azılı ayı değilim ama
kısa gırdım
stresi sevıyorum
Printable View
azılı ayı değilim ama
kısa gırdım
stresi sevıyorum
[quote=nunu;95113]burada ayu var mi ayu?:..:.[/quote]
ben :)
arkadaşlar altın gerçekten ıyı para bırakıyor
ama astatının lafıda kulağımda
terste kalırsanız aldığınızı vermek ışten bıle değil
guzellll. no panic. disarisi duserken biz cok dusmedik nasil olsa. simdi yukselirken de yukselmeyiz. (ki sabaha kuvvetle muhtemel futureler eksi olur). intibak sureci yasaniyor.
[quote=nunu;95119]guzellll. no panic. disarisi duserken biz cok dusmedik nasil olsa. simdi yukselirken de yukselmeyiz. (ki sabaha kuvvetle muhtemel futureler eksi olur).[B] intibak sureci[/B] yasaniyor.[/quote]
fiksleme süreci fiksleme...veyahut ayar verme diyelim...
yanlış kelimeler kullanıp kafamızı bulandırma :p
[quote=SEYYAH;95120]fiksleme süreci fiksleme...veyahut ayar verme diyelim...
yanlış kelimeler kullanıp kafamızı bulandırma :p[/quote]
adjustment diyecektim, sen anlayacaktin onu.:..:.
[QUOTE=nunu;95119]guzellll. no panic. disarisi duserken biz cok dusmedik nasil olsa. simdi yukselirken de yukselmeyiz. (ki sabaha kuvvetle muhtemel futureler eksi olur). intibak sureci yasaniyor.[/QUOTE]
nezmana guzel yerden long olsam ve dow biz kapanırken +2 yada üzerinde yapsa pozisyon bozmayıp gdince sabaha hep - gap yerdim butun gun aldıgım para uçar giderdi busefer tam tersini yaptım kısaları bozmadı arttırdım şimdide + gap yaparsa sağlam küfür edicem..
[quote=furkan;95122]nezmana guzel yerden long olsam ve dow biz kapanırken +2 yada üzerinde yapsa pozisyon bozmayıp gdince sabaha hep - gap yerdim butun gun aldıgım para uçar giderdi busefer tam tersini yaptım kısaları bozmadı arttırdım şimdide + gap yaparsa sağlam küfür edicem..[/quote]
spx'de 682 ile 716 arasi bos. her tarafa salinabilir. 700 psikolojik seviyesi var sadece. dur bakalim, kapanisi gorelim, sonra da sabah ola hayrola diyelim.:o.
[quote=nunu;95121]adjustment diyecektim, sen anlayacaktin onu.:..:.[/quote]
calibration daha uygun olmazmı:..::..: PAMIK ingliş men in istanbul olduğundan daha iyisini bilir..tırsıyorum sayın nunu bu kısalardan :)
[QUOTE=furkan;95122]nezmana guzel yerden long olsam ve dow biz kapanırken +2 yada üzerinde yapsa pozisyon bozmayıp gdince sabaha hep - gap yerdim butun gun aldıgım para uçar giderdi busefer tam tersini yaptım kısaları bozmadı arttırdım şimdide + gap yaparsa sağlam küfür edicem..[/QUOTE]
furkan üzme kendini dur hele bi bakalım yarın 29000 acılsada ben yüzeyde kalırım oraya kadar razıyım
[quote=Astatin;95125]calibration daha uygun olmazmı:..::..: PAMIK ingliş men in istanbul olduğundan daha iyisini bilir..tırsıyorum sayın nunu bu kısalardan :)[/quote]
simdilik farketmez, amma velakin sabah bu duruma uygun baska bir kelime aramayalim da!:..:.
yurtdışı düşerken niye biz düşmüyoruz -Kriz bizim krizimiz değil sadece etkileniyoruz
dışarı çıkarken niçin biz çıkmıyoruz-Çünkü kriz bizde olmadığından önlem almıyoruz paket yok
[quote=nunu;95128]simdilik farketmez, amma velakin sabah bu duruma uygun baska bir kelime aramayalim da!:..:.[/quote]
en iyisi ben bir şiir yazayım :o
[quote=fXci;95130]en iyisi ben bir şiir yazayım :o[/quote]
tamam ama hemen arkasindan titrek bir sarkici vardi hani, ondan da bir parca soyleyin.:o.
