[QUOTE=fXci;95678]sanmıyorum :)[/QUOTE]
sen her ihtimale karşı dalış takımlarını hazırla.. yanına birkaç tane de oksijen tüpü al...dng
Printable View
[QUOTE=fXci;95678]sanmıyorum :)[/QUOTE]
sen her ihtimale karşı dalış takımlarını hazırla.. yanına birkaç tane de oksijen tüpü al...dng
şu an bakma imkanım yok dj fut kaç şimdi ?
[QUOTE=QUEEN;95681]gap olsun hemen kapatıcam kısayı fazlasında gözüm yok dans edmem ben bu py ile[/QUOTE]
29.000 altında açarlarsa (ben hiç ihtimaml vermiyorum ama) kesin ben aç gözlü olurdum..:..:
[QUOTE=fXci;95684]şu an bakma imkanım yok dj fut kaç şimdi ?[/QUOTE]
bloomberg'de 6920 gösteriyor..
[quote=fXci;95684]şu an bakma imkanım yok dj fut kaç şimdi ?[/quote]
6904-6910 kapanmış (plus500 de)
ama kötü haber
BREAKING
NEWS
Mortgage finance giant Freddie Mac says it needs $30.8 billion from U.S. as it reports a $23.9 billion quarterly loss. More soon.
Yarın sabaha dow futuru sağlam eksi bekliyorum, olmadı güniçi sağlam eksiye gider diye tahmin ediyorum, ama bakalım, bizimde artık yukarda pek hareket alanı kalmadı gibi, ama yinede vob da 28000-28500 aralığına düşersek keçi inadıyla tutunmaya çalışabilir, e artık oralara düşünce zaten [COLOR="Red"]-3,5[/COLOR] % [COLOR="Red"]-4 [/COLOR]% e ulaşılmış oluyor, erken konuşuyorum galiba ama, beklentim bu yönde, açılışımızda akşam tahmin ettiğim gibi spot açılmadan 28750 seviyeleri tahminimi yineliyorum, saygılar...
dowda dün sert hareket olunca bugün olmayacağı belirtilmişti.
sp için 700-710 a çekilmeler düzeltmeden öteye gitmez.
az aşağı olacağı gözüküyordu ancak yarın banka muhasebe olayı olacağı içinde satışlar karşılandı normaldi.
bu aralar yönü tahmin etmek zor.
gün içi işlem kollanmaldır.
sevgiler.
[QUOTE=bull market;95689]Yarın sabaha dow futuru sağlam eksi bekliyorum, olmadı güniçi sağlam eksiye gider diye tahmin ediyorum, ama bakalım, bizimde artık yukarda pek hareket alanı kalmadı gibi, ama yinede vob da 28000-28500 aralığına düşersek keçi inadıyla tutunmaya çalışabilir, e artık oralara düşünce zaten [COLOR="Red"]-3,5[/COLOR] % [COLOR="Red"]-4 [/COLOR]% e ulaşılmış oluyor, erken konuşuyorum galiba ama, beklentim bu yönde, açılışımızda akşam tahmin ettiğim gibi spot açılmadan 28750 seviyeleri tahminimi yineliyorum, saygılar...[/QUOTE]
>Asyada kar satışları bekliyorum
bu gece future uzakdoğuya renk vermemek için sınırlı hareket edectir.
uzakdoğu yatay hareket yapacaktır.
salı veya çarşamba sert hareket günüdür.
yönü belirsizdir.
[quote=jelibon;95692]bu gece future uzakdoğuya renk vermemek için sınırlı hareket edectir.
uzakdoğu yatay hareket yapacaktır.
salı veya çarşamba sert hareket günüdür.
yönü belirsizdir.[/quote]
yarın için bir destek direnç noktası ne olabilir
[QUOTE=activex31;95693]yarın için bir destek direnç noktası ne olabilir[/QUOTE]
bizdemi dışarıdamı?
[quote=jelibon;95695]bizdemi dışarıdamı?[/quote]
Bizde. uzunları kapatmak için diyorum
kişisel fikrimdir.
23200 destekteyiz zaten kırılıp kırılmayacağı kollanmalıdır.
açılış yatay olur. sonrasına bakmalı.
sevgiler.
