-
[QUOTE=Astatin;425854]mmooouuuuuuuuuuuuuu... ranalım hacilar ayboliyi...
[IMG]http://tavlavehayat.com/wp-content/uploads/2012/10/angry_bull.jpg[/IMG][/QUOTE]
ortada ayılar azalınca boğalar birbirine girmiş sanki. bu boğayı ancak başka bir boğa bu kadar kızdırabilir.:::
-
[quote=sungur;425856]ortada ayılar azalınca boğalar birbirine girmiş sanki. bu boğayı ancak başka bir boğa bu kadar kızdırabilir.:::[/quote]
[img]http://www.my2fun.com/wp-content/uploads/2012/11/Funny-Cow-Pictures-6.jpg[/img]
-
[quote=sungur;425856]ortada ayılar azalınca boğalar birbirine girmiş sanki. bu boğayı ancak başka bir boğa bu kadar kızdırabilir.:::[/quote]
:D:D ivit..fotodaki müzakere değil sertlik yanlısı olan bir boğa...çat çat çat yükselelim sağ komayalım düşüncesinde..bunun kızdığı taraf ise müzakere yanlıları boğalar... ki onlarda yavaş yavaş sağlıklı salına salına çıkalım, isteyen ayu yanımıza gelsin filan diyenler....:D şahin boğalarla, güvercin boğaların kavgası yani...:D
-
[IMG]http://f1301.hizliresim.com/15/7/hr0r1.jpg[/IMG]
bittik
-
a-ha..spottaki hissemiz de hareketlenmiş "Uşak"lar...teprik ederim tüm boaları
-
geçmiş olsunnn
savrulur bide
tam kapak olur
-
[quote=Astatin;425795]Longcuların Yeni Mottosu... DDR
[B]DDR: Demobilisation, Disarmament, Reintegratio (Dağdan indirme, silah bıraktırma, topluma yeniden kazandırma) [/B][/quote]
hacilar...nacisane görüşüm; amerikan traşlu besili analist arkadaşlara dikkat ediyorum hiç bu mevzudan bahseden yok...onlar bahsetmedikleri için bence önemli bir mevzu..bence...
%3.27 kapanış tahminim..değil aslında kapanış isteğim..temennim..para yani...
-
[IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQyt3fmi8ZCAxeRD-nnJtZFUJIFkz8E-f9piFYProUPKbKVrs1pbw[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;425865]:D:D ivit..fotodaki müzakere değil sertlik yanlısı olan bir boğa...çat çat çat yükselelim sağ komayalım düşüncesinde..bunun kızdığı taraf ise müzakere yanlıları boğalar... ki onlarda yavaş yavaş sağlıklı salına salına çıkalım, isteyen ayu yanımıza gelsin filan diyenler....:D şahin boğalarla, güvercin boğaların kavgası yani...:D[/QUOTE]
cuma günü ii boğa 10bin puan gara boğaya giydirmiş..kom
-
[quote=sungur;425886]cuma günü ii boğa 10bin puan gara boğaya giydirmiş..kom[/quote]
anlamadım vallah cümleyi...
-
stop 175 e çekildi. stoplarsam 500 girecek. ama stoplamassam 100.025-175 arası uzuna dönmekten vazgeçtim. 98.500 ler garanti olacak. üww..hehehe
dax 7.727 dokunsa yetecek
-
[quote=abicim;425890]stop 175 e çekildi. stoplarsam 500 girecek. ama stoplamassam [COLOR=red]100.025-175 arası uzuna dönmekten vazgeçtim. 98.500[/COLOR] ler garanti olacak. üww..hehehe[/quote]
hımmm..özetle, boğaların, yükselirken yediği hurmalar, sonra kıçını tırmalar diyosun abicim... hımmm..yada datlı yemenin acı os*rması vardır diyosun...
tetikte olak o zaman...:)))
-
[QUOTE=abicim;425890]stop 175 e çekildi. stoplarsam 500 girecek. ama stoplamassam 100.025-175 arası uzuna dönmekten vazgeçtim. 98.500 ler garanti olacak. üww..hehehe[/QUOTE]
98500 lere gelse abi ordan yine zirve gelirmi bu namuussuzzda
-
her düzeltmeyle yeni zirve geliyor vay anasını yaa 98500 olsa sevinsek gene yeni zirve gelse bittik
-
101000 e 840 lot satış yazmış..dimekki alacak
-
[quote=Astatin;425898]101000 e 840 lot satış yazmış..dimekki alacak[/quote]
10950 ye 540 lot alış yazmış demekki virecek.kom
-
sn abicim;
98175 den çikişi 3.5.5 olarak sayiyorsunuz değilmi ?
