evet, yapı kredi silkelenmeye başladı ama DSI'de tık yok.
büyüklük bende kalsın. 250 puan yeter silkemele için. flat!
Printable View
evet, yapı kredi silkelenmeye başladı ama DSI'de tık yok.
büyüklük bende kalsın. 250 puan yeter silkemele için. flat!
[QUOTE=Astatin;95494]Normlde akşam balık yemeğe gidilir..Ama gördüğünüz üzere Bay SAZAN ın verdiği teknik koşullarda sağlandığı sürece, Bay SAZAN ve kısa ömürlü aktif element ben bir şirin dalgıç köpek ve bir peri yemeye geleceğiz diye planlıyoruz...Tabi BİZCE (:))[/QUOTE]
beni yiyemezsiniz malesef üzgünüm.. 675 den kapattım, bir daha da poz açmadım.. ful ful ful dolardayımmmm.kom
Uffff, çok fena bastılar, kapandım ve kısaya geçtim...
[QUOTE=selçuklu;95458]
29,400 stoploss ve uzun ... ralli..5 al 15 al saatlik sınırda al .. günlük sat..[/QUOTE]
29675 longcover ve kısa .. şelale .. 5 satta üstü alda .. günlük satta ..
30175e girdik emirleri ya gelecek ya gelecek :)
[QUOTE=furkan;95493]izmirliyim..vob nerede ? anladın sen onu :) hehehe
geyiklerine benide cektin vala seans izliyorum şaka şaka[/QUOTE]
Yeni asır gazetesinin karşısında çok dandik bir yerde iş hanının ii katını ayırmışlar içeirde incin top atıyor. .dng
Selam arkadaşlar
Ne oynak Piyasa Dansoz gibi Başım Döndü
fxci, dax hedefini vurdu, durma uzunda bence..
[QUOTE=jerfin;95496]ohoooo ben hani oldu longları kapatalı sen daha duruyor musun..:)[/QUOTE]
tutuyorem tabi :)))
Dünden beri flat arada bakıyorum ne uzuna ne kısaya aklım yatmıyor sürüngen durumları var 200 puan alan hemen alsın kapatsın bence sistem filan hak getire önümüzdeki bir kaç gün izliycem biraz stres atayım
dax şimdi döner 3900-3920 lere ve aşağısına sarkarsa işi bitmiştir:)
Dahada kötüsü 3800-3820 aşağıya geçildiğinde buyrun cenaze namazına, alamanya krizde tepede olur:)
nihhahahhaa 825 Histem kısalarımı, 575 den sistem sinyali de destekledi..Full & Metal & Jacket
[QUOTE=VOBiX;95502]Yeni asır gazetesinin karşısında çok dandik bir yerde iş hanının ii katını ayırmışlar içeirde incin top atıyor. .dng[/QUOTE]
vob binasımı ? yok ya gayet güzel bir işhanında kapılar falanda dokunmatik kartlı vs gayet güzel yeri
tikkat etmek lazım.daksi kız 3 gündür çıkıyor ve her an benden bu kadar diyebilir.hayvan terli...henüz piyasalar dibini bulmadı.bulsa tükkan sizin...
yanılıyorda olabilirim!
al-sat-tut-hopla-zıpla-sallan-yuvarlan tavsiyesi değildir...
işkence yapın bakalım daha ne kadar yapacanız.
ana sistem su yuzeyınde emma 5 dakkalık dalış yaptı
tabiki ben ana sistem yönündeyim
yaw bu dolar kontratındaki stopajı halletmenin bi yolu yok mu üç beş bişe versek! çok kanıma dokunuyo ya. :..:
dolar longda yanımda bi jerfin mi var şimdi?
güzel. kalabalığı sevmiyorum herhangi bi pozisyonda :D
[QUOTE=Astatin;95508]nihhahahhaa 825 Histem kısalarımı, 575 den sistem sinyali de destekledi..Full & Metal & Jacket[/QUOTE]
Ulen sen amma histesistemik oldun bugünlerde:) biz anca 575 kısaldık, artırsakmı diye bakıyoz, üstelik 225 puanda terse geldim uzunlardan, sabah gapından aldığımız olmasa güne doğru yönde başlamış olmama rağmen kayıpta kapayacaz neredeyse yavf:(
stop ve kısa..
29400 altına sarkarsak ilave kısa..
[QUOTE=furkan;95509]vob binasımı ? yok ya gayet güzel bir işhanında kapılar falanda dokunmatik kartlı vs gayet güzel yeri[/QUOTE]
Ben elimi kolumu sallaya sallaya girdim doalştım. Bir kişide bilader sen kimsin demedi. Güya girişte güvenlik var. Camlar mamalar aynalı ama içi pek hoş değildi. Ya da zevksiz bir günümde gitmişimdir.
