[QUOTE=marakes;95275]ralli için garan ın 2 yi geçmesi gerek diyenlere duyurulur 2 kademesi şimdilik alışta:)[/QUOTE]
2'nin üzerinde kapanış yapamadıktan sonra ben o kırılışa kırılış demem..:)
Printable View
[QUOTE=marakes;95275]ralli için garan ın 2 yi geçmesi gerek diyenlere duyurulur 2 kademesi şimdilik alışta:)[/QUOTE]
2'nin üzerinde kapanış yapamadıktan sonra ben o kırılışa kırılış demem..:)
günaydın bol kazançlar ...vadelideki tüm pozlarımı kapattım .. bugün sadece endeks kontratlarında trade edecem ..
[QUOTE=marakes;95286]ıyı de dolar neden düşüyo onu anlamadım ben,gerçi rand da gerilemiş ama yine de genelde bızde tersı tepkı dha olasydı[/QUOTE]
TCMB bir günlük müdahaklede bulunmuyor. Her gün ufak ufak müdahale edeceği için dolar baskı altında. Doalr bu süreçte gösterge olmaktan çıkar.
[quote=VOBiX;95296]TCMB bir günlük müdahaklede bulunmuyor. Her gün ufak ufak müdahale edeceği için dolar baskı altında. Doalr bu süreçte gösterge olmaktan çıkar.[/quote]
bu kadar mudahale ile baskı oluyorsa ,o zaman güçlü bi talep yok sadece manipülatorler mı var pıyasada?
dax %1 i yapmıs kaldı %4
[quote=jerfin;95293]yatay piyasa bitene kadar bence sen bu sistemi kullanma fxci..[/quote]
ya bittiyse yatay piyasa:..:
sistem 5 dk satta .. 15 alda ... saatlik satta .. günlük satta .. 29.375 kısa ..shorrtcover ve long açma yeresi 5 dk al sinyali oalcak ...
[QUOTE=Astatin;95299]ya bittiyse yatay piyasa:..:[/QUOTE]
yatay piyasa bittiğinde sinyali garan verecek merak etme:)
bu ne rezil bir vob dur yahu...DJI nin %4 düştüğü gecenin ertesinde kısa pozisyondan 200 puan zarar et, %6 çıktığı gecenin ertesinde kısa pozisyondna 500 kar et...Eüzü...ah PY ah...çok şey diyeceğim de
[QUOTE=marakes;95297]bu kadar mudahale ile baskı oluyorsa ,o zaman güçlü bi talep yok sadece manipülatorler mı var pıyasada?[/QUOTE]
halktan şuan için belirgin bir talep yok cunku doviz,altın cinsi varlıklarda en iyi uzmandan daha iyidir bizim halkımız..
gecen gun spora gittim spordaki hoca "furkan altınları bozdum" dedi "cok iyi yapmışsın" dedm ve şaşırdım onsu 970-80 arası birşeydi ozaman :)
peder beyde "coık az birikmiş param var dolar alalım mı" dedi "hadi baba allah aşkına 1.80den dolarmı alıcaz" dedim bilmeyenede ogreten birileri vardır yani halk şuan için dolara talep etmez..
arkadaşlar bende matrik ekranının grafik kısmı çalışmıyor,ama diğer datalar geliyor.
bunun bir ayarı var mıdır?
[QUOTE=Astatin;95302]bu ne rezil bir vob dur yahu...DJI nin %4 düştüğü gecenin ertesinde kısa pozisyondan 200 puan zarar et, %6 çıktığı gecenin ertesinde kısa pozisyondna 500 kar et...Eüzü...ah PY ah...çok şey diyeceğim de[/QUOTE]
Söyle bakalım şimdi sistememi, histememi bakarsın.? Ben nereye bakacağımı şaşırdım.
asti busefer 28700 gorelm kimse tutamaz beni kapatırım kısaları 3lü dip olma ihtimalide var
350 ve altı bar kapanışlarda 15 dklık sistem sata geçer...Astatin kısaları arrttırmayı düşünür
29,350 kısaları kapattım flat...