İşin aslını özetlemek gerekir buraya, bizim endeksler Kasım 2008 dibine yaklaşmaya ramak kala marj bırakmıştır, neden? çünkü kötü bi gelişme olursa diplerde olay kontrolden çıkar, sopayı kim kimin kafasına indirir belli olmaz, bu sebepten, olabildiğince yurtdışının düşüşünün frenlenmesini beklediler, beklerkende azar azar düştük...
Şimdi yurtdışı özelliklede ABD borsaları haftalık yatay harekete geçme ihtimali belirdi, aslında bu günlükte yatay haftalıkta dinlenme, düşüşün arkası bir ay yada 45 gün içinde gelecektir, bu arada bizim piyasa artık kötü bir anında rahatça dibi test edebilir, ama ne zaman? soru bu?
Şimdi elini çabuk tutan piyasa yol alıyor hep, şimdiye kadar dibi test etseydik belki seçime kadar iyi bir tepkiyle güzel bir yukarı hareket bile yapmıştık, yabancının şubat ayında sattığı malın değerine artı değer katılırdı, fakat bu seviyede yabancı spot piyasada özelliklede efg ile satmamış, tam tersine düşmemesi için mal almıştır, yerlininde dibi test edecek gücü mecali yok zaten, bu sebeple bu seviyelerde sersem sersem al sat yapıyoruz, yabancı bize dibi test ettirirse, yukardan mal satmak için pusuya yatacaktır, yükseliş bile başlayabilir, bakalım dow un yataya geçtiği zamanlarda bizim piyasa daha hareketli olmuştur, dow 4- 5 hafta aşağıya trade edildi, biz son derece ağır kaldık bu sebepten, şimdi dow tahminimce 4-5 hafta 6400-7000 arasında yatayda kalacak, bizim piyasa curcunaya sahne olacak:), kalbi olan piyasada olmasın seçime kadar, yada geceleri flat, yada inatlaşmayacağımız dönem geldi çattı diye düşünüyorum:), yön ne olur kesin konuşamıyorum, sert aşğıyada olur sert yukarıyada, ama tahminim dip test edilirse bir miktar yukarı mutlaka yaparız gibi , saygılar...
.uyk iyi geceler
Kısa vadeli indikatörlerde zayıflama var ancak fiyatı takip eder görüntüde oldukları için tek başına fikir verici değiller. Trend çizgilerine bakıldığında 29100 ve 28800 destekler ve 29575 ve 29775 dirençler. 28800 altı türbülans ve yeni dip arayışlarına işaret edebilir.
IMKB nin diğer borsaların hareketlerine olan tepkisizliği, olası bir trend hareketi için pozisyon alındığını düşündürüyor. Her ne kadar bu yönün aşağı olduğunu düşünsem de büyük portföylerin başka bir deyişle piyasaya yön verenlerin "ters yöndeki" kontratlarını yaşatmak gibi bir sorunları olmadığı için asıl trend öncesi ters yönde ataklar da olasıdır. Kısa periyotlu sistemlere riayet etmek en uygun hareket olur.
[quote=ESAY.RUL;95700]Kısa vadeli indikatörlerde zayıflama var ancak fiyatı takip eder görüntüde oldukları için tek başına fikir verici değiller. Trend çizgilerine bakıldığında 29100 ve 28800 destekler ve 29575 ve 29775 dirençler. 28800 altı türbülans ve yeni dip arayışlarına işaret edebilir.
IMKB nin diğer borsaların hareketlerine olan tepkisizliği, olası bir trend hareketi için pozisyon alındığını düşündürüyor. Her ne kadar bu yönün aşağı olduğunu düşünsem de büyük portföylerin başka bir deyişle piyasaya yön verenlerin "ters yöndeki" kontratlarını yaşatmak gibi bir sorunları olmadığı için asıl trend öncesi ters yönde ataklar da olasıdır. Kısa periyotlu sistemlere riayet etmek en uygun hareket olur.[/quote]
Tşk
Söylediklerin bana çok mantıklı geliyor yani ters atak yiyeceğiz bir yerden ama iyimi kötümü orasını kestirmek zor. Bazen bu gibi durumlarda terse gitmek iyi oluyor.
[quote=gülendam;95699].uyk iyi geceler[/quote]
Hoş geldiniz efenim ,
İşallah bu topige ugur getirirsiniz.
komsu ve akraba memleketlerde pull back up yaptıgına gore haftaya 24000 lerde
uyanırız
zurnanın zırt dediği yere geldik gibime geliyor. Piyasayı öyle bir hale getirdilerki toparlanma şimdi başlamazsa bence bir 10 yıl gidecek buda hiç hayre alemet değil. elimizde kağıt parçalarıyla gezecez ama bir şey alamayacak konuma geleceğiz.
