[quote=Astatin;94895]zzzzzzz ben çok sıkıldım yaaaww...löpenkoidyen de kafke içmeye gelmek isteyen var mı...?şşş var mı?[/quote]
orası nere ya :)
Printable View
[quote=Astatin;94895]zzzzzzz ben çok sıkıldım yaaaww...löpenkoidyen de kafke içmeye gelmek isteyen var mı...?şşş var mı?[/quote]
orası nere ya :)
[QUOTE=Astatin;94897]ne biçim anaymış o..insan çocuğunu suyun altında bırakıp çıkarmı yaww[/QUOTE]
anamın peşinden gitmedim busefer 5 kakalık sisteme uyuyorum :o oda yüzeye çıkarsa can yelegini acmak lazım
[QUOTE=unlimitted;94891]genel anlamda katılıyorum. ama yükselmek için sebep var mı diye sormak çok da anlamlı değil. 29.400'den aşağı düşmek için sebep var mıydı? hele hele fdow %2 yapacak, biz hala ekside olacağız. peeeh.
yani birden yükselmesi, yukarı bir alış dalgası oluşması için sebep değil niyet gerekir bence.
29.300 üzerine bir kez daha atar ve biraz kalırsa, 29.300den 29.700e kadar çıkaracak olan zaten ayıların stoplosslarıdır.
işte sebep.[/QUOTE]
Dedikleriniz de doğru ama ben bu ihtimalleride tırnak arasında yazımda belirttim. Şöyleki ben sabahtan beri spor olsun diye 1/4 portföyle 29 üzerinde satıp 28900 altında kapatıyorum. Velevki sebep değilde niyetlendiler. 29700 e gittiler. 3/4 portföyüde bu ihtimale saklıyorum. Efendim bu fiattan sonra vob dahada gidermiş. yarın bilmem ama bu gün gitmez. Gidersede vob burası keser kolu bırakırım. Haa niyet dedinde niyeti gösteren bi sistem varmıdır acaba ? :..:
[quote=atiltanyer;94898]orası nere ya :)[/quote]
kanyon yada istinye park da iştigal eden, mersiyk nında çok sevdiğini tahmin ettiğim kafkeci:D:D
arkadaşlarım kârlı seanslar..... sn hexen yokmu ? odamı benim yüzümden küstü
075 long sistemli
[quote=parderi;94900]Dedikleriniz de doğru ama ben bu ihtimalleride tırnak arasında yazımda belirttim. Şöyleki ben sabahtan beri spor olsun diye 1/4 portföyle 29 üzerinde satıp 28900 altında kapatıyorum. Velevki sebep değilde niyetlendiler. 29700 e gittiler. 3/4 portföyüde bu ihtimale saklıyorum. Efendim bu fiattan sonra vob dahada gidermiş. yarın bilmem ama bu gün gitmez. Gidersede vob burası keser kolu bırakırım. Haa niyet dedinde niyeti gösteren bi sistem varmıdır acaba ? :..:[/quote]
bende var. 28.900den al vermişti. nitekim doğru vermiş. :..:
nasılda oynuyorlar kedinin fareyle oynadığı gibi.ya hiç bulaşmayacaksın bu havada, ya STOP için geniş marj kullanacaksın ya da hiç istifini bozmadan pozda bekleyeceksin.
alternatif çok :..:
[QUOTE=unlimitted;94904]bende var. 28.900den al vermişti. nitekim doğru vermiş. :..:[/QUOTE]
Yarım doğru vermiş. Çünkü satacağın yeri söylememiş. Bak benim histemim 29100 de boşalttırdı bana.:..::..:
[QUOTE=bonnie;94885]Son 15-20 gündür;
Sistem'e göre işlem yaptığımda tersi hareket oldu bu sefer sistem dışı hareket edeyim dedim yine tersi oldu.
Bu işi bilmediğime karar verdim :D[/QUOTE]
Sistemelre ya uyaaksınız ya uymayacaksınız. Bir uyayım bir uymayayım dediğinzide Murphy kanunalrı devreye giriyor. Uymadıkça sistem kar eder uydukça zarar eder.
[quote=Nohamura;94902]arkadaşlarım kârlı seanslar..... sn hexen yokmu ? odamı benim yüzümden küstü[/quote]
yok yok..hexen bba fırsat kolluyodur...hoşgeldin bu arada
[quote=Astatin;94901]kanyon yada istinye park da iştigal eden, mersiyk nında çok sevdiğini tahmin ettiğim kafkeci:D:D[/quote]
sevmiyo kafkeyi galiba
ne su altı ne su üstü karada bekliyorum
nisan usd ;
1,8150 de rekor tepe yapan gösterge 1,84 denemesinde düşük kalarak - uyumsuzluk oluşturmuş oldu kısa vedede.vadeli 1,84 denerken spotta tabelalar 1,80 i gördü..
merkez bankasının döviz satım ihalesi açıyorum karşılığı kısa vadede doların ateşini hafifletmiş gözüküyor.ancak göstergedeki rekor tepe ye dikkat etmek lazım..1,7 üstündeki dolar hayıra alamet değil..
[IMG]http://i41.tinypic.com/2s9ug5g.gif[/IMG]
ana sisteme uydum su yüzeyindeyim murphinin canı cehenneme
29125 üstü kalışlarda 400 deneyebiiriz..[B]bence...[/B]
Her seferinde Türkiye'mi mahkum olacak :D
(AIHM) BELCIKA`YI ``ISKENCE, INSANLIK DISI MUAMELE VE IRKCILIK`` ITHAMLARIYLA
YARGILAYARAK, MAHKUM ETTI.
