usd zar ymuldu yine..ufak bi gösterge de olsa dıger borsaların da çıkışa ınanması ıhtımalı güçlenir bu durumda.py sesimizi duydgu için buralarda geziniyoruz :)
Printable View
usd zar ymuldu yine..ufak bi gösterge de olsa dıger borsaların da çıkışa ınanması ıhtımalı güçlenir bu durumda.py sesimizi duydgu için buralarda geziniyoruz :)
[QUOTE=marakes;95370]bu resimdeki veresiye satan adam mı:)benziyolar da biraz[/QUOTE]
yok o iskemlede oturan adam çok zenginmiş önceden... voba girmiş herşeyini kaybetmiş üüüüüüüüü.. mavi pijaması ..ayakkabısı ve tahta sandalye kalmış servetinden geriye .. öylece oturuyor şimdi neden sisteme uymadım ben diye .. .. hahahahahah .. :D:D:D:D:D
[QUOTE=jerfin;95372]py duy sesimizi artı makas istiyoruuzzz[/QUOTE]
mütevazi olalım.. py gitmesende olur az olsun yavas emma tam olsun .dng
[QUOTE=YAVUZHAN;95373]iz süren stoba devam..
yeni stop seviyem 29325[/QUOTE]
güzel trade ediyosun yavuzhan .. maşallah ... teprik ederim ..
VOB, 15 dk'lık grafik.
Sabah grafikteki, a dalgasının %61.8'inden düşüş yönlü tepki veren yükselişin devam edip, post triangular thrust hedefi (a -b dalgaları arası daralan üçgen) olan 30.075 ile (kalın dik kırmızı çizgi) , ideal c dalgası hedefi olan 30.25 aralığına kadar gidebileceğimizi düşünüyorum.
Bol Kazançlar.
[URL="http://img9.imageshack.us/my.php?image=vob15e.png"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/6306/vob15e.png[/IMG][/URL]
bugünde dünyadaki en salak enstürman vob 30 kontratları olur ... vay anasını... bu ne uyuzluk böyle ...
675 short..şelale şelale şelale..Histem sat verdi..ama gönülsüz
[quote=selçuklu;95377]güzel trade ediyosun yavuzhan .. maşallah ... teprik ederim ..[/quote]
çok teşekkürler !
forum genelinede bi maşallah benden.
güzel trade eden epey arkadaş var burada.herkesin bir sistemi var hemen hemen.olmayanında piyasaya aşinalığı belli oluyor.forum geneli olarak gemiyi yürütüyoruz gibi geliyor bana.
[QUOTE=YAVUZHAN;95373]iz süren stoba devam..
yeni stop seviyem 29325[/QUOTE]
Evet...bende 29300 aşlağıya kırılırsa sat ile birlikte kısa yaparım diyom bakalım, uzun şimdilik düşünmüyorum...
sımdı bı asagı daha yapıp yukarı gtmesı gerek sonra..millet cıkmaz bu artık demıstır ..senaryoya göre selçuklu vob da işlem yapan ya az kazanıyo yada hiç şu ara..adamlar bize bunu layık goruyo bu ara böle:)2 gundur uzaktan bakıp arada gelıp gıdıyorum vob a.gayet huşu içindeyim
[QUOTE=Astatin;95353]VOBIX den bi recamız olcak;
dün DJ in büyük çıkışları sonrası VOB ne yapmış istatistiğini göndermişti...bir de DJ in büyük çıkışlarının ertesi gün DJ ne yapmışı gönderse çok şık olurrrr[/QUOTE]
[COLOR="Red"]Dow 13.10.2008de %11,09 artı kapattı 14.10.2008de %0,84 eksi kapatmış.
Dow 28.10.2008de %10,88 artı kapattı 29.10.2008de %0,82 eksi kapatmış.
Dow 13.11.2008de %06,67 artı kapattı 14.11.2008de %3,82 eksi kapatmış.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]Dow 21.11.2008de %06,54 artı kapattı 22.11.2008de %4,9 artı kapatmış.[/COLOR]
Forumda bir kısa saganak mı kaldı ?
hadi hayırlısı.
spot 30.000 kıramıyor.:(
[QUOTE=jerfin;95386]spot 30.000 kıramıyor.:([/QUOTE]
kırsın abla ya ... yoksa ben onun kafasında kıracam sopaları .. :D
[QUOTE=VOBiX;95384][COLOR="Red"]Dow 13.10.2008de %11,09 artı kapattı 14.10.2008de %0,84 eksi kapatmış.
