[QUOTE=AMON RA;95017]DAX ve CAC40 ta da negatif uyumsuzluk diz boyu. gaza gelmeyin ipragaza gelin![/QUOTE]
sistemine sadık vatandaş olarak long yatmam lazım :( beni nasıl bilirdiniz ?
Printable View
[QUOTE=AMON RA;95017]DAX ve CAC40 ta da negatif uyumsuzluk diz boyu. gaza gelmeyin ipragaza gelin![/QUOTE]
sistemine sadık vatandaş olarak long yatmam lazım :( beni nasıl bilirdiniz ?
altın da düşmüş epey..ilgili arkadaslardan bi altın yorumu alsak mümkünmüdür?
[QUOTE=unlimitted;95014]sayın parderinin tabiriyle, histemim yarım saat sonra ralli olacak diyi!
ama buralardan diil, 100lerden başlayacak.
beni almak için tren geri dönmeli. :D[/QUOTE]
Senin trenden atladığın yerden ben trene atladım. Boşuna bekleme o makinisti fururum gene geri döndürmem bu treni. Koşabilirsen yetiş. :..:
[QUOTE=marakes;95019]altın da düşmüş epey..ilgili arkadaslardan bi altın yorumu alsak mümkünmüdür?[/QUOTE]
Yazdık hep sn. marakes, altın altıncı aya kadar 800-1000 gider gelir, altıncı aydan sonra 1000 leri geçer roket olur yukarı gider:)...
[quote=parderi;95020]Senin trenden atladığın yerden ben trene atladım. Boşuna bekleme o makinisti fururum gene geri döndürmem bu treni. Koşabilirsen yetiş. :..:[/quote]
:..::..:
şşt makinist, kelleyi koltuğa al, dön geri lem.
çok hızlı gittin huuooop!
spot 23,500 üstüne atabilirlerse show yaparlar+.
altın 900 altnda .
[QUOTE=fXci;95018]sistemine sadık vatandaş olarak long yatmam lazım :( beni nasıl bilirdiniz ?[/QUOTE]
sistemine sadıksın ve dogru yoldasın yat arkadaşım yat iyi biliriz :) bende alık alık bakanlardanım
[QUOTE=cırcır;95015]dow gece saat 22.00 'de yine bu seviyede olabilir mi sizce?
:)[/QUOTE]
Evet olur, hatta yarın 7000-7100 aralığına bi uğrar, belkide yarın açılışta uğrar artık orasını bilemem, ondan sonra oradan tekrar 6500 altına doğru gümbürtü kopar diyorum:)...
herkesin aklına gelen.dow acaba %4 den fazla artı ile kapanış yapar mı...
5 dakikalık sıstemde rally moduna girdy inşallah yalancy rally moddy degildiry
[quote=bull market;95027]Evet olur, hatta yarın 7000-7100 aralığına bi uğrar, belkide yarın açılışta uğrar artık orasını bilemem, ondan sonra oradan tekrar 6500 altına doğru gümbürtü kopar diyorum:)...[/quote]
hadi bakalım ala geçen sistemleri avlamasınlarda aşağı giderse iyi marjı var çünkü
[quote=abka;95026]herkesin aklına gelen.dow acaba %4 den fazla artı ile kapanış yapar mı...[/quote]
veya daha az artı kapasa bile yükselişine yarın devam eder mi..her durumda burası oraya uyar mı...
ulen hale bak, dünyanın lokomotifi dediğimiz herifler %4ten fazla yapmış, bizim nazlı gelin "lütfen" %1,37de.
lokomotif %-4 olsa gelin melin kalmamıştı ortada.
hayret bişi ya
bu arada 29.550 uzlaşma sonucu bugun anca fit oldum :D ne zarar ne kar
Dow için bir ihtimalde, 6850-6950 arası kapar bugün, yarın futurlar eksi ve yarın aynen 6500-6600 aralığına düşerek kapar... bu iki ihtimalin dışında senaryoya ihtimal vermiyorum, saygılar...
vadeli dolar 27 şubat 1.722 den beri ilk defa sat verdi..1.796 dan sat verdi..
astatin aynı yastığamı başkoyucaz gece ?
acaba ergenokon ie igili bir süpriz olabilir diyemi çıkamıyoruz,ne dersiniz?yeni tutuklamalar falan başlar diye...
altın 890 altında, 850-875.
sp 700 üstü kapanış önemli.
nasdaq direnç 1334-1336.
pazartesi veya beklenilen sert hareket bugün geldi, yukarı yönde oldu.
sevgiler.
