-
dün verdiğim 724 üstünde kapamayan sp nin ve 7000 de satış yiyen dowun bugün muhasebe haberi olumlu algılansada 740 a yönelemeyeceğini, 720-740 (dow 7000-7100 arası) arasında yeni shortların geleceğini düşünüyorum. beklentiyi al haberi sat.
hedefi 660-670 (ani satışta alamayanlar için) ve 550-600 (bir önceki kıurılacaktır) dür.
sevgiler.
-
[quote=jelibon;95809]dün verdiğim 724 üstünde kapamayan sp nin ve 7000 de satış yiyen dowun bugün muhasebe haberi olumlu algılansada 740 a yönelemeyeceğini, 720-740 arasında yeni shortlare geleceğini düşünüyorum.
hedefi 660670 ve 550-600 dür.
sevgiler.[/quote]
longa gel bostana gel, şorta gel destana gel.. diye özeti tekrar edeyim :)
-
stoploss 752 üzeri kapanışlardır.
yarın 13 ü unutmayınız. bugün veya yarın sert hareketler volatilite olacaltır.
hatta iki gün bile olabilir.
gece pozisyon taşımamalı.
sevgiler.
-
[quote=BORSACIOZGUR;95464][B]50,640-50,800-51,060 aralığından FULL ALTIN nisan kontrat UZUNUM kayıtlara gecsin. [/B]
yAZ geliyor düğünlerde takıcak altın lazım )
Stop um 49900 lara inerse stoplarım.... Hedefim 57,000 ( eğer bu gerçekleşirse porfföyü 2 ye katlarım...)
Hem bu ara hastam var biraz kafa dinlemiş olurum....
ALTIN da kazançlardan vergi var mı ? cevap verirseniz tşk ederim..
saygılar.[/quote]
[U][B]
Hayatımda ilk defa altın aldım. O da beni zengin etti :))).brv[/B][/U]
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95812][U][B]
Hayatımda ilk defa altın aldım. O da beni zengin etti :))).brv[/B][/U][/QUOTE]
tebrikler.
-
[quote=gülendam;95805]şhort lular el kaldırsın .lelele.lelele.lelele.boks.[/quote]
Gümüşyaka köprüsünden geçcem..ciğer ısmarlıycanmı bana :) boğa ciğeri :)
-
ya bu altında vadelide işlem yapmaya nasıl cesaret ediyorsunuz.. kademeler bomboş.. girsen çıkamazsın, çıksan giremezsin.. trade etmeye uygun değil..
-
[B]Ereglli [/B] niye taban oıldu bilen v ar mı ?
-
[quote=BORSACIOZGUR;95816][B]Ereglli [/B]niye taban oıldu bilen v ar mı ?[/quote]
kötü zarar açıklamış bi de biraz katakuli işler dönmüş ondan
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95816][B]Ereglli [/B] niye taban oıldu bilen v ar mı ?[/QUOTE]
bilanço rezalet.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95812][U][B]
Hayatımda ilk defa altın aldım. O da beni zengin etti :))).brv[/B][/U][/QUOTE]
Krizde türeyen yeni zenginlerdenmi olucan nedir?;) hayırlı olsun bol kazançlar...
-
gümüşyaka köprüsünü
ezberledim türküsünü
ben şorta hiç doyamadım
boğa çağı geldi geçti
çökeceksen çök gel artık
şortu ben unutamadım
ah [COLOR=red][B]gülendam[/B][/COLOR], can [COLOR=red][B]gülendam [/B][/COLOR]
derdin dermanı, ölürüm ben aman
-
fxci, şairlikte sana rakip çıktı..:..:
-
[QUOTE=jerfin;95815]ya bu altında vadelide işlem yapmaya nasıl cesaret ediyorsunuz.. kademeler bomboş.. girsen çıkamazsın, çıksan giremezsin.. trade etmeye uygun değil..[/QUOTE]
geçen haftalarda tek kontrat ile 500 tl kar yazmıştım .lelele
-
[QUOTE=TIFIL;95822]geçen haftalarda tek kontrat ile 500 tl kar yazmıştım .lelele[/QUOTE]
ufak kontratlar ile olur evet, marjı yüksek.. eğlenelik 3-5 kontratla dön dönebildiğin kadar..:)
-
[quote=jerfin;95815]ya bu altında vadelide işlem yapmaya nasıl cesaret ediyorsunuz.. kademeler bomboş.. girsen çıkamazsın, çıksan giremezsin.. trade etmeye uygun değil..[/quote]
Girdim çıkmııycam 57 binden önce...) tepkiyi verdi artık... Stopumda çok aşağıda kaldı. İlk defa denedim çok güzel para bıraktı.