Dow 28.10.2008de %10,88 artı kapattı 29.10.2008de %0,82 eksi kapatmış.
Dow 13.11.2008de %06,67 artı kapattı 14.11.2008de %3,82 eksi kapatmış.[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]Dow 21.11.2008de %06,54 artı kapattı 22.11.2008de %4,9 artı kapatmış.[/COLOR][/QUOTE]
Bu durumda dow kapanış tahminine birde 6666 eklendi bakalım:)))...
6866
6888
6666
Artı kapatma ihtimalini es geçmek daha mantıklı gibi bakalım ne olacak:)
29,675 flat.. patenaj başladı yine..:mad:
[B]Çok profesyonel çok usta işi bir senaryo izliyoruz yine.. (tekrar)
Dünkü [U]coşkuyu izleyip[/U] bugün alım yapan ky lere karşı VOB nisan 30 bir türlü yeterinde tepki vermiyor...vermez de..
Verse herkes kazanırdı.. Olmaz.
pİyasadaki olumlu havaya reğmen spot vadeli farkı halen -400 ler seviyesinde..
Bugün ya da birkaç gün içinde o makas kapanacak....
Vadeli spota eşitlenecek- hatta üstüne çıkacak (çok hızlı olacak bu hareket almak isteyenler elini çabuk tutmaz ise yetişemeyecek )...
[U]İşte bu hareketin gerçekleştiği o gün de yükselişin sonu gelecek. [/U]Piyasaya ve endekse vermeye başlayacaklar..
Ben en az 5 kez izledim bu altıncı....Benden başka var mı bu senaryoyu hatırlayan ?
saygılar
[/B]
[QUOTE=selçuklu;95369]uzun devam ralli ralli ralli .boks.... avatarı değiştim al capone out .. vincent van gogh sandalyede oturan adam in .. hahahahahha :D:D:D[/QUOTE]
Acaba diyorum bende tosbağa terbiyecisinimi koysam! +.
Ekranı şimdi açtım, bu ne yaa??? Maytap mı geçiyorlar??
Düne göre 250 puan artı,
[QUOTE=AMON RA;95391]Acaba diyorum bende tosbağa terbiyecisinimi koysam! +.[/QUOTE]
he koy patron .. o ne öyle çekirge falan ...peygamber devesimi yoksa o :) :p
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95390][B]Çok profesyonel çok usta işi bir senaryo izliyoruz yine.. (tekrar)
Dünkü [U]coşkuyu izleyip[/U] bugün alım yapan ky lere karşı VOB nisan 30 bir türlü yeterinde tepki vermiyor...vermez de..
Vadeli spota eşitlenecek- hatta üstüne çıkacak (çok hızlı olacak bu hareket almak isteyenler elini çabuk tutmaz ise yetişemeyecek )...
[U]İşte bu hareketin gerçekleştiği o gün de yükselişin sonu gelecek. [/U]Piyasaya ve endekse vermeye başlayacaklar..
Ben en az 5 kez izledim bu altıncı....Benden başka var mı bu senaryoyu hatırlayan ?
saygılar
[/B][/QUOTE]
Evet olabilirde, ama spot bugün %4 veya 5 artı kapaması lazım bugün, o zaman olur.. fakat bizim hisse senedi piyasası beklentisiz olunca bu işe tacirler mi kalkışacak yoksa, bak alıyo adamlar bi taraflardan:) deneyen dener...
[QUOTE=tuareg;95392]Ekranı şimdi açtım, bu ne yaa??? Maytap mı geçiyorlar??