[URL="http://img27.imageshack.us/my.php?image=92193305.jpg"][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/9084/92193305.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://img27.imageshack.us/my.php?image=20099412.jpg"][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/1386/20099412.jpg[/IMG][/URL]
5.4 olsa da 7-4-2009 a 5.5(sonlana diyagonal) ile bitse de mola verse orta vade de...Tabi ki se sa larla olmuyor...
Bol şanslar...
beni yüzeyde tutabilecek ihyimal :)
[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/4343/djey.gif[/IMG]
VOB, 60 dk'lık Grafik.
Aşağı yönde ciddi bir Ending diagonal ihtimali belirdi. Bu sayıma göre i-iii noktalarını bağlayan trendline'a düşüş, bence düşüşün sonu olur. Aşağı yönde ve fiyatların üstünde olan alçalan trendline'ın kırılması ending diagonal olasını ortadan kaldırmaz ancak bir miktar daha yükseliş olacağını düşündürür. Fakat ii-iii. dalgalar arasında yer alan b noktasının yukarı geçilmesi olasılığı cidden azaltır.
Özetle grafik 28'lere düşersek giriş için güzel bir nokta olacağı dışında bir şey söylemiyor. Geçen hafta grafikte iii oluştuğunda düşüşün sonu olduğunu ve orta vadeli Long yönde pozisyon alınabileceğini belirtmiştim. Uzun vadeli pozisyonlarımı yönettiğim hesapta hala Long'um. 28'lere düşersek , extra uzun vadeli long pozisyon alırım.
Bol Kazançlar.
[URL="http://img9.imageshack.us/my.php?image=vob15c.png"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/476/vob15c.png[/IMG][/URL]
herkese günaydınlar.
bol kazançlar.
pozisyon aldığımız yönde 5 dakikalıklarda (tabii ki o 5 dakika içinde) upuzuuuuuuuuuuuuuuun bir çıbıh görelim işalla. :..:
[quote=mavi;95706][URL="http://img27.imageshack.us/my.php?image=92193305.jpg"][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/9084/92193305.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://img27.imageshack.us/my.php?image=20099412.jpg"][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/1386/20099412.jpg[/IMG][/URL]
5.4 olsa da 7-4-2009 a 5.5(sonlana diyagonal) ile bitse de mola verse orta vade de...Tabi ki se sa larla olmuyor...
Bol şanslar...[/quote]
İlk grafiğe çok ısındım nedense...Hatta bir gördüm aşık oldum bu gelen kimin grafi, mavi de mavi masmavi, trendleri koyu mavi, bir gördüm aşık oldum bu gelen kimin grafi......diyeyim ben sana:..:
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]12 Mart Perşembe Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
[U]EUR Merkez Bankası Aylık Raporu (Mar) 11:00 Yüksek[/U]
[U]EUR Üretici Fiyat Endeksi (y/y) (Oca) 12:00 %0,7 %1,8 Yüksek [/U]
[U]EUR Üretici Fiyat Endeksi (a/a) (Oca) 12:00 -%0,1 -%1,3 Yüksek[/U]
[U]GER Sanayi Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (a/a) (Oca) 13:00 -%3,0 -%4,6 Yüksek [/U]
[U]GER Sanayi Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (y/y) (Oca) 13:00 -%15,5 -%12,0 Yüksek [/U]
[U]USD Perakende Satışlar (Şub) 14:30 -%0,5 %1,0 Yüksek [/U]
USD Perakende Satışlar (Otomobil Satışları Hariç) (Şub) 14:30 -%0,4 %0,9 Orta
USD İsşizlik Sigortası Başvuruları (7 Mar) 14:30 640K 639K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (28 Şub) 14:30 5106K Orta
USD İş Dünyası Stokları (Oca) 16:00 -%1,1 -%1,3 Düşük
[U][B]USD Fed-Geithner'ın Sunumu ve değerleme görüşmeleri 16:00 Yüksek[/B][/U]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Carrefour S.A.(CRERF.PK) ---$ (Zaman Belli Değil)
[B][U]Türkiye Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Türkiye'de OSD Şubat ayı Otomotiv Üretimi verilerini açıklayacak
[B]Bol Kazançlar..[/B]
Bugünde shortta terse getirir bunlar bizi sisteme sıkıca bağlanmak lazım.
