[quote=BORSACIOZGUR;95412]Spot -425 puanda iken nasıl kısa olabiliyorsunuz ) -1000 mi olacak )[/quote]
işte borsada en sevdiğim soru! :..:
Printable View
[quote=BORSACIOZGUR;95412]Spot -425 puanda iken nasıl kısa olabiliyorsunuz ) -1000 mi olacak )[/quote]
işte borsada en sevdiğim soru! :..:
[SIZE=5][B]Dikkat çok önemli bir not. Altın kanal desteginde.[/B][/SIZE]
[B]51,025 den 1 tane sanko aldı [U]o da benim.[/U][/B][B] tgb vermiş bana..[/B]
[U]Tahta çok sığ[/U] fakat daha risksiz. 51000 aşağı kıracağını zannetmiyorum.
Bi miktar daha alım gireceğim.. Teminatımın bi kısmını burda deneyeceğim.
Endekste kumar oynayacağıma azından destekte yön yukarı kaybetme şansı çok az.. Gelsin paralar :)
[QUOTE=selçuklu;95408]ciddimi ya . .. vay anasını .. değiştir kürşat avatarını abi tosba terbiyecisi koy ..[/QUOTE]
Tamam biliyorum çiftleştikten sonra gaza gelip erkeğini yediğini ama şimdi tırstım breh breh. Hani zenci biz olsak hesabı gene en iyisi tosbağa terbiyecisi hiç olmazsa sanatsal! :..:
[QUOTE=tuareg;95411]Ciddi ciddi...
Bir de peygamber devesi acısından bakalım olaya, bu ne yaman çelişki, sevmişsin aşık olmussun dişine, ve fakat zifaf gecesine kefenle gidiyorsun:)[/QUOTE]
Öyle demeyin Sn.Tuareg koşarak gidiyolar hemde! Neslin türün devamlılığı açısından hem bu hem ölümsüz hemde ölümcül bir aşk!
altın ralli içinde düzltmededir, hedef 850-875 arasıdır. 890 ara destektir.
sevgiler.
SABAH aşağı indikçe apsd artıyordu şimdi azalıyor.Bu önemli bence
ayrıca dandik bir sistemim var u100 ve dax da saatliğe kadar alda...dünden kalan longlara hiç dokunmadım,her nekadar sabah yusuuuf şarkısı söylesemde :)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95416][SIZE=5][B]Dikkat çok önemli bir not. Altın kanal desteginde.[/B][/SIZE]
Endekste kumar oynayacağıma azından destekte yön yukarı kaybetme şansı çok az.. Gelsin paralar :)[/QUOTE]
51.060 danda ben aldım sankodan
pazartesi 55 bin lerdeydi
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95416][SIZE=5][B]Dikkat çok önemli bir not. Altın kanal desteginde.[/B][/SIZE]
Endekste kumar oynayacağıma azından destekte yön yukarı kaybetme şansı çok az.. Gelsin paralar :)[/QUOTE]
altın kontratlarında trade karlı fakat zor .. ben takılıyorum arada orada .. stop yazıp çıkma şansın olmaz ..sürekli ekranda olmalısın . salağın teki gelip şuursuzca hareketler yapabilir ... stop olamazsın .. sistem kullannamzsın zira .. sen aldığında tahta 400 -500 puan hareket eder .. sinyali sen vermiş olusun .. üç bilinmeyenli denklemdir .. usd/try xau/usd sgld takip etmek gerekir .. kısacası karlı ama zor iştir .. tavsiye etmem .. forex hesabı açıp onsda takılmak daha akıllıca olur ..
Yinede şahlanıyooooo ooor aaaltın:)
Tepkide 920-940$ aralığı makul olur derim ben, ama kısa kalıp düşüş devam ettirmeside muhtemel, sonuçta tepki tabiki...saygılar...
spotun orda kalacağını kim garnti ediyor:)
yemekten döndüler galiba :)
kısalar 650 den flat...izelemeye geçtim
hala yüzeydeyim
en cok sabır isteyen ...kontrat sayısını sabit tutmak.. sinyal sonuna kadar arttırmamam gerekiyor..aynı kontrat sayısıyla dalış sinyaline girmem gerekli..
