Long'lar flattt... Lem bir ara 600 küsur puan kardaydı bu poz be... Cukka yapmadık zalah gibi... Akbil'e devam.... :..:
Printable View
Long'lar flattt... Lem bir ara 600 küsur puan kardaydı bu poz be... Cukka yapmadık zalah gibi... Akbil'e devam.... :..:
[quote=Astatin;328066]Az önce mükemmel olduğunu düşündüğüm bir hareket yaptım...Ama akşam söyleeyceğim :) heheheh[/quote]
hocam lütfeeeen :..:
enorton patron nasılsın...özledim yahu...beşiktaş transfere doymadıkça sen de yazmamaya doymadın abim..:))
Ben de Ocak'da VOB'da çok rezil trade ettim... Ama sorunun bende olduğunu sanmıyorum çünkü Forex tarafında bir sorun yaşamıyorum... Sorun Pala'da bence.... :p :)))
[quote=Astatin;328066]Az önce mükemmel olduğunu düşündüğüm bir hareket yaptım...Ama akşam söyleeyceğim :) heheheh[/quote]
Patron takipteyiz... Gecikmeli yayın yapmayalım... Ayıp denen bişey var... :p
[quote=enorton;328065]Arkadaşlar abartmıyorum ben vobda bu ocak ayı kadar iğrenç bir ay görmedim. 2007 Ağustostan beri vobdayım, flat kaldığım süreç toplasan 10 günü geçmez. Kaç kere battım çıktım ama bu ocak ayı gibi boktan bir ay görmedim :)[/quote]
hoşgeldin edward :)
[quote=Astatin;328071]OCAK BAŞINDan İTİBAREN, ELİMDEKİ TÜM SİSTEMLER ZARARDA:p BATAK DEĞİL AMA ZARARDA...BU AY SİSTEMLİ OLMAMANIN SEFASINI SÜRDÜM:..:[/quote]
Histem karda mı, lem??
80 bin üstünü koruma iştahı ortaya çıktı kısa vadede..
[QUOTE=Astatin;328071]OCAK BAŞINDan İTİBAREN, ELİMDEKİ TÜM SİSTEMLER ZARARDA:p BATAK DEĞİL AMA ZARARDA...BU AY SİSTEMLİ OLMAMANIN SEFASINI SÜRDÜM:..:[/QUOTE]
Valla aynı şekilde benim de takip ettiğim birçok sistem (periyot farketmeksizin) zararda. Bu gibi bir durumla daha önce karşılaşmamıştım. Bazı dönemler saatlikler çarpılır ama atıyorum 5dk lıklar iyidir vs ama bu dönem sadece çok uzun periyotlu sistemler çarpılmadı. Zaten onları da kullanan pek yoktur. Eskiden 2008 de falan -3000 falan gap yerdim ama inan bu kadar midem bulanmazdı piyasadan.
Özellikle Ekim kasım aylarında yapılan değişiklikler burayı bom bok etti bence. Takas verilerinin gizlenmesi, kademelerin küçültülmesi vs. Eskiden İŞC- Garan gibi tahtalarda 2-3 milyon adet emir olurdu. Tahtalar kolay kolay kalkmazdı, kalktı mı devamı gelirdi. Şimdi garan da normal bir günde kademelerde 150-200 bin emir oluyor. Emir iptal de serbest oldu artık, garan-işc mübarek varyo gibi hareket ediyor.
Bence bu bir geçiş dönemi, zamanla rayına oturacak diye düşünüyorum ama piyasada taşlar oynadı bir kere yerinden... Tekrar düzene oturana kadar baya çarpılıcaz gibi gözüküyor :(
[quote=The Tatar;328083]80 bin üstünü koruma iştahı ortaya çıktı kısa vadede..[/quote]
Tatar patron bende de Pala'ya tekme tokat girişme iştahı çıktı bir anda... Tüm vadelerde... :..:
750 de bekliyorum pala :)
[quote=The Tatar;328087]750 de bekliyorum pala :)[/quote]
O da seni bekliyor mu??:::