[QUOTE=excali;95198]Japonlara rica edersen, belki olur :)
Japonca'n var mıydı? :)[/QUOTE]
Gökhan biliyordu ama o da yasaklı.
Asti Gökhan için af yasası isteğinde bulun.
Printable View
[QUOTE=excali;95198]Japonlara rica edersen, belki olur :)
Japonca'n var mıydı? :)[/QUOTE]
Gökhan biliyordu ama o da yasaklı.
Asti Gökhan için af yasası isteğinde bulun.
[quote=jerfin;95206]5.5.4. içindeyiz demişsiniz. yani imkb 'deki düşüş son bi aşağı dalga ile bitecek mi diyorsunuz sn. sağanak ?[/quote]
imkb 100 için deyil syn jerfin , nisan vade ,için 5.5.4 içindeyiz
[QUOTE=Astatin;95201]aha..yeni bir fıyçir (fıçır değil fıyçır..feature yani) eklenmiş foruma... anasayfada yayınlansın butonu...Sn. Hellim e ellerine sağlık diyelim...
Ama bu buton beni esin esin esinledi yine..malum teşekkür butonu ile beraber kınama butonu da olsun istemiştim..ben de fikrimi geliştirdim.. "anasayfada kınansın" butonu eklensin lütfen.. :) rezil olsun teşhir olsun hakeden yani...:)
Thanks to Hell'im[/QUOTE]
Vatandaş [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/report.gif[/IMG] butonunu kullanmayınca aynı butonu mutasyona uğratıp gözümüze sokmuş. Zor bu adminlik işleri vesselam.
[QUOTE=cırcır;95015]dow gece saat 22.00 'de yine bu seviyede olabilir mi sizce?
:)[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;95027]Evet olur, hatta yarın 7000-7100 aralığına bi uğrar, belkide yarın açılışta uğrar artık orasını bilemem, ondan sonra oradan tekrar 6500 altına doğru gümbürtü kopar diyorum:)...[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;95033]Dow için bir ihtimalde, 6850-6950 arası kapar bugün, yarın futurlar eksi ve yarın aynen 6500-6600 aralığına düşerek kapar... bu iki ihtimalin dışında senaryoya ihtimal vermiyorum, saygılar...[/QUOTE]
Cırcır bir soru sordun dahada ortadan kayboldun:D:D
Şimdi ben akşam üzeri yapmış olduğum iki senaryodan 2. sinin gerçekleşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu görüyorum..
Bu durumda bizim piyasa için pek yorum yapılmaz ama, en azından bu gibi durumlarda neler olabildiğini hatırlamakda fayda var..
Mesela dow %+6 kapanışını ertesi gün biz düşerek fiyatlayabilmie başarısı göstermişiz, bu yeterli bir örnektir..
Yinede, yarın açılıştan çok açıldıktan sonra futurlar ve avrupa ne yapar bakmaya devam ederiz desek daha doğru olur, uzuncular peşinen kazanan, kısacılar kaybeden durumunda görülüyor değilmi? ama oyun bitmemiş gördüğüm kadarıyla, bu sebepten, bence açılış gaplı yukarda olursa uzuncular kazancını realize etsin, gapli aşağıda olursada kısacılar, çünkü kaç gündür doğru dürüst gaplı açılış oldu denemez, unutulmuştur belki diye yazıyorum...
Kazancı realize edip, bir müddet yön belirlenene kadar flat, sonra yön doğrultusunda poz en iyisi, ben uzunlarımı gaplı ister aşağıda açılış olsun, isterse yukarıda, kapatıcam, saygılar...
[quote=VOBiX;95210]Gökhan biliyordu ama o da yasaklı.
Asti Gökhan için af yasası isteğinde bulun.[/quote]
Af olayı yasa koyucunun işi..Ben yasa koymam çiğnerim..Af olayı senin işin..Hatırlatiim: sen denetim dersi alırken ben fuzzy logic dersi aloordum vobix cimmmm..
[QUOTE=saganak;95209]imkb 100 için deyil syn jerfin , nisan vade ,için 5.5.4 içindeyiz[/QUOTE]
peki XU100 için sayımınız nedir sn. sağanak..açıkçası benim kafam karıştı.. ben imkb'de 5'in hiç başlamadığını ve hala 4. dalgada olduğumuzu düşünüyorum..
