-
syn jelibon spotta mal cıkmak ve almak vob a gore daha kolay bence,virman olayı herseyı degstrıyıo..tabi vobda da karsı bacaklardan karsı poz lar acılıyo ama..bizim endeks yukrı gıtcekse 3 5 kagıtla işi halledıyolar..tcelle aefes ttkom bi de akbnk ı yukarı %5 alıp dgerlerını sabıt tutsalar endeks %2 3 arası yukselır..sanal mı sanal..e zaten vob da ole.genel pıyasa yukselısı beklemek zor..kastettgm yukselıs belkı max 31 lere olcak..onu da bılmıyorum.ama spotta mal cıksalar da ki bariz çıkıyolar;kılfına uydurup yukarı yapmaları da zor degl
-
Bu arada germanlardan 40 dolar daha aldım sevdim ben bu işi :)
Şööle ufaktan ufaktan günde 50 dolar alsak ayda 1000 doları bulur.Daha ne olsun :)
-
[QUOTE=Astatin;94857]Adam daha ne diyebilir..paketse paket..paraysa para..kamulaştırma ise kamulaştırma...daha ne diyebilir ki diyorum..aklıma bir şey gelmiyor[/QUOTE]
ben in daha önce yaptıkları geçici rahatlama sağlayacak geçici önlemlerdi, ve hiç bir şe yaramadı.
bu işin %50 si para ise %50 si psikolojidir.
iki senedir her konuştuğu gün piyasa düştü.
fakat son iki seferdir konuşurken artıyor, sonra düşüyor.
bizim ki gibi kriz teğet geçti desin, in God we trust.:..:
sevgiler.
-
[QUOTE=marakes;94858]syn jelibon spotta mal cıkmak ve almak vob a gore daha kolay bence,virman olayı herseyı degstrıyıo..tabi vobda da karsı bacaklardan karsı poz lar acılıyo ama..bizim endeks yukrı gıtcekse 3 5 kagıtla işi halledıyolar..tcelle aefes ttkom bi de akbnk ı yukarı %5 alıp dgerlerını sabıt tutsalar endeks %2 3 arası yukselır..sanal mı sanal..e zaten vob da ole.genel pıyasa yukselısı beklemek zor..kastettgm yukselıs belkı max 31 lere olcak..onu da bılmıyorum.ama spotta mal cıksalar da ki bariz çıkıyolar;kılfına uydurup yukarı yapmaları da zor degl[/QUOTE]
evet doğru.
o kağıtlarla ancak tutarlar.
yine da garanti önemli.
sevgiler.
-
[QUOTE=jelibon;94860]ben in daha önce yaptıkları geçici rahatlama sağlayacak geçici önlemlerdi, ve hiç bir şe yaramadı.
bu işin %50 si para ise %50 si psikolojidir.
iki senedir her konuştuğu gün piyasa düştü.
fakat son iki seferdir konuşurken artıyor, sonra düşüyor.
bizim ki gibi kriz teğet geçti desin, in God we trust.:..:
sevgiler.[/QUOTE]
Ora Türkiye'mi? Adamı tefe koyar oynatırlar alimallah! :..:
-
[QUOTE=Astatin;94848]çarpılmıyo diyen yalan diyodur :)[/QUOTE]
Bugün çarpılmadım flat bakıyorum.dng
-
şunuda ekliyimki maalesef imkb vobun türevi olmuştur.
voba fdowa bakıp hareketler olmaktadır.
1.5 senedir iki kere alım gelmiştir. biride çuvallamıştır o alımıların.
tam anlamıyla trade piyasaya dönmüştür.
trade piyasa derken buy and hold değil anlamında değil.
vobun oyuncağı.
sevgiler.
-
bizim vob onun bunun vadelisi oldu..imkb de onun vadelisi:)
-
cümleten selam , kolay gelsin !
