2 gündür ortalıkta görünmeyen 10 kaplan bugün yine meydanda sanki,iştah bariz şekilde yukarı..dışarıya göre güçlü kaldık diyebiliriz..
77775 ten başlayan kısa vadeli realize 72950 de sonlanmış olabilir ve yukarı bi miktar daha yolumuz olabilir..
Printable View
2 gündür ortalıkta görünmeyen 10 kaplan bugün yine meydanda sanki,iştah bariz şekilde yukarı..dışarıya göre güçlü kaldık diyebiliriz..
77775 ten başlayan kısa vadeli realize 72950 de sonlanmış olabilir ve yukarı bi miktar daha yolumuz olabilir..
kısa vadeli sistemim 2/3 oranında long yönünde kapattı
orta ve uzun vadeler ise hala satta
herkese iyi akşamlar...
long girdim .. son poz 425 ort long ..... bozmadım pozu ...orucuda bozmadım :D:D:D:D ...... ühühühühü .. cümleten iyi akşamlar ... iyi iftarlar ...:o:o:D:D:D
şövalye patronun gelmesine çok sevindim .. tekrardan belirteyim ... saygıalr hörmetelr ...
cümleten iyi akşamlar !
Cümletten iyi akşamlar.
iyi akşamlar
[quote=unlimitted;278484]resimdeki gibi bir sistem eğer gerçekten varsa ([B]repaint yapmadığını düşünüyorum[/B]), servetinizi merak etmekten kendimi alamıyorum.
repaint yapan sistemler [B]bana göre[/B] sadece oyun oynamak için.
arada bir kafa dağıtmak için metatrader'da zappola's 5'lik açıyorum. yanan sat ve al toplarını bir veya 5 sonraki barda daha güzel noktaya taşımaları hoşuma gidiyor. :)
herkese günaydın, bol kazançlar...[/quote]
belkide aramızdaki fark budur.. siz kumar oynuyorsunuz ben trade ediyorum.
repaint yapmak kusura bakma ama deli saçması. videoya çekeyim yollayım istersen ama yok olmaz onada inanmazsınız değilmi. ? onada çakma dersin.
zaten benim böyle hiç işim gücüm yok. painti açıyorum önüme matriks ten fiyatları ve grafikleri kesip yapıştırıyorum üstüne al sat ekliyorum ok lar ekliyorum sonra elim çizime okadar yatkınki özel macd indikatörünü bile elimle çiziyorum paintte vs vs ... hiç güleceğim yoktu...
bu ciddiyetsizlik nasıl gelip beni buluyor anlamıyorum.. onun yerine sistemi tartışmak istesen belki bişeyler öğrenebilirdin.
benim bu forumda pek çevrem yok kimseyi tanımam etmem.
ancak şukadarını söyleyim. bu sistemde daha görmediğin çok şey var.
her gün sonunda sistem sinyallerini topicime koyacam.. ordan bakarsan belki sahtemi gerçektmi olduğuna bir zaman sonra kendin karar verisin inkna olursun.
içinizde yada aranızda diyelim tek sistem uzamanı sn saraylı olsun.. öyle farzedelim. o gerçekmi değilmi olduğunu iyi biliyordur.benim gelip burda ; oha bu sistemmi bune kesin bu çakmadır... gibi işten anlamayan birine sistemin çakmamı gerçekmi olduğuna inandırma muhabbetine hiç giremem.
syg.
[quote=atmaca;278789]matrix kodu varmı saraylı abi bu göstergenin iyi tatiller bu arada[/quote]
formüller topiğinde MS kodu var,
VTRZL adlı bölümde...
matrikse çevirmek zor olmamalı...:)))
Parite dostum anladığın manada gösterdiğin tepki çok haklı, yalnız şöyle bir şey var ki ben o yazıda biraz alaysılık kokusunun öncelikle merak ve imrenmenin açıkça sorulamaması gömleği olarak okudum.
Hemen kızma yaz sen yaz :)
Sağlıcakla
[quote=Tradeprof;278793]bencede cool bi isim ama film o kadarda cool diil:) çok karmaşık devamlı konuşma action az vs..abartıldığı kadar iyi diil yada fazla abartılınca beklenti büyük oluyo bilemiyorum:)[/quote]
tşk.ler gitmeyeyim o zaman,
vaktim kıymetli,
ilerde iyi bi sistem yaparsam ona ismini koyarım sadece,:cool:
[quote=ILGIN;278905]Parite dostum anladığın manada gösterdiğin tepki çok haklı, yalnız şöyle bir şey var ki ben o yazıda biraz alaysılık kokusunun öncelikle merak ve imrenmenin açıkça sorulamaması gömleği olarak okudum.
Hemen kızma yaz sen yaz :)
Sağlıcakla[/quote]
dostum işi bilen birinin.. birkere altta macd göstergesi ve opitimize edilmiş rsi yi görünce zaten al sat noktalarının 5 dk sonra yada herhangi bir time fireme de bu sinyallerin taşınmayacağını anlar.. benim kızdığım nokta bu. heiken ashi göstergersi ile istediğin kadar oyna...değişmez.. ! bir sonraki yada belli bir zaman dilimine sinyali taşımaz.
geriye ne kalıyor benim painti açıp .. al sat oklarını ekmemem kalıyor.:) buda deli saçması.
kısaca ekmeyi ekmekciye bırakmak diye bir söz var. benim diyeceğim bu arkadaşa