Dow 13.10.2008de %11,09 artı kapattı 14.10.2008de VOB %4,48 artı kapatmış.
Dow 28.10.2008de %10,88 artı kapattı 30.10.2008de VOB %6,39 artı kapatmış.
Dow 13.11.2008de %06,67 artı kapattı 14.11.2008de VOB %0,06 artı kapatmış.
Dow 20.11.2008de %06,54 artı kapattı 21.11.2008de VOB %6,50 artı kapatmış.
istatistikko
[quote=VOBiX;95215]Dow 13.10.2008de %11,09 artı kapattı 14.10.2008de VOB %4,48 artı kapatmış.
Dow 13.11.2008de %06,67 artı kapattı 14.11.2008de VOB %0,06 artı kapatmış.
istatistikko[/quote]
Bu yazar anasayfada kınanmalı....sil bu mesajı ssilll..kimsssiinnnn seennn.boks..boks..boks.
[QUOTE=Astatin;95213]Af olayı yasa koyucunun işi..Ben yasa koymam çiğnerim..Af olayı senin işin..Hatırlatiim: sen denetim dersi alırken ben fuzzy logic dersi aloordum vobix cimmmm..[/QUOTE]
Zaten meclis bulmak lazım ona bir de sen öneri sunacaksın. O da kabul edilirse. Edilmezse kazan kaldırma hakkını saklı tutarsın. Kabul edilmese de sen dene.
O denetim dersini de en son bana verdiler zaten kalktı sonra. Benden sonra gelenler alamadan kaldı.
[QUOTE=Astatin;95216]Bu yazar anasayfada kınanmalı....sil bu mesajı ssilll..kimsssiinnnn seennn.boks..boks..boks.[/QUOTE]
Hesabımı hacklemişler .dng
Bugünkü yapı 13.11.2008e benziyor %0,06 artı kapanış.
[QUOTE=VOBiX;95215]Dow 13.10.2008de %11,09 artı kapattı 14.10.2008de VOB %4,48 artı kapatmış.
[B][/B]Dow 13.11.2008de %06,67 artı kapattı 14.11.2008de VOB %0,06 artı kapatmış.[B][/B]
istatistikko[/QUOTE]
[B][/B]Dow 13.11.2008de %06,67 artı kapattı 14.11.2008de VOB %0,06 artı kapatmış.[B][/B]
tamam işte yukarıdaki seçeneği seçiyorum kayıtlara geçsin lütfen..
beni vob çok baydı forumca poker gecesi falanmı yapsak..
[quote=VOBiX;95211]Vatandaş [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/report.gif[/IMG] butonunu kullanmayınca aynı butonu mutasyona [COLOR=red]uğratıp gözümüze sokmuş[/COLOR]. Zor bu adminlik işleri vesselam.[/quote]
Naapsın hamfendi..Bi tarafdan küfredeniniz, bi taraftan kavga edeniniz, bi taraftan tehdit edeniniz, bi taraftan garip butonlar isteyeniniz, bi tarafdan ağlayanınız... kuruttunuz adminimizi kuruttunuz!!! bi de utanmadan, onun döktüğü göz nurunu "gözümüze sokmuş" gibi tuhaf bir deyimle betimliyor bunla da yetinmeyip ona mutasyon işleri uğraşan dr. mengele muamelesi yapıyorsunuz..size hiç yakıştıramadım sayın VOBIX...
Bu arkadaşımız ana sayfada kınansın ve bu mesajım ana sayfada yayınlansın:..::..::..::..:
Tam anasayfalık yazı
En uygunu bu olsa gerek:)
Şimdi vobix istatiği çıkarmış, bu durumda eksi kapanış hiç olmamış gözüküyor, uzunculara yarın bayram var demekki:), kısacılarda geri gelişte telafi eder olur biter ne diyelim, saygılar...
ergenekonda 2.iddianame falanda verildi etkisi olurmu acaba
[quote=jerfin;95214]peki XU100 için sayımınız nedir sn. sağanak..açıkçası benim kafam karıştı.. ben imkb'de 5'in hiç başlamadığını ve hala 4. dalgada olduğumuzu düşünüyorum..[/quote]
syn jerfin ,
imkb 100 ;
şahsi görüşüm teknik olarak , üçgen düzeltme tamamlandı veya tamamlanmak üzere , ve 4 bitti , ( bu günkü yurt dışı çoşku bu günkü aşagı hareketi engelledi vs.) Bir tek beni kuşkuya düşüren zaman olarak 4 çok uzun sürdü . bunu da dikkate almalıyız , nedenleri ne olursa olsun .
