada dağıtıyor dow nası 20 30 bin olmuyor anlamak mimkin deel :D:D bizde olsa .25 faiz nolur 1 milyon felan heralde pehhh
[quote=seagate;277853]stratejist abi :D futurelar eksi olursa güme gider dediğiniz gibi üwwwwwwwwwww
o deelde japonya gene ekside yav orda shortlamak varmış sürekli eksi arkadaş yaa[/quote]
nikkei nin grafiğini haftalık yap bak ne görcen bizde japonları dünyanın liderleri sanırdık abd den sonra....teknoloji liderleri ve çok ileride sanırdık halbuki borsaları yerin 7 kat dibine girmiş .dng
saat 330 fiçırlar göçtü pehhhh pehhhh -0.50