-
[QUOTE=sadberk22;246155]ben de burdan teper diyenleri 67400lere kadar depip .dng ordan yukarı 5. dalgaya başlayacaklarını düşünüyom patronaj:..:.uyk[/QUOTE]
banada göstere göstere short topluyolar gibi geldi.. bu kadar inadına 500 puan makasla takılmaları ve asırı ısteklı alımları oyle dusunduruyo..
68200 shortları 400 den kapattım bugun + da kapatacak muhtemelen.. kendı gorusum bu sekılde.. herkes shortladı dolayısıyla tam tersı yapılmalı diye düşünüyorum.. muhtemelen bunun da tersi ortaya çıkacaktır ...
-
selçuki patronaj fena koku alıyomuşsun haaa üüüwww
-
[QUOTE=a.kaya;246166]4 ü yaptı galiba 5.hedef 67350 mi şimdi yani[/QUOTE]
patron ewde hedef faalan zor yani ..hedefi tahmi etmek zor .. dalgalar kısa kalabilir .. uzayabilir ... falan filan ... hiç belli olmaz .. :D sayım yanlış çıkar .. etiketler iyi yapışmaz .. düşer .. tekrar takarsın ... gene düşer falan .. ehehue:::::::::
-
saraylı abi ne yapıyor acaba ... gelirmiki diye haftasonu yazmıştım ... gelmedi .. bi selam verse sevinirim şimdi valla .. ama illa gelecek diyede bişey yok yani .. gelmezsede gelsede o bizim saraylı abimiz .brv.brv..:o:o
-
[quote=selçuklu;246171]saraylı abi ne yapıyor acaba ... gelirmiki diye haftasonu yazmıştım ... gelmedi .. bi selam verse sevinirim şimdi valla .. ama illa gelecek diyede bişey yok yani .. gelmezsede gelsede o bizim saraylı abimiz .brv.brv..:o:o[/quote]
imza kampanyası yapsak dayanamaz gelir:::.uyk saraylı abimin kalbi yumuşaktır dayanamaz bizi onsuz bırakmaya.brv yoksa pala yeminli bizi donsuz bırakmaya:::.uyk
-
-
[quote=selçuklu;246171]saraylı abi ne yapıyor acaba ... gelirmiki diye haftasonu yazmıştım ... gelmedi .. bi selam verse sevinirim şimdi valla .. ama illa gelecek diyede bişey yok yani .. gelmezsede gelsede o bizim saraylı abimiz .brv.brv..:o:o[/quote]
[quote=sadberk22;246182]imza kampanyası yapsak dayanamaz gelir:::.uyk saraylı abimin kalbi yumuşaktır dayanamaz bizi onsuz bırakmaya.brv yoksa pala yeminli bizi donsuz bırakmaya:::.uyk[/quote]
hepinize selamlar,.brv
ilkönce şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum,:(çok üzüldüm,bakalım ortam nelere gebe ,görecez!!
topiği okuyorum,ben de faydalanyıorum ve acaip:..: daytrade ediyorum...:)
yavaş yavaş ov li dalga yapısı belirsizliğini üzerinden atmaya başladı ,gibi...
yeni dalga yapısını bir sonraki gönderide ,swingçileri de düşünüp gönderecem,...:)))
-
abi hoşgeldin .. arada uğra abi ya .. olmuyo böyle .. (şaka tabi abi senin tradeler nası iyi oluyosa öyle yap abi akşamları falanda uğrayabilirsin .. ):D:D.brv.brv
-
Dalga Yapısı
Daha önceki dipte 4.dalganın bittiğini zannetmiştik önceden(ed nin) ama bitmemiş ve yukarı hareket bir x dalgası imiş..
ed nin 4.dalgası 64.675 te bitmiş olmalı..bu durumda eğer 64.675 altında yeni dip gelmezse,orası 4.dalga sonudur,eğer gelirse ,gelecek olan yeni dip 4.dalga sonu olur...
ama benim kanaatim ,4.dalganın 64.675 te sona erdiğini söylüyor..
bu demektir ki,64.675 ten beri ed nin 5.dalgası yukarı yönde başladı ve 69.900 e kadar giden de 5.a nın ilk alt dalgası olmalı,ikinci alt dalgayla 67.325 e kadar geri çekilme normal,şu anda o yapılıyor...:)
orada dip yaparsak 5.a nın son alt dalgasıyla 74.000 civarına gidiş mümkün...
5.dalganın tamamı için 80.000 projeksiyonu halen devam ediyo..:)
[IMG]http://i49.tinypic.com/2qdcqww.jpg[/IMG]
-
Sn saraylı sizi görmek güzel. hoş geldiniz.
bu arada 67.950 long. yakın istop
-
bu da önümüzdeki muhtemel hareket:
3 alt dalgalı 5.dalga ile 80.000 civarına gidiş mümkün,benim en olası yapım budur....
[IMG]http://i50.tinypic.com/2u4u5q0.jpg[/IMG]
-
öyle 80.000 i telaffuz ettiysem ,hemen vazgeçemem,kimse kusura bakmasın...:..:
biraz inatçı olduğumu söylemiştim...:)