Kapanışa bakacaz artık longa devammı diye.
Printable View
Kapanışa bakacaz artık longa devammı diye.
ımf: ımf turkıye ıle gorusmelere yenıden baslamaya hazır - cnbce
ımf: ımf turkıye ıle gorusmelere yenıden baslamaya hazır - cnbce
-matrıks-
[quote=bull market;95948]Aynı şeyi düşünüyoruz galiba, ama farkı kapatmamakta ısrarcılar, spotada alışlar gelmesi lazım vs. vs..[/quote]
Evet haklısın spot biraz mal alıp 23000 üzerine atmamız çok daha ii olur..
ahahahaa dolar 1,75 oldu unlimitted yine erken kapattın dolarları:))
abooovvvvvvvvvvv
indiğim tren köprüden uçtu. verilmiş sadakamız varmış.
ohaaa dolara noluyor
mondiyo ne oldu yaw 29025 e zor yetiştim şortkavıra!!!!!!!!!!1
Aaaa, ben iyileştirilmiş miyileştirilmiş anlamam, uzunlar kapatıldı...:) geceye flat...
[B]Heeeh oh beeeee. beklenen tepki geldi nihayet endeks kontratında... Bu son olaiblir..
[U]Uzunda olanlar iyi degerlendirmek lazım..[/U]
Ben de biraz oolsun elim kayıp azalttığım altınlarımı tekrar alabileceğim. Oh...[/B]
[quote=jerfin;95974]ahahahaa dolar 1,75 oldu unlimitted yine erken kapattın dolarları:))[/quote]
yaw 1.7635'ten longa bilem geçmiştim de allahtan 1.7660ta sıkılıp verdim.
ben buna şükrediyom bea :..:
1,73 den aldım dolarları.lelele.lelele
Ulan bu dangalak IMF görüşmeye başlamaya dünden hazır zaten, bunun neresi olumlu habermiş:) esas RTE anlaşmaya hazırmı ona bakmalı:), saygılar...
alın canlarım,alın yukarısı selamet devam canlarım...
So What ?
Yukardan iyi bi kısa yerleştireyim diyom bakalım:)
şaşkınım neler oluyor.. endeks kontratlarını 29,350 den kapattım ama daha gidecek gibi:(
Yukardan iyi bi kısa yerleştireyim diyom bakalım:) piyasa aymadan...piyasa aymadan:..:
[quote=jerfin;95981]1,73 den aldım dolarları.lelele.lelele[/quote]
ben 2 tabancayı birden çektim..
dolar 1.7315 long, endeks 29.475 short...
savulunnnn!!!.kom
Peki gördüğüm hiç kimse bu haberle longlamıyor, öyle ise kim satıyır da bu adamlar kimden aliyır. ?
60 dk. çubuk kol kadar oldu hayyy maşşşallahhhhh....tütütütütü.........
[QUOTE=QUEEN;95955]Sizi bile kızdırdılar ya helal olsun ne diyim :mad: Yeter artık:mad:[/QUOTE]
Vatandaş emekli ikramiyesini yemiş, kredi çekmiş onu da batırmış. Ailesine de söyleyememiş. 60 yaşından sonra çalışmak zorunda kalmış kimin umurunda? Yanlışlıkla Spek dediğim aslında manipülatör olanların umrunda değil ama benim umrumda. Bir yere gittiğim yok da artık farklı yaklaşımlardan bahsetmeyeceğim. Normal seyrimize devam ederiz.
shortcular kapama yapıo olabılr
Ha bu arada ben de kısa vadeli portföye long yapmadım.
[quote=Astatin;95977]mondiyo ne oldu yaw 29025 e zor yetiştim şortkavıra!!!!!!!!!!1[/quote]
IMF ye karşı...600 den yine şort..........
[quote=sazan;95989]Peki gördüğüm hiç kimse bu haberle longlamıyor, öyle ise kim satıyır da bu adamlar kimden aliyır. ?[/quote]
ben sattım :..:
Vay be öğlende 5 dakikada 25 puan 50 puan oynayan vob 5 dakikada 525 puan oynamış:) ...