....
-AA-
[quote=parderi;94906]Yarım doğru vermiş. Çünkü satacağın yeri söylememiş. Bak benim histemim 29100 de boşalttırdı bana.:..::..:[/quote]
.lelele
Uzuna geçtim arkadaşlar, full kısalar kapatıldı ve uzun denemesi yapıldı, saygılar..
29150 geçildi al sinyali geldi, bende dayanamadım bu sefer uydum:)...
bunlarla basetmek zor .sıstemden cok gun ıcı al sat noktalarını yakalayabılmek onemlı.seans a hemen ıslemle baslmadan bıraz ızlemek faydalı olbılır bu baglamda.bır de dovoz kontratı bıle daha anlamlı.en azndan gosterge aldgı bı pıyasası var.vob mahallenın haylaz cocugu gıbı bı oraya bı buraya gidiyo
valla burada mantık aramamak lazım vobun mantığı yok artık :)
[QUOTE=Astatin;94909]sevmiyo kafkeyi galiba[/QUOTE]
yok köfte sevmiyorum keşke kahve deseydin o olabilirdi.kom
[QUOTE=marakes;94918]bunlarla basetmek zor .sıstemden cok gun ıcı al sat noktalarını yakalayabılmek onemlı.seans a hemen ıslemle baslmadan bıraz ızlemek faydalı olbılır bu baglamda.bır de dovoz kontratı bıle daha anlamlı.en azndan gosterge aldgı bı pıyasası var.vob mahallenın haylaz cocugu gıbı bı oraya bı buraya gidiyo[/QUOTE]
Mahallenin çocuğu çok masum bir isim ona. Bu çocuk başka çocuk.:D
birazdan devlet su işleri ve cimcime hanım birlikte bi 2.000'er kontrat daha alırlar, akabinde EFG stoplossları gelir, şenlik başlar.
simdi 29200 u direnc yaptı gibi bekliyolarkı dısarsı durulsun yada asagı gelsin.hemen bı dökme bas asagı,cunku dısarısı guzel bız bıraz yesıllendk e artık cıkalım modunda..sonra yıne toplama ve küp dolarsa yıne yukarı.bu arada dax ve dow abimiz de manevi destek verirlerse ballı kaymak olur..
ayda ortalama 1200 kontrat yapıyorum..neredeyse 2 yıldır sanko müşterisiyim..ama hala 1 yl kom veriyorum..emsal arkadaşlara göre bu komisyon çok mu..
[i][b]16:00 Ocak ABD Toptan Eşya Stokları Önceki -1,4% (Bloomberg) Beklenti-1,0% (Bloomberg)[/b][/i]
[quote=abka;94924]ayda ortalama 1200 kontrat yapıyorum..neredeyse 2 yıldır sanko müşterisiyim..ama hala 1 yl kom veriyorum..emsal arkadaşlara göre bu komisyon çok mu..[/quote]
ben bir ara günde o kadar yapmaya başladım. benim komisyonumu 0,60 TL'ye düşürdüler. şu sıra çok az işlem yapıyorum hala düşük oranda.
ne zaman yükselteceklerini bilmiyorum.
ama yükseltmez gibi geliyor. sankoya verdiğim komisyon parası kadar para kazanmadım ben VOB'dan.
ayda 1200 alış satış toplam mı oluyo yoksa sadece tek yön mü? yani toplamda 2400 mü hacim. böyleyse konuş bence sankoyla belki biraz daha düşürürler...
[QUOTE=abka;94924]ayda ortalama 1200 kontrat yapıyorum..neredeyse 2 yıldır sanko müşterisiyim..ama hala 1 yl kom veriyorum..emsal arkadaşlara göre bu komisyon çok mu..[/QUOTE]
Benim ort. 1500-2000 arası bende 1 TL ödüyorum ama sanırım fazla. Tembelliğimizden açıp bi telefonlada konuşmadık.
[quote=abka;94924]ayda ortalama 1200 kontrat yapıyorum..neredeyse 2 yıldır sanko müşterisiyim..ama hala 1 yl kom veriyorum..emsal arkadaşlara göre bu komisyon çok mu..[/quote]
çok ödüyorsun abi...
[QUOTE=atiltanyer;94927]ayda 1200 alış satış toplam mı oluyo yoksa sadece tek yön mü? yani toplamda 2400 mü hacim. böyleyse konuş bence sankoyla belki biraz daha düşürürler...[/QUOTE]
hayır toplam sadece 1200..ayda normalde 8-10 kere pozisyon alıyorum.pozisyon kapama ile bu 16-20 oluyor..
Vadelide 30000 e doğru bir hareket bekliyorum, 29700-29850 gibi görülür beklentim var, denenecek seviyeler buralardır, saygılar....
onbinde 2.5......hacim seninkindne az fazla.. 0.6 ytl faaln oluyor şu an kontrat başına...abka, kamu bankaları biel şu an onbinde 3,5 u veriyolar ayak üstü..pazarlık yaparsan iner
Dax %+2 oldu iyimi:)
Kel konuşmaya başladı, olumlu algılatma peşinde...
29400 ü bi geçsek ralli olur valla
[QUOTE=Astatin;94932]onbinde 2.5......hacim seninkindne az fazla.. 0.6 ytl faaln oluyor şu an kontrat başına...abka, kamu bankaları biel şu an onbinde 3,5 u veriyolar ayak üstü..pazarlık yaparsan iner[/QUOTE]
Hangi kamu bankası veriyomuş onbinde 3,5 astatin, hemen gidiyim oraya:)
ben akbankta 0.80ytl veriyorum komisyon