[quote=Astatin;95053]flat 425..[/quote]
Bu ne ödleklik astatın, sana yakıstıramadım, tırsmıs bı halın var sanki:)
(ben sabahtan beri flat)
Printable View
[quote=Astatin;95053]flat 425..[/quote]
Bu ne ödleklik astatın, sana yakıstıramadım, tırsmıs bı halın var sanki:)
(ben sabahtan beri flat)
bizimkiler istedgini almadan bi yere gidemiycez heralde..agaların keyfi gelcek de dısarısı da eksı olmıycak da ole yukarı olcak yoksa yurtdısı yatay kalsa da bıze yeter istedklerini rahatca yaparlar.jerfin haklı çıktın ama keske bu haklılgını dow da cti alarak perçinliyebilseydin:oüüü
[QUOTE=jelibon;95048]1.000.000 dolarlık soru.:..:
iki güne yaymalı.
olunca göreceğiz.
eski mesajlarımda bir 665 lafı var.
666 olmuş.
nasdaq sayımı değişik çalışıyor, seans bitince yazyyım onu.
sevgiler.[/QUOTE]
Daha 13 mart olmadı nereye gidiyoruz diyecektim ben de. (Size değil dowa) Hani düzeltme oalrka kalacak 13 marta kadar 6500ler bir daha gündeme gelcek gibi duruyor bana göre.
[quote=tuareg;95060]Bu ne ödleklik astatın, sana yakıstıramadım, tırsmıs bı halın var sanki:)
(ben sabahtan beri flat)[/quote]
sen iyisini yapmışsın...ben sabahtan beri zıp zıp...100 puan kaldıysa nette iyidir
[QUOTE=Astatin;95058]anlaşılamaz zaten..ben flatledim..ralli olcaksada bu kadar ucuz ydirmezler..dj akaşam gevşerse yarın bağırtırlar burayı sonra yukarı yaparlar yapacaklrsada[/QUOTE]
Dow %4 artı yapmış.
3ken yukarı kırılmış.
Citi kısaları kapatıp 5000 tane de uzun açmış.
Buna rağmen bizimkisi gidemiyor.
aracıya çalıştıryolar bizi başka icraat yok
[QUOTE=Astatin;95063]sen iyisini yapmışsın...ben sabahtan beri zıp zıp...100 puan kaldıysa nette iyidir[/QUOTE]
ya ben napim.. 2 gündür long peşinde koşuyorum, ama doğru dürüst bi puan alamadım..:(
iki gündür acıklanan veriler, ozellıkle kapasite kullanımı dehşet işareti veriyor, bence cıkısı engelleyen en önemli sebep.
Evet piyasada longlardan sıkılanlar realize tamamlandı, henüz ben uzunlara dokunmadım, şimdi biraz daha yukarı zorlasalar kapnışta kısacılar flat kalacak, işte o vakit benim ilve uzunlar kapanır, geceye kalan uzunlarla devam ederim gibi... şimdilik böyle düşünüyorum....
bu graflar eski şimdi yenisi yok ... grafa göre tobo boyun yukarı kırıldı ...alçalan kanalda geçilmiştir yukarı tahiminimce.. ..
yani .. ralli ralli ralli .. :) :)
[QUOTE=selçuklu;94394]fdow desteğe yakın .. tepmesi lazım buralardan .. fdow 15 dk tobo olabilir .. tavsiyem sistemlerinize sadık kalınız .. haha :) ..
[URL=http://img16.imageshack.us/my.php?image=adszyob.jpg][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/2538/adszyob.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;94589]ahanda fdow tam yerinden tepti .. 15 tobo oldu gibi .. ama dirençleri var yukarda geçermi ? geçebilir bellide olmaz .. bence ralli ralli ralli ...
[URL=http://img15.imageshack.us/my.php?image=adszwdt.jpg][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7172/adszwdt.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
lem sanko ben senin aracı kurum diye yazılımını!!!!
delirttiniz be :mad:
475 den 1/3 kısayım..gerekçelerini basın bülteni ile duyuracağım..sağ kalırsam tabi
yine saldırmı oldu ne zamandır yoktu pireler yine görev başına gelmiş
[quote=unlimitted;95070]lem sanko ben senin aracı kurum diye yazılımını!!!!
delirttiniz be :mad:[/quote]
evet telefona sarıldık ya o da olmasaymış :mad:
kim saldırıyor siteye .. kıracam kafasında sopayı ... vay anasını .. :)
[QUOTE=SEYYAH;95073]evet telefona sarıldık ya o da olmasaymış :mad:[/QUOTE
siteden alıp satıyorsanız gerekli zamanlarda kitleniyor,ben de çok zarar ettim o yüzden.şimdi kurum değiştirdim ,matriksten işlem yapıyorum sorun yok
pireler saldrıyo..kapanıs ve geceye poz tahmini ve bilgisini kmise yazmasın die mı kimbilir..
usd trl 1.7579..dax bu saatte %5 lemıs..hic ayarı yok bunların
geceye short
Sankodan başka kurum kalmadımı arkadaşlar?