İkinci dow ihtimalinin rakamlarını değiştirdim...
[QUOTE=TIFIL;95037]acaba ergenokon ie igili bir süpriz olabilir diyemi çıkamıyoruz,ne dersiniz?yeni tutuklamalar falan başlar diye...[/QUOTE]
Ergenekon Urdele dalgası kapsamında beni almadıkalrı sürece sorun yok .lelele
mbm ne yapıyorki yazmıyor artık
[QUOTE=jelibon;95038]altın 890 altında, 850-875.
sp 700 üstü kapanış önemli.
nasdaq direnç 1334-1336.
pazartesi veya beklenilen sert hareket bugün geldi, yukarı yönde oldu.
sevgiler.[/QUOTE]
bu sert hareket tepki miydi dönüşe hazırlık mıydı?
kırılmış olan 23500 desteğinin sıkıntısını çekiyoruz.
sevgiler.
Sanko duy sesimi nereye kadar devam edecek bu
internet terminalinimi kullanıyosun?
marakes altın sormuşum piyasa hızlı graf koyamam ama ... altın xau/usd 5-15-60-günlük satta ... 907 destekti kırdı aşağı .. tek sıkıntısı var .. günlük ve saatlik grafları uyumsuz dipte ...
[QUOTE=VOBiX;95043]bu sert hareket tepki miydi dönüşe hazırlık mıydı?[/QUOTE]
1.000.000 dolarlık soru.:..:
iki güne yaymalı.
olunca göreceğiz.
eski mesajlarımda bir 665 lafı var.
666 olmuş.
nasdaq sayımı değişik çalışıyor, seans bitince yazyyım onu.
sevgiler.
Bizim piyasa zerre kadar böyle bişey bekliyoduysa ne olayım, ama kel in konuşmalarından bikaçını buraya yapıştırdım, kel konuştumu bi düşünecen, bu kel şeytan neden konuşuyo diyecen? bayaa bi tecrübe kazandmışız ama, piyasadakiler beklemiyodu bence, neyse, akşama duruma göre hareket edicem, saygılar...
[quote=artanis;95045]Sanko duy sesimi nereye kadar devam edecek bu[/quote]
hakkaten yaaaa
kefereyle mi sawasaimm
sankoyla mi
fuckin unfair
[quote=atiltanyer;95046]internet terminalinimi kullanıyosun?[/quote]
hiçbir programı çalışmıyor
[QUOTE=VOBiX;95043]bu sert hareket tepki miydi dönüşe hazırlık mıydı?[/QUOTE]
tepkiye hazırlık bence ... :D
flat 425..
selcuklu teşekkrüler..
bu arada dow %4 e geldı şaka maka..bız tırt yıne%1 bıle yok sanırm vob..
Çok ilginç dışarsı % 3 düşüyor biz % 1,5 . Dışarsı % 4 çıkıyor. biz % 1,2 . Demekki ayağı sağlam basan tek piyasa biziz. Nede olsa G.Osman Paşa torunlarıyız. Kolay teslim olmak yok.
dowdaki hacimlilre bakın
[URL]http://finance.yahoo.com/actives?e=us[/URL]
ge %16 bac ve citi %25 yukarda
[QUOTE=fXci;95036]astatin aynı yastığamı başkoyucaz gece ?[/QUOTE]
yanlış anlaşılmasın hocam :..:
[quote=TIFIL;95057]yanlış anlaşılmasın hocam :..:[/quote]
anlaşılamaz zaten..ben flatledim..ralli olcaksada bu kadar ucuz ydirmezler..dj akaşam gevşerse yarın bağırtırlar burayı sonra yukarı yaparlar yapacaklrsada
iki gündür 31.000 türküsü çığırıyor ben gibi bir ayu..:..:
yurtdışında tepki bitene kadar normalde gitmemiz gereken yer orası..
ama artık yurtdışına göre tahmin yürütmek çok zor.. bekleyip göreceğiz..