Aşagı 5 in eli kulagında , yurt dışı ne kadar engelleyecek hep birlikte görecegiz,
Aşagı 5.5.1 in hedefi dolar bazlı 0.90 saymıştım , kurun yükselişinide dikkate almak lazım tabii.
Bi taraftan dax a bakıyorum, jerfin in dediği gibi 4000 üzeri 4150 seviyeleri görülecek gibi duruyor, nasıl olacaksa? belki oda açılışta gaplı olup yarın akşama orada artık bilemiyorum..
Fakat bu durumda bizim yükseliş senaryosu düzenlememiz gerekecek, hemen spot piyasada endeks 30 un Çarşamba akşamına yada peşembe sabahına 31300 ihtimalinden bahsedebiliriz, vadelide farkı düşünmeye başlarsaki farkı artı yapmaya çalışması durumunda, Çarşamba akşamı yada Perşembe sabahına 32000 direnci gündeme gelebilir, ama ben açılış ve sonrasındaki hareketlere bakmadan erken konuşuyorum bunuda belirtiyim, hikaye okuyor olabilirim...
[quote=Astatin;95204]bak bak..ben fikir ürettikçe hellim de değiştiriyo...Butonun adını "bu yazı anasayfaya koyulmalı" yapmışlar..tamam bende fikrimi değiştirdim "bu yazar anasayfada kınanmalı" butonu istiyorum o zaman... bu buton ismi değiştirme olayını abartırsanız butonun adını "hellim ana sayfada kınansın" olarak değiştirmenizi talep edeciimm..:cool::cool::..::..::..:
Thanks to Hell im[/quote]
Buyrun işte..Butonun adı yine değişmiş "Bu yazı tam anasayfalık"...olmamış bence neden? Bu tür işaret (bu) ve nicelik (tam) sıfatları kullanırsanız Türkçenin lojiği gereği alternatif butonları da koymanız gerekir. Mesle
- Bu yazı yarım (çeyrek) anasayfalık
-Şu yazı tam (yarım, çeyrek) anasayfalık.
ve şu tür sakıncalı kafiyeler aklınıza gelebilir
- Bu yazının sahibi babalık.
-Şu yazının sahibi şıllık..(PS: Şıllık: Urfa yöresinde bir tatlı türüdür)
-Astatinin çenesi çok kalabalık.
-Hellim'in işi Allahlık.
gibi gibi...
Piyasaların yeni morfini sol omuz ve başı tamamlanan TOBOlar olacaktır. TOBO yapacağız diye aldıracaklardır fakat TOBO için de sağ omuzlar için geri çekilme gerekiyor. Bkz DOW DAX saatlik grafikler.
Spot 30 için 30800-30900 seviyeside çok önemli direnç, yani bunlar biraz zor aşılır, belkide aşılmaz.
Yada yakınına bile yaklaşılmaz ve spot 30 için olası bir yukarı hamle 30250 seviyelerinde son bulabilirde... tamamen piyasaki shortörleri avlamaya yönelik bir yukarı ve günler süren yataylık mümkün, 30000 altında 29200 lere geri çekilen ve 30000 üzerine günlerce uğrayan bir yataylık, evet evet, yüksek ihtimal bence budur, saygılar...
