76500 DEN nası düştüğünü anlayamadım ben 73 felan yazıyor ya ühühühühü
iyiki lönk felan yapmıyorum haaa
Printable View
76500 DEN nası düştüğünü anlayamadım ben 73 felan yazıyor ya ühühühühü
iyiki lönk felan yapmıyorum haaa
Saraylı hocam 71000 lerde 112 ema günlük destek var burayı kırarmı diye düşünmeden edemiyorum
bunun altında ise tekrar ayı piyasasına döneriz diye düşünüyorum..
yanlışmıyım tekrar iyi tatiller bu arada
[QUOTE=seagate;278253]76500 DEN nası düştüğünü anlayamadım ben 73 felan yazıyor ya ühühühühü
iyiki lönk felan yapmıyorum haaa[/QUOTE]
patron cart diye bi kaç barda düşüyor .. sonra full yatay 2-3 saat .. .. vay anasını ....
[quote=a.kaya;278255]Saraylı hocam 71000 lerde 112 ema günlük destek var burayı kırarmı diye düşünmeden edemiyorum
bunun altında ise tekrar ayı piyasasına döneriz diye düşünüyorum..
yanlışmıyım tekrar iyi tatiller bu arada[/quote]
kaya 72xxx lerde bir dip gelmeli,
ve ilk ciddi tepki ordan gelmeli,
yani 77.775-72xxx düşüşüne tepki ve bu da 75.000 civarı bi yere olabilir,
şu anda gözüken...bu...
72.000 aşağı kırılmadıkça sert aşağı beklememeli....
[quote=seagate;278250][B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]selam saraylı abi :d[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]az önce mailime geldi [/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]ağustos 2010 la ilgili ilginç bir olgu:[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]bu yılın ağustosunda 5 pazar, 5 pazartesi, 5 salı var[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=tahoma].[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]bu daha önce bir kez 823 yıl önce olmuş[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=tahoma].[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]bu durum para ile kutsanma olarak kabul ediliyor[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=tahoma].[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]bu bilgiyi 8 iyi insana gönder[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=tahoma].[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#7b0099][FONT=tahoma]4 gün içinde iyi bir kazanç elde edeceksin[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=tahoma].[/FONT][/COLOR][/B][/quote]
Bizde böylece göndermiş olalım :D.dng
[quote=selçuklu;278259]patron cart diye bi kaç barda düşüyor .. sonra full yatay 2-3 saat .. .. vay anasını ....[/quote]
aynen patron yaa sıkıldım valla bu işten pehhh
saraylı abi .. bak 5.ED etiketlerini yapıştırdım spottada .. vadelidede ... :o:o.lelele.lelele
[QUOTE=selçuklu;278135]sayım .. son durm ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/ddd7ed2e.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/f8537ca7.jpg[/IMG][/QUOTE]
[quote=selçuklu;278263]saraylı abi .. bak 5.ED etiketlerini yapıştırdım spottada .. vadelidede ... :o:o.lelele.lelele[/quote]
selçuklum,
düşmeye başlarken z yi koymuşsun yaa abim,
biraz geç kalmış,
ulan düşüyoruz çabuk z yi koyup 5 i bitirelim gibi olmuş,sankim...:D:::
ben Y ddediğin yerin 2 kv li tepe sonrasına c deyip a-b-c yi dolayısıyla 5 i bitirdim...:rolleyes:
saraylı abi avatar nası abi poz açarken 3 sefer düşiniyom sonra geç kalıyorum ama :D ühühühü
gene uyutuyor milleti basacak amma
[quote=seagate;278270]saraylı abi avatar nası abi poz açarken 3 sefer düşiniyom sonra geç kalıyorum ama :D ühühühü[/quote]
süper olmuş seagateim çok duygulandım hatta int cafede ağlaşanlar var...:D
"taş taşırım laf taşımam" diye bi laf vardı aklıma o geldi abim...;):::
şahan'dan haber var mı??::::::::::D:D:D
[QUOTE=saraylı;278268]selçuklum,
düşmeye başlarken z yi koymuşsun yaa abim,
biraz geç kalmış,
ulan düşüyoruz çabuk z yi koyup 5 i bitirelim gibi olmuş,sankim...:D:::
ben Y ddediğin yerin 2 kv li tepe sonrasına c deyip a-b-c yi dolayısıyla 5 i bitirdim...:rolleyes:[/QUOTE]
::::::::: .ehehhehe ... yok abi ya ..valla taa önceden projekte etmiştim abi .. d ve e yi . .ama öyle gibi görünüyor hakkaten değişik sayım oldu biraz idare et abi ..çeşit olsun ... .. üvvvvv ... :D:D:D ..saygılar hötrmetler saraylı abi .. hayırlı ramazanlar cümleten ...