syn quenn bu haber dow un yukseldıgı salı gunu etkiliydi yukselıste.ancak ondan sonra bu sistemin etkinleşmesi en az 1 ay ı alır gibi de bi haber çıktı..
Printable View
syn quenn bu haber dow un yukseldıgı salı gunu etkiliydi yukselıste.ancak ondan sonra bu sistemin etkinleşmesi en az 1 ay ı alır gibi de bi haber çıktı..
arkadaşlar altın kontratlarındaki kazançta vergi varmıydı
sanırım sadece endex kontratları vergiden muaftı
cevap verirseniz sevinirim
bulaşmadığım bi altın kalmıştı
onuda deftere yazdık
[QUOTE=QUEEN;95847]Abd acıga satısı sınırlayan yenı bır onlemı gundeme getırmeye hazırlanıyor
abd acıga satısı sınırlayan yenı bır onlemı gundeme getırmeye hazırlanıyor. Abd
temsılcıler meclısı malı hızmetler komıtesı baskanı barney frank, amerıka
sermaye pıyasası kurulu sec’ın yaklasık bır ay sonra`up-tıck` kuralı olarak
adlandırılan, acıga satısta bır ust fıyat basamagından emır verme zorunlulugunu
yenıden ısler halıne getırmesını bekledıgını soyledı. Abd senatosunun
bankacılık komıtesı baskanı chrıstopher dodd da, bu kuralın bır an once hayata
gecırılmesının umdugunu ıfade ettı.
-matrıks-[/QUOTE]
Bu kural hizmete girince dow düşüşe geçecek demek oluyor, bir ay sonra:), dow bu beklentiyle bir ay yataya geçişin çıkışını evvelki gün yaptı, açıkçıdan geçilmiyor dow, rahat rahat basamıyolar yani:), kural uygulamaya geçerse rahat basacaklar.. saygılar...
syn chn69 bıldıgm %10 vergı kesıntısı var altn kontratlarında.
syn bull market eger bole bıseyı gundeme getırırlerse 1 ay dan once sistem tam otrmaz dıyolar.o zaman da acıga satıcak adam ınadına satar bu kural gelınce de yeternce pert ettıgı pıyasadan alıma gecer gıbı düşünüyorum ben de.
dünkü 29600 maliyetli kısalar kademeli olarak kapandı.
flat !
uzun açacak teknik görüntü yok !
5 dk lık periyot hariç..
5 dk periyodunda + uyumsuzluklar belirginleşti ama 5 dk periyoduyla alış veriş yapmak zor..
Sn. marakes görüyorumki içinde bull olan nickleri karıştırmakta kararlısınız:)
Angehängte Grafik: dax.gif
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=221612&resize_x=600[/IMG]
mb ihalesi kaçta?
[QUOTE=marakes;95852]syn chn69 bıldıgm %10 vergı kesıntısı var altn kontratlarında.
syn bear bull eger bole bıseyı gundeme getırırlerse 1 ay dan once sistem tam otrmaz dıyolar.o zaman da acıga satıcak adam ınadına satar bu kural gelınce de yeternce pert ettıgı pıyasadan alıma gecer gıbı düşünüyorum ben de.[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;95854]Sn. marakes görüyorumki içinde bull olan nickleri karıştırmakta kararlısınız:)[/QUOTE]
Yok karıştırmamış Bear Bull var başka forumlarda. Genelde spreadçi diye bilirim kendisini. Altın kontratlarıyla ilk uğraşanlardan birisi. Ondan bahsediyor.
[quote=bull market;95854]Sn. marakes görüyorumki içinde bull olan nickleri karıştırmakta kararlısınız:)[/quote]
haklısınz 2 oldu cezama razıyımüüü yok yok karstrma oldu.şahsen degıl ama nik olarak oldu.kusura bakmayın.syn bear bull la da hıc cok ender dıyalogumuz olmasına ragmen nedense sıze ole hıtap ettm ..neyse daha dıkkatlı olucam
bakan şimşek açıklama yapıyor...
[B]birdenbire[/B] herşey çözülmezse IMF anlaşaması seçim sonuna kalırmış.uyanda balığa gidelim.
lem zaten 5 aydır ha bugün ha yarın diyerekten yok şu yetkili bunu dedi, öteki yetkili şunu dedi v.s. ile milleti uyuttunuz.
bu kadar bekleyen millet 2 hafta daha bekler hamdolsun.
[quote=SEYYAH;95859]bakan şimşek açıklama yapıyor...