tek kontratla bi deneyin. 12 saattir yaptığım her işlem olumlu sonuçlandı. tek 1 ytl zarar yok ) kademelerin boş olması daha iyi.
ama pasife alış ya da satış yazdın mı kesin gidiyor....
-
28.475 flatladık indikatör öyle dedi dip çabaları der şimdilik.
-
Gelişmiş ülkelerin MB lerinden gelen açıklamalara bakın, kimin aklına gelirdi? :)
INGILTERE MERKEZ BANKASI BESLEY: PARA ARZINI ARTIRMAK ONEMLI BIR SILAH
-MATRIKS
-
Faiz silahı kurusıkı tabanca oldu tabii, şimdi para basma silahına davrandılar...
-
ey gidi ey..daha 3 aylık bilançolar geldiğinde dağ gibi ne şirketlerin tabanlarını göreceğiz kim bilir...
-
[quote=jerfin;95821]fxci, şairlikte sana rakip çıktı..:..:[/quote]
ne rakibi ya? asti uyanık gidiyor haluk levent şarkısını COVER ediyor.alışmış L-S cover yapmaktan.hızını alamamış şarkıları cover ediyor.çakal asti :p
fXci öyle değil.adam halk ozanı,şair ruhlu eserleri tamamen özgün :p
-
sayın jerfin, senin dolar kontratlarını rahat bıraktım şimdilik 10 pipse.
yemeğe dışarı çıkıcam diye. ama döndüğümde mimkinse 1.79 üzerinde olacak önlemleri al ki daha güzel yerden şıftırtayım :..:
herkeşe afiyet ossun.
-
[quote=SEYYAH;95829]ne rakibi ya? asti uyanık gidiyor haluk levent şarkısını COVER ediyor.alışmış L-S cover yapmaktan.hızını alamamış şarkıları cover ediyor.çakal asti :p
fXci öyle değil.adam halk ozanı,şair ruhlu eserleri tamamen özgün :p[/quote]
İçimi okudun valla..Dedimki türkü mü cover edeyim, şortlarımı cover edeyim..Ya dedim ne gereği var şort para kesiyo dursun, ben türkü kavır edeyim..
FXci bir nevi Aşık Veysel bir nevi Neşet Ertaş... farklı olaylarımız yani...
-
[QUOTE=marakes;95747]eregli lokomotif..moral bozmustur illaki..zaten dgru dürüst kac sırketımız kaldı ki..sektörel hareket olmazsa iyidr kandemir ve izdemir e sıçramış bile..[/QUOTE] [COLOR="Blue"][B]Sektörde de bir şeyler var.[/B][/COLOR]
12.03.2009 10:56:39 AVRUPA BORSALARI- HİSSE SENETLERİ, ARCELORMİTTAL ÖNCÜLÜĞÜNDE GERİLİYOR
Avrupa borsalarında hisse senetleri, çelik devi ArcelorMittal
öncülüğüde geriliyor.
FTSEEurofirst 300 Endeksi yüzde 1.4 değer kaybederek 683.32
puana geriledi. Arcelor Mittal hisseleri ise yüzde 5.8 değer kaybetti.
Analistler, düşüşe neden olarak yatırımcıların son iki günde yüzde
5.5 değer kazanan piyasaya karlarını realize ettiklerini ifade ediyorlar.
