[QUOTE=parderi;95887]Ereğli bi yerine otursada ondan sonra alsa idin.[/QUOTE]
taban olsa bile toplarlar sonra diye düşünüyorum..
Printable View
[QUOTE=parderi;95887]Ereğli bi yerine otursada ondan sonra alsa idin.[/QUOTE]
taban olsa bile toplarlar sonra diye düşünüyorum..
eregli yeni tabana koşuyor
[QUOTE=furkan;95891]eregli yeni tabana koşuyor[/QUOTE]
olmaz artık, verseler direk açılışta verirlerdi.. alıcılar karşılıyor satıcıları..
[QUOTE=jerfin;95890]taban olsa bile toplarlar sonra diye düşünüyorum..[/QUOTE]
Enfes bi salvo idi. Tebrikler..brv
tık tık tık... cır cır cır..:..:
buradaysan ses ver..:)
Merkez Bankası, döviz satım ihalesinde 50 milyon dolarlık satım
yaptı.
İhalede en yüksek fiyat 1.7515 TL, en düşük fiyat 1.7487 TL olarakat ise 1.7496 TL seviyesinde oluştu.
İhalede teklif tutarı 139 milyon dolar oldu.
İhaleye gelen tekliflerin ortalama fiyatı ise 1.7477 TL şeklinde
oluştu.
Foreks Haber Merkezi
[quote=jerfin;95894]tık tık tık... cır cır cır..:..:
buradaysan ses ver..:)[/quote]
buyur sahip
[quote=VOBiX;95889]Almadım da istemem yan cebime koy dedim ya yukarıda ortada işte. Bu üstadlardan bazıları biz bayram tatilindeyken DOW 9500-10200 olur diyordu ben de <HAN> olur diyordum. Obama seçilmiş, paketleri açıklamış tüm beklentiler alınmışken 9100ü görememiş DOW nasıl 10,000 olacaktı? Olamdı da zaten.[/quote]
mondiyo... kaçırmışım....:) dediklerine %100 katılorum...
28650[B] yeni [/B]kısa için en iyi fırsatdı..29.000 altı kapanışda kısa esastır..2 saat önce geldim..ancak buralardan kısalabildik..
[QUOTE=cırcır;95896]buyur sahip[/QUOTE]
hayalet casperım, suyun altında mısın, üstünde mi..:)
DYHOL leri 0,47 den koydum yerine.vermiyor namussuzlar 0,46 alışlarıma.neyse 2 kademe alttan koymuş olduk.2 kademe deyip geçmeyin DYHOL kaldıracı da VOB kaldıracı gibi :..:
%5 yapıyor 2 kademesi.şaka gibi gerçekten 9,00 liralık kağıt 0,47 lere düşmüş.hey yavrum hey...
geçen eve kombici geldi bakım için.adamın elinde 1,91 PEGYO patlamış.PEGYO şu an 0,21. 28.500TL parası 3.500 TL ye düşmüş.
M.KUTMAN sağolsun...
mb den taze dolarlar geldiiiiii...
[quote=jerfin;95899]hayalet casperım, suyun altında mısın, üstünde mi..:)[/quote]
cbaykus saolsun 10 günlük ho göre suyun altındayım
ne kadar tşk etsek az
[quote=SEYYAH;95900]DYHOL leri 0,47 den koydum yerine.vermiyor namussuzlar 0,46 alışlarıma.neyse 2 kademe alttan koymuş olduk.2 kademe deyip geçmeyin DYHOL kaldıracı da VOB kaldıracı gibi :..:
%5 yapıyor 2 kademesi.şaka gibi gerçekten 9,00 liralık kağıt 0,47 lere düşmüş.hey yavrum hey...
geçen eve kombici geldi bakım için.adamın elinde 1,91 PEGYO patlamış.PEGYO şu an 0,21. 28.500TL parası 3.500 TL ye düşmüş.