[quote=bull market;95224]Şimdi vobix istatiği çıkarmış, bu durumda eksi kapanış hiç olmamış gözüküyor, uzunculara yarın bayram var demekki:), kısacılarda geri gelişte telafi eder olur biter ne diyelim, saygılar...[/quote]
asıl noktayı kaçırıyorsun..ne zaman böyle istatistiklere, unutulmuş haberlere bilgilere ihtiyaç olsa VOBIX şrakkadana buluyor bunları..Çok huylanıyorum çok...Var bu çocukda bişiler..:eek::eek::eek:
[QUOTE=Astatin;95231]asıl noktayı kaçırıyorsun..ne zaman böyle istatistiklere, unutulmuş haberlere bilgilere ihtiyaç olsa VOBIX şrakkadana buluyor bunları..Çok huylanıyorum çok...Var bu çocukda bişiler..:eek::eek::eek:[/QUOTE]
Adam çok çalışkan asti, verilere bakmadan edemiyor demekki:)
[quote=bull market;95232]Adam çok çalışkan asti, verilere bakmadan edemiyor demekki:)[/quote]
cık..başka bişi var..sen DJI nın en çok yükseldiği 4 günü bulup o günde VOB ne kadar yükselmişi kaç saatte bulursun bay bull..adam şrak diye buldu.dng
Ya bende gece gece oturmuş kafa ütülüyorum iyimi, yatalım baride yarına gözlerimizin feri kalmayacak sönecek hepten bişey göremiycez, bu gidişle kör olacam galiba ben yaaa, bir müddet daha bırakacam ekranı zaten, seçime doğru bırakırım heralde, piyasa sapıtmadan çekilemek var, iyi geceler herkese....uyk
[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/351/astix.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;95233]cık..başka bişi var..sen DJI nın en çok yükseldiği 4 günü bulup o günde VOB ne kadar yükselmişi kaç saatte bulursun bay bull..adam şrak diye buldu.dng[/QUOTE]
Gülmekten uykuda uyutmazsın sen adama yav:D:D:D, git yat artık...
[quote=VOBiX;95235][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/351/astix.png[/IMG][/quote]
" Bu yazının sahibi tımarhanelik" daha hoş geliyo kulağa bence..tam fazla orda..diyoruz ama:..:
[QUOTE=Astatin;95237]" Bu yazının sahibi tımarhanelik" daha hoş geliyo kulağa bence..tam fazla orda..diyoruz ama:..:[/QUOTE]
Müebbet alsın diye koydum TAMı! Çıkamasın içerden. .dng
Bazı sitelerde mesajalrı oraya ekle buraya ekle butonları var. Postbiti öyle butonalrla doldrumak zorunda kalırdı sayın HeLLiM bizim gazımıza gelseydi.
Sayın HeLLiM bunca zahmete gerek yok teşekkürler.
29,750 açılış tahmini. Sabaha kadar hesaplar karışmazsa tabi.
NİSAN VADE SON POZİSYONLAR ve MALİYETLER :
UZUNLAR :
efg : 24726 31.4
garan : 19555 30.4
tbnk : 16801 29.9
deniz : 7899 29.8
suise : 4034 29.5
diyer : 27449 29.6
KISALAR :
iş : 49910 30.4
doçe : 23070 30.6
finans : 11556 28.6
citi : 6614 31.1
partnes : 3000 28.6
diyer : 6314 30.4
Dagılım böyle , şimdi manzaraya yalın gözle bir bakalım ,
Yurt dışının abartılı çoşkusuna neden tepki vermedik ,
1- iş yatırımdaki kısaların 4750 pozu , iş yatırım ortaklıgına aittir.
2- kısa tarafının diyer kalemlerinin 6314 pozun 1150 pozu arfyo ya aittir.
Bu notları düştükten sonra , kim uzunda olursa olsun , Piyasa yapıcı kısada ,
EFG de görülen 24726 pozun 11500 pozu finanstan efg ye özel işlemdir , yani poz açmak için fiktif işlemdir , finans efg nin diyer bacagıdır , bu günkü satışlar yatırımcıları ürkütmemek için efg kanalıyla deyil finans aracılıgı ile yapılmıştır kaanatini taşıyorum ,
Bunları şunun için yazma geregi duydum , olası bir çoşku yaratılmaya çalışılırsa göz önünde bulundurulsun ,
Bütün üyelerimize ve misafir konuklarımıza bol şanslar , iyi geceler.
Sayın Kayahan,
düşüş için geldiğinizde 29500-30000 deydik sanırım.
23 günde 75 puan düştü piyasa.
tebrikler.
sevgiler.
30225 düşükmüş 700 puanmış baktım şimdi.
dolarda ve yurtdışında ise yanılmadınız.
tebrikler.
sevgiler.
hafta sonu chartlarda 6000 e düşüp çıkılacak diyordu sinyal şirketleri analizleri,
güncelleme yapmışlarmı acaba?
bir analiz verirmisiniz. bundan sonrası ne olacak.
ayılığa elvedamı? yoksa devammı?
sevgiler.
ne trade değilmi 23 günde herkes elde var sıfır.
bir gün yukarı gap bir gün aşağı. gaplerda az bir sürü sistem yanıltma.
bir gün alsan bir gün verirsin.
bazı günler bu piyasadan uzak durulmalı.