Londra Borsası'nda ise düşüşe yatırım tavsiyesi düşürülen Aviva
öncüük ediyor. Aviva hisseleri yüzde 9.18 değer kaybetti. Aviva'yı
fiyat hedefi düşürülen BHP Billiton yüzde 3.53 kayıpla takip
ediyor. İngiltere'de enerji sektörü kağıtlarında da satışlar var.
Şu sıralarda FTSE 100 Endeksi yüzde 0.97 kayıpla 3657.9 puan
seviyesinde.
-
Ben de şimdi VOBIX olsa da bi istatistik sorsam diyecektim.. VOBIX, sende istatistik ve veri madenciliği olayı sağlam..De bakayım bize, dün akşam itibariyle diğer forumlarda, forum bazında pozisyon ağırlığı neydi..?Misal; voborsa-şort, şuborsa-long, bilmemnenet-karışık gibi....var mı böyle bi istatistik sende :) vardır vardır
-
Daha önce Denedim ama şu an denemiyorum.. Endeks konstratında ilk 5 kademeye bak... Alış kısmında 500 kontrat ve üstü varsa alışlar dolu ise Short yap. Satış kısmında ilk 5 kademe dolu ise LOng yap. Her aynı senaryo yüzde 75 tutuyor HEP..
-
[quote=VOBiX;95832][COLOR=blue][B]Sektörde de bir şeyler var.[/B][/COLOR]
12.03.2009 10:56:39 AVRUPA BORSALARI- HİSSE SENETLERİ, ARCELORMİTTAL ÖNCÜLÜĞÜNDE GERİLİYOR
Avrupa borsalarında hisse senetleri, çelik devi ArcelorMittal
öncülüğüde geriliyor.
FTSEEurofirst 300 Endeksi yüzde 1.4 değer kaybederek 683.32
puana geriledi. Arcelor Mittal hisseleri ise yüzde 5.8 değer kaybetti.
Analistler, düşüşe neden olarak yatırımcıların son iki günde yüzde
5.5 değer kazanan piyasaya karlarını realize ettiklerini ifade ediyorlar.
Londra Borsası'nda ise düşüşe yatırım tavsiyesi düşürülen Aviva
öncüük ediyor. Aviva hisseleri yüzde 9.18 değer kaybetti. Aviva'yı
fiyat hedefi düşürülen BHP Billiton yüzde 3.53 kayıpla takip
ediyor. İngiltere'de enerji sektörü kağıtlarında da satışlar var.
Şu sıralarda FTSE 100 Endeksi yüzde 0.97 kayıpla 3657.9 puan
seviyesinde.[/quote]
evet ama haberde 2 gndr deger kazanıp realıze ettgını de yazıyo.ereglıyı 2 gundur frenlıyolardı bızde..demekkı bu haber beklenıyomus..ılk 3satıcı yabancı 1 mılyon lot gommusler tahtya net 5 de.
-
Herkese merhaba
Merkez bankasinin bu gunku doviz ihalesi kacta acaba bilgisi olan var mi?
-
dolar yine yukarıya başladı
-
yani gece içime doğmuş, avatarı değiştirmişim, halay yapan çiçek kanatları şeklinde.. :) Dali'ye selam şorta devam :)
Bu arada elin mısırlısı gelsin piramit görsün..:) :)
-
[QUOTE=marakes;95837]dolar yine yukarıya başladı[/QUOTE]
kim korkar MB den:..:
-
[quote=jerfin;95839]kim korkar MB den:..:[/quote]
senden başka herkes:)
bu arada usd zar koptu gidiyo
-
[B]İMKB spot 30 28700 ü aşağı kırarsa düşen kanal hedefi 27000 li seviyeler. birkaç gün içinde. Ortam da buna müsait..
