Full short 29600den
ne halleri varsa görsünler
ayu takılak biraz da
Printable View
Full short 29600den
ne halleri varsa görsünler
ayu takılak biraz da
lem ben senin dolar diye!
Dünkü havaya bak birde bugüne, Sabah cnbc-e de TEB yatırım uzmanı herşey düzelmeye başladı narası atıyordu ........
garanti ralliliyemedei piyasada.
geceye flat.
spot tam komedi.. akbnk dışında ayakta duran hisse kalmadı..
[QUOTE=sovalye;95573]eğer [B]disiplinli [/B]olarak trend sistemi kullanıyorsanız 19 şubattan beri gün içi ekran başındaysanız. dolu para kaybetmiş olmalısınız. her [B]sistem sinyalinin[/B] üzerinden özellikle son 2 gün defalarca geçtiler 15 dk,30 dk, 5 günlük ort, vs...(kısa vadeli sistemler için)[/QUOTE]
uymaktan başka çare yokki .. trend/yatay ayrımı yapabilen varmı ?
[QUOTE=fXci;95584]uymaktan başka çare yokki .. trend/yatay ayrımı yapabilen varmı ?[/QUOTE] önceden piyasanın yatay oldugunu söyleyen gösterge var mı..ancak geçmişe bakınca yatay-trent diyebiliyoruz..
demek makas 425 nasıl kısa olunur ha.
böyle olunur.
spotu alır aşağıya vadeli yanılmaz.
insanlar yanılır.
sevgiler.
[QUOTE=selçuklu;95522]29675 kısa devam .. shortcover ve long olma yeresi 5 dk al sinyali olacak ... şelale :)[/QUOTE]
endeks pozu kısadevam .. azalttım biraz ... sinir etti endeks .. altında longum azaldığım kadar ... .. şimdilik ... gece pozum endeks kısa olacak gibi .. altına henüz erken bakacam ona .. :)
[quote=fXci;95584]uymaktan başka çare yokki .. trend/yatay ayrımı yapabilen varmı ?[/quote]
malesef yok ben de sizin gibiyim.
ama bir çözüm var aslında..
eğer sisteminiz para kabettirmeye başladıysa diğer bir hesaptan düşeni al çıkanı sat hareketi yaparsanız kaybınızı minimize edebilirsiniz. yani bir hesabınızla sisteme uyarken diğer hesabınızla band trade yapacaksınız.
(böyle zamanlarda bir türlü hedge gibi olur)
Spot piyasa eksiye geçti hadi bakalım, az daha dayanırsa eksi kapanış gerçekleşecek:)
Mahsus 29300 ü kırmıyolar diye kısaldım bakalım...
ben bir çok sistem kullandım.. en sonunda hepsini kaldırıp çöpe attım.. mükemmel sistem yok.. tek bir sistemle her piyasada kazanmanın imkanı da yok..
makas 150 puana düştü..
bukadar kastırılmaz sonunda motor dağılıcak bu ne böyle
bu 300 e basacakalarmı çok meraklandım.
5 dakikalık sistemim aşağı rally moduna girdi
ana sistemim yüzeyde
ana sistemime uyuyorum hala yüzeydeyim
lem iş bankası.. o kontratları yedirecem sana bir bir...
yalvaracaksın 1.85'ten ver elindeki dolar longlarını diye, vermem 1,90'dan alırsan vereyim diyecem.
.boks.
[quote=jelibon;95600]bu 300 e basacakalarmı çok meraklandım.[/quote]
bugün basarlar..yrını bilmiyorum :) aslında biliyorum
Çanakkalemi bu 29300 kardeşim, kapattım kısaları, flat im, durum belirsiz benim açımdan, saygılar...
[QUOTE=jelibon;95600]bu 300 e basacakalarmı çok meraklandım.[/QUOTE]
marbas bastı.2000 kontrata tek tuş..:..:
İMKB'DEKİ YABANCI PAYI (%) [IMG]http://bigpara.ekolay.net/cfxtemp/CFT0311_170124F4.png[/IMG]
[quote=Astatin;95603]bugün basarlar..yrını bilmiyorum :) aslında biliyorum[/quote]
Vay be. Ne ralli yaptık ya. Keşke %10 daha az ralli yapsalardı. Valla hızlarına yetişemedim .dng.
