[QUOTE=atiltanyer;94813]ilk 28.650 sonra 28.475 eğer dahada inicem ben derse 27.900 e geliriz bence...[/QUOTE]
birde dışarısı düşerse daha da aşağı olabilir..bencede:..:.lelele
Printable View
[QUOTE=atiltanyer;94813]ilk 28.650 sonra 28.475 eğer dahada inicem ben derse 27.900 e geliriz bence...[/QUOTE]
birde dışarısı düşerse daha da aşağı olabilir..bencede:..:.lelele
[quote=fXci;94816]teknik bakmamaya calısıyorum ama 28700 sonrası 28200 var oralar yıkılırsa derşnleşir düşüş.. yıkılmazsa sistem çarpma devam[/quote]
yatay bandda değerlendirme yapınca ozaman doğru 28200 var ama aşağı trend kanalları ( yani Benim çizdiklerim) ordan geçtiği için öyle dedim ben ...
bence gene bu ay okadar sistem çarpma modunda değil piyasa ya şubat berbat geçti benim için ... gerçi her sistemin kriterleri farklı olduğu için kimisini etkiliyo olabilir...
ne güzel iş beaaa...dışarısı az iyimi, sula vob da milleti yukarıdan, al aşağıdan..dışarısı kötümü, dök milleti aşağıdan çek yukarı..arada DJ%4 eksi düşmüş asıl pozda tersdesin, sorun değil, fıçırlar 1 gıdım artı ise uçur yukarı...py lik koly zanaat
[QUOTE=AMON RA;94812]Bende size sormuştum demekki sizde bilmiyormuşsunuz.ODL'nin demo hesabını finexo'nun gerçek hesabını kullanıyorum.ODl daha iyi!
Hatta bugün dax ve cac40 shotlardan sanal 30 usd kazandım.15 dk içinde :) Yemişim vobu :D
ODL GFC yatırımla anlaşmalı Gedik'te SMC'yi getirecekmiş 1 hafta sürmez diyorlar.Oradada demo hesabı açıp karşılaştıracağim hangisi işime gelirse oradan hesap açacağım.[/QUOTE]
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/1898/amonra.png[/IMG]
Sanırım future endeksler ile forex (parite) işlemleri karışmış.
[QUOTE=Astatin;94815].kom.komspekülasyon olmasın diye fiyat yazmıyorum..ekstre gönderirim.komşaka bir yana..işlemler şu cihet 375 şort cover stop..325 şort - 175 flat (ki bu işleme biz hıyarlık diyoruz) 125 şort...:..::..: (Aradaki 150 puanlık karı son maliyete ekleme matematiği furkicim)
(Bende geriye dönük işlem yapan termianl yok..Olursa ilk foruma söylerim merak etmeyein :):..::..:[/QUOTE]
Ben de o termianlin ilersini gösteren versiyonu var. Urdeleleri nasıl alıyorum sanıyorsun .dng
[QUOTE=VOBiX;94821][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/1898/amonra.png[/IMG]
Sanırım future endeksler ile forex (parite) işlemleri karışmış.[/QUOTE]
Hayır karışmadı platform üzerinden tüm bu işlemleri yapabiliyorsunuz!
[QUOTE=AMON RA;94824]Hayır karışmadı platform üzerinden tüm bu işlemleri yapabiliyorsunuz![/QUOTE]
İyimiş o zaman bir de onlara bakayım akşamları DEMO hesapalrdan can sıkıntısını giderir bir şeyler öğreniriz.
825 flat...sistemsiz...:)..sabahki kolu şimdlik geri aldık..piyasa yataysa yukarıdan şort,değilse aşağıdan şort var kaderde..
[QUOTE=Astatin;94826]825 flat...sistemsiz...:)..sabahki kolu şimdlik geri aldık..piyasa yataysa yukarıdan şort,değilse aşağıdan şort var kaderde..[/QUOTE]
ben bugun -250 puvan astatin 28700 kırılmazsa tekrar al vericek biliyrum yeap emma sistem savolsun
bu iş şubatın son 10 gününe benzedi..sistemler yine çarpılıyor..