[B]birdenbire[/B] herşey çözülmezse IMF anlaşaması seçim sonuna kalırmış.uyanda balığa gidelim.
lem zaten 5 aydır ha bugün ha yarın diyerekten yok şu yetkili bunu dedi, öteki yetkili şunu dedi v.s. ile milleti uyuttunuz.
bu kadar bekleyen millet 2 hafta daha bekler hamdolsun.[/quote]
durmak yok kıvırmaya devam
altın takip edenler [URL]http://66.38.218.33/charts/livegold.html[/URL] adresine de baksın.ny altın da önemli bi gösterge.
[quote=Astatin;95621]29325 :..::..:
yarınada 28425:..::..::cool::cool::cool: CSI İstanbul:cool::cool::cool:[/quote]
Bay BULL,
CSI İstanbul bugün 27xxx diyor ....:..::..::..::cool::cool::cool::cool:
[URL="http://img26.imageshack.us/my.php?image=screenhunter5.jpg]"][URL=http://img26.imageshack.us/my.php?image=screenhunter5.jpg][/URL][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/375/screenhunter5.jpg[/IMG][/URL]
Buralarda dip çalışması yapıyrlar bakalım ne olacakl.:)
[QUOTE=Astatin;95862]Bay BULL,
CSI İstanbul bugün 27xxx diyor ....:..::..::..::cool::cool::cool::cool:[/QUOTE]
Bu hızlı hareketlerlemi asticim?
Niiiiiiiii hohoho haaarg, vob iyice hareketleri minimalize etti yav, 5 dakikalık hareketler 25 puan 50 puan oldu da ondan sordum...
[quote=bull market;95864]Bu hızlı hareketlerlemi asticim?
Niiiiiiiii hohoho haaarg, vob iyice hareketleri minimalize etti yav, 5 dakikalık hareketler 25 puan 50 puan oldu da ondan sordum...[/quote]
1*5=5
2*5=10
3*5=15
.
.
.
.
9*5=45
28450-X<27975 ise X>475...dir.... muhahahaha..
5 lere değil 500 lere odaklan...
Vıx in son durumu nedir hiç kimse yazmaz yorumlamaz oldu?
Çarpı dedinde asti, ben matriksede özel periyod kullanırım bazen:) 5*5 yada 5*10 :)
şok şok şok
sanko altın kontratlarında komisyon onbinde 1.5
dolar düşüyo mb ıhalesıne teklıf ıstenen gbı degıl heralde.döviz kontratında kademelr gozukmuo artk delı gıbı ıslem var
[QUOTE=bull market;95867]Vıx in son durumu nedir hiç kimse yazmaz yorumlamaz oldu?[/QUOTE]
Yükseliş kanal desteklerinde. bugün ayrın teper yukarı.
[quote=VOBiX;95871]Yükseliş kanal desteklerinde. bugün [COLOR=red]ayrın[/COLOR] teper yukarı.[/quote]
Şortlardan ayrın gayrın olmasın yani.dng
[QUOTE=bull market;95867]Vıx in son durumu nedir hiç kimse yazmaz yorumlamaz oldu?[/QUOTE]
üçgen daralıyor, bir tarafa kırılım yakın.
Az bi miktar kısayım şimdi:)
ereğli bi taban daha yemez herhalde...yer mi yoksa:eek::eek:
[QUOTE=Astatin;95872]Şortlardan ayrın gayrın olmasın yani.dng[/QUOTE]
Sorma "Yatırma başlayın" diyen iforex gibi yazma özürlüyüm. Anlamayan olursa Vobixçe bilen tercüman tutsun. Google daha vobixçe dilini desteklemiyor. .kom
Bu iforex ten NFA IDlerini istedim üç gündür cevap yok.
[QUOTE=jelibon;95873]üçgen daralıyor, bir tarafa kırılım yakın.[/QUOTE]
vix endeksi bana aşağı kırılacak gibi geliyor..:confused:
[QUOTE=Astatin;95875]ereğli bi taban daha yemez herhalde...yer mi yoksa:eek::eek:[/QUOTE]
2,66 tabanı olması lazım, en düşük 2,76 görür sanırsam, taban olursada niye oldu demem ama:..:..
sp de satış aralığım 720-740.
bugün yarın sat fırsatı verecektir. acele edilmemeli.
düşüşün bittiğine inanmıyorum, bütün dünya bittiğinden bahsediyor.
böyle dönüş olmaz. tepkidir bu sadece, asla trend dönüşü değil.
943 den gelen düşüş devam ediyor.
hedefim 550-600.
not kişisel fikrimdir. tersi mümkündür. sonuçta zurnanın zırt dediği yerdeyiz.
sevgiler.
[QUOTE=jerfin;95877]vix endeksi bana aşağı kırılacak gibi geliyor..:confused:[/QUOTE]
banada yukarı kırılacak gibi geliyor.