M.KUTMAN sağolsun...[/quote]
kuti nin 3 kazıgı yanılmıoysam.gecms grafıklerde var bole reımler..o zaman da bedellı patlatms dip dip götrms kagdı..yine aynı film.bu sefer de o olms bu olms kagıt nerdyse 10 da bırnde..sımdı burdan 1.5 2 yıl toplar sonra yıne yukarı..hexen baba gibi ben de türkcemi duzeltmeye çalıssam ıyı olcak galiba.kazık kazak olms:)dyhol de millet sımsar gibi beklıodur..2 mılyar bagladınız dıyelım noldu battı..batmaz ya kolay koaly oldu dıyelım.gttı para .tersı olrsa en az 10 kagıt kaldırırsınız zaman gelır gorur o fıyatları..gayet mantıklı bı yaklasım
[QUOTE=Astatin;95897]mondiyo... kaçırmışım....:) dediklerine %100 katılorum...[/QUOTE]
ha hayt bende dedim, yukarı hedeflerdir onlar illa olacak diye birşey yok.
bunlar çok önceden yazılır. 8000 de denmiştir 9000 olmuştur. hedeflerden biri de oydu. kıramadı hop napacan aşağı.
şu anda da yukarı hedef sp de 800, 900, 1000 dir.
ama ben önce bir aşağı bekliyorum şimdi. illa olacak diye birşey yok.
sevgiler.
saat 14.30 da haftalık işsizlik başvuruları ve parekende satışlar verisi açıklanacak.
evet sp satış menzilime girmeye başladı stoploss 740-752 arası.
[QUOTE=jelibon;95904]ha hayt bende dedim, yukarı hedeflerdir onlar illa olacak diye birşey yok.
bunlar çok önceden yazılır. 8000 de denmiştir 9000 olmuştur. hedeflerden biri de oydu. kıramadı hop napacan aşağı.
sevgiler.[/QUOTE]
Hah şöyle konuş jelibon, bende dedimdi 10350 olur diye, ama tepki beklentisiyle hedef seviye olarak yazılır bunlar, vatandaşda kesin oraya gelir şeklinde anlarsa artık yapacak bişey yok, 13000 ken 11000 dedim, 11400 iken 8450 dedim aşağıya giderse 2008 yılı düşüğü olur, orayıda kırdı 2008 de, burayıda kırdı, e şimdi aşağıda Mart ayı 4444 dedim ne olcak? olmazsa vay tutmadı diye karalarmı bağlıycaz:..::..::..:, galiba tutmayacakda Mart ayında, ama 2009 yılında 4444 bekliyom, olmazsada karalar bağlamam, hah haaaaayt, saygılar...
[B][FONT=Arial TUR][SIZE=3][FONT=Arial TUR][B]Reutersda çıkan habere göre Hükümet iç talebi canlandırmak için 2-3 aylık vergi indirimi üzerinde çalışıyor[/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/B]
[LIST]
[LIST][*][FONT=Arial TUR][SIZE=3][FONT=Arial TUR]Krize karşı iç talebi canlandırmayı hedefleyen hükümet, başta otomotiv, inşaat ve tekstil olmak üzere bazı sektörlere destek sağlanması amacıyla iki ya da üç ay süreyle katma değer vergisi (KDV) ve özel tüketim vergisinde (ÖTV) indirim yapılması üzerinde çalışıyor. [/FONT][/SIZE][/FONT][/LIST][/LIST]
[LIST]
[LIST][*][FONT=Arial TUR][SIZE=3][FONT=Arial TUR]Yeni önlem paketi kapsamında ihracata destek amacıyla Eximbank'ın sermayesi de yeniden yükseltilecek; bu kapsamda sermayenin 1.5 milyar liradan 2 milyar liraya çıkarılması öngörülüyor.[/FONT][/SIZE][/FONT][/LIST][/LIST]
[LIST]
[LIST][*][FONT=Arial TUR][SIZE=3][FONT=Arial TUR]Reuters'a bilgi veren ekonomi yetkilileri, özellikle krizden ciddi şekilde etkilenen ve dönem dönem üretimlerine ara veren otomotiv başta olmak üzere, istihdam açısından büyük önem taşıyan inşaat ve tekstil sektörlerinde KDV ve ÖTV indiriminin gündemde olduğunu bildirdiler.[/FONT][/SIZE][/FONT][/LIST][/LIST]
[LIST]
[LIST][*][FONT=Arial TUR][SIZE=3][FONT=Arial TUR]Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren de dün yaptığı açıklamada, yeni önlem paketinde talebi artırmak için mali disiplini bozmayacak şekilde vergi düzenlemelerine gidileceğini söylemişti.[/FONT][/SIZE][/FONT][/LIST][/LIST]
[LIST]
[LIST][*][FONT=Arial TUR][SIZE=3][FONT=Arial TUR]Üst düzey bir ekonomi yetkilisi ise son şekli verilmesine çalışılan pakette, vergi indirimlerinin iki ya da üç ay süreyle uygulanması planlandığını belirtti. [/FONT][/SIZE][/FONT][/LIST][/LIST]
[LIST]