[QUOTE=Astatin;94815].kom.komspekülasyon olmasın diye fiyat yazmıyorum..ekstre gönderirim.komşaka bir yana..işlemler şu cihet 375 şort cover stop..325 şort - 175 flat (ki bu işleme biz hıyarlık diyoruz) 125 şort...:..::..: (Aradaki 150 puanlık karı son maliyete ekleme matematiği furkicim)
(Bende geriye dönük işlem yapan termianl yok..Olursa ilk foruma söylerim merak etmeyein :):..::..:[/QUOTE]
bende terminali buldun sanmıştım o yuzden... stopun 100puan altından shrotladık dedinde o yuzden sormustum 50 puan altıymış :) işlem trafgnden yazamamışsın normaldir bol kazanclar.
tamam buralarda ölu modu başlar sımdı..aksama kadar uyut sonra aksam mal gelırse cek yukarı ordan basarsn py
[QUOTE=fXci;94827]ben bugun -250 puvan astatin 28700 kırılmazsa tekrar al vericek biliyrum yeap emma sistem savolsun[/QUOTE]
ahanda grafigi
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/379/28700.png[/IMG]
[quote=furkan;94829]bende terminali buldun sanmıştım o yuzden... stopun 100puan altından shrotladık dedinde o yuzden sormustum 50 puan altıymış :) işlem trafgnden yazamamışsın normaldir bol kazanclar.[/quote]
yok ben yine anlatamadım:..:
375- Stop (foruma yazılan)
325 şort-175 flat (Foruma yazıl(a)mayan) +150
125 şort (foruma yazılan)
son şort maliyeti +150=275
375-275=100...
Sıfır hata ile buldum suncuu bey yarışmanıza bayılıyorum (bir kelime bir işlem)r:..::..:..bi de hediyeleriniz daha yüksek olsa..bi de zarar olmasa...
yön duygusu kayboldumu kopuş yakındır
yenı bant 28600 28700 ler yukarda da 29600 lerde bı dırenc var cok cok verırlerse 400 lere de degdı son 1haftadır.arada gıt gel seans 8 saat
28900 flat
dax %2 yaptı bız 29 ları gecemeırouz:)
yine aynı yere geliyoruz.amcalar poz ayarlaması yapıyo ve hicbi yer umurlarında degıl.aksama dax verır aldıklarını bız yukarı baslarız bu sefer de derız kı ters hareket ettık ondan..yada duserken bızı alırlar e bız gucluyuz ondan dusmedık derız.senaryo bıtmez..şapkamı çıkarıyorum yine.
Flatladık bir süre.
yeni bir düşüş dalgası geliyor bence
29300 shortları 28975 long yaptım
bugünlerde benim gibi sistemi çarpılan var mı..
Yesinler biraz birbirlerini maça sonradan katılayım.
[QUOTE=marakes;94836]dax %2 yaptı bız 29 ları gecemeırouz:)
yine aynı yere geliyoruz.amcalar poz ayarlaması yapıyo ve hicbi yer umurlarında degıl.aksama dax verır aldıklarını bız yukarı baslarız bu sefer de derız kı ters hareket ettık ondan..yada duserken bızı alırlar e bız gucluyuz ondan dusmedık derız.senaryo bıtmez..şapkamı çıkarıyorum yine.[/QUOTE]
yurtdışı düerken düşmez, çıkarken çıkmaz.. şahane borsamız var...brv
yurtdışına göre yorum yapmanın anlamsız olduğunu bir kez daha gördük..
endeksler hala daha diplerini aramaktalar.
onların gün içi artılarına ve kapanış artılarına tam uyum göstermememizin sebebi
genelde ortalama aynı gidişat yaptığımız hindistanın ekim ve kasım diplerini denemesi bizim ise daha yukarıda olmamız.
sevgiler.
dax'ın grafikleri 2 gün show yapacağım diyor.. tabi bizimkilerin umurunda değil..:)
Herkes dip denerken biz neden denemiyoruz, Hamdolsun mu demeliyiz??
[quote=jerfin;94842]yurtdışı düerken düşmez, çıkarken çıkmaz.. şahane borsamız var...brv
yurtdışına göre yorum yapmanın anlamsız olduğunu bir kez daha gördük..[/quote]
ee muhteşem bir ekonomiyiz ya. dışa bağımlı olmayan, kendi dinamiklerini kullanan sapasağlam temeller üzerinde oturmuş...
ondan!
[QUOTE=enorton;94845]Herkes dip denerken biz neden denemiyoruz, Hamdolsun mu demeliyiz??[/QUOTE]
işte o da sonuçta beklenti var. imf ve seçim, yani belirsizlik az.
ancak 6500 kırılırsa 20900 görülür.
sevgiler.