29,550 yi geçemeden geri dönerse 29.000 hedefli mini bir OBO muz olacak:))
[QUOTE=selçuklu;95300]sistem 5 dk satta .. 15 alda ... saatlik satta .. günlük satta .. 29.375 kısa ..shorrtcover ve long açma yeresi 5 dk al sinyali oalcak ...[/QUOTE]
29,400 stoploss ve uzun ... ralli..5 al 15 al saatlik sınırda al .. günlük sat..
[quote=parderi;95305]Söyle bakalım şimdi sistememi, histememi bakarsın.? Ben nereye bakacağımı şaşırdım.[/quote]
Dostum dün akşamki hareketim istisnadır...Piyasa boğa piyasası ise bile, herkes hülülülülülülü saldırıp mal alıyorsa ordan mal satan para kazanır...Dün iki çarpılıştan sonra yatay piyasa riski ile sistemi bırakıp borsanın ana kurallarına döndüm..risklimiydi evet hemde çok..ayrıca sistemine niye kızıyorsun sonuçta sabah +400 açtı ve muhtemelen son sinyale göre hala kardadır
Açılışta flat kaldım, daha sonra bekle gör yapıyım derken kısalayamadım, derken ağzım bir karış açık bakıyorum, flat en iyisi galiba, beklentisiz piyasanın ne yapacağı belli değil diyorum..
Hayır şimdi oyunada dahil olamıycam, 5,10,15,20 aldaydı, 5 şimdi sata geçecek tekrardan, alsam bir dert, satsam bir dert, böyle zamanlarda çarpılıyorum, oyundışı kaldım bikere, giremem artık oyuna, girsem yakarlar eminim, bakalım tepe yada zirvelerde bişeyler denerim heralde, oda sinyal sağlam olursa, saygılar...
yurtdışındaki bu geri çekilme sadece düzeltme.. düzeltme bitince tekrar yukarı dönecek.. dax 3790 destek var..
akbank niye yükseliyor habermi geldi.... .vay anasını ..uzun devam . .ralli ralli ralli .. .boks..boks.
[quote=jerfin;95309]29,550 yi geçemeden geri dönerse 29.000 hedefli mini bir OBO muz olacak:))[/quote]
sol boynun olmadığı oboya obo demem ben :..:
[QUOTE=jerfin;95313]yurtdışındaki bu geri çekilme sadece düzeltme.. düzeltme bitince tekrar yukarı dönecek.. dax 3790 destek var..[/QUOTE]
katılıyorum, long devam. gösterge akbank.
[QUOTE=unlimitted;95315]sol boynun olmadığı oboya obo demem ben :..:[/QUOTE]
yanlız bugün yurtdışı günboyu eksi seyredecek büyük ihtimal..:..:
Çıkışın ralli şeklinde olmasını beklememek lazım ağır ağır olacaktır.
[QUOTE=marakes;95297]bu kadar mudahale ile baskı oluyorsa ,o zaman güçlü bi talep yok sadece manipülatorler mı var pıyasada?[/QUOTE]
Piyasadan çıkan fonlar uçurdu doları. Manipülatör değil de acil çıkış etkisi denilebilir.
Pozisyon almak mecburiyetinde hisstetirdiler hep, sanki kaçacakmı piyasa? değil, ama benim için şimdi düşünüyorumda o mecburiyeti bi kenara bırakma zamanı tamda bu zaman, bakalım fırsat kollayacağım sabırla, heran piyasada olmak zorunda değilim, saygılar...
[QUOTE=jelibon;95316]katılıyorum, long devam. gösterge akbank.[/QUOTE]
biliyorsundur citi akbank'ın %20 ortagı buyuzden bugun coştu
[QUOTE=parderi;95305]Söyle bakalım şimdi sistememi, histememi bakarsın.? Ben nereye bakacağımı şaşırdım.[/QUOTE]
Bu hafta hissetmeler 1-0 önde.
[QUOTE=jerfin;95301]yatay piyasa bittiğinde sinyali garan verecek merak etme:)[/QUOTE]
buna da katılıyorum garan rallimeden ralli olmaz.