Daha ucuza bir ton kurum var.
sorun yaşıyan arkadaslara geçmiş olsun gecen baska bı kurumda benım de başıma geldi illet oluyo insan...
ahanda altın .. günlük graf.. .907 kırılınca trendi aşağı kırdı .. boll alt bandda şimdi .. tepki gelirmi? bence az daha düşsün tepki gelecek .. çünkü günlük graf uyumsuzluk potasına girdi ..mbm nin kulakları çınlasın haha :)
nereye teper? .. aşağı kırdığı desteği şimdi direnç oldu oralara tepebilir .. ne zaman teper?? .. bilmiyorum ... :D:D ...
sonuç altın daha düşecek .. obo oluşuyor günlük grafta ... endeksler ralli... dolar şelale... altın şelale ... ama sonra gene tersyüz olacak bunlar ... benden bu kadar .. sistemlere uyun gerisi hikaye.. .hhaha :)
[URL=http://img5.imageshack.us/my.php?image=adszrhb.jpg][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2571/adszrhb.jpg[/IMG][/URL]
Sistemler longda gene bu akşam yarına bakacaz gene.
cümleten ıyı aksamlar dilerim
aşağıdaki etiketleri değiştirmek gerekecek.
bu gidişle sistemliye kız vermeyecekler.
su yüzeyinde girdim geceye :) site yaylım ateşine tutuldu galeba yeni girebildim
[QUOTE=bull market;95021]Yazdık hep sn. marakes, altın altıncı aya kadar 800-1000 gider gelir, altıncı aydan sonra 1000 leri geçer roket olur yukarı gider:)...[/QUOTE]
altına en güzel yorum bulldan gelmiş .. teprik ederim bull .. net yazmışın :D ...endeks vadeli oyuncak oldu .... pyye inanmazdım ama kontrollü tahta .. kabak gibi belli .. .işim olmaz artık endeks kontratlarında ... kaldıracda yok ... daha da oynamam endeks kontratlarında .. haha..
[quote=Fantom;95082]geceye short
Sankodan başka kurum kalmadımı arkadaşlar?
Daha ucuza bir ton kurum var.[/quote]
kontrat başı 60 kuruştan daha ucuza işlem yaptıran kurum hangisi?
var mı hakkaten?
aynasızlar yine saldırdı...:mad:
Adamlar once veri terminallerine saldırıyor sonra voborsaya tam teşkilatlar
ben ralliye ralli demem ralli benim olmayınca..
Stocks continued to gain strength in mid-session on a report that the uptick on shorting stocks would be restored in a month.
bu uptick kuralı haberi çok önemli bir haber, kaldırıldğından beri piyasaların dengesini bozuyordu.
yani shortu bir üst kademeye yazıyordun.
%90 alım günleri fikir vermiyordu bu yüzden.
teknikçilere iyi haber.
sevgiler.
kapanış fiyatından uzun girdik geceye..
bakalım bu tezcanlılık nasıl sonuç verecek yarın sabaha?
usd kısaları erken kapatıp büyük balığı kaçırmışız..
uzaktan erişimle bu kadar..
bakalım amerika mevcut seviyeleri koruyabilecekmi?
sessizlikden büyük çoğunluğun short olduğunumu çıkarmalıyız acaba?
fxci bugece teselli sırası sende 29225 ortalamyla fulll shortum :(
[QUOTE=VOBiX;95062]Daha 13 mart olmadı nereye gidiyoruz diyecektim ben de. (Size değil dowa) Hani düzeltme oalrka kalacak 13 marta kadar 6500ler bir daha gündeme gelcek gibi duruyor bana göre.[/QUOTE]
sonuçta gelecek (belki başladı)
bana göre B, C dalga
bazısına göre B, A dalga %15-20 arası olacaktır, çok dikkatli olmak lazım.
13 - 3 = 10 yazar geçerler Sevgili Vobix. bu ihtimal hep vardır. sonradan anlaşılır.
zaten çıkardılar bir 12 si muhabeti dikkat. tesadüfmüş gibi beklentisini alıyorlar.
2002 diplerinin aşağısında olduğumuz içinde sp de bunun teyidini alacağın yerde yukarıda yani fikir vermesi zor.
dün akşam kapanışa baktım spde birde vixe baktım, duruyordu 49 da, yükselmiş inmişti, şaşırdım biraz keramet buymuş. halbuki sp yılın en düşük kapanışı yaptı.
aslında yukarı hareket günü dündü beceremediler (dönüş değil gün sadece, dönüşü bilmiyorum) olmayınca ertesi gün mutlaka oluyor.
bu vixin eski yukarılarda oluşmaması 50 fiyatlaması normal sonuçta ne der.
1 ay içinde %50 lik bir hareket. tabii problemli bir endeks, 1 ay içinde olmaz bu.
mesela %80 lere çıktığında belli bir süreçte dedikleri oluyor. 2 belki 3 yılda o attığı %80 düşüşler 14000 den itibaren görülme potansiyeli taşıyor.
tabii ne zaman. sorun hep bu.
sevgiler.
bir ay aradan sonra yeniden 4 saat ortalamasının üzeri seviyeleri deniyor dow.
göstergeler bir ay boyunca aşırı satım bölgelerinde iyice dinlenmiş olmalı ?
şuan itibariyle tümü pozitif duruma geçmiş durumda..
dow mevcut görüntüyle yeniden 7 bin seviyelerinin üstünü deneyecek gibi dursada vob un buna ne kadar eşlik edeceğide önemli..?
[IMG]http://i39.tinypic.com/11qn82c.gif[/IMG]
usd/trl yi matriks yüzeysel de hangi kodla izleyebilirz acaba?
[quote=marakes;95109]usd/trl yi matriks yüzeysel de hangi kodla izleyebilirz acaba?[/quote]
usdytl
burada ayu var mi ayu?:..:.
[QUOTE=nunu;95113]burada ayu var mi ayu?:..:.[/QUOTE]
full short girmiş ayı var hemde..