Nayır,
Devir değişsin artık..
DÜn TCMB ihalesine gelen en yüksek teklif 1.738 di diye hatırlıyorum..Şimdi FX de USD 1.75 ? Hudıhelaryu?
Jedi'nin dönüşü dadında bir düşüş istiyorum... PY Grubu RH Negatif ayrışmak istiyorum...
Oh oh, nikeyi nalları dikeyi..fıçırlarda sıçıırrrr... grooaaarrrr
[quote=Astatin;95714]Nayır,
Devir değişsin artık..
DÜn TCMB ihalesine gelen en yüksek teklif 1.738 di diye hatırlıyorum..Şimdi FX de USD 1.75 ? Hudıhelaryu?
Jedi'nin dönüşü dadında bir düşüş istiyorum... PY Grubu RH Negatif ayrışmak istiyorum...
Oh oh, nikeyi nalları dikeyi..fıçırlarda sıçıırrrr... grooaaarrrr[/quote]
Dax açılınca, o da yardıma gelir sana , merak etme:D
günaydın..bol kazançlar sabah cnbc e de gazete başlıklarını okurken imf oldu spekulasyonu ıle bı banka doları dusurms dıye bı haber dinledim..bgun kimse bunu önemsemedgıne göre yıne birilerine ucuz dolar ikramı olmus..bu arada usd/zar eski günlerine dönüş niyetinde..
[quote=marakes;95716]günaydın..bol kazançlar sabah cnbc e de gazete başlıklarını okurken imf oldu spekulasyonu ıle bı banka doları dusurms dıye bı haber dinledim..bgun kimse bunu önemsemedgıne göre yıne birilerine ucuz dolar ikramı olmus..[/quote]
Ahhaaa..öyleyse eğer, bundan çıkarılacak bir ders var..demekki IMF anlaşması olsa bile borsa için bir anlamı olmayacak...hem DJ %6 çıkacak hem de IMF anlaşması oldu haberi olacak ve borsa eksi kapayacak...way way way..bazen çok sıkı bir ali-cengiz oyunu hazırlandığını düşünüyorum VOB da..Yani uzunların kapatılmasına ve/veya yeni kısa açılmasına bile iziv vermeyecek hızda bir çöküş....uuuuuuuu...
[B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][LEFT]Borsalarda Dün Kapan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]lar ve Bu Sabahki Geli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]meler:[/LEFT]
[/B][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]
Dünkü sert yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]in ard[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ndan oldukça dalgal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]seyreden seans sonras[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nda ABD Borsa
endeksleri az da olsa yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]le kapand[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. Dün dikkat çeken baz[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]haberler ise [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]öyle idi:
Freddie Mac 4. çeyrek bilançosunda 25,9 milyar dolar zarar aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klad[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. 3. çeyrekte de
25,3 milyar dolar zarar aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klayan Freddie Mac’in zarar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]önceki y[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]la göre on kat artm[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/LEFT]
[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]durumda. Ancak as[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l haber ise; Freddie Mac ABD Hazinesinden ayakta kalabilmek için 30,8 milyar dolar daha istedi. Brezilya MB faiz oran[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]dün 150 baz puan indirerek 11,25’e; Yeni Zelanda MB 50 baz puan indirerek tarihinin en dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ük seviyesi olan %3’e çekti. G. Kore MB ise faiz oran[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]de[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]tirmedi.
ABD Bütçe aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]765 milyar dolar ile rekor seviyeye ula[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. Sadece [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ubat ay[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ndaki
aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]k 192,8 milyar dolar oldu. Hat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]rlanaca[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]gibi Obama Hükümeti bu y[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lki bütçe aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]1,75 trilyon dolar olarak tahmin ediyor.
Son olarak önceki gün Citigroup’un ilk iki ayda kar ettik aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klamas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n ard[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ndan J.P.
Morgan’da ‘’Biz de...’’ aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klamas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]yapt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT].
Bugün ABD Temsilciler Meclisi Alt Komitesinde Türkiye saati ile saat 16:00’dan
sonra bankalar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n aktiflerindeki sorunlu varl[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n piyasa fiyat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ndan de[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]erlenmesi konulu yasa görü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ülecek. Daha önce FED ve SEC yasaya kar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]olduklar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klam[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. Bernanke ise yasan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n bu haline kar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]olmakla birlikte yumu[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]at[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lmas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]durumunda olumlu olabilece[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ini belirtmi[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ti.