-
hexen baba gelsin bende pozisyon alırım o almazsa bende almam :D
-
[quote=YAVUZHAN;94866]cümleten selam , kolay gelsin ![/quote]
va aleyna aleyküm selam
hoşgeldin kardeş
senin de yorumunu alalım :)
-
Aracı kurum hesabımızdaki vob sözleşmelerini de aynen hisse senedinde olduğu gibi virman yapabiliyor muyuz başka bir aracı kuruma?
-
[QUOTE=abka;94840]bugünlerde benim gibi sistemi çarpılan var mı..[/QUOTE]
Sistemi değil de sistemleri olarak kabul ederseniz ben.
-
baykal cnbce de. ekonomik krizle ilgili ders veriyor..
-
şubat ortasından beri tüm tepki denemeleri başarısız kalıyor..
bugün amerikan future ları % 2 seviyesinde + iken bile durum ortada..
şahsi fikrim 29100 üstünde uzun kalmak gerekir.
29400 üzerine çıkabilen piyasa yukarı yönde çok daha iştahlı olabilir...
ben cuma-pazartesi dolar short tum.sabah realize ettim.
düğün dernek işleri için şu sıralar pek yakın takip edemiyorum.
-
[QUOTE=enorton;94869]Aracı kurum hesabımızdaki vob sözleşmelerini de aynen hisse senedinde olduğu gibi virman yapabiliyor muyuz başka bir aracı kuruma?[/QUOTE]
Yapamıyorsunzu. yabancı yapılsın diye bastırıyor VOB yönetimine.
-
[quote=abka;94871]baykal cnbce de. ekonomik krizle ilgili ders veriyor..[/quote]
40 yıllık siyasi hayatında acaba kaç kere kriz yönettiki baykal ?
testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olurmuş..
baykal ın kalibresinin çok çok üzerinde bu konular.
-
[quote=YAVUZHAN;94872]şubat ortasından beri tüm tepki denemeleri başarısız kalıyor..
bugün amerikan future ları % 2 seviyesinde + iken bile durum ortada..
şahsi fikrim 29100 üstünde uzun kalmak gerekir.
29400 üzerine çıkabilen piyasa yukarı yönde çok daha iştahlı olabilir...
ben cuma-pazartesi dolar short tum.sabah realize ettim.
düğün dernek işleri için şu sıralar pek yakın takip edemiyorum.[/quote]
hayırlı uğurlu olsun düğünün darısı başımıza :)
tşkler
-
[quote=YAVUZHAN;94874]40 yıllık siyasi hayatında acaba kaç kere kriz yönettiki baykal ?
testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olurmuş..
baykal ın kalibresinin çok çok üzerinde bu konular.[/quote]
öyle deme 28 şubattan sonra kurulan hükümeti dışardan yönetti.
iki günde bir bi destekliyom bi desteklemiyom diyordu yaklaşık bi kaç ay sürdü bu durum o zaman seans salonlarına takılıyoduk da herkes bu baykalın acaba borsa da kaç parası var diyordu.
-
[quote=VOBiX;94873]Yapamıyorsunzu. yabancı yapılsın diye bastırıyor VOB yönetimine.[/quote]
vob yönetimi için zor karar..
izin verilirse epey fırıldak döner vob ta.
yabancı istiyorsa bir gün mutlaka alır istediğini orasıda ayrı..
-
siyaset böyle bısey.herkes pastadan nemalanmak derdinde..bizi düşünen yok ve hiç olmadı belki bi gün...olur:)
-
[quote=abka;94871]baykal cnbce de. ekonomik krizle ilgili ders veriyor..[/quote]
ağzı olan konuşuyor
-
bi virman eksik vob da.o da olsn tam tokat piyasası yapsınlar.
