[quote=furkan;94774]kısaları arttıramıyorum bile öyle bir tırstırdılarki[/quote]
ben short 29300den devam üstüne çıkarsa longlarım
Printable View
[quote=furkan;94774]kısaları arttıramıyorum bile öyle bir tırstırdılarki[/quote]
ben short 29300den devam üstüne çıkarsa longlarım
ters korelasyon süreci başladı heralde cidden gülüyorum artık bu hareketlere
29300den kısa
[quote=VOBiX;94772]Merkez bugün müdahahalelere başladı ya. Dur yabancı kardeşim 1,820den doalr mı alınır ben müdahale edip fiaytı düşüreyim daha ucuza alırsın dedi dün.[/quote]
haklsın.ben olsam pıyasanın atesının dusmeye basladgı yerde mudahale ederım.hem yıgıtlıge leke surdurmemıs olurm hem de a bak ben sopamı gosterınce ne hale geldı derım..ama bızımkıler ateşle ımtıhanı sevıyo..sonra talep e gore degmsmez mı bu mudahale ısı..su lar sel olmuş gelıyo ben bı onunde duryım bakıym burdan suyu durdurum herlde demek gibi bişey yapılan..tabi bu soledıklerım yabancıya ucuz dovız vermeyı dusnmeyenler ıcn sacma bı yaklasımdır.
[QUOTE=Fantom;94776]ben short 29300den devam üstüne çıkarsa longlarım[/QUOTE]
onuın üzerine zaten alırlar 29600-700 arası onemli
[QUOTE=SEYYAH;94764]fXci lem yardım et su üstündeyim cumadan beri.dalgalanmada olmuyor.sankim çok hafiften bir meltem havası var gibi.ama sörf tahtasını kıpraştırmaya yetmez bu.
sana verdiğim balıkadam kıyafetini geri ver.bana lazım olabilir.ayrıca kullanım bedeli olarak delta kanatlarınıda yanına ekle.gözlüklerinide ver.sen şinorkelle idare et :..:[/QUOTE]
seyyah valla dun astatin için takımı cıkarmıştım..yerken azında acılık yapmasın deyü .. sonra nereye koydum hatırlamıyorum kayboldu herhalde. :D
bence vob da mal alınıyo.o yuzden de dar banta sıkıstırıcaklardır.kımseye ekmek vermezler bu havada.yada umduklarından fazla mal gelır bı yukarı cekerler
[quote=jerfin;94775]tuprs'ın baskısı var endeks üzerinde..:([/quote]
tüpraş dün 17 idi ne oldu %10 düşece k habrlere de bakmadım hiç..
ralli tahminin tutccak heralde jerfin.ama bızımkılerın derdi baska..uyuz esek yaptılar ıyıce
vob ralli yapacak olsa şimdiye kadar çoktan yapmıştı bence yurtdışını kullanıp mal basıyorlar yön aşağı ...
29600 geçilirse tabi işler değişebilir
[quote=marakes;94783]tüpraş dün 17 idi ne oldu %10 düşece k habrlere de bakmadım hiç..
ralli tahminin tutccak heralde jerfin.ama bızımkılerın derdi baska..uyuz esek yaptılar ıyıce[/quote]
ne %10 u %1 eksi
kademler cok baskılı bole mal verme pek makul degıl bugunku olcutlere gore
ağalar terste yakalandı anlaşılan
[quote=ÖZGÜR EFE;94786]ne %10 u %1 eksi[/quote]
dünden bahsediyorum 17 lerdeydi
375 açılış kabul edersek orasıda aslında bir direnç sayılır , fiyat şuanda 250 ve açık pozisyon sayısı artmış . bu dediğim olayı destekler nitelikte aslında ama tabi belli olmaz hiç birşey bu benim görüşüm....
Birde dünkü yükseliş sırasında açık poz. sayısı azalmıştı ciddi ölçüde buda yükselişi desteklemiyordu bence....
[QUOTE=marakes;94783]tüpraş dün 17 idi ne oldu %10 düşece k habrlere de bakmadım hiç..
ralli tahminin tutccak heralde jerfin.ama bızımkılerın derdi baska..uyuz esek yaptılar ıyıce[/QUOTE]
yurtdışı ralli moduna girdi de bizimkiler giremedi..:( dax 3800 ü bile deneyebilir bugün.. çıkış için bu son şanslarını da kullanamazlarsa yuhhh diyeceğim py ye..29,200 altı iyi olmaz:(
yön aşağı arkadaşlar :) stop 29600
[QUOTE=jerfin;94791]yurtdışı ralli moduna girdi de bizimkiler giremedi..:( dax 3800 ü bile deneyebilir bugün.. çıkış için bu son şanslarını da kullanamazlarsa yuhhh diyeceğim py ye..29,200 altı iyi olmaz:([/QUOTE]
versinler 26500e herkes rahatlasın uzayan oradan uzasın :)
bence bi asagı denerız.yukselceksek ordan yukselırız.dısarıyı da takcaklarını sanmıoyurm bu aralıkta..sadece pozlarına gore uyup uymamaya karar verıyolar o kadar..
Bu Forex ne garip bir şeymiş yawf. Hesap demo olunca öylesine teknik filan bakmadan eğlencesine pozsiyon açıyorum. 50.000$ iki günde 10.000$a düştü. Garip olan bu değil de 1.000.000$lık pozsiyon açınca zarar ediyorum 10.000$lık pozsiyon açınca kâr ediyorum.
Demo ya da gerçek kullandığınız hangi FX siteleri var? NFAya kayıtlı olanlar önceliklidir.