[QUOTE=selçuklu;95422]altın kontratlarında trade karlı fakat zor .. ben takılıyorum arada orada .. stop yazıp çıkma şansın olmaz ..sürekli ekranda olmalısın . salağın teki gelip şuursuzca hareketler yapabilir ... stop olamazsın .. sistem kullannamzsın zira .. sen aldığında tahta 400 -500 puan hareket eder .. sinyali sen vermiş olusun .. üç bilinmeyenli denklemdir .. usd/try xau/usd sgld takip etmek gerekir .. kısacası karlı ama zor iştir .. tavsiye etmem .. forex hesabı açıp onsda takılmak daha akıllıca olur ..[/QUOTE]
gldtrf (altın fonu) almakla vob altın almak arasında hangisi avantajlı acaba?
yükselmeye oynadığımızı düşünürsek.
[quote=BORSACIOZGUR;95416][U]Tahta çok sığ[/U] fakat daha risksiz. Endekste kumar oynayacağıma azından destekte yön yukarı kaybetme şansı çok az.. Gelsin paralar :)[/quote]
bence sığ tahta daima daha risklidir.
5 dk , 60 ho ho destek çalışıyor.
sabah hemen kısaları kapattığımdan beri flatim.fdow da dün ile bugün oluşan tepeler noktasında uyumsuzluk var(30 dak.)..bu gece ya flat ya kısa girerim..gidersede canı sağolsun.
[QUOTE=Ardasu;95429]gldtrf (altın fonu) almakla vob altın almak arasında hangisi avantajlı acaba?
yükselmeye oynadığımızı düşünürsek.[/QUOTE]
karlılık açızsından tabiki vob altın ama tahta çok sığdır .. .. kaldıracı 1/12-13 falan .. . ama en iyisi dediğim gibi forexde ons almaktır ..
[quote=selçuklu;95433]karlılık açızsından tabiki vob altın ama tahta çok sığdır .. .. kaldıracı 1/12-13 falan .. . ama en iyisi dediğim gibi forexde ons almaktır ..[/quote]
Yırca goldtr veya vobgold da işlem yaptığınızda USDYTL riskini de alırsınız..Misal XAUUSD %2 çıktı ama USDYTL %2 den fazla düştü..avucunuzu yalarsınız..ama XAUUSD çıktı ve USDYTL de çıktı o zman katmerli kazanırsınız...Yani ikisi birlikte aynı yöne hareket ederse ve siz ters pozdaysanız, tahtada sığ olduğundan feci kabuslar görmeye başlarsınzı
bender hareket getirdi..
günlük maksimum seviye 29900.
yeni yüksek seviye gerçekleştiği an ilave uzun.
momentum kaybından dolayı periyodu hızlandırdım stop seviyem 29450 !
[QUOTE=Ardasu;95429]gldtrf (altın fonu) almakla vob altın almak arasında hangisi avantajlı acaba?
yükselmeye oynadığımızı düşünürsek.[/QUOTE]
Sakin aytırımcı derinlik bakımından GLDTRyi tercih edebilir. KAladıraç yoktur %kaç hareket ederse o akdar kaznaırsınız.. VOB altın kontratlarında ise kaldıraç avantajı nedeniyle daha çok kaznaırısnız ama sığlık nedniyle bu akzancın bir kısmını bırkam ihtimaliniz de var.
anlaşıldiki son süreç gibi devam edecek bu.
yani yine kırılana kadar bantlar.
seçime kadar böyle.
sürekli yakalanılan karlar cebe alınmalıdır.
stoplosslar yakın olmalıdır.
sevgiler.