[COLOR=red][B]-%0.14[/B][/COLOR]
[B][COLOR=black]Astatin , sen birşey mi biliyordun yoksa? Ajan filan mısın?.brv[/COLOR][/B]
[QUOTE=jerfin;95605]marbas bastı.2000 kontrata tek tuş..:..:[/QUOTE]
İş bankasının ayağı işte noolcak, kırdı mırdı desinler diye bastılar işte, yoksa bu iym varya ne düşünüyor belli değil şu sıralar...
günün ve bu haftanın piyasa özeti "ne bu borsadan ne bu vobdan nede bu py den cacık olmaz"
[QUOTE=Astatin;95603]bugün basarlar..yrını bilmiyorum :) aslında biliyorum[/QUOTE]
Kpanışta söyle o zaman:..:
[quote=excali;95607]Vay be. Ne ralli yaptık ya. Keşke %10 daha az ralli yapsalardı. Valla hızlarına yetişemedim .dng.
[B][COLOR=black]Astatin , sen birşey mi biliyordun yoksa? Ajan filan mısın?.brv[/COLOR][/B][/quote]
Sayın genel yayın yönetmeni,
Dün geceye niye kısa girdiğimi yazmıştım uzun uzun :) basın açıklaması ile... odur başkada bişi bilmem :) risk aldık ama gerekçeler sağlamdı..
Bu arada 2-0 olduk :) Bi soraki %5 DJ yükselişindede beklerim..ama bu kez baklavasına :)
PS: Yazdıklarımdan göçtük mahvulduk yarın taban yiyoz falan anlaşılmasın..29100 altında kapatmayan VOB her naneyi yiyebilir yedirebilir...
[quote=Astatin;95611]Sayın genel yayın yönetmeni,
Dün geceye niye kısa girdiğimi yazmıştım uzun uzun :) basın açıklaması ile... odur başkada bişi bilmem :) risk aldık ama gerekçeler sağlamdı..
Bu arada 2-0 olduk :) Bi soraki %5 DJ yükselişindede beklerim..ama bu kez baklavasına :)
PS: Yazdıklarımdan göçtük mahvulduk yarın taban yiyoz falan anlaşılmasın..29100 altında kapatmayan VOB her naneyi yiyebilir yedirebilir...[/quote]
[B]Kazandıklarınla senin baklava alman lazım foruma bence. Kabul edenler???[/B]
29000 -29850 arasında konsalidasyon bitmiştir.
aşagı gaplı günler , çok yakınımızda ,
UZUN da ki arkadaşların dikkatli olması stoplar için.
[QUOTE=excali;95607]Vay be. Ne ralli yaptık ya. Keşke %10 daha az ralli yapsalardı. Valla hızlarına yetişemedim .dng.
[B][COLOR=black]Astatin , sen birşey mi biliyordun yoksa? Ajan filan mısın?.brv[/COLOR][/B][/QUOTE]
O kadar analzi koyduk dow bu kadar artmış biz bu kadarla eşlik etmişiz diye .dng
Seansın sonunda yine dayanamadım kısa girdim, bu sefer yarın açılışı 28750 civarı beklediğimden kısa girdim geceye:), saygılar.
geceye yine su yüzeyinde girdim bu sefer köpeng balıkları beni parça pinçik etmezse çok şanslıyım.. ana sistem sana güveniyorum bitanem
Öyle mi olur bilmiyorum ama; DJ bu akşam sadece 0.01 bile eksi kaparsa burası -400 açılır yarın... cümleten iyi akşamlar... verimli gün oldu...
[QUOTE=fXci;95616]geceye yine su yüzeyinde girdim bu sefer köpeng balıkları beni parça pinçik etmezse çok şanslıyım.. ana sistem sana güveniyorum bitanem[/QUOTE]
Valla sisteme yalvarmayla güvenmeyle olsaydı herkes köşeyi döndüydü sn. fXci:)...
geceye full flat.
yukarı çıkarsa satarım.
aşağı düşerse alırım.
sevgiler.
[QUOTE=kayahan;95606]İMKB'DEKİ YABANCI PAYI (%) [IMG]http://bigpara.ekolay.net/cfxtemp/CFT0311_170124F4.png[/IMG][/QUOTE]
görünmüyor resim kayahan ne resmi o :D.... kaç olmuş yabancı payı .. % 0 mı . .:)
[quote=bull market;95610]Kpanışta söyle o zaman:..:[/quote]
29325 :..::..:
yarınada 28425:..::..::cool::cool::cool: CSI İstanbul:cool::cool::cool:
geceye altın long .. endeks kısa .. ama kötü bir his var içimde .. hayırdır inşallah ...
şu 15 dk lık kertik canımı sıkıyor ya yuvarlayın 18:00 yada 17:00 a
kısa kaldık 29600 den.
[quote=VOBiX;95614]O kadar analzi koyduk dow bu kadar artmış biz bu kadarla eşlik etmişiz diye .dng[/quote]
Ana sayfaya istatistikleri koyarsanız, sanırım bayağı faydalı olur..