[quote=jelibon;96007]ha hayt babalar terste kaldı.
babayı yediler.[/quote]
bence terste kaldılar demek için çok erken sn Jelibon.
onlarda mermi bitmez...
Printable View
[quote=jelibon;96007]ha hayt babalar terste kaldı.
babayı yediler.[/quote]
bence terste kaldılar demek için çok erken sn Jelibon.
onlarda mermi bitmez...
dünkü tez haklı çıktı demekki imf ye bağlıymış birşeyler.
[QUOTE=kayahan;96012]IMF: IMF TURKIYE ILE GORUSMELERE YENIDEN BASLAMAYA HAZIR - CNBCE
IMF: IMF TURKIYE ILE GORUSMELERE YENIDEN BASLAMAYA HAZIR - CNBCE
-MATRIKS-
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
IMF, TURKIYE'YE YENILESTIRILMIS ONERILER SUNDU- CNBCE
IMF, TURKIYE'YE YENILESTIRILMIS ONERILER SUNDU- CNBCE
-MATRIKS-
######################################################
IMF HEYETININ TURKIYE'YE YENIDEN GELIS TARIHI BELLI DEGIL - CNBCE
IMF HEYETININ TURKIYE'YE YENIDEN GELIS TARIHI BELLI DEGIL - CNBCE
-MATRIKS-
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
ISTE GORUNUZ !! GARATI BANKASI VE ONUN SAHTEKAR SAHIBI'NIN TELEVIZYONU CNBC-E MANIPULASYON YAPIYOR.!!
ISTEYENE KANITLARIM.!!!.lelele[/QUOTE]
ne oldu battınnmı? ispatla bekliyoruz.
yoksa manipilasyonu sen yapıyorsun.
bekliyoruz ispatı.
merak etme teknik değişmez, haberle giden haberle gelir.
endeks uzunlarımı 29,350 de kaptırdıktan sonra tekrar alış yapamadım, satış yapmayada cesaret edemedim.. 1,73 dolar alışlarım ile devammmm
umarım bu sert harekette terste yakalanan olmamıştır..:(
[quote=jerfin;96016]endeks uzunlarımı 29,350 de kaptırdıktan sonra tekrar alış yapamadım, satış yapmayada cesaret edemedim.. 1,73 dolar alışlarım ile devammmm
umarım bu sert harekette terste yakalanan olmamıştır..:([/quote]
aynen. terste kalan olduysa Allah sabır versin...
dolar nolr sımdı?
vobda hiç pozum yok kapattım hepsini .. güzel trade günüydü .. herkes kazanmıştır umarım .. .. marakeş altın sormuşun altın bence düşer ... ons ve sgld .. .geceye vob pozum yok... flat . :)
ben dax yükselişe başlayacak diye alışa geçmiştim, tamamen şanstı , satış tarafında da olabilirdim.:(. bu ne adilik böyle yaa, haberlerle manupile ediyorlar..:mad:
inatla Long da kalmaya devam ediyrum
Arkadaşlar nacizane görüşüm bu şekilde RTE seçime gidemez giderse eksik gelir zaten şu ara oylarında azalma var bu şekilde anlaşma olmayacak ama olacakmış gibi gidecekler yoksa ekonomi dayanmaz seçimden de eli boş gelir
Nacizane görüşüm
+ sabahtan bu kadar satmaları bir incelik vardı bu işde. adamlar herşeyi biliyor. dikkat ederseniz haber çıkmadan 5 dk önce anadolu yatırım haberini size geçmiştim.
Longa devam yarın bakarız.
Uzunları yarına taşıdım fakat fazla marj beklemiyorum spot 24000 lerde satış yer zaten oda görürse tabi:)
bugün olan şans işidir, heberi duyduğunu an atlayacan.
dirençtende flat.
yanlız bundan sonrası için yurtdışı uyuma geri dönülür, % 5 artsın bizde artarız.
düşşün düşeriz aynı oranda.
sıkıntılı süreç bitmiştir kanımca. uyum dönemi başlayacaktır. olumlu olumsuz.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;96024]bugün olan şans işidir, heberi duyduğunu an atlayacan.
dirençtende flat.
yanlız bundan sonrası için yurtdışı uyuma geri dönülür, % 5 artsın bizde artarız.
düşşün düşeriz aynı oranda.
sıkıntılı süreç bitmiştir kanımca. uyum dönemi başlayacaktır.
sevgiler.[/QUOTE]
yapma abi .. 15 dk vob30 grafik aç .. formasyonun alası var .. fincan kulp .. teknik analzi kitabına konur öyle formasyon ..