[LIST][*][FONT=Arial TUR][SIZE=3][FONT=Arial TUR]Yetkililer, otomotiv sektöründe motorlu taşıtlar vergisinde bir indirimin gündemde olmadığını ancak sektöre yönelik ÖTV ve KDV indiriminin dışında bir kredilendirme üzerinde çalışıldığını da vurguladılar. [/FONT][/SIZE][/FONT][/LIST][/LIST]
[LIST]
[LIST][*][FONT=Arial TUR][SIZE=3][FONT=Arial TUR]Reutersda geçen bir diğer habere göre ise konut stokunun eritilmesi amacıyla bir yetkili, KDV indirimi belli bir metrekarenin altında ve üstündeki konutlar için ayrı ayrı uygulanacak bir KDV indiriminin söz konusu olduğu belirtiliyor.[/FONT][/SIZE][/FONT][/LIST][/LIST]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Arial TUR][SIZE=3][COLOR=blue][COLOR=blue][FONT=Arial TUR][B]Yorum:[/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/B][B][FONT=Arial TUR][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial TUR][B]Açıklanması beklenen paketin, ekonomi üzerinde az da olsa canlandırıcı bir etkisi olacağını düşünüyoruz. Özellikle ÖTV-KDV’deki olası indirimlerin iç talep üzerinde pozitif etkisi olacaktır. Ayrıca olası vergi indirimleri enflasyonu daha da düşürecektir. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial TUR][SIZE=3][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial TUR]Öte yandan vergi gelirlerinin yüklü bir kısmı dolaylı vergilerden (ÖTV-KDV) oluşmaktadır. Yapılması planlanan vergi indirimi ilk aşamada bütçe gelirlerini azaltacak gibi gözükse de, bu paketle beraber, iç talepte kısmı bir canlanma olabilir ve bu da vergi gelirlerinin artmasını sağlar.[B][B] Dolayısıyla bütçe üzerinde belirgin bozucu etki beklemiyoruz. [/B][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Arial TUR][SIZE=3][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial TUR][B] [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial TUR][SIZE=3][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial TUR][B]Otomotiv sektörü için bir ÖTV indirimi beklentisi oluşması ilk aşamada araç satışlarının ertelenerek talebin daha da azalmasına sebep olabilir. Ancak kararın çıkmasını takiben sektörde olumlu bir etki yaratabilir [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Arial TUR][SIZE=2][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Arial TUR][B]. [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
Uzunları bi miktar daha çoğalttık 15 dk göre hayırlısı :)
[quote=VOBiX;95889]Almadım da istemem yan cebime koy dedim ya yukarıda ortada işte. Bu üstadlardan bazıları biz bayram tatilindeyken DOW 9500-10200 olur diyordu ben de <HAN> olur diyordum. Obama seçilmiş, paketleri açıklamış tüm beklentiler alınmışken 9100ü görememiş DOW nasıl 10,000 olacaktı? Olamdı da zaten.[/quote]
valla diyecek lafım çok ama özet olarak şu soruları yanıtlayın sonrasını sonra yazayım.
timer digest dergisini duydunuz mu?
yılın en başarılı analisti kim seçilmiş haberiniz var mı?
finans piayasalarında kıçı kırık 8-10 apds senaryosu dışında hiç bir olgu yok mu?
apds geçmişi mi gösterir geleceği mi?
Biraz daha kısaldım:)
yaw jerfin, olmadı şimdi. ne konuştuk naapmışsın. :..:
pozisyonları açık bırakıp gitsek köşeymişiz bea...
15 dk hala satta..durmak yok şorta devam
[quote=Astatin;95913]15 dk hala satta..durmak yok şorta devam[/quote]
15 satta ise halen oratalamaya dayanıyor sisteminiz demekki, benim sinyaller 60 min. aşağıda
kırmızı salla, yeşil topla, stoplar belli piramitler belli
[IMG]http://i727.photobucket.com/albums/ww271/timepricepattern1/vob60.png[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;95912]yaw jerfin, olmadı şimdi. ne konuştuk naapmışsın. :..:
pozisyonları açık bırakıp gitsek köşeymişiz bea...[/QUOTE]
heheheee baktım piyasaya tepki gelecek, bende 1,7880 den kapatıp endekste uzadım napim..:..:
1,7645.. beklediğimiz yere geldi dolar..+.