[quote=nunu;95132]tamam ama hemen arkasindan titrek bir sarkici vardi hani, ondan da bir parca soyleyin.:o.[/quote]
Nunucum..yokmu bi felaket haberi..bir ara gaz ver yawww
[quote=Astatin;95133]Nunucum..yokmu bi felaket haberi..bir ara gaz ver yawww[/quote]
haberin alasi tamgaz gelebilir heran.:..:.
az motivasyon olsun dşye nunucum..ama 15 dakikalık bu..daha sabaha çook 15 var:
[quote=nunu;95134]haberin alasi tamgaz gelebilir heran.:..:.[/quote]
acaba nedir nedir
VOBO formasyonu..yani Vatkalı Omuz Baş Omuz...puhahahah
[QUOTE=Astatin;95136]acaba nedir nedir[/QUOTE]
GM ile Citi batacak JPM parçalanacak. Buffet kalp krizinden gidecek..dng
[quote=Astatin;95136]acaba nedir nedir[/quote]
dur simdi, ben 716'ya konsantre olmusum.:..:.
[QUOTE=nunu;95132]tamam ama hemen arkasindan titrek bir sarkici vardi hani, ondan da bir parca soyleyin.:o.[/QUOTE]
Çok denedim ama ilham gelmedi :(
pis saldırıyorlar
[quote=Astatin;95141]pis saldırıyorlar[/quote]
sigortamiz var, 716.:..:.
nasdaq ayısına bak....pardon nasdaq boğasına :) yaw bu yıllardır süren boğalar zamanında bile bir günde bu kadar çıkmadıydı :)
[quote=nunu;95142]sigortamiz var, 716.:..:.[/quote]
czzzz...bızzzzzzttt...cızzzttt..nunu ark yapıyo bu:eek::eek::eek:
[quote=Astatin;95146]czzzz...bızzzzzzttt...cızzzttt..nunu ark yapıyo bu:eek::eek::eek:[/quote]
tam kapanisa bakalim.:cool:.
iyi olmadi. ayu duasina cikmamiz lazim.:(.
yarın future en az -1% olması gerek yoksa bogalar saglam geçiricek..
bu nebiçim bir tepkidir ya tepki dediğin max 3% olur bu ne böyle :)
biz kapanirken dax kacti? suanda fdax ile dax arasinda fark yok gorunuyor.
[QUOTE=nunu;95153]biz kapanirken dax kacti? suanda fdax ile dax arasinda fark yok gorunuyor.[/QUOTE]
3830 civarlarında idi. ayu rallisi dediğin böyle olur..:..:
[quote=nunu;95153]biz kapanirken dax kacti? suanda fdax ile dax arasinda fark yok gorunuyor.[/quote]
3852 17:15'te
3840 17:00'de
[QUOTE=nunu;95153]biz kapanirken dax kacti? suanda fdax ile dax arasinda fark yok gorunuyor.[/QUOTE]
şimdi bakamıyorum emma yanlıi olmasın dow %4 yukardaydı
[quote=nunu;95153]biz kapanirken dax kacti? Suanda fdax ile dax arasinda fark yok gorunuyor.[/quote]
3860...
daha durun bakalım ayular, dax 4000 i zorlayacak..:..:.
iyi, guzel, 30-40 puancik bir fark var. zaten sabaha da eksi olur. parekende satislar verisi de var. 3. buyuk veri. ayular da gece kivirta kivirta uyur.
:..:Yarınki manşeti görür gibiyim.Dowun muhteşem dönüşü...lelele
fdj 6910 dan, 6877 ye geldi..fspx de nununun sigortasının hemen altında.. dur bakalım yaw..şu fıçırların bir gün bize hayrı olcak mı:)
ha, bir de spx future 716'nin altinda kapatmis. daha ne olsun yaf?:..:.