[quote=VOBiX;95436]Sakin aytırımcı derinlik bakımından GLDTRyi tercih edebilir. KAladıraç yoktur %kaç hareket ederse o akdar kaznaırsınız.. VOB altın kontratlarında ise kaldıraç avantajı nedeniyle daha çok kaznaırısnız ama sığlık nedniyle bu akzancın bir kısmını bırkam ihtimaliniz de var.[/quote]
da..seni dışında sakin adam görmedim ben forumda...bi de jerfin sakin sayılır
[QUOTE=Astatin;95438]da..seni dışında sakin adam görmedim ben forumda...bi de jerfin sakin sayılır[/QUOTE]
en sakini benim abi yapma ... :.... 50 defa poz değiştirirm bir günde .. ... :D şelale ralli lafları havada uçuşur ..hahahaha .:D :D
yüzey
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/4602/fexcci.gif[/IMG]
[quote=selçuklu;95439]en sakini benim abi yapma ... :.... 50 defa poz değiştirirm bir günde .. ... :D şelale ralli lafları havada uçuşur ..hahahaha .:D :D[/quote]
ya tamam sakinsinde:..: öyle kımıl kımıl öyle gıpır gıpır öyle janjanlı bi kardeşimizsin..tam da sakin sayılmazsın:..::..::..: ...
neyseki Hattori Hanzo lar yok forumda....dng.dng
[quote=fXci;95440]yüzey
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/4602/fexcci.gif[/IMG][/quote]
adım gibi eminim..o histogram bir hareketli ortalama :) hemde ağır olanından
bender bayrağı devraldı ,
[IMG]http://i42.tinypic.com/2jd2yol.gif[/IMG]
[QUOTE=Astatin;95442]adım gibi eminim..o histogram bir hareketli ortalama :) hemde ağır olanından[/QUOTE]
yahju koskoca denizi neye benzetti bak :D
[QUOTE=Astatin;95441]ya tamam sakinsinde:..: öyle kımıl kımıl öyle gıpır gıpır öyle janjanlı bi kardeşimizsin..tam da sakin sayılmazsın:..::..::..: ...
neyseki Hattori Hanzo lar yok forumda....dng.dng[/QUOTE]
avatarı değiştirdim artık bende sakin olacam ... jerfin gibi olacam ... hattori hanzoların hakkından üstat paimei gelir .. hahahah :D
[IMG]http://canal-h.net/webs/rguerrero001/Visor3/Pai%20Mei.jpg[/IMG]
vadelide son durum
29.850 seviyesi kesikli kanal direnci
Üstünde mavi çember altında kırmızı çember potansiyelindeyiz
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/4564/hagug.png[/IMG]
Evet, tepelere geldik, burdan uzunladım bakalım:) al sinyali içindeyiz...
evet keser döndü..Dj aşağı VOB yukarı
Spot 30 içinde bir yukarı hareket olsa ne iyi olur şimdi, ama nerdeee, bakalım, uzunlar sata dönerse satarım olur biter, saygılar...
fortis tutuyor garantiyi.
[quote=haguan;95446]vadelide son durum
29.850 seviyesi kesikli kanal direnci
Üstünde mavi çember altında kırmızı çember potansiyelindeyiz
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/4564/hagug.png[/IMG][/quote]
HH indikatörü burası direnç der..ama yukarı potans der(Haguan Halkaları)
Bugun 30400 gorsede eve flat gıtsek
30000 e 14000 satış koymuşlar, en azından 29900-30000 i denerler, o ara spot al sinyali gelse, bugün yükseldiğimiz seviyelerden yarın ne gaplı düşmesi olur ama dimi:..::..:, çünkü bugün çarşamba, spot piyasada akşama hafta başında ve dün açığa alınan mallar satılır çıkar, satılmazsa yarında yukarı devam, ama yüksek ihtimal boşaltırlar, çünkü açığa alınan mallar, aynı zamanda diğer atarafta açığa satılan mallardan biraz fazla galiba, alıcıyı bi getirseler iş tamam:))) yani açığa satanları yukarda kıstırcaklar diyorum ben, saygılar...
[quote=jelibon;95450]fortis tutuyor garantiyi.[/quote]
ben battım..başkaları batmasın dyor yani:..::..::..: (fortis balçikayı diyorum yaw)
[quote=jelibon;95450]fortis tutuyor garantiyi.[/quote]
fortis garantinin trader ı..ordaki oyuncu tahtayı yönlendiriyo