Düne göre 250 puan artı,[/QUOTE]
sadık olanlarla yola devam edilecek tugarek ;)
[quote=fXci;95395]sadık olanlarla yola devam edilecek tugarek ;)[/quote]
Yurtdışı % 5 yaptıktan sonra ayıp olmasın diye hıc olmazsa 30500 uzerine atsalardı bari, ben de 31000 gecılmısmı merakıyla actım ekranı, cık..cık..cık..
flat kalmaya devam.
bu oyunu sevmedım
.kom (bu hareket py ye)
[QUOTE=selçuklu;95393]he koy patron .. o ne öyle çekirge falan ...peygamber devesimi yoksa o :) :p[/QUOTE]
Mantodea mantis. Peygamder devesi.Accaip severim ben bu böcüğü.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95390][B]Çok profesyonel çok usta işi bir senaryo izliyoruz yine.. (tekrar)
saygılar
[/B][/QUOTE]
spot piyasada yeterince tepki veremiyor .. ama makas olayında haklısın .. olabilir .... kafa yormaya gerek yok bence .. graflar sistemler herşeydir .. gerisi hikaye ...pyye inanmazdım ama .. şimdi vadeli kontratlarında olabilir ... etkisiyse max 400 puan olur .. fazlası olamaz ..
[QUOTE=saganak;95385]Forumda bir kısa saganak mı kaldı ?
hadi hayırlısı.[/QUOTE]
Bende pozsiyon olmasa da yanınızdayım.
Tek kısa benim herhalde
saygılar
[/B][/QUOTE]
başka bişi var.
geçen seneye benziyor.
tam bir yıl önceye.
dowun %10-15 tepkisine tepki vermeyeşine.
PY kısada belli, makası kapamaz.
sevgiler.
[QUOTE=AMON RA;95397]Mantodea mantis. Peygamder devesi.Accaip severim ben bu böcüğü.[/QUOTE]
bende seviyorum .. mübarek hayvan ...
[IMG]http://www.amentsoc.org/images/praying-mantis.jpg[/IMG]
[QUOTE=selçuklu;95387]kırsın abla ya ... yoksa ben onun kafasında kıracam sopaları .. :D[/QUOTE]
Elindeki tek sopa oturduğun sandalye artık. Beyzbol sopan yok. .dng
kısa vadede momentum kaybı var..
zaman kısıtlı,yukarı gitmek gerek acil şekilde..
[QUOTE=VOBiX;95403]Elindeki tek sopa oturduğun sandalye artık. Beyzbol sopan yok. .dng[/QUOTE]
hahah :D sandalyeyi kırarım o zaman bende ... ayakkabıları fırlatırım kafalarına ... haha :D
[quote=selçuklu;95402]bende seviyorum .. mübarek hayvan ...
[IMG]http://www.amentsoc.org/images/praying-mantis.jpg[/IMG][/quote]
Çiftleştikten sonra dişisi erkeğini yiyor, sevmeden önce bir kez daha düşünün:)
[QUOTE=tuareg;95406]Çiftleştikten sonra dişisi erkeğini yiyor, sevmeden önce bir kez daha düşünün:)[/QUOTE]
ciddimi ya . .. vay anasını .. değiştir kürşat avatarını abi tosba terbiyecisi koy ..
bugünkü ekstra uzunlara realize..
dünkülerle uzun kalmaya devam.
bugün yeni yüksek yaparsak daha agresif uzun..
[QUOTE=tuareg;95406]Çiftleştikten sonra dişisi erkeğini yiyor, sevmeden önce bir kez daha düşünün:)[/QUOTE]
Deniz beygirleri daha terbiyesiz. Dişisi erkeğini hamile bırkaıyor.
[quote=selçuklu;95408]ciddimi ya . .. vay anasını .. değiştir kürşat avatarını abi tosba terbiyecisi koy ..[/quote]
Ciddi ciddi...
Bir de peygamber devesi acısından bakalım olaya, bu ne yaman çelişki, sevmişsin aşık olmussun dişine, ve fakat zifaf gecesine kefenle gidiyorsun:)
[quote=MMO;95400]Tek kısa benim herhalde[/quote]
Spot -425 puanda iken nasıl kısa olabiliyorsunuz ) -1000 mi olacak )
bende shortumu giydim bekliyorum.lelele.lelele.lelele.dng
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95412]Spot -425 puanda iken nasıl kısa olabiliyorsunuz ) -1000 mi olacak )[/QUOTE]
bu çok anlamsız -2000 bile olur.