Şimdi bugün 29300 ü aşağıya kırarak kapatmamak için uğraşacaklardır, zaten bunun için spot müsait seyir halinde, kırsaydı 29300 ü bende full kısa kalırdım cümle alemde kısa olurdu heralde:) saygılar...
sp direnç 724, 741.
destek 690-710.
[QUOTE=unlimitted;95512]yaw bu dolar kontratındaki stopajı halletmenin bi yolu yok mu üç beş bişe versek! çok kanıma dokunuyo ya. :..:
dolar longda yanımda bi jerfin mi var şimdi?
güzel. kalabalığı sevmiyorum herhangi bi pozisyonda :D[/QUOTE]
FXte USD TRL oynayın vergisiz.
Bu dow açıkken çok fene oynatıyo dikkatli olun
hislerim banada deli gibi alacaklar diyro ama :)
[QUOTE=VOBiX;95515]Ben elimi kolumu sallaya sallaya girdim doalştım. Bir kişide bilader sen kimsin demedi. Güya girişte güvenlik var. Camlar mamalar aynalı ama içi pek hoş değildi. Ya da zevksiz bir günümde gitmişimdir.[/QUOTE]
belkide geçici binaya falan gttin zaten vob yeniasırın binasında değil bende gittim farklı yerleremi gittik :)
[QUOTE=selçuklu;95500]29675 longcover ve kısa .. şelale .. 5 satta üstü alda .. günlük satta ..[/QUOTE]
29675 kısa devam .. shortcover ve long olma yeresi 5 dk al sinyali olacak ... şelale :)
Kısalarıda kapadım flat im, hiç uğraşmasak daa iyidi...
[QUOTE=VOBiX;95518]FXte USD TRL oynayın vergisiz.[/QUOTE]
tatlı tatlı yemenın acı acı .... olurmuş :) tr ye soktuktan sonra 5 sene gecince kapıda maliyeden gelen tebliggatı görmek çok acıtıyor
[IMG]http://i41.tinypic.com/20h9bgx.gif[/IMG]
[QUOTE=fXci;95511]işkence yapın bakalım daha ne kadar yapacanız.
ana sistem su yuzeyınde emma 5 dakkalık dalış yaptı
tabiki ben ana sistem yönündeyim[/QUOTE]
sendeki sabır bende olsa .dng
DJI'de 6980 geçildiği için, flat'a dönüş.(7180'e hareketin önü açıldı)
Dax coştu coştu, dow un gazına geldi:), ama akşama dow düşecek diyorum bakalım, sayglar...
[QUOTE=gacırt;95524]tatlı tatlı yemenın acı acı .... olurmuş :) tr ye soktuktan sonra 5 sene gecince kapıda maliyeden gelen tebliggatı görmek çok acıtıyor[/QUOTE]
%40 vergimi istediler yoksa sn. gacırt..
[quote=VOBiX;95518]FXte USD TRL oynayın vergisiz.[/quote]
hmmm mantıklı...
[QUOTE=furkan;95521]belkide geçici binaya falan gttin zaten vob yeniasırın binasında değil bende gittim farklı yerleremi gittik :)[/QUOTE]
Yeni asır binasında değil karşısında. tHY ajansının üstünde myidi onu hatırlamıyorum. İki yıl önce gittim ben. binanın önünde ışıklı tabela var fiaytlar geçiyordu.
[QUOTE=bull market;95529]%40 vergimi istediler yoksa sn. gacırt..[/QUOTE]
sn bullmarket arkadaşımın başına gelmişti detaları sorarım
[QUOTE=gacırt;95524]tatlı tatlı yemenın acı acı .... olurmuş :) tr ye soktuktan sonra 5 sene gecince kapıda maliyeden gelen tebliggatı görmek çok acıtıyor[/QUOTE]
Nedir bu işin aslı? FX firmalarından elde edilen kazançlar vergiye tabi mi? Bilginiz varsa özelden ya da genelden paylaşırsanız sevinirim.
XU030 30,200 geçemedikten sonra hiçbir şey olmaz bu piyasadan..
yanlız intikatörler dow dibi buldu diyor. macd düşen kanalını yukarı kırdı dow'da.!! eğer macd haklı çıkarsa bundan sonraki düşüşler dip çalışması için olacak.. ama ben dow'da 5000 bekliyordum macd..:(
[QUOTE=gacırt;95526]sendeki sabır bende olsa .dng[/QUOTE]
abi ben sistemimin dilencisiyim. sadaka bile vermiyor muslukları kesti. sabredelim bakalım.
Dow 7400 7500 den döner yeni dip arar ama zamanı bilemiyorum