Yok 28700 de tutunup yukarı çevirirsek 400-500 puan kar bırakabilir.... 28700 önemli seviye..[/B]
-
[QUOTE=marakes;95840]senden başka herkes:)
bu arada usd zar koptu gidiyo[/QUOTE]
dün aldığım dolarları az önce kapattım.. daha aşağıdan tekrar koymak için.. piyasaya tepki gelecek gibi, 28,400 kırmamak için direniyorlar.. MB den korktuğumdan falan değil yani..:..::..:
-
[quote=jerfin;95842]dün aldığım dolarları az önce kapattım.. daha aşağıdan tekrar koymak için.. piyasaya tepki gelecek gibi, 28,400 kırmamak için direniyorlar.. MB den korktuğumdan falan değil yani..:..::..:[/quote]
pozisyonuna sahip çık..sen müzmin ayusun unutma.her daim:)
-
bu dax yine nereye gidiyo ya..illa %5 e mı tamamlıycak
-
fxci, 5 dk.lık al sinyali vermek üzere.. bip bip bip..:..:
-
[QUOTE=Astatin;95833]Ben de şimdi VOBIX olsa da bi istatistik sorsam diyecektim.. VOBIX, sende istatistik ve veri madenciliği olayı sağlam..De bakayım bize, dün akşam itibariyle diğer forumlarda, forum bazında pozisyon ağırlığı neydi..?Misal; voborsa-şort, şuborsa-long, bilmemnenet-karışık gibi....var mı böyle bi istatistik sende :) vardır vardır[/QUOTE]
Hangi forumun (bura ve benimkinden başka 3 forumda) ne olduğu önemli değil de birileri birilerini ters yönde çok etkiliyor. Onlara da değer veren çok. Üstadlar, uzmanlar, hocalar birbirini kovalıyor. Sanırım onlara bakanlar olsun o da zarar etti diye kendini avutsa da giden para geri gelmiyor. Üzülüyorum ne diyeyim. Suç bence onları takip edenlerde. Takip etmeyin kimseyi kendi yorumunuzu yapın. Takip ettiğiniz kişi isterse Buffet olsun zararınızı telafi etmez. Sen Dow %3 artı iken %1 artıya geçemiyorsan negatif ayrışmısındır ralli beklemenin anlamı ne. Kalkıp da bir yerden ksıa aç uzun aç diye direktif mi gelecek illa.
Bugün de Senaryo 7 işliyor en azılı ayu senaryosu. Bu şu demektir. Yarın eksi açarız, artı açsak bile eksiye geçeriz. Akşama senaryo 7 hala geçerli mi kontrol etmeyi unutmamk lazım.
Takıl sisteme hayatını yaşa. Sistemleri zarar edenlere moral olsun :
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/1055/2008ekimmediumsistemper.png[/IMG]
En rahat benim, pozsiyon yok yorum yok. Şakşakçım yok, sataşanım yok.
-
Abd acıga satısı sınırlayan yenı bır onlemı gundeme getırmeye hazırlanıyor
abd acıga satısı sınırlayan yenı bır onlemı gundeme getırmeye hazırlanıyor. Abd
temsılcıler meclısı malı hızmetler komıtesı baskanı barney frank, amerıka
sermaye pıyasası kurulu sec’ın yaklasık bır ay sonra`up-tıck` kuralı olarak
adlandırılan, acıga satısta bır ust fıyat basamagından emır verme zorunlulugunu
yenıden ısler halıne getırmesını bekledıgını soyledı. Abd senatosunun
bankacılık komıtesı baskanı chrıstopher dodd da, bu kuralın bır an once hayata
gecırılmesının umdugunu ıfade ettı.
-matrıks-
-
bizim yapısal sorunumz bu..mesela biri 2 kelam ettı dogru yönde tamam..sereriz kendimizi beklekı ondan yorum gelsin..sonra o kişi hızlı ıslem yapmaktan yorumu unutur.bu sefer de hesap sorarız..severiz bız bu işleri vesselam.bazen biri faydalıysa onu da yorumlarla kündeye getirp üstünlük kurmaya çalışırız.nıye sormıyalım ki..bizm aklımız yok kafamızda da saksı var..arada yeşerip çimenleşiyo sade o kadar.halbuki son hamle hep bizim.kimsenin mudahalesı sorumlulgu yok.ama ne zaman anlarız bunu bilmem..