[quote=VOBiX;95876]Sorma "Yatırma başlayın" diyen iforex gibi yazma özürlüyüm. Anlamayan olursa Vobixçe bilen tercüman tutsun. Google daha vobixçe dilini desteklemiyor. .kom
Bu iforex ten NFA IDlerini istedim üç gündür cevap yok.[/quote]
VOBIX,
Sana forumlar istatistiğini soran bir mesaj yolladıydım, rüşvet değildir deyü almadın :..::..:
MB döviz rezervi 65.6 milyar dolar
[URL="http://www.dunyagazetesi.com.tr/haber.asp?id=40410&cDate=#"][I]
12.03.2009 [/I][/URL]
[B]Döviz rezervi geçen hafta 1 milyar 959 milyon dolar düşüş gösterdi[/B]:dü:.dng
İSTANBUL - Merkez Bankası döviz rezervi geçen hafta 1 milyar 959 milyon dolar düşüş gösterdi.
Merkez Bankası verilerine göre, 27 Şubat haftasında 67 milyar 547 milyon dolar olan rezervler, 6 Mart haftasında 65 milyar 588 milyon dolara geldi.
Merkez Bankası döviz rezervleri en son 23 Mayıs 2008 tarihinde 78 milyar 314 milyon dolarla rekor kırmıştı. Merkez Bankası rezervleri 2008 yılı sonunda 70 milyar 75 milyon dolar seviyesinde bulunuyordu.
25 marta kadar(+-3 gün sapma) abd borsalarındaki iyimser ruh hali bozulmayacaktır [B]from bradley sideograph[/B]
sp500 future hedef 800 [B]from glenn neely[/B]
vob ne eder bilinmez.
Acaba diyorum ikinci seanstan ümitleri olmadığı içinmi yukarı çekip gaz vermeye çalışıyolar.
kapattığım dolar kontratlarının yerine 28,550 den alış yaptım..
[QUOTE=parderi;95884]Acaba diyorum ikinci seanstan ümitleri olmadığı içinmi yukarı çekip gaz vermeye çalışıyolar.[/QUOTE]
Yarına gap aşağıya doğru daha kalın olsun diye ikinci seansda yükseliş düşündüler bence:D:D
[QUOTE=jerfin;95885]kapattığım dolar kontratlarının yerine 28,550 den alış yaptım..[/QUOTE]
Ereğli bi yerine otursada ondan sonra alsa idin.
28000 gorup endekste 28400 kapatır muhtemelen sadece görüştür.
[QUOTE=Astatin;95833]Ben de şimdi VOBIX olsa da bi istatistik sorsam diyecektim.. VOBIX, sende istatistik ve veri madenciliği olayı sağlam..De bakayım bize, dün akşam itibariyle diğer forumlarda, forum bazında pozisyon ağırlığı neydi..?Misal; voborsa-şort, şuborsa-long, bilmemnenet-karışık gibi....var mı böyle bi istatistik sende :) vardır vardır[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;95846]Hangi forumun (bura ve benimkinden başka 3 forumda) ne olduğu önemli değil de birileri birilerini ters yönde çok etkiliyor. Onlara da değer veren çok. Üstadlar, uzmanlar, hocalar birbirini kovalıyor. Sanırım onlara bakanlar olsun o da zarar etti diye kendini avutsa da giden para geri gelmiyor. Üzülüyorum ne diyeyim. Suç bence onları takip edenlerde. Takip etmeyin kimseyi kendi yorumunuzu yapın. Takip ettiğiniz kişi isterse Buffet olsun zararınızı telafi etmez. Sen Dow %3 artı iken %1 artıya geçemiyorsan negatif ayrışmısındır ralli beklemenin anlamı ne. Kalkıp da bir yerden ksıa aç uzun aç diye direktif mi gelecek illa.
Bugün de Senaryo 7 işliyor en azılı ayu senaryosu. Bu şu demektir. Yarın eksi açarız, artı açsak bile eksiye geçeriz. Akşama senaryo 7 hala geçerli mi kontrol etmeyi unutmamk lazım.
Takıl sisteme hayatını yaşa. Sistemleri zarar edenlere moral olsun :
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/1055/2008ekimmediumsistemper.png[/IMG]
En rahat benim, pozsiyon yok yorum yok. Şakşakçım yok, sataşanım yok.[/QUOTE][QUOTE=Astatin;95881]VOBIX,
Sana forumlar istatistiğini soran bir mesaj yolladıydım, rüşvet değildir deyü almadın :..::..:[/QUOTE]Almadım da istemem yan cebime koy dedim ya yukarıda ortada işte. Bu üstadlardan bazıları biz bayram tatilindeyken DOW 9500-10200 olur diyordu ben de <HAN> olur diyordum. Obama seçilmiş, paketleri açıklamış tüm beklentiler alınmışken 9100ü görememiş DOW nasıl 10,000 olacaktı? Olamdı da zaten.