saraylı abi .. avatarım nası olmuş .. ühühü ...çok histemli birine benzettim ben avatardaki adamı .. eehuhehu
Printable View
saraylı abi .. avatarım nası olmuş .. ühühü ...çok histemli birine benzettim ben avatardaki adamı .. eehuhehu
[quote=EURO/USD;278897]belkide aramızdaki fark budur.. siz kumar oynuyorsunuz ben trade ediyorum.
repaint yapmak kusura bakma ama deli saçması. videoya çekeyim yollayım istersen ama yok olmaz onada inanmazsınız değilmi. ? onada çakma dersin.
zaten benim böyle hiç işim gücüm yok.[B]painti açıyorum önüme matriks ten fiyatları ve grafikleri kesip yapıştırıyorum üstüne al sat ekliyorum ok lar ekliyorum[/B] sonra elim çizime okadar yatkınki özel macd indikatörünü bile elimle çiziyorum paintte vs vs ... hiç güleceğim yoktu...
bu ciddiyetsizlik nasıl gelip beni buluyor anlamıyorum.. onun yerine sistemi tartışmak istesen belki bişeyler öğrenebilirdin.
benim bu forumda pek çevrem yok kimseyi tanımam etmem.
ancak şukadarını söyleyim. bu sistemde daha görmediğin çok şey var.
[B]her gün sonunda sistem sinyallerini topicime koyacam[/B].. [B]ordan bakarsan belki sahtemi gerçektmi olduğuna bir zaman sonra kendin karar verisin inkna olursun.[/B]
içinizde yada aranızda diyelim tek sistem uzamanı sn saraylı olsun.. öyle farzedelim. o gerçekmi değilmi olduğunu iyi biliyordur.benim gelip burda ; oha bu sistemmi bune kesin bu çakmadır... gibi işten anlamayan birine sistemin çakmamı gerçekmi olduğuna inandırma muhabbetine hiç giremem.
syg.[/quote]
repaint demek paint programında sinyalleri kesip en uygun yere yapıştırmak anlamına gelmiyor.bunu bir yeniden araştırın isterseniz.
repaint yapan bir sistemin sinyalini gün sonunda paylaşırsanız zaten %100 doğru sinyaller paylaşacaksınız demektir.ve herkes vaaaav diyecektir.
anlık paylaşırsanız sinyalleri belki sisteminizin repaint olup olmadığı konusunda tereddütleri olanlarında bu tereddütünü gidermiş olursunuz.
hiç olaya müdahil olmayacaktım ama ben şu repaint-paintte kes yapıştır kısmına takıldım :D
[quote=saraylı;278906]tşk.ler gitmeyeyim o zaman,
vaktim kıymetli,
ilerde iyi bi sistem yaparsam ona ismini koyarım sadece,:cool:[/quote]
İyi akşamlar Saraylı hocam... :)
Ben o filme gittim, tam bana göre film, bilinçaltı, rüyalar falan... Film boyunca bir şekilde Pala'nın zihnine girip "KY'yi sev" mesajını bilinçaltına nasıl yerleştirebileceğimi düşündüm... Bu hafta gelen şelale bunun eseridir... :)))
long girdim ama huzursuzum yani .. yatayda 2. dalgamı yaptık ne yaptık .. stro patroda öyle yazmış .. üvvvv ... hayırlısı bakalım ...repaintsiz etr STR alda kapattı ..
saraylı abi yerine ben yazayım
[B]ETR[/B] :yü:
[B]STR[/B] :yü:
;).kom[quote=selçuklu;278908]saraylı abi .. avatarım nası olmuş .. ühühü ...çok histemli birine benzettim ben avatardaki adamı .. eehuhehu[/quote]
abi avatar süper olmuş,;)
gece rüyama girebilir,:::
inception yaptın bana,:D:D
hoş diğil ya.....kom
[quote=TÜRKOĞLU;278909]repaint demek paint programında sinyalleri kesip en uygun yere yapıştırmak anlamına gelmiyor.bunu bir yeniden araştırın isterseniz.
repaint yapan bir sistemin sinyalini gün sonunda paylaşırsanız zaten %100 doğru sinyaller paylaşacaksınız demektir.ve herkes vaaaav diyecektir.
anlık paylaşırsanız sinyalleri belki sisteminizin repaint olup olmadığı konusunda tereddütleri olanlarında bu tereddütünü gidermiş olursunuz.
hiç olaya müdahil olmayacaktım ama ben şu repaint-paintte kes yapıştır kısmına takıldım :D[/quote]
bi önceki yazımı okursan .. re paint ile ne demek istediğimi anlardın ama yok ..
benim sistemlerimi en azından işi bilen eleştirsin. tek ricam bu.
[QUOTE=saraylı;278914];).kom
abi avatar süper olmuş,;)
gece rüyama girebilir,:::
inception yaptın bana,:D:D
hoş diğil ya.....kom[/QUOTE]
iyi adam abi .. bakma sert göründüğünde ..kalbi çok temiz .. .. saf selçuklu savaşçısı ... :D:D
[quote=Strategist;278912]İyi akşamlar Saraylı hocam... :)
Ben o filme gittim, tam bana göre film, bilinçaltı, rüyalar falan... Film boyunca bir şekilde Pala'nın zihnine girip "KY'yi sev" mesajını bilinçaltına nasıl yerleştirebileceğimi düşündüm... Bu hafta gelen şelale bunun eseridir... :)))[/quote]
stropatro,
ia sizleri özledim valla,:cool:
abi bu film biraz tehlikeli gibi ya,:::
bahsettiğime de pişman oldum,
ilginç gelmişti arkadaş çok anlattı da...:rolleyes:
pehh iyi akşamlar :) taş taşımaya devam hühüühühüh
yevmiye belli ühühüüüh
[quote=selçuklu;278913]long girdim ama huzursuzum yani .. yatayda 2. dalgamı yaptık ne yaptık .. stro patroda öyle yazmış .. üvvvv ... hayırlısı bakalım ...repaintsiz etr STR alda kapattı ..
saraylı abi yerine ben yazayım
[B]ETR[/B] :yü:
[B]STR[/B] :yü:[/quote]
vay sistemler alda imiş,
inanırmısın kapanışı bile bilmiyorum...;):D
çok tşk ler selçuklum.....brv
[QUOTE=seagate;278919]pehh iyi akşamlar :)[/QUOTE]
patron taşları indirelim belimizi incitmeyelim... .. sırtta taş taşınırmı patron ...
[quote=selçuklu;278917]iyi adam abi .. bakma sert göründüğünde ..kalbi çok temiz .. .. saf selçuklu savaşçısı ... :D:D[/quote]
evet kalbi temiz bi arkadaş gibi duruyo,:::
kılıç kalkanı tutuşundan belli,.kom
munis bi insan,:D:rolleyes:
belli,karıncayı bile incitmez bu adam yaa,....:eek::D