ben de etiketliyim dedimdi
3.5.5 demiştim 100800 ü
dün dikkatimi çekti yazilarınız
daha da topiğim müdavimiyim artikim
sayimlariniz çok başarili
Allah daim etsin başarılarınızı
yaw garan/işctr ve akbank olmayan yükselişler hikaye kalir zatii
sahol ve koçhol le miymiy çikişa çikiş denmez ya
hadi hayirlisi
-
yaw gönülsüz gidiyor gibi, eskiden bi söz vardı " birşeyler eksik sanki " deyü
-
bu çeyrek veya sonrakinde H yi yenilemezse lonkları flatabilirim
-
[quote=Astatin;425898]101000 e 840 lot satış yazmış..dimekki alacak[/quote]
[quote=Astatin;425899]10950 ye 540 lot alış yazmış demekki virecek.kom[/quote]
ikisini de yapmadı..dimekki beni haksız çıkarmaya oynuyo ..nelik olsun diye:D
-
100 pin alti kapatirsa şaşirmam
sanayi verisi var yarın, pek iyi gelmez
diş ticaret verileri aylik bazda iyi değildi o yüzden cari açik verisi de pek iyi gelmez
-
filat 875 hacı filatii.bereket versin bu kadar boğalık yeter..şimdilik
-
bu arada beni heççç mi heçç ciddiye almayin derim ...
teyy 65000 lerden beri short geliyorum ona göre
:)
:(
-
fıtı fıtı fıtı...ula şu otomatik işlem mevzusu bi aydınlansa iyi olacağdı
-
bu
grafik bearish değilmi bu nası yukarı kırıyor
[IMG]http://g1301.hizliresim.com/15/7/hr27b.jpg[/IMG]
bilerek mi yapyiri ******* * *************
-
[quote=seagate;425907]bu
grafik bearish değilmi bu nası yukarı kırıyor
[IMG]http://g1301.hizliresim.com/15/7/hr27b.jpg[/IMG]
bilerek mi yapyiri ******* * *************[/quote]
Adettir..
Önce bir feyk yukari kırıp sonra aşaği kırmasi...
-
725 den geçiyor alt tarafı ********
-
[quote=flexy;425908]fıtı fıtı fıtı...ula şu otomatik işlem mevzusu bi aydınlansa iyi olacağdı[/quote]
hacı..fıtı fıtı demişken...eğer sölenenler doğruysa ve murat çemçir artk dizi de yoksa, dizi bitmiştir.... ula yapımcı niye ödemiyon adamların maaşlarını..hayriiii..hasta etme adamı
-
[quote=Astatin;425912]hacı..fıtı fıtı demişken...eğer sölenenler doğruysa ve murat çemçir artk dizi de yoksa, dizi bitmiştir.... ula yapımcı niye ödemiyon adamların maaşlarını..hayriiii..hasta etme adamı[/quote]
:eek::eek: patron cidden o ekip bozulursa biter yaw :(
-
şortcu gardaşlarıma az moral...lakin günlük 9.42 altı kapanış olması lazım teyit içün
[IMG]http://i45.tinypic.com/mpq13.png[/IMG]
-
dolar yalan oldu pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
fileksi niki seksi....hacı sırf kendime beta testi uygulamak için, sabah açıp kavırladığım lonkların 1/5 i miktarda şort açtım 800 den..du bakali...hehe..
-
wasshhhhh..burrnnn..400 lot 4 kademe boyadı herif...eşhedü....gel gel midir git git midir bilmek meçhul..ama sarı alarm olabilr...az daha şort
-
[QUOTE=Astatin;425914]şortcu gardaşlarıma az moral...lakin günlük 9.42 altı kapanış olması lazım teyit içün [/QUOTE]
abi artık bankaları ikinci plana attılar şimdi holdinklere bakacaklar heralde
-
[quote=citiwan;425929]abi artık bankaları ikinci plana attılar şimdi holdinklere bakacaklar heralde[/quote]
bir kıllanma nedenim de o zaten patron..haftasonu pek çok usa traşlı besili analist arkadaş da, bankalar yoruldu artık sanayi hisselerine kayacak alışlar diyorlardı... küçümsenmeyecek bir borsa geçmişim var zaman olarak.. bu laf hep söylenir hiçbir zaman olmaz.... bankalar ya hızlanarak yükselir veya hep birlikte düşerler bu laf dendiktan sonra.... bankaların f/k sının yüksek olması durumu bizim borsaya özel değil..bütün dünyada eyle....:)))
ama yine de her şey olabilür... ama ben derim ki, bankalar çıkmazsa borsa düşer...
-
[quote=flexy;425901]yaw gönülsüz gidiyor gibi, eskiden bi söz vardı " birşeyler eksik sanki " deyü[/quote]
Piyasaya Gönül testi nasıl yapılıyor??.dng
-
Tahvil faizi tobo yapıyor olabilir demedi kimse..hayret
-
stop 100.875 e çekildi.. stop olursam 101.000 üstü savrulmada sabahki senaryoya dönerim...
-
[quote=excali;425931]Piyasaya Gönül testi nasıl yapılıyor??.dng[/quote]
beta testi ile yada sadece testi ile... :D testi kırılıyomu bakıyoruz, gönlü ne darafa diyosa o tarafa gidiyor :p
-
pehh abicim stop oldu üwwww
her bi yer eksi biz artıdayız vay anasını