[quote=saraylı;278746]bu tg yi ya da daha iyisi 21 0lanını her vadede kullanabilirsiniz,trend var mı yok mu ve yönünü söyler...
ben 5' blıkta bile bakıyorum....:)))[/quote]
matrix kodu varmı saraylı abi bu göstergenin iyi tatiller bu arada
Printable View
[quote=saraylı;278746]bu tg yi ya da daha iyisi 21 0lanını her vadede kullanabilirsiniz,trend var mı yok mu ve yönünü söyler...
ben 5' blıkta bile bakıyorum....:)))[/quote]
matrix kodu varmı saraylı abi bu göstergenin iyi tatiller bu arada
saraylı abi gene geldi ema 55 e yapıştı bu nası iştir pehhhhhh
[QUOTE=saraylı;278778]Vizyonda olan bir film,
değişik bir bilimkurgu türünde imiş,
arkadaşım çok övdü,
ben daha görmedim,
insanların zihinlerine rüyalarında girebilen ve bilgi alan bir kişinin hikayesi,
bu sefer de bilgi yerleştirmek için kullanılıyor,
ist da seyretmeliyim...
bundan sonraki ilk sistemin adı : "Inception"
bundan daha iyi sistem ismi mi olurmuş??
"inception" yapıyorsun; "concept" oluyor....
:):..:[/QUOTE]
bencede cool bi isim ama film o kadarda cool diil:) çok karmaşık devamlı konuşma action az vs..abartıldığı kadar iyi diil yada fazla abartılınca beklenti büyük oluyo bilemiyorum:)
Anlamıyorum dışarı resmen göçüyor burası hala tık yok tam tersi artı kapayacaklar nerdeyse :d
[quote=Tradeprof;278788]evet hepsinle uraştım.leventte lokantamız var.babam fransız arabalarının motor parçası toptancısı aksarayda,aynı zamanda motorsiklet aküsü imalatı yapıyo(mutlu akünün yandan yemişi olarak:)) bende 4-5 sene önce kapı otomatiği imalatı yapmıştım.birşeyi yapmadanda bilebilirsiniz ayrıca.tamammı?[/quote]
sorma sebebim risk oranlarının üç aşağı beş yukarı aynı oranlarda seyretmesinden ötürüdür.
Uluslararası ticari araştırma enstitülerinin birinin yaptığı araştırmaya göre her kurulan 100 şirketin 20 si 1. yılı dolduramadan
80 i ise 5. yılını dolduramadan iflas etmektedir. (rakamlar net değildir ama bu civarlardadır)
ve ilginç olan ise bu oran borsada hesap açıp kapayanlarla üç aşağı beş yukarı aynı civarlarda olmasıdır.
borsa kumarmıdır? bakış açısına göre değişir(dini olarak tartışmıyorum). karşıdan karşıya geçmek te, evden dışarı çıkmak ta, evlenmek te kumardır denilebilir...
bakış açınıza göre değişen bir durum söz konusu...
[quote=a.kaya;278799]Anlamıyorum dışarı resmen göçüyor burası hala tık yok tam tersi artı kapayacaklar nerdeyse :d[/quote]
görece güçlülük long pozisyonlar için daha avantajlıdır (gerçi vadenizi bilmeden yorum yapmak iyi olmaz)
cümleten iyi seanslar ... şövalye patron hoşgeldin patron .. şeref verdin .....lelele.lelele.brv.brv.brv
[quote=selçuklu;278811]cümleten iyi seanslar ... şövalye patron hoşgeldin patron .. şeref verdin .....lelele.lelele.brv.brv.brv[/quote]
hoş buldum patron bol kazançlar dilerim...:)
[QUOTE=kitaro;278551]selçuklu patron seni enson teknik analiz anlatırken görmüşler:..:.brv:..:
[IMG]http://i36.tinypic.com/jigjs8.jpg[/IMG][/QUOTE]
:D:D:D .. ne zaman çekmişer abi çocukalra ew falan analatıyodum .. :::::::::.. güzel resmmiş hakkaten yani ... sakladm bunu ilerde avatar yaparım .. ühühüüüh ...
sağol kitaro patron .. .lelele.lelele
Hoşgeldin şövalye abi... Bir süredir yazmıyordun özlemiştik... .lelele
dış piyasada isyan başladı, bizim ultra güçlü paladan tık yok + devam :(
4 gündür çok işim vardı yeni bitirdim... Ekrana göz ucuyla bakabildim ancak, fırsat buldukça bir short bir flat yapa yapa gittim, şelaleden tam faydalanamadım ama olsun, görüntüsü bile güzel... :..: