marbaş 500 kont.aldı. ekledi yine long. doçe ne yapıyor anlamıyorum .. şimdide short kover yapıyor
Printable View
marbaş 500 kont.aldı. ekledi yine long. doçe ne yapıyor anlamıyorum .. şimdide short kover yapıyor
[quote=a.kaya;278743]Saraylı hocam sizi yakalamışken bi şey soracam yada diğer ustadlar biliyosa cevaplarsa sevinirim..
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]TREND DIRECTION13[/B][/FONT][/COLOR] diye bir indik vardı bu 15 dk lıkde kullanılırmıydı yoksa sadece 60 lık mıydı..[/quote]
bu tg yi ya da daha iyisi 21 0lanını her vadede kullanabilirsiniz,trend var mı yok mu ve yönünü söyler...
ben 5' blıkta bile bakıyorum....:)))
[quote=Tradeprof;278729]..borsa lokanta açmak veya ithalat ihracat imalat gibi diil.kumar gibi.geneli kaybeder ..[/quote]
lokanta,ticaret,ithalat,ihracat ve diğer ticaretler gibi olmadığını nereden biliyorsunuz? bu işlerle hiç uğraştınız mı?
bu arada vobjektif seans salonu burası olmuş gibi bu topikte ilk defa yazıyorum sn saraylı ve diğer daytradelara bol kazançlar dilerim...
[quote=saraylı;278746]bu tg yi ya da daha iyisi 21 0lanını her vadede kullanabilirsiniz,trend var mı yok mu ve yönünü söyler...
ben 5' blıkta bile bakıyorum....:)))[/quote]
evet hocam çok iyi 0 da sürünürken hiç bulaşmamak lazım gibi düşünüyor ve öyle anlıyorum doğru sanırım
bu arada teşekkürler,,
koşullar ne olursa olsun borsamız tam 5 kere zirvenin %60 altında dip yapmış...oradan alıp bekleyen ganiiiiiiiiiii oluyor...
başka kimse bilmez.zaten bu oran dolar olarak zirvenin 3 te 1 i oluyor..
Vizyonda olan bir film,
değişik bir bilimkurgu türünde imiş,
arkadaşım çok övdü,
ben daha görmedim,
insanların zihinlerine rüyalarında girebilen ve bilgi alan bir kişinin hikayesi,
bu sefer de bilgi yerleştirmek için kullanılıyor,
ist da seyretmeliyim...
bundan sonraki ilk sistemin adı : "Inception"
bundan daha iyi sistem ismi mi olurmuş??
"inception" yapıyorsun; "concept" oluyor....
:):..:
hadi yaw, 74.200 gösterin de çakayım şuna bi beyzbol sopası!
€/jpy'de 111,22'de olur. afilli rakam. :D
ne bileyim, GBP/USD'de 1,5656 olur... yapın işte bişeyler. birisi bi açıklama mı yapar, bi haber mi düşer naaparsanız artık.
bubi tuzağını kurdum. herhangi birisi oraya gelirse sopa kendiliğinden çakacak :D
[quote=sovalye;278767]bu arada vobjektif seans salonu burası olmuş gibi bu topikte ilk defa yazıyorum sn saraylı ve diğer daytradelara bol kazançlar dilerim...[/quote]
tşk .ler ben tatilde olduğumdan bu aralar aktif değilim,pzt aktif olacam...:yü:
[quote=a.kaya;278773]evet hocam çok iyi 0 da sürünürken hiç bulaşmamak lazım gibi düşünüyor ve öyle anlıyorum doğru sanırım
bu arada teşekkürler,,[/quote]
evet kaya 0 da sürünürken yatay var demek ama bazen yine trendcikler de oluyor,tg hepsini göstermiyor...:p
hepinize başarılı tradeler....T..CT..CT..CT..CT..C
[QUOTE=unlimitted;278644]parametrelerin tamamının size bağlı olmaması ile bir kısmının size bağlı olmaması farklı şeyler.
rulette top dönerken sizin herhangi bir etkiniz var mı? ya da oturup hesap kitap yapıyor musunuz? kırmızı 36'da destek var, siyah 13 direnç oraya yazılmayayım diyor musunuz? hayır...
parite veya VOB oynarken binlerce parametre ekranda akıp geçer.
kimisini okursunuz kimisini okumazsınız.
kimisini bilirsiniz, kimisinden haberiniz bile yoktur.
biz bunlara indikatör diyoruz.
velhasıl kelam, pozisyonunuzu etkileyecek yardımcı parametreler vardır.
aynı şeyleri yaparak sürekli kayıp bana göre aptallıktır. (lütfen üzerinize alınmayın. sıfat tamamen [B]kafa yormayan[/B] insanlar için kullanılmıştır)
arabanın direksiyonunu 1 kez sağa kırdığınızda araba sağa gider.
aynı şekilde poza girip aynı şekilde kaybetmek, direksiyonu ikinci kez sağa kırdığınızda arabanın sola gitmesini beklemeye benzer.
parametreleri değiştirmeden yaptığınız işlemin sonucunun farklı olmasını beklemek delilikle aynı şey.
bana göre borsa kumar değildir lafını şu şekilde düzelteyim.
hayatında 1 kez pozisyon açmamış olan babam için al veya sat tuşuna basmak evet kumardır.
aynı işlemi yapmak benim için kumar değildir.[/QUOTE]
[QUOTE=sovalye;278758]lokanta,ticaret,ithalat,ihracat ve diğer ticaretler gibi olmadığını nereden biliyorsunuz? bu işlerle hiç uğraştınız mı?[/QUOTE]
evet hepsinle uraştım.leventte lokantamız var.babam fransız arabalarının motor parçası toptancısı aksarayda,aynı zamanda motorsiklet aküsü imalatı yapıyo(mutlu akünün yandan yemişi olarak:)) bende 4-5 sene önce kapı otomatiği imalatı yapmıştım.birşeyi yapmadanda bilebilirsiniz ayrıca.tamammı?