[quote=abka;94840]bugünlerde benim gibi sistemi çarpılan var mı..[/quote]
çarpılmıyo diyen yalan diyodur :)
sistemi çarpılana ornek benim :) hemde en az çarpılan cinstendi
bu arada hala dalışta 5 dakikalık ve asıl sistemim
Çarpılmayan varmı diye sorsaydın daha yerinde olacakmış..lelele
future ada çok inanmamak lazım bu aralar.
unutulmamalı dün 6700 ü geçmişti.
dow kapanışı yılın en düşüğü.
piyasa bernankenin ağzından olumlu bir şey çıkarmı onun fiyatlamasında.
çıkarsa?
çıkmazsa?
sevgiler.
[quote=jerfin;94842]yurtdışı düerken düşmez, çıkarken çıkmaz.. şahane borsamız var...brv
yurtdışına göre yorum yapmanın anlamsız olduğunu bir kez daha gördük..[/quote]
artık bakış açımız su olmalı.ellerine göre oyun kuruyolar.dıger göstergeler işlerine geliyosa ona uyum saglıyolar yoksa ııh..smdi olstrulmak ıstenen psıkolojı nedır?cıkarken cıkmadı ya duserken daha cok duserse naparız deyıp ılk yurtdısı verişinde içeryi panıkletıp mal dökmek..eger ıstedıklerı mal gelmezse 28400 e kadar cekmek oraları destek yapmstı gecen hafta..eger gelırse aldıkları malı degrlendırıp yenı den yukarı yapmk ve umut pompalamak..bence bu mal verme hareketı degıl.vercek adam ceker yukarı ordan basar..asagıda 3 5 kademe ugrasmaz.panıkletıp mılletı dökuyolar.spot tahtalarında da bole oluodu bı zamanlar.herkagıdın bı kademe ayarı var ustune cıkınca mal verme yada alma gıbı anormal bı durum olrudu.bence burda da aynısı mevcut..o yuzden bant hareketı yapıyoruz..he ne yapmak lazım derseniz..yıne teknık destek dırncler onemlı onlara gore alım satım ypmak en ıyısı..yoksa dun yptıkları gıbı carpmaya oynıycaklar.dun carpılmamıs adam cok azdır..
Bugün DÜNDEN DAHA İYİ EN AZINDAN
carpma ne kadar cok olursa marj da o kadar artıyo
[QUOTE=marakes;94852]artık bakış açımız su olmalı.ellerine göre oyun kuruyolar.dıger göstergeler işlerine geliyosa ona uyum saglıyolar yoksa ııh..smdi olstrulmak ıstenen psıkolojı nedır?cıkarken cıkmadı ya duserken daha cok duserse naparız deyıp ılk yurtdısı verişinde içeryi panıkletıp mal dökmek..eger ıstedıklerı mal gelmezse 28400 e kadar cekmek oraları destek yapmstı gecen hafta..eger gelırse aldıkları malı degrlendırıp yenı den yukarı yapmk ve umut pompalamak..bence bu mal verme hareketı degıl.vercek adam ceker yukarı ordan basar..asagıda 3 5 kademe ugrasmaz.panıkletıp mılletı dökuyolar.spot tahtalarında da bole oluodu bı zamanlar.herkagıdın bı kademe ayarı var ustune cıkınca mal verme yada alma gıbı anormal bı durum olrudu.bence burda da aynısı mevcut..o yuzden bant hareketı yapıyoruz..he ne yapmak lazım derseniz..yıne teknık destek dırncler onemlı onlara gore alım satım ypmak en ıyısı..yoksa dun yptıkları gıbı carpmaya oynıycaklar.dun carpılmamıs adam cok azdır..[/QUOTE]
garanti tahtasında böyle olduğuunu düşünmüyorum, resmi bir yababncı satıcı 10 gündür göze çarpıyor.
Benim sistem 28975 üzeri long olur dax ile arada uçurum var ne iş?
[quote=jelibon;94851]future ada çok inanmamak lazım bu aralar.
unutulmamalı dün 6700 ü geçmişti.
dow kapanışı yılın en düşüğü.
piyasa bernankenin ağzından olumlu bir şey çıkarmı onun fiyatlamasında.
çıkarsa?
çıkmazsa?
sevgiler.[/quote]
Adam daha ne diyebilir..paketse paket..paraysa para..kamulaştırma ise kamulaştırma...daha ne diyebilir ki diyorum..aklıma bir şey gelmiyor