-
[quote=juliano;94876]öyle deme 28 şubattan sonra kurulan hükümeti dışardan yönetti.
iki günde bir bi destekliyom bi desteklemiyom diyordu yaklaşık bi kaç ay sürdü bu durum o zaman seans salonlarına takılıyoduk da herkes bu baykalın acaba borsa da kaç parası var diyordu.[/quote]
emin ol borsa işleride baykalın kalibresinin çok çok çok üzerinde :)
öyle bir düzende kuramaz.
siyaset için yetenekli değil kendisi , icraat sıfır.
dürüst olmak yetmiyor siyaset yapmak için.
ama hırsına hayran olmamak elde değil,yaş 70 ya çıkarsa diye ümitle bekliyor hala..
-
arkadaşlar siyaset konusunda daha fazla devam etmeyelim lütfen
-
[quote=YAVUZHAN;94881]emin ol borsa işleride baykalın kalibresinin çok çok çok üzerinde :)
öyle bir düzende kuramaz.
siyaset için yetenekli değil kendisi , icraat sıfır.
dürüst olmak yetmiyor siyaset yapmak için.
ama hırsına hayran olmamak elde değil,yaş 70 ya çıkarsa diye ümitle bekliyor hala..[/quote]
yenilen pehlivan güreşe doymazmış
-
[quote=mersiyk;94882]arkadaşlar siyaset konusunda daha fazla devam etmeyelim lütfen[/quote]
millet olarak siyaset,spor dedinmi dayanamıyoruz işte :)
pardon !
-
Son 15-20 gündür;
Sistem'e göre işlem yaptığımda tersi hareket oldu bu sefer sistem dışı hareket edeyim dedim yine tersi oldu.
Bu işi bilmediğime karar verdim :D
-
Belirsiz ortamlarda sistemler her zaman yanıltır. Fdj bizim dışımızda oluşan bir pazar. Dow'un
6500 de kapattığı bir günün akabinde kimin sistemi ne sinyal ürettiki fdj % 2 artıya kadar gitti. Demekki onlarda sistem dışı bir piyasadalar. Ben iki aydan beri sistemleri bir kenara ittim. Sadece histem kullanıyorum (hislerin sistemi) Mesela bu gün neye bakıyorum. vob ort.29105 . 29100 ve üstünde satan kişi karda . Peki alan ne yapıyor ki büyük çoğunluk bu durumda 29100 e gelsede veya daha üstünde satıp kurtulsam. Çünkü içte veya dışta yükselmeyi gerektirecek bir şey yokki. Ayrıca yatay bir piyasada fdj % 2 ye kadar çıktı ise dow açılana kadar 3/4 ünü mutlak geri verecektir. Dövizde ise sopa gösterilmiştir. Seçime kadar yapılacak işlemler komisyonu anca kurtarır. Vob arenası bizim için bir hobi ise işlem yapalım ama incinmeyecek kadar küçük kaldıraçlarla. Genede bilmiyorum yükselmek için bir sebep varmı ? ümidi olan açıklarsa sevinirim.
-
[QUOTE=bonnie;94885]Son 15-20 gündür;
Sistem'e göre işlem yaptığımda tersi hareket oldu bu sefer sistem dışı hareket edeyim dedim yine tersi oldu.