[QUOTE=selçuklu;95314]akbank niye yükseliyor habermi geldi.... .vay anasını ..uzun devam . .ralli ralli ralli .. .boks..boks.[/QUOTE]
citiye gelen alımalrdandır belki.
[QUOTE=Astatin;95311]Dostum dün akşamki hareketim istisnadır...Piyasa boğa piyasası ise bile, herkes [B]hülülülülülülü[/B] saldırıp mal alıyorsa ordan mal satan para kazanır...Dün iki çarpılıştan sonra yatay piyasa riski ile sistemi bırakıp borsanın ana kurallarına döndüm..risklimiydi evet hemde çok..ayrıca sistemine niye kızıyorsun sonuçta sabah +400 açtı ve muhtemelen son sinyale göre hala kardadır[/QUOTE]
Asti buna [B]hülülülülülülü[/B] indikatörü ismini vermeli:..::..: literatüre yeni indikatör isimleri ekliyorsun sen:D
CITI yılın ilk 2 aylık döneminde kar ettiğini açıkladı %40 a yakın prim yaptı dün.bugünde AKKIZI alıyorlar hehehe...
yahu abd de hisse senedi piyasasında işlem yapsak VOB'tan çok para kaldırırız be.tavan falan sınırı yok.dün finansallar bir günde %35/45 arası prim yaptı.akıllara zarar.
[QUOTE=jerfin;95317]yanlız bugün yurtdışı günboyu eksi seyredecek büyük ihtimal..:..:[/QUOTE]
eksi seyredenler biz kapanınca iyice ekside kapatırmış, olurmu olur:D
[quote=SEYYAH;95326]CITI yılın ilk 2 aylık döneminde kar ettiğini açıkladı %40 a yakın prim yaptı dün.bugünde AKKIZI alıyorlar hehehe...
yahu abd de hisse senedi piyasasında işlem yapsak VOB'tan çok para kaldırırız be.tavan falan sınırı yok.dün finansallar bir günde %35/45 arası prim yaptı.akıllara zarar.[/quote]
geçen gün adını hatrlamıyorm 2 farklı senet gördüm biri %300 biri de %800 e yakın yapmstı:)
sp kendini içine geri attığıd düşüş kanalının alt bandını düzeltme olarak bugün deneyecektir.
kendini üzerinde tutacakmı tutamayacakmı mesele budur. akşam eksi kapatacaktır ancak çok geri çekilmeyecektir. hele ki sert hareket gününü zaten atlattık.
sevgiler.
arkadaşlar azıcık açılın şöyle, CIT'yle EFG'yi arada da kaynayacak olan
Sankoyu biraz silkeleyeyim ben.
açılın şöyle, lütfen lütfen....kom
[quote=marakes;95328]geçen gün adını hatrlamıyorm 2 farklı senet gördüm biri %300 biri de %800 e yakın yapmstı:)[/quote]
%800
şirkete bak. o şirket o gün holding olmuş :..:
[quote=unlimitted;95331]%800
şirkete bak. o şirket o gün holding olmuş :..:[/quote]
hiç sorma 1 gün 1 lıran var gece uyuyp kalkmssn sabah 8 olms tabi uyuyabilirsen o arada:)
bu arada vadeli dolar 1.7920 yi görmüştü 1.7730 larda şu an
Amerikan piyasalarının eksi kapama ihtimali daha çok evet, fakat dow için 7000-7100 seviyeleri bugün akşam görülebilir demeye devam ediyorum ben, futurlar fazla eksi değil, dow bugün ilk seans artı ikinci seans eksi ve günü eksi kapaması yüksek ihtimal, ama günü fazla eksi değilde6850-6900 gibi kapatır diye tahmin ediyorum, bu durumda bizim piyasa eksiye gidermi? soru bu? gitmez diyenler daha çok olur heralde...yataylık yüksek ihtimal, artı yaparsakda yarın dow futurun eksi olacağını düşünerek artı yapacaktır, saygılar...