[quote=Astatin;95994]IMF ye karşı...600 den yine şort..........[/quote]
28.575 LONG larım duruyor...kapatsam mı tutsam mı arada kaldım be...:..:
Saatlik ala geçebilir ondan dolayı bugünkü uzunları yarına taşıyacam biraz risk alacam..
Dünkü dediğim ters hareket buydu ama bana 600 tl zarara uğrattı inanmama rağmen poz kapattım
[quote=unlimitted;95995]ben sattım :..:[/quote]
Gördüm. 30.100'e gelince ben de shortlayacağım. Çekilin arada kalmayın. (İlk cümle doğru, son cümle şaka)
Hazırlan gurt oğlum. Git gurt taburlarını da çağır.
dow bu sefer 7000 kıracak
Evet 29825 kısaladım bende, bu iktidar seçim öncesi IMF ile anlaştığı anda seçim kazanamaz oy kaybeder nabeeer:)
Esasen bu hafta size bahsetmiştim bu haberi, ama aslında bu haber taaa, geçen haftasonunun, ama birileri şimdi kullanıyor işte, bakalım kullanadursun, saygılar...
Bu arada DJI, 7178'den itibaren düşmeye başlar diye düşünüyorum. (Dünkü 60 dk DJI grafiği)
stop 800 yuh beaaa
New York daki toplantılarda IMF ile anlaşmanın esasları yeniden düzenlenmiş, ama anlaşma için ne siyasi nede Türk tarafından bu anlaşma imzalanacak kesinlikle denmemiştir, anlaşma çerçevesi yeniden düzenlenmiş o kadar, benim bildiğim bu, fakat seçim öncesinde ben sanmıyorum anlaşma flan olsun, IMF de buna istinaden şimdi parasına müşteri buldum diye seviniyodur, bizim IMF den para alacağımızı seçim sonrası bile garanti görmemek lazım, varlık barışından daha para bekleniyor, belki gerek bile kalmayacak, bu haber şimdi değil, pazartesi sabahı verilmeliydi, ama birileri engelliyor, basın kontrol altında bence, bu durumda yataylığa devam diyorum, saygılar.
ha hayt babalar terste kaldı.
babayı yediler.
ne çileli gündü
dün geceden long, nöbet çıkışı olduğumdan dolayı saat 10:30 da ekranı açtığımda oldukça güzel bir zarar yaklaşık %4 zarar ile güne başlamak ve şu an %3 civarında artı olmak
Yuh yani
Bu işi bırakmak lazım bu kadar stres'e (ya vob yada işi bırakmak)
sert bir hareket geleceği belli idi...
28.800 etrafında çok döndüler.kademeler acaip çalıştı.hatta kendi kendime dedim uzun zamandır bu kadar dönülmüyor kademelerde...200 puan civarı bir marjda verdiler aldılar,verdiler aldılar...şimdide kurtlarını döküyorlar...
IMF: IMF TURKIYE ILE GORUSMELERE YENIDEN BASLAMAYA HAZIR - CNBCE
IMF: IMF TURKIYE ILE GORUSMELERE YENIDEN BASLAMAYA HAZIR - CNBCE
-MATRIKS-
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
IMF, TURKIYE'YE YENILESTIRILMIS ONERILER SUNDU- CNBCE
IMF, TURKIYE'YE YENILESTIRILMIS ONERILER SUNDU- CNBCE
-MATRIKS-
######################################################
IMF HEYETININ TURKIYE'YE YENIDEN GELIS TARIHI BELLI DEGIL - CNBCE
IMF HEYETININ TURKIYE'YE YENIDEN GELIS TARIHI BELLI DEGIL - CNBCE
-MATRIKS-
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
ISTE GORUNUZ !! GARATI BANKASI VE ONUN SAHTEKAR SAHIBI'NIN TELEVIZYONU CNBC-E MANIPULASYON YAPIYOR.!!
ISTEYENE KANITLARIM.!!!.lelele