Bu işi bilmediğime karar verdim :D[/QUOTE]
Durum aynı ustam
-
[quote=bonnie;94885]Son 15-20 gündür;
Bu işi bilmediğime karar verdim :D[/quote]
hata sende değil sadece arada bir murphy kurallarını hatırlamakta fayda var. :..:
-
[quote=bonnie;94885]Son 15-20 gündür;
Bu işi bilmediğime karar verdim :D[/quote]
Şunu dene; aklına ne gelirse tersini yap:) %95 kazanıyosun..:..:oyuncuların %95 i batıyomuş..demekki yaptıklarının tersini yapsalar :) (az bi kısmı tabi) uçacaklar
-
[quote=mersiyk;94882]arkadaşlar siyaset konusunda daha fazla devam etmeyelim lütfen[/quote]
Eski bir konuyu deşeyim..yeni avatar lazımmı.dng
-
[quote=parderi;94886]Belirsiz ortamlarda sistemler her zaman yanıltır. Fdj bizim dışımızda oluşan bir pazar. Dow'un
6500 de kapattığı bir günün akabinde kimin sistemi ne sinyal ürettiki fdj % 2 artıya kadar gitti. Demekki onlarda sistem dışı bir piyasadalar. Ben iki aydan beri sistemleri bir kenara ittim. Sadece histem kullanıyorum (hislerin sistemi) Mesela bu gün neye bakıyorum. vob ort.29105 . 29100 ve üstünde satan kişi karda . Peki alan ne yapıyor ki büyük çoğunluk bu durumda 29100 e gelsede veya daha üstünde satıp kurtulsam. Çünkü içte veya dışta yükselmeyi gerektirecek bir şey yokki. Ayrıca yatay bir piyasada fdj % 2 ye kadar çıktı ise dow açılana kadar 3/4 ünü mutlak geri verecektir. Dövizde ise sopa gösterilmiştir. Seçime kadar yapılacak işlemler komisyonu anca kurtarır. Vob arenası bizim için bir hobi ise işlem yapalım ama incinmeyecek kadar küçük kaldıraçlarla. Genede bilmiyorum yükselmek için bir sebep varmı ? ümidi olan açıklarsa sevinirim.[/quote]
genel anlamda katılıyorum. ama yükselmek için sebep var mı diye sormak çok da anlamlı değil. 29.400'den aşağı düşmek için sebep var mıydı? hele hele fdow %2 yapacak, biz hala ekside olacağız. peeeh.
yani birden yükselmesi, yukarı bir alış dalgası oluşması için sebep değil niyet gerekir bence.
29.300 üzerine bir kez daha atar ve biraz kalırsa, 29.300den 29.700e kadar çıkaracak olan zaten ayıların stoplosslarıdır.
işte sebep.
-
sisteme uyayım diyorum olmuyor sistem dışına çıktığımda ise bu sefer sistem kazandırıyor.
Sisteme uysam belirli bir dönem zarar sonrasında kar ancak yaptığın kar önceki zararı götürüyor. Gidip simit satsam daha fazla para kazanırım
Bu arada yarın nöbetim var sonradan "niye haber vermedin", "neden yazmadın" demeyin :D
-
ana sistem su yüzeyine çıktı 5 dakikalık su altında
-
yukarımı haraket edicez ne ?
-
zzzzzzz ben çok sıkıldım yaaaww...löpenkoidyen de kafke içmeye gelmek isteyen var mı...?şşş var mı?
-
[QUOTE=bonnie;94892]sisteme uyayım diyorum olmuyor sistem dışına çıktığımda ise bu sefer sistem kazandırıyor.
Sisteme uysam belirli bir dönem zarar sonrasında kar ancak yaptığın kar önceki zararı götürüyor. Gidip simit satsam daha fazla para kazanırım
Bu arada yarın nöbetim var sonradan "niye haber vermedin", "neden yazmadın" demeyin :D[/QUOTE]
ozaman size bu şeyarımı armean edeyrum
lütfen alık kısmını üstünüze alınmayınız :)
[QUOTE=fXci;94690][B]Nerede o eski kazançlı günler
Nerede gelecek kaygısı olmadan gecen zaman.
Artık kaygı duyma zamanı gelmiş
Geleceğin akıbeti beyine yerleşmiş
Zor bundan sonra korkmadan pozisyon almak
Güle oynaya tamamen sisteme uymak
Sisteme uymama kararı alındıysa artık
Bil ki başlamıştır kazançlı günleri ,sen bakarken sisteme alık alık
[/B]
[/QUOTE]
-
[quote=fXci;94893]ana sistem su yüzeyine çıktı 5 dakikalık su altında[/quote]
ne biçim anaymış o..insan çocuğunu suyun altında bırakıp çıkarmı yaww