-
[QUOTE=shibumi;29167]Bu imkb kapandıktan sonraki (yada kapanmadan öncesinde başlatılan) hamlelerinin sebebi nedir?
Çoğu günler son 20 dk da agresif hamleler yaparlar.
Stop mu çalıştırmaya uğraşırlar terse yatırmaya mı...
Uzun süredir vob da olanların bir görüşü vardır diye düşündüğüm için sordum.
Kolay gelsin.[/QUOTE]
Pozisyonlar artı gecelemeyelim diye, ve pozisyonları eksi gecelemesin diye:)
-
[QUOTE=shibumi;29167]Bu imkb kapandıktan sonraki (yada kapanmadan öncesinde başlatılan) hamlelerinin sebebi nedir?
Çoğu günler son 20 dk da agresif hamleler yaparlar.
Stop mu çalıştırmaya uğraşırlar terse yatırmaya mı...
Uzun süredir vob da olanların bir görüşü vardır diye düşündüğüm için sordum.
Kolay gelsin.[/QUOTE]
Pozisyonlar artı gecelemeyelim diye, ve pozisyonları eksi gecelemesin diye:)
-
-
-
-
-
py uzunları dökmek için elinden geleni yapsada uzun devam....
yarından sonra bakalım ne yapacak...
herkese iyi akşamlar....
-
py uzunları dökmek için elinden geleni yapsada uzun devam....
yarından sonra bakalım ne yapacak...
herkese iyi akşamlar....
-
kimileri uzun döküyo.. mordak kardeşim gibi
kimileri kısa döküyo..benim gibi...
yarın ola hayrola.. sabah al verirse uzunlarız napalım....... :)
-
kimileri uzun döküyo.. mordak kardeşim gibi
kimileri kısa döküyo..benim gibi...
yarın ola hayrola.. sabah al verirse uzunlarız napalım....... :)
-
Yav ben ben ne güzel 48700 en düşük onaylandı dedim tuttum bi düz bi ters derken şu son yukarı harekette uzunda olacağıma ve akşama kısada kalıp kazancı katlayacağıma spota satışlar geliyor diye kısalara talime devam dedim, sonuçta elde var kısa, dünkü uzlaşma eksi komisyonlar bir bakıyorum bugün kapanış uzlaşması 49150 olduğuna göre fazla trade zararı yazmadan fazlada kazançlı günü kapamadık, düştük geri çıktık, ne anladım ben bundan?
inşallah kısmetse yarına artık kısalardan götürürüzde haftayı kapatırız, saygılar.
-
Yav ben ben ne güzel 48700 en düşük onaylandı dedim tuttum bi düz bi ters derken şu son yukarı harekette uzunda olacağıma ve akşama kısada kalıp kazancı katlayacağıma spota satışlar geliyor diye kısalara talime devam dedim, sonuçta elde var kısa, dünkü uzlaşma eksi komisyonlar bir bakıyorum bugün kapanış uzlaşması 49150 olduğuna göre fazla trade zararı yazmadan fazlada kazançlı günü kapamadık, düştük geri çıktık, ne anladım ben bundan?
inşallah kısmetse yarına artık kısalardan götürürüzde haftayı kapatırız, saygılar.