Maşşallah yani PY ye.
sevgiler.
Yarın HR den bir endeks teknik analizi görürüz artık, tam yukardayken.
sabırla bekliycem yapacakmı.
sevgiler.
2 hafta önce yazılmış.
yeni yoruma gerek yok eski mesajlarda herşey yazıyor.
biraz sonra kalanını tek mesaja alıntılayacağım.
eklenecek tek yorum var, piyasa golü atmış 13-3=10,
sebebi 12 meselesi.
(sp 665 e dikkat)
iki hafta önce yazılmış sonuçta 6000 tutmamış sebebi son satışlar dowda değil sp small capte olmuş ve nasdaqda.
sevgiler.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı
neyse en son mesajlardada dow için 7500 ü geçemeyen (İKİ TEYİDLİ KAPANIŞ)
her türlü hareketim bizim için dipin görülmediği anlamına geleceğine deyinerekten,
hatta 740 altında kapanışlarda tehlike olacağından bahsetmiş olduğumdan (isteyen eski mesajlara bakabilir)
ve hatta ayı piyasası reconfirmasyonu dowda gelmeli derken yani 75xx altında kapanış (yani kasım düşüğü) sp de de hatta nasdaqdada bunun olması kaçınılmazdır. ve hele hele transportlarda bu olduysa her yerde olmalıdır. en sonunda da nasdaqta.
neyse son 10 yılın 9 unda 2006 hariç kısa vadeli dipler mart ayında olmuştur spde ve muhtemelen 13 martta (-1, +1) olacaktır.
çünkü beklenilen 18 şubat ve çatışan fibo 13-23 tepki yapsa bile sınırlı kalmış ve istenilen olmamıştır. hatta uyarı da yapmıştır. ARTAMAYARAKTAN.
şubat 19 da dowda olan düşük kapanışla (ayı piyasaı reconfirmasyonu) ve sonrasında aradığımız 7500 üstü gelmeyen kapanışla (7400 denemesi oldu) reconfirmasyon alınmış olup bundan önceki her türlü tepkinin düşünülen gibi ayı piyasası tepkisi olduğu ve trend değişikliği olmadığı görülmüştür. (Yani eski hareketler)
zaten beklenilende buydu, kimse trend değişikliğ beklemiyordu.
kötü haber. (özellikle 740 altında kapanış)
ki oldu.
%30-40 lık düşüş daha getirecektir nihayetinde. dow 4000-5000 arası.
ama hepsi hemen olmayacaktır. şu an olacak olan düşüşün ardından
7 gün ila 14 gün arasında başlayacak bir ralli süreci göreceğiz.
altın için 2008 de başlayan süreçte yılın yıldızı demiştim. ralli içinde düzeltmesini yapacaktır ve her türlü 850 - 870 arası alım fırsatıdır. tüm yıl yıldız olacaktır.
büyük çöküşteki erime %90 dır yani dowda 1300 e denk gelir. 1300 lafı buradan gelir. aradaki desteklere bakmadım çünkü bunun zamanı şimdi değil.
9088 den gelen düşüşte ilk hedef 6000 dowdur. (sp 665) sonrası rallidir.
şimdilik böyle.
kağıttan kaplan yeni dip yapmayacaktır. dow düzelene kadar ancak yaklaşacaktır dibe.
sonrasında rallileyip yurtdışına ayak uyduracaktır.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;93863]kişisel görüştür. kaçıyordum cevap vermekten. çok spekülatif.
950-(850-875)-1000 üstü.
ralli evresindedir, düşüşler alım fırsatıdır, zaten o yüzden çok düşmüyor, hemen beklenen olmuyor.
sevgiler.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;93875]aman dikkat edin 6000-6300-6500 den %15-20 primlenmesin önce.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;94277]cuma günkü hareket yine sert bir hareket olmamıştır.
tıpkı çarşamba günü gibi.
çarşamba 1-2 gün içinde sert hareket olacağı bahsedilmişti ve oldu.
dünkü hafif olunca pazrtesi salı yine sert hareket gelecektir. yani dikkat.
sevgiler.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;94279]Ayı piyasasının yapısında değişiklik yoktur.
düşüşler devam etmekte ve bence bu birinci dalgadır daha.
kısa vadeli dip bulununca,
%15-20 arası bulunduğumuz seviyelerden ralii gelip ve bu ocak 2009 yükseğini geçemeyecektir.
ve sonrasında çöküş gelecektir.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;94286]değer olarak ise kişisel beklentim düşüşün 6000-6500 arasında bir yerde şimdilik biteceğidir.
dikkat henüz bittiğinin teyidi yoktur.
düşüş trendinde olduğumuz zaten bellidir ve devam etmektedir, olası dönüş tarihleri yukarıda verilmiştir. olmazsa aynı yönde devam anlamı taşır.