Longladık.
28,900 dan uzunlar kapatıldı... artık dolarlarımı yerine koyayım:))
[quote=mozkan;95914]15 satta ise halen oratalamaya dayanıyor sisteminiz demekki, benim sinyaller 60 min. aşağıda
kırmızı salla, yeşil topla, stoplar belli piramitler belli
[IMG]http://i727.photobucket.com/albums/ww271/timepricepattern1/vob60.png[/IMG][/quote]
Ortalamalar göre çalışmıyor..Son al sinyali gayet başarılı sizinkinde..60 dk benim için uzun bir periyot:)
Full kısa kaldım bakalım ne olacak, böyle bişey görmedim ben...
[quote=jerfin;95915]heheheee baktım piyasaya tepki gelecek, bende 1,7880 den kapatıp endekste uzadım napim..:..:
1,7645.. beklediğimiz yere geldi dolar..+.[/quote]
az daha sabretçem...
spotta son bi destek var. orayı gösterirler diye düşünüyorum.
olmazsa aynı yerden katılırım sana ;)
29 bin üzerine çıkılmadan flat kalmaya devam..
[QUOTE=jelibon;95904]ha hayt bende dedim, yukarı hedeflerdir onlar illa olacak diye birşey yok.
sevgiler.[/QUOTE]
Senin peşinde üstad üstad diye dolanın vatandaş yok. Sen de kalkıp ben ne dersem o olur havasında değilsin. Olmazsa ne oluru söylüyorsun. B planın var. Onların B planı da yok. Tek hedefe odaklılar. Hem sen baya önce söylüyorsun onalr bir iki gün kala söylüyor. Onlarla bir tutma kendini. Onlar KB ya da VBde değiller.
ayarları yok ki arkadaş anlaşıldı lavaboya da gidip gelmeyeceğiz artık.
bu ne be 3 dakkada 1.7600dan 1.7660'a.
yuhhh..
Aşağıya salmadılar, tutundu dedim kapattım kısalarıüüü, 29000 üzerine atarlar beklentim var şimdi, bu sebepten flat, bekle gör yani...saygılar...
[QUOTE=mozkan;95910]valla diyecek lafım çok ama özet olarak şu soruları yanıtlayın sonrasını sonra yazayım.
timer digest dergisini duydunuz mu?
yılın en başarılı analisti kim seçilmiş haberiniz var mı?
finans piayasalarında kıçı kırık 8-10 apds senaryosu dışında hiç bir olgu yok mu?
apds geçmişi mi gösterir geleceği mi?[/QUOTE]
APSDye odaklanın demiyorum. APSDnin ana değil yardımcı gösterge olması gerektiğini de daha önce söyledim. Tüm olumlu beklentiler satın alındığı halde 9000 üstünde tutunamayan DOWa 10,000 hedef biçip stoploss koymamakla anlist olunuyorsa bildikelri gibi yapmaya devam etsinler.
Benim dediğim bilip bilmemeleri değil. Sadece bildikelrini ön plana çıakrıp bilemedikleri zaman B planlarının ya da stoploslarının olmayışı ve onları takip eden yatırımcıyı kendi kaderleri ile başbaşa bırakmaları. İsterse dow 50,000 olacak desinler sorun değil ama 8,900de stoploss koyulmalı diye de B planını belirtsin.
vob endeks .. dolar ve altın trade ettiğimden çok katılamıyorum ..piyasa hareketli ... . herkese bol kazançlar ... iyi seanslar ..
[quote=unlimitted;95923]ayarları yok ki arkadaş anlaşıldı lavaboya da gidip gelmeyeceğiz artık.
bu ne be 3 dakkada 1.7600dan 1.7660'a.
yuhhh..[/quote]
boşver dua et haline..tersde yakalana oturduğu yerde altına ...yordur şimdi..lavaboya gitmek ne kelime :..:
[quote=Astatin;95927]boşver dua et haline..tersde yakalana oturduğu yerde altına ...yordur şimdi..lavaboya gitmek ne kelime :..:[/quote]
orası da öyle doğru yaşamadık diil o .oktan duyguyu! :D
Dow eksiye gidiyor, 28500-28600 aralığına sarkma olursa uzun denerim bu sefer, alt banda yakın yerden uzuna geçebilirim, saygılar...