[quote=Larossıan;95863][URL="http://img26.imageshack.us/my.php?image=screenhunter5.jpg]"][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/375/screenhunter5.jpg[/IMG][/URL]
Buralarda dip çalışması yapıyrlar bakalım ne olacakl.:)[/quote]
Dibi bulduk gene sistem sağolsun.
vay canına..Histemle 1400 puana kadar çıkan kar, 800 puandan zor kapatılmış, üstüne de 200 puan fantazi zararı gelmiş, net kar 550 puan olarak kalmıştır...ne demişler histemle gelen histemle gider veya IMF ile :) :)....mondiyo....flat iyi...huhhhh
[quote=kayahan;95964]kredı derecelendırme kurulusu standard and
poor's, general electrıc sırketının kredı notunu aaa'dan, aa( )'ya ındırdı.
S&p, kredı notunun dusurulmesıne neden olarak, general electrıc grubunun
kredı kolundakı sorunları gosterdı.
..dng.dng[/quote]
ıste kanıtı yukarıda burada!!!!
Garatı bankasının ortagı!!! General elektrık'ın notunun dusuruldugu haberı !!!
Matrıks bu haberı haber sayı numarası 3007 no ıle saat 15:14:41'de gectı.
Garantı bankası ve cnbc-e'nın sahıbı aynı grup dogus grubu'dur.!!
Cnbc-e ımf haberını ge'nın notunu s&p'nın dusurmesınden sonra yayınladı.
Matrıks haber no'su 3321-3322-3326 yayın saatı ıse 16;31:07-16;31;19- 16;3319
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
[quote=bull market;96006]New York daki toplantılarda IMF ile anlaşmanın esasları yeniden düzenlenmiş, ama anlaşma için ne siyasi nede Türk tarafından bu anlaşma imzalanacak kesinlikle denmemiştir, anlaşma çerçevesi yeniden düzenlenmiş o kadar, benim bildiğim bu, fakat seçim öncesinde ben sanmıyorum anlaşma flan olsun, IMF de buna istinaden şimdi parasına müşteri buldum diye seviniyodur, bizim IMF den para alacağımızı seçim sonrası bile garanti görmemek lazım, varlık barışından daha para bekleniyor, belki gerek bile kalmayacak, bu haber şimdi değil, pazartesi sabahı verilmeliydi, ama birileri engelliyor, basın kontrol altında bence, bu durumda yataylığa devam diyorum, saygılar.[/quote]
Kardeş seçim dediğin sürece ne kaldıki 2 hafta.
Zaten seçimden önce anlaşma olmaz ama bu haber IMKB nin gazını aldı bu artış bu günle kalmaz bence.Sabah ola hayrola.
[quote=selçuklu;96025]yapma abi .. 15 dk vob30 grafik aç .. formasyonun alası var .. fincan kulp .. teknik analzi kitabına konur öyle formasyon ..[/quote]
Bence Şansdan farklı cesaret işi desek daha iyi
aneyy nolmuş :cool: acil işim çıkmıştı giderken shortların stopunu şartlı emirle 28650 ye yazmıştım 3/1 fazladan yazmıştım ... longda yapmış geceye long girmişim cüzzi
ana sistem su yüzeyinde
yarın 30.000 üstüne atarsa piyasa 31,500 e kadar yukarı marjları olur..
[QUOTE=Larossıan;96026]Dibi bulduk gene sistem sağolsun.[/QUOTE]bu sistem satılıksa alıcıyım..
Ah ah, ben bu haberi neden işlemiyolar basında diye işkilleniyordum, işkilleneceğime diplerde uzun kollasam ya, ne manyak adamım ben be, bidaa böyle şeyler yakalıyım full uzun kolayacam, yazdımda buraya geçen gün, benim kulaklarım taaa nerelerde dedim hatırlarsanız, neyse, bu sefer elimden kurtuldular, bidaaki sefere artık...
Ama yapılan hiç hoş değildi, kızmakta haklı herkes, bakalım yarın haftanın son günü, yatayda adam çarpmaya devam edeceklerse haberleri iyi takibetmek gerek, yarın açılış bugün açılış yapılan yerlerden olur diyorum ne diyim, çok kişinin canı yanmıştır ama, yapacak bişey yok..
Bugün saat 13 barında kısacıların baskısından kurtulmak için çalışma başladıydı, bu haberi sürme kararına 15:30 gibi vardılar, sonrasında gelen manasız alışların hakkını bu haberle verdiler, kınıyorum tekrardan, saygılar...
[quote=kayahan;96028]ıste kanıtı yukarıda burada!!!!
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%[/quote]
Bu haber geçende GE CEO'su bize bir şey olmaz sağlamız dedi. Onlarda al sana dedi. ayıptır sorması S&P nin notu kaç adi herifler dünyayı bu hale onlar getirmedimi.
[quote=abka;96033]bu sistem satılıksa alıcıyım..[/quote]
Sayın abka shortladığını yazmıştın keşek shortlamasaydın diyecektim sonra vazgeçtinm inan.:mad:
[QUOTE=activex31;96030]Bence Şansdan farklı cesaret işi desek daha iyi[/QUOTE]
cesaret işi ayrı bir konu o her zaman var . .. cesaret yoksa zaten vobda trade olmaz ..
ahanda fincan ve kulp elle çizilse bu kadar çizilemez yani o derece .. :D...
[URL=http://img244.imageshack.us/my.php?image=adszjjw.jpg][IMG]http://img244.imageshack.us/img244/4958/adszjjw.jpg[/IMG][/URL]
endeks kısa
gold uzun geceye........ :):)
dow ve fdow aşagı uyumsuz.....saatlik.....
[QUOTE=Larossıan;96036]Sayın abka shortladığını yazmıştın keşek shortlamasaydın diyecektim sonra vazgeçtinm inan.:mad:[/QUOTE]29000 stop vardı. 350 puan zararla kurtardık
[quote=activex31;96035]bu haber geçende ge ceo'su bize bir şey olmaz sağlamız dedi. Onlarda al sana dedi. Ayıptır sorması s&p nin notu kaç adi herifler dünyayı bu hale onlar getirmedimi.[/quote]konu ıle ne ılıskısı var.?? Dunyayı sahtekarlar yonetıyor!! Yenımı farkına vardın.
esas marj altındaydı bugün ..tabi yakalayana .. sabah gapiyle beraber ..4 kere 1000 puanlık hareket oldu .. bazısına cehennem oldu tahta emekli ettiler .. .. bazısıda ihya oldu .. bozuk düzen bu vob ..vesselam .. hahahhaha :D Allah sonumuzu hayretsin .. :)
sert harekt beklıyodm da bole gun ıcı beklemıodum ne yalan solıym..carpıldık baska bıse yok su anda olan:(
[QUOTE=kayahan;96028]ıste kanıtı yukarıda burada!!!!
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%[/QUOTE]
ge haberi veriden önce geçti bloomberg tvde.
matrix geç yayınladı onu.
ayrıca bu bir kanıt değildir.
[quote=kayahan;96040]konu ıle ne ılıskısı var.?? Dunyayı sahtekarlar yonetıyor!! Yenımı farkına vardın.[/quote]
Onu çokdandır biliyorz. Demek istediğim S&P nin haberide biraz şişirme idi.
AAA'DAN, AA( ) hadi madem öyle B- ye çekseydi. Yani S&P kadar dandik bir kurum yok bence
[QUOTE=selçuklu;96037]cesaret işi ayrı bir konu o her zaman var . .. cesaret yoksa zaten vobda trade olmaz ..
ahanda fincan ve kulp elle çizilse bu kadar çizilemez yani o derece .. :D...
[URL=http://img244.imageshack.us/my.php?image=adszjjw.jpg][IMG]http://img244.imageshack.us/img244/4958/adszjjw.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
haber gelmese bunun çizileceğini düşünüyormuydunuz, bu haberle ilgili.
ayuluk iyidir.:).
Aslında kayahanın dediğinide düşünmek lazım, benim 15:30 dan sonraki manasız işlemlerden işkillenmeye başladığım dakikalarada ge haberi 15:41 de geldi diyor, bakıyorum evet, o dakikalarda bişeylere karar verilmiş gibi, herşey değişmeye başlamış, bende bu konularda pek yanılmam, gözlemlerim ve fiyat hareketleri, sistemim, herşey ama herşey, hatta bu IMF haberini bizzat kendim çok sıkı takibederim, haftasonu yapılan bu görüşmelerde devlat bakanının adını dahi yzabilirim, kendisi başbakan yardımcısı,
ama haberi tut sen bu görüşme ve anlaşma metni düzenlemeleri haberini şimdi ver, bu nasıl basın ben şimdi çok ama çok işkillendim, saygılar...
Vobix gitti mi??????Gitmesin...
[QUOTE=jelibon;96045]haber gelmese bunun çizileceğini düşünüyormuydunuz, bu haberle ilgili.[/QUOTE]
kesinlikle düşünüyordum .. .. gözümüz tahtadaydı .. mbm ile paylaşmıştık bu olayı msnden ..
güzel hareketti takdir ettim amcaları geceye uzun sisteme göre
Bide şunu düşünmek lazım Neden peki Sayın Şimsek çıkıp cevap vermedi. Bence buna cevap vermek çok kolay değil hükümet duman olur. Benim tahminim bu işin altında Hükmet var.(iyi koplo yazarım)
+ Aslında sabah da şimşek bazı şeyler açık etti gibime geliyor.
[quote=jelibon;96043]ge haberi veriden önce geçti bloomberg tvde.
Matrix geç yayınladı onu.
Ayrıca bu bir kanıt değildir.[/quote]kanıtla bakalım !!
Blomberg tv'e saat kacta gectı haberı!!!
BAKALIM MATRIKS ILE BLOMBERG TV ARASINDA COK BUYUK BIR SAAT FARKI VARMI???
Kusura bakma ama dostum !!
ıskembe'den atıyorsun!!