Bu sabah Asya borsalar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nda Japonya’da Tokyo Borsas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]’n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n öncülü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ünden genel bir
dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]havas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]hakim. Japonya’daki dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ün ana sebebi ise Japon Yeninin dolara kar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]de[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]er kazanmas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nedeniyle ihracatç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]irketlere gelen sat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lar olarak gösteriliyor. Nikei endeksi günü
%2,41 dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]le kapat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]rken; Dow futurelar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ise [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]u saatlerde %0.5 dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]te..
Son Not: Obama yar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n ba[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]layacak G-20 maliye bakanlar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]kat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ml[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]toplant[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]s[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]öncesinde
(ki as[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l toplant[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Nisan’da olacak) dünya ekonomisini canland[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]rmak amac[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]yla ortak hareket etmesi gerekti[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ini özellikle belirtti. Daha önce de yazd[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m. Bu G20 toplant[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]s[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]çok önemli ve parasal sisteme dair aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klamalar dikkatle izlenmelidir...[/LEFT]
[/FONT]
[quote=Astatin;95717]Ahhaaa..öyleyse eğer, bundan çıkarılacak bir ders var..demekki IMF anlaşması olsa bile borsa için bir anlamı olmayacak...hem DJ %6 çıkacak hem de IMF anlaşması oldu haberi olacak ve borsa eksi kapayacak...way way way..bazen çok sıkı bir ali-cengiz oyunu hazırlandığını düşünüyorum VOB da..Yani uzunların kapatılmasına ve/veya yeni kısa açılmasına bile iziv vermeyecek hızda bir çöküş....uuuuuuuu...[/quote]
aynı fikirdeyim epey sert bi hareket gelıcek ama yönü tam kestıremedım daha..bana yukarı gıbı gelıyodu ama takas kısa dıye bagıryo..sert harekete kımse katılmasın dıye bı ılerı bı gerı yapıyoruz..yön duygusunu öldürüyolar..borsa ıcn daha erken anlam ıfade etmesnde.ancak dolar ıcın eder..o zaman da dolar baznda deger kazanırız..pıyasa ya ıkram var sadece hareketi agır kıtleyı avlamslar dıyorum ben..yanlz bı de su var..dolar cıkısı su anda bızdekı degl sadece.dolar her yerde degerlenmeye basladı bugun..ve de altın..bu bi fake diycem ama altın da yukarı yapıyo ki fake olasılıgı zor gözüküyo.altın uzun vadelı daralmayı fıyatlıyo artık..
günaydın bol kazançlarr
[quote=Astatin;95717]Ahhaaa..öyleyse eğer, bundan çıkarılacak bir ders var..demekki IMF anlaşması olsa bile borsa için bir anlamı olmayacak...hem DJ %6 çıkacak hem de IMF anlaşması oldu haberi olacak ve borsa eksi kapayacak...way way way..bazen çok sıkı bir ali-cengiz oyunu hazırlandığını düşünüyorum VOB da..Yani uzunların kapatılmasına ve/veya yeni kısa açılmasına bile iziv vermeyecek hızda bir çöküş....uuuuuuuu...[/quote]
Sağol varol sabah sabah ihya ettin valla.:..:Shortken bile beni korkuttun çöküşten.
dolar kontratları (hem de iş bankasına ehuehuhue) 1,7755'ten verilmiş, rahata erilmiştir.dünkü intikam alınmış, pusuya yatılmıştır...
ana sistemim su altında ben bu sefer dalmadım . yakın takipimteki destek kırılırsa dalarım
[QUOTE=unlimitted;95722]dolar kontratları (hem de iş bankasına ehuehuhue) 1,7755'ten verilmiş, rahata erilmiştir.dünkü intikam alınmış, pusuya yatılmıştır...[/QUOTE]
bana erken kaptırdın gibi geliyor.. dün süper fırsat verdiler.. dün 1,7540-50 den fullemiştim dolarları ve hala tutuyorum.. ben biraz aç gözlü ky yim..:..:
[QUOTE=fXci;95723]ana sistemim su altında ben bu sefer dalmadım . yakın takipimteki destek kırılırsa dalarım[/QUOTE]
ahh fxci ahhh.. dün durma uzunda dedik dimiüüü
kırıldı dalıştayım mecbur