[QUOTE=marakes;94783]tüpraş dün 17 idi ne oldu %10 düşece k habrlere de bakmadım hiç..
ralli tahminin tutccak heralde jerfin.ama bızımkılerın derdi baska..uyuz esek yaptılar ıyıce[/QUOTE]
Temettü beklentisi the end
[quote=özgür efe;94786]ne %10 u %1 eksi[/quote]
17-15,30=1,70
1,70/17=0,1=%10
[QUOTE=jerfin;94791]yurtdışı ralli moduna girdi de bizimkiler giremedi..:( dax 3800 ü bile deneyebilir bugün.. çıkış için bu son şanslarını da kullanamazlarsa yuhhh diyeceğim py ye..29,200 altı iyi olmaz:([/QUOTE]
DAX 3,760 direncini aşamadığı sürece bi cacık olmaz.
[QUOTE=VOBiX;94795]Bu Forex ne garip bir şeymiş yawf. Hesap demo olunca öylesine teknik filan bakmadan eğlencesine pozsiyon açıyorum. 50.000$ iki günde 10.000$a düştü. Garip olan bu değil de 1.000.000$lık pozsiyon açınca zarar ediyorum 10.000$lık pozsiyon açınca kâr ediyorum.
Demo ya da gerçek kullandığınız hangi FX siteleri var? NFAya kayıtlı olanlar önceliklidir.[/QUOTE]
forexte demo hesaplarda hep kazanışımdır 2gunde parayı hep 2ye katlamışımdır istisnasız..gecenlerde deneyim bakalım dedim 2000dolar attım hesaba ve 2saat içinde 0 landı :) 1kat aşagı indim ofiste yarısı gitmiş 1saat sonra tekrar indim bir geldim bakiye 20dolar :)
175 den kapattım uzunları.:(. aşırı güçsüsüz yine.. izleyelim bakalım biraz..
[QUOTE=jerfin;94800]175 den kapattım uzunları.:(. aşırı güçsüsüz yine.. izleyelim bakalım biraz..[/QUOTE]
5 dakıkalık sistem ralli modundan cıktı ama yinede su yuzeyınde .. asıl sıstemımde su yuzeyınde..
ben beklıyorum
şişman team işbaşında
29300 den kısa devam
gönül diyor teminatını ayarlayıp sat burada.. 31 e bile çekseler umursama ve 20.000 bekle..:mad: isterlerse 2 ayda insinler, nasıl olsa eninde sonunda inecekler..yaslan arkana bekle diyor gönül..
düşüyoruz ve açık poz. sayısı artmaya devam ediyor yön aşağı ...
ilk hedef 28650 bence kısa devam
bahhhhh...kapadığımın 100 altından şorttt....inşallah yatay da sistem sevenler havasına girmaz vob..negatif ayrışma istiyorum artıık kardeşim
[QUOTE=Astatin;94807]bahhhhh...kapadığımın 100 altından şorttt....inşallah yatay da sistem sevenler havasına girmaz vob..negatif ayrışma istiyorum artıık kardeşim[/QUOTE]
hoca 29400den stop deilmiydin ?
negatif ayrıştık zaten asti.. baksana şu hale..:mad:
[QUOTE=fXci;94690]Nerede o eski kazançlı günler
Nerede gelecek kaygısı olmadan gecen zaman.
Artık kaygı duyma zamanı gelmiş
Geleceğin akıbeti beyine yerleşmiş
Zor bundan sonra korkmadan pozisyon almak
Güle oynaya tamamen sisteme uymak
Sisteme uymama kararı alındıysa artık
Bil ki başlamıştır kazançlı günleri ,sen bakarken sisteme alık alık
[/QUOTE]
bu şiir analizine dikkat
dibe dalmak zorunda kaldım :(
[QUOTE=VOBiX;94795]Bu Forex ne garip bir şeymiş yawf. Hesap demo olunca öylesine teknik filan bakmadan eğlencesine pozsiyon açıyorum. 50.000$ iki günde 10.000$a düştü. Garip olan bu değil de 1.000.000$lık pozsiyon açınca zarar ediyorum 10.000$lık pozsiyon açınca kâr ediyorum.
Demo ya da gerçek kullandığınız hangi FX siteleri var? NFAya kayıtlı olanlar önceliklidir.[/QUOTE]
Bende size sormuştum demekki sizde bilmiyormuşsunuz.ODL'nin demo hesabını finexo'nun gerçek hesabını kullanıyorum.ODl daha iyi!
Hatta bugün dax ve cac40 shotlardan sanal 30 usd kazandım.15 dk içinde :) Yemişim vobu :D
ODL GFC yatırımla anlaşmalı Gedik'te SMC'yi getirecekmiş 1 hafta sürmez diyorlar.Oradada demo hesabı açıp karşılaştıracağim hangisi işime gelirse oradan hesap açacağım.
ilk 28.650 sonra 28.475 eğer dahada inicem ben derse 27.900 e geliriz bence...
shortladım.
[quote=furkan;94808]hoca 29400den stop deilmiydin ?[/quote]
.kom.komspekülasyon olmasın diye fiyat yazmıyorum..ekstre gönderirim.komşaka bir yana..işlemler şu cihet 375 şort cover stop..325 şort - 175 flat (ki bu işleme biz hıyarlık diyoruz) 125 şort...:..::..: (Aradaki 150 puanlık karı son maliyete ekleme matematiği furkicim)
(Bende geriye dönük işlem yapan termianl yok..Olursa ilk foruma söylerim merak etmeyein :):..::..:
[QUOTE=atiltanyer;94813]ilk 28.650 sonra 28.475 eğer dahada inicem ben derse 27.900 e geliriz bence...[/QUOTE]
teknik bakmamaya calısıyorum ama 28700 sonrası 28200 var oralar yıkılırsa derşnleşir düşüş.. yıkılmazsa sistem çarpma devam