7500 geçilmeden düşüşün bittiğinden bahsedilmemeldir.
sp 740 ve 800 artık büyük dirençlerdir.
kar realize noktalarıdır.
bütün bu yazdıklarım A düşüş B yükseliş ve C düşüş senaryo içindir hala.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;94282]13
ve 26 sında
iki sert dönüş görebiliriz.
ve bunlar iki ayrı yönde olabilir.
ya da
aradaki bir tarihte equinoxunda olma sebebiyle tek bir dönüş olacaktır.
ihtimal vermeye bile gerek yoktur. görünce anlayacağız. ama beklenilenler budur.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;94284]görüncede ona göre pozisyon alınması fayda getirecektir. yazılmasının sebebi budur.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;94305]buarada değer seviye 4000, 5000, 10000, 20000, dikkate alınmayacaktır.
ama şimdilik en azından öbür fibo pencere olan easterna kadar, yani nisan 12.
eaasında bütün tarihler bir arada toplanıyor.
ve oluşan müthiş uyumsuzluklar ve aşırı satım vardır.
bunun gerektirdiğide.
cuma günü cnbe de hesapladıkları değerler değildir. not şu an için.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;94431]önce 7500 mü görülür 5000 mi derseniz 7500 derim.
yukarıya gelecek tepki ne kadar sınırlı kalırsa çöküşün boyutu o kadar aşağıya gidecektir.
sevgiler.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;94432]fakat ben şimdilik bu kötü senaryoda değilim hala. (şimdilik)
yapı tamamen doğrudur.
Ayı piyasa A-B-C.
zatende bu oluyor.
ancak ben B nin B düşüşünde olduğumuzu düşünüyorum.
şimdilik.
biraz zaman alacak bunun hangisinde olduğumuzun ispatlanaması.
sonuç zaten aynı şeye çıkıyor. sadece değişen ayı piyasasının değer olarak nerede biteceği.
yani olası bir tepki kanımca daha kısa süreli olacak ocak 2009 tepesi geçilemeyecek ve
çöküş gelecek.
sevgiler.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;94847]işte o da sonuçta beklenti var. imf ve seçim, yani belirsizlik az.
ancak 6500 kırılırsa 20900 görülür.
sevgiler.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;94860]ben in daha önce yaptıkları geçici rahatlama sağlayacak geçici önlemlerdi, ve hiç bir şe yaramadı.
bu işin %50 si para ise %50 si psikolojidir.
iki senedir her konuştuğu gün piyasa düştü.
fakat son iki seferdir konuşurken artıyor, sonra düşüyor.
bizim ki gibi kriz teğet geçti desin, in God we trust.:..:
sevgiler.[/QUOTE]
ne olduğu ve olacağı yazılmış.
ocak ilk haftası-18 şubat satışlar, 18 şubat 7800-7500 deneyiş ve kırılması, düşüşün devamı ve bu tarihlere gelişi. (hepsinde short olunmalıydı)
ekleme şudur önümüzde bir sürü fibo tarihi var bakalım o günlerde ne olacak.
sevgiler.
imkb 7800-6500 düşüşünü fiyatlamamıştır. dünyanın en cins borsasıdır.
şimdi artmasınıdamı fiyatlamayacaktır? fiyatlayacakmıdır? ne yapacaktır? ne edecektir?
bizim kağıttan kaplan, londra tefecileri ne yapacaktır? soru işaretidir.
meraklanıyorum.
sevgiler
[quote=jelibon;95251]imkb 7800-6500 düşüşünü fiyatlamamıştır. dünyanın en cins borsasıdır.
şimdi artmasınıdamı fiyatlamayacaktır? fiyatlayacakmıdır? ne yapacaktır? ne edecektir?
bizim kağıttan kaplan, londra tefecileri ne yapacaktır? soru işaretidir.
meraklanıyorum.
sevgiler[/quote]
Bizde sizin gibi meraklanıyoruz.:confused: