[quote=QUEEN;96048]Vobix gitti mi??????Gitmesin...[/quote]
nereye gidiyor? niye gidiyor?
tolga neredesin? ses ver!
Printable View
[quote=QUEEN;96048]Vobix gitti mi??????Gitmesin...[/quote]
nereye gidiyor? niye gidiyor?
tolga neredesin? ses ver!
haberle ilgilenmedik bile ..ne olduğunu hala bilmiyorum .. cidden ne oldu ? ..
Sımsek:ımf ıle uzlasma yolu bulunabılırse program yapılır
sımsek:ımf ıle uzlasma yolu bulunabılırse program yapılır
-matrıks-
sımsek:"ımf bazı konularda, ornegın gelır ıdaresı konusunda esneklık gostermeye basladı"
imefe sizle yeniden gorusmeye hazırız demiş selcuklu
hiçbir IMF anlaşması bu kadar manipüle edilmedi.resmen manipülasyon yapıyorlar.olacak iş değil.
yapanlar kim diye hiç sormayın...yazık...
[QUOTE=bull market;96047]Aslında kayahanın dediğinide düşünmek lazım, benim 15:30 dan sonraki manasız işlemlerden işkillenmeye başladığım dakikalarada ge haberi 15:41 de geldi diyor, bakıyorum evet, o dakikalarda bişeylere karar verilmiş gibi, herşey değişmeye başlamış, bende bu konularda pek yanılmam, gözlemlerim ve fiyat hareketleri, sistemim, herşey ama herşey, hatta bu IMF haberini bizzat kendim çok sıkı takibederim, haftasonu yapılan bu görüşmelerde devlat bakanının adını dahi yzabilirim, kendisi başbakan yardımcısı,
ama haberi tut sen bu görüşme ve anlaşma metni düzenlemeleri haberini şimdi ver, bu nasıl basın ben şimdi çok ama çok işkillendim, saygılar...[/QUOTE]
ge haberi amerika seansı açılmadan geldi, kayahan onu geç attı buraya.
matrixte geç yazdı.
stop koymasaymışım duman olurmuşum yahuw
iyi aksamlar..
[QUOTE=kayahan;96053]kanıtla bakalım !!
Blomberg tv'e saat kacta gectı haberı!!!
BAKALIM MATRIKS ILE BLOMBERG TV ARASINDA COK BUYUK BIR SAAT FARKI VARMI???
Kusura bakma ama dostum !!
ıskembe'den atıyorsun!![/QUOTE]
seans öncesi geldi haber ge haberi.
seans öncfesi ilk işlemlerde %4 artı yaptı buna rağmen, seans açılınca esiye döndü sonra ne oldu bakmadım.
matrix 1 saat sonra yazdı.
sende onu kopyaladın buraya.
zate ne ilgisi var bunun imf yle.
asıl atan sensin, yalan söylüyorsun bağıra bağıra.
sisteme karşıysan herkese sahtekar diyorsan sistemin içinde olmayacaksın.
yoksa sende sahtekar olursun.
vobu hala anlamıyorsun dalgaları anlamıyorsun.
bir grafik attın dün bir aşağ ok var bir yukarı bu ne demektir. ne fikir veriyor sana anlatsana biraz.
sevgiler.
manipilasyon var dersin sana hak veririm ama kanıtlarım deyip kanıtın
ge den dolayı garanti nin sahibi falan dersen sana alakasız atıyorsun derim yani yalan.
evet kanıtla, mantıklı kanıtla ama.
biz senin verdiğin habere bişi demiyoruz saçma sapan uyduruk kanıdına diyoruz.
elle tutulur kanıtla hadi bakalım.
bekliyorum.
Dowda imf bi av daha yakaladık diye kutlama yapıyor coşuyor
Dow rebounds as investors shrug off General Electric rating cut
NEW YORK (AP) -- Wall Street is extending its rally into a third day as investors take in stride a cut in General Electric Co.'s credit rating.
Standard & Poor's lowered GE's top rating one notch because of problems at the conglomerate's lending arm, but indicated it was not eying another downgrade.
GE stock gained, as did General Motors Corp. stock. GM says the automaker will not need the $2 billion loan for March it requested from the U.S. government last month.
In midday trading, the Dow Jones industrials are up 67.94, or 0.98 percent, at 6,998.34, after rising above 7,000. The Standard & Poor's 500 index has gained 7.43, or 1.03 percent, to 728.79. The Nasdaq composite index is up 8.41, or 0.61 percent, at 1,380.05.
grafşklere baktım 5 dakiklik sistemim 28750 long demiş saat 14.35 de ... sonradan bu yukseliş emme anileşmiş forumu okuyum geçmişe dönuk
[QUOTE=jelibon;95966]yorum:
daha çok indirim bekleniyordu, etkisiz haber. hatta pozitif.[/QUOTE]
Kayahanın Ge haberine yorum.
bunun imf yle ne ilgisi var Kayahan yaz hadi kanıtını.
ayrıca GE şu an %10 artıda.
nasdaq direnç 1400.
720-740 arası sp shortlamaya devam.
stoploss 744.
hedef 660-680 ilk aşama.
550-600 sonraki aşama.
sevgiler.
[quote=kayahan;96053]kanıtla bakalım !!
Blomberg tv'e saat kacta gectı haberı!!!
BAKALIM MATRIKS ILE BLOMBERG TV ARASINDA COK BUYUK BIR SAAT FARKI VARMI???
Kusura bakma ama dostum !!
ıskembe'den atıyorsun!![/quote]
Sabah ki naraların ses kısınklığına sebep olmuş anlaşılan.
Vobda büyük konuşmanın herzaman cezası kesilir bu benim tecrübelimle sabittir.
Bir halk deyimiyle tatlı tatlı yemenin acı acı .... olur
[QUOTE=kayahan;96028]ıste kanıtı yukarıda burada!!!!
Garatı bankasının ortagı!!! General elektrık'ın notunun dusuruldugu haberı !!!
Matrıks bu haberı haber sayı numarası 3007 no ıle saat 15:14:41'de gectı.
Garantı bankası ve cnbc-e'nın sahıbı aynı grup dogus grubu'dur.!!
Cnbc-e ımf haberını ge'nın notunu s&p'nın dusurmesınden sonra yayınladı.
Matrıks haber no'su 3321-3322-3326 yayın saatı ıse 16;31:07-16;31;19- 16;3319
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%[/QUOTE]
Kayahan IMF haberi için 1 saat 15 dakialık bir boşluk var o esnasında IMF sözcüsüne para yedirdiler o da çıktı açıklama yaptı di mi..dng Desenki 10 dk içinde haber çıktı neyse diyeceğim ama arada 75 dk var. 15 dk daha koysan iki devre maç yapılır.
Bu arada GARAN Eylülden beri devam eden düşüş kanalını kırmış görünüyor. Teyit için yarın beklenmeli.
[QUOTE=QUEEN;96048]Vobix gitti mi??????Gitmesin...[/QUOTE]
Yok gitmedim de bir daha da APSD muhabbeti yapmayacağım. Yardımcı gösterge olarak faydalı bir gösterge dedik dünya APSD etrafında dönüyor gibi algılanıyorsa yapacak bir şeyim yok. Formasyondan trendden herkes bahsediyor. Aynı şeylreri papağan gibi tekrarlamaktansa farklı olanı gündeme getirelim dedim. Sanırım daha ortam APSDye hazır değil. Eski tas eski hamam devam.
APSD ye ne diyorsun vobix?:) -5932 olmuş
[QUOTE=VOBiX;96074]Yok gitmedim de bir daha da APSD muhabbeti yapmayacağım. Yardımcı gösterge olarak faydalı bir gösterge dedik dünya APSD etrafında dönüyor gibi algılanıyorsa yapacak bir şeyim yok. Formasyondan trendden herkes bahsediyor. Aynı şeylreri papağan gibi tekrarlamaktansa farklı olanı gündeme getirelim dedim. Sanırım daha ortam APSDye hazır değil. Eski tas eski hamam devam.[/QUOTE]
gitme zaten .. nereye gidiyosun .. vob = vobix .. vobix = vob
hareket fazla hızlı ve kapanışa yakın gerçekleşince flat kaldık..
yarın atlarız trene artık..
[quote=jelibon;96071]nasdaq direnç 1400.
720-740 arası sp shortlamaya devam.
stoploss 744.
hedef 660-680 ilk aşama.
550-600 sonraki aşama.
sevgiler.[/quote]
SP bugün veya yarın 744 üzeri kaparsa yukarı tepki başlamıştır diyebilirmiyiz?
Pozisyonumdan dolayı kızmıyorum ,
Şubat vadeden itibaren KISA yım ,
Ana pozisyonumu u030 da ki grafigi EDP (EW) lerine göre yorumlayarak alırım. ve bu disiplini hiç bir zamanda bozmam .
Şimdi , gün içi trade eden bir çok insan var bu piyasada , Eger imf haberi açıklanacaksa , piyasalar kapandıktan sonra açıklanmalıydı , etik olan buydu ve ya hafta sonu ,
Diyelimki sabah pozisyonunuzu aldınız veya birilerine aldırdınız , sonrada haberi yayın kanallarına verdiniz , vadelide 1500 puan bir anda , sevsinler sizi , sonrada çıkıp dürüslükten şeffafılaktan bahsedeceksiniz ne güzel dünya , helal olsun böyle iş becerenlere ,
[QUOTE=VOBiX;96074]Yok gitmedim de bir daha da APSD muhabbeti yapmayacağım. Yardımcı gösterge olarak faydalı bir gösterge dedik dünya APSD etrafında dönüyor gibi algılanıyorsa yapacak bir şeyim yok. Formasyondan trendden herkes bahsediyor. Aynı şeylreri papağan gibi tekrarlamaktansa farklı olanı gündeme getirelim dedim. Sanırım daha ortam APSDye hazır değil. Eski tas eski hamam devam.[/QUOTE]
Bende sizden kapanışa doğru yorum yapın diye rica edecektim çünkü sistemler yanılabiliyor bazen apsd destekliyor.Ben yorumluyorum ama emin olamıyorum yani bugün dediğiniz gibi net rakamlar veremiyorum bir kişi dedi diye 200 kişinin faydalanabileceği birşeyden vazgeçmemeliyiz. burda küçük yatırımcılar olarak birbirimize destek olalım zaten kaybediyoruz çoğu zaman psikolojiyle. ben sizden çok şey öğrendim az da olsa kazanıyorum forumca emeği geçenlere tekrar teşekkürler+.
[QUOTE=aslan;96078]SP bugün veya yarın 744 üzeri kaparsa yukarı tepki başlamıştır diyebilirmiyiz?[/QUOTE]
bu bir süreç işi, 740-752 arası tuzak bile kurabilirler. (üstündeki hareket 780-800 arası sonuçlanır.)
740-752 ye gidebilirse tuzağı sorgulayacağız.
ama benim düşüncem tepesini bugün görecek, kişsel bir düşüncedir olma olmama garantisi yoktur.
sevgiler.
ISTE BURADA IMF'NIN RESMI SITESI!!
TURKIYE SAYFASI!
ISTE IMF HABERI'NIN YALAN OLDUGUNUN KANITI.!!
IMF'DEN HERHANGI BIR ACIKLAMA FALAN YOK!! TIKLA BAK.
[url]http://www.imf.org/external/country/tur/index.htm[/url]
İsteyene [URL="http://www.voborsa.com/forum/vobda-apsd-analizi-t5210.html"]VOBda APSD Analizi[/URL]
[QUOTE=saganak;96079]Pozisyonumdan dolayı kızmıyorum ,
Ana pozisyonumu u030 da ki grafigi EDP (EW) lerine göre yorumlayarak alırım. ve bu disiplini hiç bir zamanda bozmam .
Şimdi , gün içi trade eden bir çok insan var bu piyasada , Eger imf haberi açıklanacaksa , piyasalar kapandıktan sonra açıklanmalıydı , etik olan buydu ve ya hafta sonu ,
Diyelimki sabah pozisyonunuzu aldınız veya birilerine aldırdınız , sonrada haberi yayın kanallarına verdiniz , vadelide 1500 puan bir anda , sevsinler sizi , sonrada çıkıp dürüslükten şeffafılaktan bahsedeceksiniz ne güzel dünya , helal olsun böyle iş becerenlere ,[/QUOTE]
Sn. saganak, en doğrusunu siz yazmışsınız, bir piyasa varsa bu dikkate alınmalı, enflasyon verisinden tutunda hertürlü ıvırzıvır bilgi piyasa kapanınca veriliyorda, haftasonu başbakan yardımcısının new york da bulunduğu sırada olan olayların haberi neden şimdi seans içi veriliyor, yerden göğe haklısınız, saygılar...
[quote=VOBiX;96074]Yok gitmedim de bir daha da APSD muhabbeti yapmayacağım. Yardımcı gösterge olarak faydalı bir gösterge dedik dünya APSD etrafında dönüyor gibi algılanıyorsa yapacak bir şeyim yok. Formasyondan trendden herkes bahsediyor. Aynı şeylreri papağan gibi tekrarlamaktansa farklı olanı gündeme getirelim dedim. Sanırım daha ortam APSDye hazır değil. Eski tas eski hamam devam.[/quote]
daha önce de söyledim, ben sistemsiz çalışırım. giriş-çıkış noktalarını belirlediğim parametreler sürekli değişir çünkü.
bir bakarsınız, bir kademeden agresif alan bir kurum benim alış yapmamı sağlar, bir bakarsınız dow'un aşırı alınması sonucu ona katılamamamız benim satışımı sağlar.
APDS benim bir ara en çok baktığım parametre idi. halen de çok önemsediğim bir parametredir. bununla ilgili yorum yapılması kimseyi rahatsız etmemeli.
nasıl ki "15 dakikalık sistemim al verdi" diyen birisine "nasıl verir vermemeli çok saçma vs." denmiyorsa, denmemeliyse, APDS ilgili yorum yapılmasına da kimse bişey söylememeli.
birkaç defa daha belirttiğim gibi, etkilenen kişi buraya girmez,girmemeli. sırf buradaki yorumlara bakarak işlem yapan adam batmaya mahkumdur.
unutmayınız ki, alım satım yapan kendi parmaklarınız. başkalarının sistemleri, yorumları vs. değil...
saygılar...
[QUOTE=kayahan;96083]ISTE BURADA IMF'NIN RESMI SITESI!!
TURKIYE SAYFASI!
[url]http://www.imf.org/external/country/tur/index.htm[/url][/QUOTE]
kayahan hadi yat uyu.. .. kafa bi milyon oldu zaten .. :) :) ne demiş imf .. umrumda değil .. sabah bakar millet duruma göre alır pozu ..
[QUOTE=kayahan;96083]ISTE BURADA IMF'NIN RESMI SITESI!!
TURKIYE SAYFASI!
[url]http://www.imf.org/external/country/tur/index.htm[/url][/QUOTE]
ha bak bu daha güzel, öbürü saçmaydı.
sevgiler.
[quote=özgür efe;96072]sabah ki naraların ses kısınklığına sebep olmuş anlaşılan.
Vobda büyük konuşmanın herzaman cezası kesilir bu benim tecrübelimle sabittir.
Bir halk deyimiyle tatlı tatlı yemenin acı acı .... Olur[/quote] hayal goruyorsun dostum.!!
Ayrıca benım su anda vob'ta hıcbır pozısyonum yok.
Ben cuma gunu saat 17:10'u beklıyorum.
Yenı pozısyon acmak ıcın tabııkı dovız kontratı.
[QUOTE=Astatin;95831]İçimi okudun valla..Dedimki türkü mü cover edeyim, şortlarımı cover edeyim..Ya dedim ne gereği var şort para kesiyo dursun, ben türkü kavır edeyim..
FXci bir nevi Aşık Veysel bir nevi Neşet Ertaş... farklı olaylarımız yani...[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;95829]ne rakibi ya? asti uyanık gidiyor haluk levent şarkısını COVER ediyor.alışmış L-S cover yapmaktan.hızını alamamış şarkıları cover ediyor.çakal asti :p
fXci öyle değil.adam halk ozanı,şair ruhlu eserleri tamamen özgün :p[/QUOTE]
saVolun arkadaşlar çok acil işim çıktıydı pc yi bırakıp dışarı koşuveedim..
inanın o şeyarları ilk kez yazdıydım :D
[QUOTE=jerfin;95845]fxci, 5 dk.lık al sinyali vermek üzere.. bip bip bip..:..:[/QUOTE]
savol jerfin +.
ne gündü....adrenalin inmedi..fx e daldım ..gbpjpy 136.05 şort..kaldıraç 50...yaıtım cüzi..stres atmak maksatlı
+.iyi akşamlarrr
Bugun ilginc gundu, dun 325 den uzundum, sinirlenip düştükçe almaya devam ettim, bir öngörü sebebiyle falan değil, inat olsun diye, tümünü 29925 den kapadım ralli sırasında, umarım kısada yakalanan arkadaslar fazla kayıp yasamamıstır, astatın mustesna, :)
ule 743 dedi 744 demedi.
bakalım seans sonuna ne olacak.
[QUOTE=saganak;96079]Pozisyonumdan dolayı kızmıyorum ,
Diyelimki sabah pozisyonunuzu aldınız veya birilerine aldırdınız , sonrada haberi yayın kanallarına verdiniz , vadelide 1500 puan bir anda , sevsinler sizi , sonrada çıkıp dürüslükten şeffafılaktan bahsedeceksiniz ne güzel dünya , helal olsun böyle iş becerenlere ,[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv
Bence de çok haklısınız, son zamanlarda bu kadar kısa zamanda bu kadar hızlı hareketler hatırlamıyorum. Hatırladığım tarım dışı istihdam verilerinde falan böyle olurdu ama onların saati belliydi, herkes ekran başına geçiyordu veri anında. Risk almak istemeyen flat kalırdı veri için.
Ben mesela en büyük zararlarımdan birini yazdım bugün, sağlık olsun ne yapalım. Hergün olmaz ya bu işler. yarım saat ekran başında yoktuk, duyan AB ye girdik sanır...
yürü bir 20 puan yukarı şimdi, sinir etme beni akşam akşam. 745 future, 744.59 sp.