[QUOTE=furkan;29192]bu petrol,altın ve yenle dow + kapatsın artık bişey demicemm çıkıyorum dışarı geceye gelirm herkese ii geceler diliyorum[/QUOTE]
boşver + kapatsın furkan. Fuçurrları eksi açar.lelele
Printable View
[QUOTE=furkan;29192]bu petrol,altın ve yenle dow + kapatsın artık bişey demicemm çıkıyorum dışarı geceye gelirm herkese ii geceler diliyorum[/QUOTE]
[QUOTE=follow;29146]arkadaslar cok yazdim biliyorum ancak HALA SEBEBINI BULAMADIM NEDEN BU ADAMLAR AGUSTOSDA POZ KAPATIP EKIMDE ACMIYORLAR??sizce neden??SOYLE ORNEK VEREYIM AGUSTOSDA 180.000 DEN 135.000 E DUSTU EKIM 12.000 DEN 20.000 E YUKSELDI NEDEN???[/QUOTE]
Biz de Ekim Vadeye bakaıp pozisyon açalım şubat vade gibi. :)
[QUOTE=follow;29146]arkadaslar cok yazdim biliyorum ancak HALA SEBEBINI BULAMADIM NEDEN BU ADAMLAR AGUSTOSDA POZ KAPATIP EKIMDE ACMIYORLAR??sizce neden??SOYLE ORNEK VEREYIM AGUSTOSDA 180.000 DEN 135.000 E DUSTU EKIM 12.000 DEN 20.000 E YUKSELDI NEDEN???[/QUOTE]
Biz de Ekim Vadeye bakaıp pozisyon açalım şubat vade gibi. :)
dow kapanış beklentim...11434
bakalım bu gecede tutacak mı?
dow kapanış beklentim...11434
bakalım bu gecede tutacak mı?
[QUOTE=mbm;29173]kimileri uzun döküyo.. mordak kardeşim gibi
kimileri kısa döküyo..benim gibi...
yarın ola hayrola.. sabah al verirse uzunlarız napalım....... :)[/QUOTE]
piyasa işte sn.mbm....herkesi bir tarafa ikna ediyor....
bakalım yarın nasıl bir gün olacak....artık stop ettirirsede canı sağolsun py nin...
sinyale kadar flat kalırız...
bol kazançlar...
[QUOTE=mbm;29173]kimileri uzun döküyo.. mordak kardeşim gibi
kimileri kısa döküyo..benim gibi...
yarın ola hayrola.. sabah al verirse uzunlarız napalım....... :)[/QUOTE]
piyasa işte sn.mbm....herkesi bir tarafa ikna ediyor....
bakalım yarın nasıl bir gün olacak....artık stop ettirirsede canı sağolsun py nin...
sinyale kadar flat kalırız...
bol kazançlar...
[QUOTE=mordak;29202]dow kapanış beklentim...11434
bakalım bu gecede tutacak mı?[/QUOTE]
11250 altıda de benim rakamım......pozisyonel ama...:D
[QUOTE=mordak;29202]dow kapanış beklentim...11434
bakalım bu gecede tutacak mı?[/QUOTE]
11250 altıda de benim rakamım......pozisyonel ama...:D
aksamlari piyasayi takip etmek huyum degildir bu aksam dow u merak ettim gunluk macd asagi kesmisti acaba dusus olacakmi diye takip ediyorum.Enteresandir dow direniyor :)dowda haber filanmi var?
aksamlari piyasayi takip etmek huyum degildir bu aksam dow u merak ettim gunluk macd asagi kesmisti acaba dusus olacakmi diye takip ediyorum.Enteresandir dow direniyor :)dowda haber filanmi var?